lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Το best seller της φετινής χρονιας ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ Γ$%#$%^ΣΩ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Dead Man !! Με τον Johny Depp!! Χρονολογια 1995!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η ΛΑΜΨΗ με τον ψυχάκια Νίκολσον!.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
narutoboy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Για φετος θα ψηφησω το Inception: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εnter the void και Kυνόδοντας για φετος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Για φετος θα ψηφησω το Inception: οντως και το inception πολυ ωραια ταινια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βraveheart ΕΤΣΙ,ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μερικες ακομα ταινιες που μου αρεσαν φετος (500) Days of Summer Alice in Wonderland Crazy Heart Flipped The Imaginarium of Doctor Parnassus Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Training day Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Jarmusch + Depp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Καμικαζι αγαπη μου Ροδα τσαντα και κοπανα Οταν οι ροδες χορευουν Ο παπασουζας Κλεφτρονι και τζεντλεμαν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) και για να μην πολυλογω: Jarmusch Tarantino Romero Carpenter Ολοι οι αλλοι ειναι απλως οδοντοκρεμες Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
homies 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 η καλυτερη ταινια ολων των εποχων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 The Sixth Sense sin city The Shawshank Redemption The Departed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 taken (Η ΑΡΠΑΓΗ) απο τις καλυτερες ταινιες στο ειδος της!!! καλη τυχη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 taken (Η ΑΡΠΑΓΗ) απο τις καλυτερες ταινιες στο ειδος της!!! καλη τυχη.... respect! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexia6 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 Απίστευτη!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) You don't mess with the Zohan! ADAM SANDLER απλα ...τρελο γελιο η ταινια αξιζει!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 από τον gregomaga 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Οτι θυμαμαι χαιρομαι. Τhe Road πολυ καλη ταινια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ang-Lee ... σε ταξιδεύει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 ΟΙ ΑΝΣΥΧΩΡΙΤΟΙ που σαρωσε ολα τα οσκαρ του τεραστιου Clid Eastwood, οπως επισεις ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ με τον επισιες μεγαλο SEAN KONERI Ang-Lee ... σε ταξιδεύει. Kορυφαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erefer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Πάρα πολύ δύσκολο να διαλέξω μια ταινία... Δεδομένου οτι τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω φοιτητικής ζωής επειδή μου αρέσουν τρελά οι ταινίες(παρεπιπτόντως απο βδομάδα παραλαμβάνω τον πρώτο μου προβολέα απο Αγγλία ), μπορώ να πώ οτι έβλεπα κατά μέσο όρο 5-6 ταινίες την βδομάδα, ψάχνοντας πάντα τις καλύτερες στο είδος τους, απο συζητήσεις σε διάφορα φόρουμ(φόρα το ξέρω αλλά μου την δίνει) και imdb. Το αποτέλεσμα? Οταν κάποιος απ'τους φίλους/αδερφός κτλ θέλει να δεί ταινία ή έχουν κανονίσει παρέα, με ρωτάνε πάντα για να δούν ταινιάρα και να μην ξενερώσουν Θα πώ όμως την αγαπημένη μου, απ'την άποψη οτι μου είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που την σκεφτόμουν για καιρό. Βέβαια εδώ να πώ οτι έπαιξε ρόλο οτι δεν είχα ιδέα για την υπόθεση, μου την συνέστησε ένας άλλος καμμένος που είναι και αυτός εγγύηση οπότε δεν μπήκα στον κόπο να αναλύσω υποθέσεις Προσωπικά για μένα είναι η καλύτερη(πιο έξυπνη) ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δεί ποτέ. P.S. Οσοι δεν την έχετε δεί αξίζει να την δείτε χωρίς να γνωρίζετε την υπόθεση. "The Man from Earth" του 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες