vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Η μηχανολογική τελειότητα της Toyota επιβραβεύεται για μία φορά ακόμα με νίκες στις κατηγορίες «Green Engine of the Year» και «Sub-1.0 Litre Engine of the Year» των βραβείων «2010 International Engine of the Year». Οι δύο νίκες αποτελούν μία γνήσια διεθνή αναγνώριση καθώς οι κινητήρες δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από μία επιτροπή 72 δημοσιογράφων του ειδικού τύπου από 35 χώρες. Η τελευταία επιτυχία της Toyota ισχυροποιεί τη θέση της εταιρείας στο θεσμό «International Engine of the Year»με 22 νίκες (επί συνόλου 144) από το 1999 που καθιερώθηκαν τα βραβεία. Το Toyota Hybrid Synergy Drive® διατηρεί την πρωτοκαθεδρία του κερδίζοντας τον τίτλο «Green Engine of the Year» για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία. Αυτή η παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνολογία συστήματος κίνησης που διατίθεται για τα Prius και Auris HSD, είναι από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία των βραβείων, με την κατάκτηση συνολικά 11 τίτλων. Το Hybrid Synergy Drive® του Auris HSD καταναλώνει μόλις 3,8 l/100km και έχει εκπομπές CO2 89 g/km μόνο. Το Auris HSD και το νέο Prius πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5 και εκτιμάται ότι θα πληρούν και τις απαιτήσεις των Euro 6. Όντας ένα πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης, το HSD μπορεί να λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση σε ταχύτητες μέχρι 50km/h, με αυτονομία μέχρι 2km, ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Το σύστημα βελτιώνει επίσης την ποιότητα των καυσαερίων με περιορισμένες εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) και μηδενικά μικροσωματίδια (PM). Ο ελαφρύς και συμπαγής κινητήρας 1.0 VVT-i της Toyota κέρδισε στην κατηγορία «Sub-1.0 Litre Engine of the Year» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Υιοθετώντας πλήρως αλουμινένια δομή, ο νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.0 L ζυγίζει μόλις 67kg, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους ελαφρύτερους κινητήρες εσωτερικής καύσης που διατίθενται σήμερα στην αγορά για επιβατικά αυτοκίνητα. Παράγοντας 68 DIN hp/50 kW δεν είναι μόνον η ισχυρότερη μονάδα 1.0 L στην κατηγορία A, αλλά παράγει και κορυφαία ειδική ροπή 93 Nm στις 3600 rpm. Τα υψηλά επίπεδα ροπής στις χαμηλές - μεσαίες στροφές είναι απαραίτητα για καλή οδηγησιμότητα σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης, συνεχείς επιταχύνσεις και φρεναρίσματα σε περιβάλλον πόλης. Η ομάδα εξέλιξης της Toyota χρησιμοποίησε ένα τρικύλινδρο κινητήρα χαμηλών τριβών και την κατάλληλη ρύθμιση του συστήματος εισαγωγής με βελτιστοποίηση του μήκους της πολλαπλής και τη χρήση βελτιστοποιημένης διαμέτρου στους αυλούς εισαγωγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danvag 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Ποιά μηχανική τελειότητα? Τα μπουρδέλα κάθεσαι και διαφημίζεις? Εγώ πάντως δεν θα ανέβαζα thread σε forum για μία εταιρία που κάλλιστα θα μπορούσε να με εκθέσει. Αυτή δεν είναι που σκότωσε 30 και έλεγε ότι φταίει η μοκετούλα? Ουστ με τα μπουρδέλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 πολλοί προσπαθούν να το αντιγράψουν το μοτέρ αυτό.... μεταξύ C1, 107, Aygo, στο τρίτο ''δουλεύει'' ρολόι, αν και είναι κοινό για όλα ! Τυχαίο ? Δεν... Ποιά μηχανική τελειότητα? Τα μπουρδέλα κάθεσαι και διαφημίζεις? Εγώ πάντως δεν θα ανέβαζα thread σε forum για μία εταιρία που κάλλιστα θα μπορούσε να με εκθέσει. Αυτή δεν είναι που σκότωσε 30 και έλεγε ότι φταίει η μοκετούλα? Ουστ με τα μπουρδέλα. Για την ανάκληση μιλάς. Το πεντάλ γκαζιού στο οποίο αναφέρεσαι, σχεδιάστηκε απο Αμερικάνους..... Τα Nippondenso όμως δουλεύουν μια χαρά ! απο εκέι και πέρα, θα σε απογοητεύσω, αλλά τουλάχιστον στη χώρα μας τα μισά οχήματα είναι ΤΟΥΟΤΑ, βγές έξω, θα τα δείς. μην πάμε σε πρωτοπορίες, βλ. Prius.... ΥΓ. Προς τι τόσο μένος ? Εκτίθεσαι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποιά μηχανική τελειότητα? Τα μπουρδέλα κάθεσαι και διαφημίζεις? Εγώ πάντως δεν θα ανέβαζα thread σε forum για μία εταιρία που κάλλιστα θα μπορούσε να με εκθέσει. Αυτή δεν είναι που σκότωσε 30 και έλεγε ότι φταίει η μοκετούλα? Ουστ με τα μπουρδέλα. Μαλλον πλακα κανεις να πιανεις τους ιαπωνες στο στομα σου μαθε πρωτα και μετα πεστα μπουρδελα.....και που εισαι 6 χρονια εγγυηση πια ευρωπαικη εταιρια σου δινει?γενικα οι ιαπωνες ειναι μπροστα απο τεχνολογια , τι να πω για την mazda που πηρε το κινητηρα wankel και τον αξιοποιησε απο τους γερμανους οσο για την ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι τυχαιο που ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως απο που να αρχισω....και αντιγραφες να ειναι? παλι καλυτερα ειναι....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα με εκθεσει ,μαλλον εσενα με τον τροπο και το υφος που γραφεις.... και οι νεκροι δεν ειναι 30 μαθε και μετα πες.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Η τογιότα,απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που θέλουν αξιοπιστία..... Με απλά λόγια που δεν θέλουν να βγάλουν ευρώ απο την τσέπη... Γιατί απο φρένα κρατήματα είναι αστα να παν στο διαολο..... Μαλλον πλακα κανεις να πιανεις τους ιαπωνες στο στομα σου μαθε πρωτα και μετα πεστα μπουρδελα.....και που εισαι 6 χρονια εγγυηση πια ευρωπαικη εταιρια σου δινει?γενικα οι ιαπωνες ειναι μπροστα απο τεχνολογια , τι να πω για την mazda που πηρε το κινητηρα wankel και τον αξιοποιησε απο τους γερμανους οσο για την ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι τυχαιο που ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως απο που να αρχισω....και αντιγραφες να ειναι? παλι καλυτερα ειναι....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα με εκθεσει ,μαλλον εσενα με τον τροπο και το υφος που γραφεις.... Αυτό με τις πωλήσεις δεν λέει κάτι. Kάνε ένα κόπο και κλείσε την πόρτα σε ένα toyota,και με την αντίστοιχη δύναμη σε ένα audi. Τα συμπεράσματα θα ειναι δικά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η τογιότα,απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που θέλουν αξιοπιστία..... Με απλά λόγια που δεν θέλουν να βγάλουν ευρώ απο την τσέπη... Γιατί απο φρένα κρατήματα είναι αστα να παν στο διαολο..... Αυτό με τις πωλήσεις δεν λέει κάτι. Kάνε ένα κόπο και κλείσε την πόρτα σε ένα toyota,και με την αντίστοιχη δύναμη σε ένα audi. Τα συμπεράσματα θα ειναι δικά σου. Αυτο δεν μου λεει τιποτα,οι πορτες εχουν εσωτερικα ενα ελατηριο για αυτο σου φαινεται συμπαγες....εγω θα σου πω κατι πιο απλο ανοιξε ενα καπω και κοιταξε δεν σου λεω μονο για toyota για τα ιαπωνεζικα γενικα δεν ειμαι fun των ιαπωνικων αυτοκινητων καθως εχω αλλαξει αρκετα, και ευρωπαικα και ιαπωνεζικα ... και κατι αλλο το ποστ δεν το εβαλα για να δειξω οτι ΤΟΥΟΤΑ ειναι η καλυτερη ελεος.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Χμ... Δεν στο είπα για αυτό. Απλά συμφωνώ φούλ με τον φίλο που τα αποκαλέι μπουρδέλα,ένα αυτοκίνητο που δεν στρίβει,δεν φρενάρει,και σαφώς δεν ειναι ασφαλες,δεν ειναι μπουρδελο? Οσον αναφορά που σου ειπα να κλείσεις την πορτα σε ένα TOYOTA και σε ένα audi,στο ειπα για να καταλάβεις την ποιότητα κατασκευής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Σε λίγο θα του πείτε ότι πληρώνεται κιόλας από την ΤΟΥΟΤΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Χμ... Δεν στο είπα για αυτό. Απλά συμφωνώ φούλ με τον φίλο που τα αποκαλέι μπουρδέλα,ένα αυτοκίνητο που δεν στρίβει,δεν φρενάρει,και σαφώς δεν ειναι ασφαλες,δεν ειναι μπουρδελο? Οσον αναφορά που σου ειπα να κλείσεις την πορτα σε ένα TOYOTA και σε ένα audi,στο ειπα για να καταλάβεις την ποιότητα κατασκευής... Αυτο με την πορτα ειναι αρκετα ακυρο. Τα ιαπωνικα φημιζονται για την αξιοπιστια τους οπως τα γερμανικα για την ποιοτητα κατασκευης τους και τα γαλλικα για την ανεση... Τωρα για την ασφαλεια ρε φιλε, ποια ηταν η δευτερη εταιρια(μετα την Renault) που πηρε 5 αστερια στα Crash Test?Που ηταν η καθε γερμανικη εταιρια οταν η Toyota επαιρνε 5 αστερια σε ΚΑΘΕ της αυτοκινητο;; Αν τα μονα επιχειρηματα που εχεις να αντιπαραθεσεις στην αξιοπιστια ειναι το δεν στριβει δεν φρεναρει, και το οτι απευθυνονται σε ατομα που δεν θελουν να βγαλουν ευρω απο την τσεπη εισαι για γελια! Υποψην οτι με 1.000 φτιανχεις αναρτησεις και φρενα καλυτερα απο γερμανικα, και ακομα δεν εχεις αγγιξει την τιμη του γερμανικου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Η τογιότα,απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που θέλουν αξιοπιστία..... Με απλά λόγια που δεν θέλουν να βγάλουν ευρώ απο την τσέπη... Γιατί απο φρένα κρατήματα είναι αστα να παν στο διαολο..... Αυτό με τις πωλήσεις δεν λέει κάτι. Kάνε ένα κόπο και κλείσε την πόρτα σε ένα toyota,και με την αντίστοιχη δύναμη σε ένα audi. Τα συμπεράσματα θα ειναι δικά σου. επειδη τυχαινει να ειμαι μεσα στα συνεργεια δες τι προβληματα εχουν να αντιμετωπισουν οι μηχανικοι της audi και τι της toyota Τα συμπεράσματα θα ειναι δικά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 επειδη τυχαινει να ειμαι μεσα στα συνεργεια δες τι προβληματα εχουν να αντιμετωπισουν οι μηχανικοι της audi και τι της toyota Τα συμπεράσματα θα ειναι δικά σου. Για να μην αναφερθουμε στις τιμες μεταξυ των ανταλλακτηκων!Κρυσταλλο αριστερου καθρευτη με τον μηχανισμο στην Toyota 160 ευρω και κρυσταλλο δεξιου καθρευτη στην BMW χωρις τον μηχανισμο, 380 ευρω! Ειπες τιποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Για να μην αναφερθουμε στις τιμες μεταξυ των ανταλλακτηκων!Κρυσταλλο αριστερου καθρευτη με τον μηχανισμο στην Toyota 160 ευρω και κρυσταλλο δεξιου καθρευτη στην BMW χωρις τον μηχανισμο, 380 ευρω! Ειπες τιποτα; Ασε που σε κατι golf σαν αυτο που ειχα εσπασε ο γρυλος και ηρθα απο ναυπλιο με ναυλον σακουλα 2 φορες και μου εδωσαν εγγυηση 18 μηνες και ξαναχαλασε μετα απο 6 μηνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Ασε που σε κατι golf σαν αυτο που ειχα εσπασε ο γρυλος και ηρθα απο ναυπλιο με ναυλον σακουλα 2 φορες και μου εδωσαν εγγυηση 18 μηνες και ξαναχαλασε μετα απο 6 μηνες... αυτα ειναι ψιλοπραγματα βαγγο ,αμα την ειχες γλυτωσει απο σασμαν και ηλεκτρικα αρχηγος εισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Διαβάσατε τι είπα ποιο πάνω??? Η toyota είναι μονο για αυτούς που ζητούν αποκλειστικά αξιοπιστία. Το ότι η Volkswagen και η audi στα καινουργια μοντελα της αρχίζει και χάνει την αξιοπιστία που είχαν,συμφωνώ και επαυξάνω... Αλλα επαναλαμβάνω,το πάν σε ένα αυτοκίνητο ή σε μια μηχανή δεν είναι η αξιοπιστία,είναι τα κρατήματα,στρίβουν τα toyota οπως τα audi?φρενάρουν οπως ένα γερμανικό αυτοκίνητο?έχουν την ποιότητα κατασκευής ενώς γερμανικού αυτοκινήτου? Tέλος,τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο ότι έχουν ποιο (πολύ) ακριβά ανταλλακτικά... Αλλά οτι πληρώνεις παιρνεις.... Υ.Γ Και όσο για την αξιοπιστία της toyota,υπάρχει μέν,αλλά εγώ τον θειο με το avensis τον βλεπω πολύ συχνά στον ηλεκτρολόγο (ειλικρινά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Διαβάσατε τι είπα ποιο πάνω??? Η toyota είναι μονο για αυτούς που ζητούν αποκλειστικά αξιοπιστία. Το ότι η Volkswagen και η audi στα καινουργια μοντελα της αρχίζει και χάνει την αξιοπιστία που είχαν,συμφωνώ και επαυξάνω... Αλλα επαναλαμβάνω,το πάν σε ένα αυτοκίνητο ή σε μια μηχανή δεν είναι η αξιοπιστία,είναι τα κρατήματα,στρίβουν τα toyota οπως τα audi?φρενάρουν οπως ένα γερμανικό αυτοκίνητο?έχουν την ποιότητα κατασκευής ενώς γερμανικού αυτοκινήτου? Tέλος,τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο ότι έχουν ποιο (πολύ) ακριβά ανταλλακτικά... Αλλά οτι πληρώνεις παιρνεις.... Υ.Γ Και όσο για την αξιοπιστία της toyota,υπάρχει μέν,αλλά εγώ τον θειο με το avensis τον βλεπω πολύ συχνά στον ηλεκτρολόγο (ειλικρινά) καποτε μιλαγα με εναν ηλεκτρολογο που δουλευε στην seat και μου ελεγε φιλε ξερεις κατι τα β' διαλογης ηλεκτρικα ιαπωνιας ειναι τα Α' τις ευρωπης, αλλα και παλι αυτο δεν σου λεει τιποτα?αν και του θειου σου θα ειναι το μοναδικο πιστευω...φιλικα στα λεω... θα σου πω και κατι αλλο εχω ενα ford focus 1.6 τωρα το πηρα πριν ενα μηνα καλο σε γενικο συνολο αλλα σερνεται .και πολυ θορυβο μεσα στην καμπινα οταν πας ταξιδι.... αλλα μπηκα στο τρυπακι που το πηρα σε προσφορα δωρεαν σερβις εφ ορου ζωης κατι ειναι και αυτο με τα σημερινα δεδομενα(κριση).... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 καποτε μιλαγα με εναν ηλεκτρολογο που δουλευε στην seat και μου ελεγε φιλε ξερεις κατι τα β' διαλογης ηλεκτρικα ιαπωνιας ειναι τα Α' τις ευρωπης, αλλα και παλι αυτο δεν σου λεει τιποτα?αν και του θειου σου θα ειναι το μοναδικο πιστευω...φιλικα στα λεω... θα σου πω και κατι αλλο εχω ενα ford focus 1.6 τωρα το πηρα πριν ενα μηνα καλο σε γενικο συνολο αλλα σερνεται .και πολυ θορυβο μεσα στην καμπινα οταν πας ταξιδι.... Ναι οκ μπορεί να είναι απο τα λίγα,αλλά στον ηλεκτρολόγο είναι συνέχεια... ford fiesta εχω κανει χαλκιδα αθηνα και οντως κανει θορυβο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Ναι οκ μπορεί να είναι απο τα λίγα,αλλά στον ηλεκτρολόγο είναι συνέχεια... ford fiesta εχω κανει χαλκιδα αθηνα και οντως κανει θορυβο.... εχω και ενα τουοτα avensis φιλε ειτε παω με 100 η 200 ειναι αθορυβο τελειως πιστεψεμε 3 χρονια το εχω,οσο για το fiesta το καινουργιο ειναι παρα πολυ καλο .....καμια σχεση με το focus.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Εχεις οδηγησει πολλα αμαξια η μας λες αυτα που λετε με την παρεα σου στο παρκο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Kαλα ο,τι να ναι!Αρχικα εχουμε Avenis 7 χρονια και δεν εχουμε παει σε μαστορα εκτως του εξουσιοδοτημενου και μονο για τα προβλεπομενα σερβις! Το μονο ανταλλακτικο που χρειαστηκαμε ηταν ο καθρευτης που ειπα παραπανω επειδη μας τον τσουρνεψανε! Αυτο που επιμενεις και λες για τους κινητηρες, ασ'το εκτειθεσαι!Ειναι δυνατον να επιλεγεις αυτοκινητο απο το τι αμορτισερ φοραει;Αν ο κινητηρας δεν ειναι αξιοπιστος και δυνατος τι να το κανεις;με ενα 500ρικο εχεις αλλαξει το κρατημα του αυτοκινητου σου χαοτικα!Και οχι τα Toyota δεν στριβουν απο την μανα τους καλυτερα απο τα Audi αλλα κανε ταξιδι με ενα Avensis(κατα προτιμηση απο 2004 και μετα) και με ενα A4 ιδιας χρονιας, και πες μου με πιο εισια πιο χαλαρος, πιο ξεκουραστος!Αλλα ξεχασα πως να κανεις ταξιδι;Δεν οδηγας καν! Επισης αν συγκρινεις τον κινητηρα της Toyota τον 1.6 με τον 1.6 της VW θα δεις τραγικες διαφορες και σε επιδοσεις!Το Toyota βγαζει 132 αλογα οταν το VW μολις 115! Oταν το Avensis εχει 1245 κιλα βαρος και το Passat 1406! Μην προσπαθεις να αποδειξεις κατι που απλα δεν ισχυει!Μαθε πρωτα καποια εμπεριστατομενα πραγματα και μετα μιλα!Με το να κλεισω μια πορτα δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ!Οπως επισης με το να εχει ο πατερας μου Passat δεν σημαινει οτι τα γερμανικα(ή ακομα και το Passat οπως υποστηριζες παλαιοτερα) ειναι το καλυτερο αυτοκηνιτο!Αν ο πατερας σου ειχε Hyundai απορω τι θα εγραφες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Νταξ θα μαθει κ αυτος καποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 αλλα κανε ταξιδι με ενα Avensis(κατα προτιμηση απο 2004 και μετα) και με ενα A4 ιδιας χρονιας, και πες μου με πιο εισια πιο χαλαρος, πιο ξεκουραστος!Αλλα ξεχασα πως να κανεις ταξιδι;Δεν οδηγας καν! Το εννοείς αυτό?έαν πιστέυεις οτι ένα toyota κάνει καλύτερο ταξίδι απο audi A4 τι να σου πω.... over and out Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Χαχα δεν πιστευω ειμαι σιγουρος!Εχω κανει ταξιδι με VW IV με BMW 316 sport(και ε36 και 392) και με το αβενσις πολλα ταξιδια!Σε πληροφορω οτι με τα προηγουμενα τρια, και κυριως στις μπεμβε, μπορει να γουσταρα κατι ψιλα περισσοτερο την διαδρομη λογο κρατηματων κλπ, αλλα η κουραση ηταν διπλασια!Οι κραδασμοι απο τις 17αρες με τα 45αρια προφιλ ηταν τεραστιοι, οι αναρτησεις μου πεθαιναν την μεση και γενικα οταν εφτασα φανηκε ολη η κουραση!Ενω με το Avensis χαλαρα!Ειτε πας με 100 ειτε με 160 δεν καταλαβαινεις διαφορα στην ανεση ουτε στον θορυβο! Τωρα βεβαια αν καθεσαι στο πισω καθισμα και ακους mp3 μεχρι και ο υπνος σε παιρνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Το εννοείς αυτό?έαν πιστέυεις οτι ένα toyota κάνει καλύτερο ταξίδι απο audi A4 τι να σου πω.... over and out νομιζω τα ιδια ειναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Χαχα δεν πιστευω ειμαι σιγουρος!Εχω κανει ταξιδι με VW IV με BMW 316 sport(και ε36 και 392) και με το αβενσις πολλα ταξιδια!Σε πληροφορω οτι με τα προηγουμενα τρια, και κυριως στις μπεμβε, μπορει να γουσταρα κατι ψιλα περισσοτερο την διαδρομη λογο κρατηματων κλπ, αλλα η κουραση ηταν διπλασια!Οι κραδασμοι απο τις 17αρες με τα 45αρια προφιλ ηταν τεραστιοι, οι αναρτησεις μου πεθαιναν την μεση και γενικα οταν εφτασα φανηκε ολη η κουραση!Ενω με το Avensis χαλαρα!Ειτε πας με 100 ειτε με 160 δεν καταλαβαινεις διαφορα στην ανεση ουτε στον θορυβο! Τωρα βεβαια αν καθεσαι στο πισω καθισμα και ακους mp3 μεχρι και ο υπνος σε παιρνει! Κανε μου την χάρη και κάνε ένα ταξίδι με ενα Α4 τουρμπο 1.8 κράτα σταθερη ταχυτητα 200 και στριβε με τοσα,και προσπαθησε να το κάνεις με το avensis,έυχομαι να μην φύγεις σε καμιά στροφή για να μας γράψεις την εμπειρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες