drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Μα γιατί το λες αυτό;;; τι πιο λογικό από το να πας από F1 σε GSXR... πέρα από την ειρωνεία τουλάχιστον προσπαθήσαμε να του βάλουμε μυαλό... ΔΕΝ είναι λογική η μετάβαση απο το f1 σε GSXR... πως το λένε... ολοι εισται οτι να ναι και για πειτε μου γιατι δεν ειναι λογικο...οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε ενω δεν εχουν οδιγιση στην ζωη τους μιχανακι αυτο ειναι λογικο ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ολοι εισται οτι να ναι και για πειτε μου γιατι δεν ειναι λογικο...οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε ενω δεν εχουν οδιγιση στην ζωη τους μιχανακι αυτο ειναι λογικο ε? ίσως δεν είσαι αρκετά ώριμος ώστε να καταλάβεις γιατί δεν είναι λογικό...(δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμος, αλλά τουλάχιστον βλέπω τον κίνδυνο...) και μια συμβολή. ΠΟΤΕ μην κοιτάς τους χειρότερους σου και τους συγκρίνεις με τον εαυτό σου... να κοιτάς και να συγκρίνεσαι με αυτούς που κάνουν κάτι πιο σωστό από εσένα... μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς και εσύ και εγώ και ο καθένας... και το ότι υπάρχουν άλλοι που πάνε κατευθείαν σε 1000αρες δεν σημαίνει κάτι για εσένα ούτε δίνει κάποιο ''ελαφρυντικό' στη ''τρέλα'' σου... ούτε μειώνει κανένα κίνδυνο... αυτά τα λίγα από μένα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Μα γιατί το λες αυτό;;; τι πιο λογικό από το να πας από F1 σε GSXR... πέρα από την ειρωνεία τουλάχιστον προσπαθήσαμε να του βάλουμε μυαλό... ΔΕΝ είναι λογική η μετάβαση απο το f1 σε GSXR... πως το λένε... Μηπως οταν λεει οτι θα παει απο F1 σε GSXR εννοειτε απο Formula 1 σε GSXR, και τον παρεξηγησαμε? Τεσπα, οτι να ναι κακο του κεφαλιου σου φιλε ασε την 1000αρα καλυτερα... θα γινει καμια μλκια και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε απο F1 se gsxr ενταξει εχουν διαφορα αλλα δηλαδι τ πρεπει να παρω... και στο κατο κατο τ ειναι τ F1 μιχανακι κ μαλιστα αρκετα γριγορο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ολοι εισται οτι να ναι και για πειτε μου γιατι δεν ειναι λογικο...οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε ενω δεν εχουν οδιγιση στην ζωη τους μιχανακι αυτο ειναι λογικο ε? φυσικά δεν είναι λογικό ρε παλικάρι μπροστά στο Gsxr με το f1 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!μου συγκρίνεις τα 160 άλογα ξέρω γω με τα 10? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε απο F1 se gsxr ενταξει εχουν διαφορα αλλα δηλαδι τ πρεπει να παρω... και στο κατο κατο τ ειναι τ F1 μιχανακι κ μαλιστα αρκετα γριγορο.... κάτι που να σε καλύβει το δίπλωμα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε απο F1 se gsxr ενταξει εχουν διαφορα αλλα δηλαδι τ πρεπει να παρω... και στο κατο κατο τ ειναι τ F1 μιχανακι κ μαλιστα αρκετα γριγορο.... Ρε παιδιά απορώ που ασχολείστε... Αν κρίνετε απο τα προηγούμενα ποστς, το άτομο δεν έχει ιδέα για τι πραμα μιλάει... Νομίζεις ότι με το F1 έχεις αποκτήσει πείρα στα 2κυκλα και είσαι σε θέση να οδηγείς μηχανή? Μα είσαι σοβαρός τωρα? Αν το F1 το θεωρείς αρκετά γρήγορο τότε μόλις ανέβεις στην hayabusa θα φας καπάκι όλη τη μηχανή... Είναι δυνατόν να κατεβάζεις ενα σωρο μαλακιες και δικαιολογίες για να ακούσεις το ΟΚ απο εμάς? Σου απαγόρευσε κανείς να πάρεις ότι γουστάρεις? Μου φαίνεται (αδι)ανόητο να μου λες οτι δε σου φτάνει η ninja σε αυτή την ηλικία φίλε μου... Δηλαδή τα 170 χλμ σε ένα πλαίσιο που μπορεί να τα αντέξει σου φαίνονται λίγα? Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κοντά είσαι στον θάνατο όταν πατάς με το κωλοF1 120+km/h... Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις, είναι να θεωρείς πως είσαι άτρωτος πάνω στο 2κυκλο και να χαλαρώσεις... θα στην κάτσει κάποια στιγμή και θα ψάχνεσαι. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ πριν είναι αργά.. Μην ασχολείστε με αυτόν τον γελοίο ρε, είναι επικίνδυνος για τον εαυτό το και για εμάς... Ας κλειδώσει κάποιος το τοπικ δεν είναι δυνατόν να συζητάμε αυτά τα πράγματα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Ρε παιδιά απορώ που ασχολείστε... Αν κρίνετε απο τα προηγούμενα ποστς, το άτομο δεν έχει ιδέα για τι πραμα μιλάει... Νομίζεις ότι με το F1 έχεις αποκτήσει πείρα στα 2κυκλα και είσαι σε θέση να οδηγείς μηχανή? Μα είσαι σοβαρός τωρα? Αν το F1 το θεωρείς αρκετά γρήγορο τότε μόλις ανέβεις στην hayabusa θα φας καπάκι όλη τη μηχανή... Είναι δυνατόν να κατεβάζεις ενα σωρο μαλακιες και δικαιολογίες για να ακούσεις το ΟΚ απο εμάς? Σου απαγόρευσε κανείς να πάρεις ότι γουστάρεις? Μου φαίνεται (αδι)ανόητο να μου λες οτι δε σου φτάνει η ninja σε αυτή την ηλικία φίλε μου... Δηλαδή τα 170 χλμ σε ένα πλαίσιο που μπορεί να τα αντέξει σου φαίνονται λίγα? Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κοντά είσαι στον θάνατο όταν πατάς με το κωλοF1 120+km/h... Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις, είναι να θεωρείς πως είσαι άτρωτος πάνω στο 2κυκλο και να χαλαρώσεις... θα στην κάτσει κάποια στιγμή και θα ψάχνεσαι. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ πριν είναι αργά.. Μην ασχολείστε με αυτόν τον γελοίο ρε, είναι επικίνδυνος για τον εαυτό το και για εμάς... Ας κλειδώσει κάποιος το τοπικ δεν είναι δυνατόν να συζητάμε αυτά τα πράγματα... Καλα οκ ρε οδιγα μιχανακι οταν εισαι 50 χρονον αν δεν κανεις κ μλκιες τωρα ποτε θα της κανεις στα 50 σου(δεν σου λεω για την 1000αρια αλλα για τ 125 που τα οδιγανε χωρις διπλομα)...και μην μου λες οτι δεν εχω πιρα μπορω να πω πως εχω αρκετη πιρα οκ 1000 δεν θα παρω τωρα... και κατι αλλο τ F1 μου δεν θα το ξανα πεις κολωF1...170χλμ δεν λεω οτι δεν μου φτανουν αλλα τα εχω βαρεθη κ δηλαδη αν παρεις μια 600αρα θα σκοτοθεις? γιατι θα πρεπει να την εχεις τσιτα σινεχια θα πας σε εναν ανιχτο δρομο κ θα την ανιξεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 όταν τα λέω εγώ.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 όταν τα λέω εγώ.... ρε φιλαρακι εχεις μιχανακι για να μπορεις να εκφρασεις την γνωμη σου? εγω πιστευω ποδιλατο δεν εχεις οδιγιση αλλα τελοσπαντων τι να πω....ολοι οι κα8ιστεριμενοι εδω μαζευτικαν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρε φιλαρακι εχεις μιχανακι για να μπορεις να εκφρασεις την γνωμη σου? εγω πιστευω ποδιλατο δεν εχεις οδιγιση αλλα τελοσπαντων τι να πω....ολοι οι κα8ιστεριμενοι εδω μαζευτικαν! φιλέ πως το βρήκες;;; είσαι μεγάλος... ούτε ποδήλατο δεν έχω καβαλήσει... τα βλέπω τα ποδήλατα και τα φοβάμαι...ούτε με βοηθητικές δεν μπορώ... με ένα τρίκυκλο πατίνι Ben Ten κυκλοφορώ... και καμιά φορά με αναπηρική καρέκλα (σίγουρα θα την δοκιμάσεις και εσύ μια μέρα και θα σου φύγει η γλύκα και η μαγκιά μαζί...). Τουλάχιστον όμως είμαι υπερήφανος που έχω το μυαλό μου στην θέση του και ξέρω μια στοιχειώδη ορθογραφία...(αν σου λέει κάτι αυτή η λέξη.) Κατά τα άλλα είμαι και εγώ ένας καθυστερημένος... ΥΓ: το επίπεδό σου κάνει μπαμ από μακριά, σε λυπάμαι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον DrTakHs 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά απορώ που ασχολείστε... Αν κρίνετε απο τα προηγούμενα ποστς, το άτομο δεν έχει ιδέα για τι πραμα μιλάει... Νομίζεις ότι με το F1 έχεις αποκτήσει πείρα στα 2κυκλα και είσαι σε θέση να οδηγείς μηχανή? Μα είσαι σοβαρός τωρα? Αν το F1 το θεωρείς αρκετά γρήγορο τότε μόλις ανέβεις στην hayabusa θα φας καπάκι όλη τη μηχανή... Είναι δυνατόν να κατεβάζεις ενα σωρο μαλακιες και δικαιολογίες για να ακούσεις το ΟΚ απο εμάς? Σου απαγόρευσε κανείς να πάρεις ότι γουστάρεις? Μου φαίνεται (αδι)ανόητο να μου λες οτι δε σου φτάνει η ninja σε αυτή την ηλικία φίλε μου... Δηλαδή τα 170 χλμ σε ένα πλαίσιο που μπορεί να τα αντέξει σου φαίνονται λίγα? Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κοντά είσαι στον θάνατο όταν πατάς με το κωλοF1 120+km/h... Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις, είναι να θεωρείς πως είσαι άτρωτος πάνω στο 2κυκλο και να χαλαρώσεις... θα στην κάτσει κάποια στιγμή και θα ψάχνεσαι. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ πριν είναι αργά.. Μην ασχολείστε με αυτόν τον γελοίο ρε, είναι επικίνδυνος για τον εαυτό το και για εμάς... Ας κλειδώσει κάποιος το τοπικ δεν είναι δυνατόν να συζητάμε αυτά τα πράγματα... Εσύ πανεξιπνακια οδιγαρα θέλεις να μας το παίξεις αγγελούδι τώρα δηλαδή εσύ δεν πατάς με το κολοκρυπτον σου το βρομώ σαλίγκαρο 120 χιλιόμετρα?????αυτο δεν ειναι επικινδινο??????? θα μου πις οχι 110 παταω και λες και το παλικάρι γελοίο επειδή γουστάρει να πούμε κάτι δεν έχει diploma δεν θα το πάρει θα βάλει μυαλό μια στιγμη και θα με θυμηθείς αν ξαναγράψει βεβαια στο forum ....Και να σε πω και κάτι τελευταίο ? ασεχτος διπλώματος που είναι πολύ σοβαρό θέμα ...ΦΟΒAΣΑΙ φιλε μου ΦΟΒAΣΑΙ να paris ένα τέτοιο moto που τόσο γουστάρεις αλλα φοβάσαι επειδή οδηγάς το κρυπτόν και δεν εχής την παραμικρή πήρα πάνω στο τιμόνι ...Μπορεί να εχής και το diploma εσύ τον 21 όμως δεν πεζή ρολο είσαι ακόμα με το κρυπτόν και νομίζεις ότι δεν μπορείς να παρεις μια 600 ..γιατί ρε σι δεν μπορείς δεν κατάλαβα? ΦΟΒΑΣΑΙ γιαυτο ! γιατί αν είχες το μυαλό σου στην θέση σου όχι 600 ...1600cc θα έπαιρνες αλλα ξέρεις και είναι καλο να καταλαβαίνεις αυτά που κανεις με το μηχανάκι που εξής τώρα και φαντάζομαι τι κανεις στον δρόμο με την παπια ...Και λες που ρε εγώ 600 ? θα σκοτωθώ το παπί δεν βλέπεις πως το πάω ? άσε άσε Φιλε Δεν είναι έτσι !!!!!!!!!!!!!!! Και για δεύτερη μηχανή μπορείς να παρεις μια 1300 απλά το ξαναλέω αν εχής το μυαλό στην θέση σου και νιώθεις λίγο το τιμόνι ..Γιατί αλλιώς θα γίνεις αγγελάκι ... Δεν είναι μηχανή για να την σπας proton αυτινα Είναι για να πηγαίνεις λαου λαου και στο μέλλον θα εχής να λες ότι έμαθες να οδηγάς με ένα τέτοιο moto ..Και συγγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι έτσι ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον kanaris 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 αα και κάτι άλλο ...άμα μπει κάποιος 26 χρόνος p.x στο forum και έχει ένα f1 τούμπανο στο πείραγμα και άλλες τέτοιες μαλακίτσες και θέλει να αγοράσει ένα 1000 και έχει και diploma ..τι θα τον πείτε? εδώ σας θέλω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 εγώ πάντως του είπα μια καλή επένδυση aprilia RS 125 το οποίο μοιράζει φόλες και σε F1 και σε Ninja και σε οποιαδήποτε 600αρα ταξιδιάρικη πχ transalp για GSXR 600 νταξ ούτε λόγος... πάντως μη σου φαίνοντε πολλά τα λεφτά της απριλια είναι πάρα πολύ γρήγορη μηχανή και 125 για να σε καλύπτει και η ασφάλεια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Εσύ πανεξιπνακια οδιγαρα θέλεις να μας το παίξεις αγγελούδι τώρα δηλαδή εσύ δεν πατάς με το κολοκρυπτον σου το βρομώ σαλίγκαρο 120 χιλιόμετρα?????αυτο δεν ειναι επικινδινο??????? θα μου πις οχι 110 παταω και λες και το παλικάρι γελοίο επειδή γουστάρει να πούμε κάτι δεν έχει diploma δεν θα το πάρει θα βάλει μυαλό μια στιγμη και θα με θυμηθείς αν ξαναγράψει βεβαια στο forum ....Και να σε πω και κάτι τελευταίο ? ασεχτος διπλώματος που είναι πολύ σοβαρό θέμα ...ΦΟΒAΣΑΙ φιλε μου ΦΟΒAΣΑΙ να paris ένα τέτοιο moto που τόσο γουστάρεις αλλα φοβάσαι επειδή οδηγάς το κρυπτόν και δεν εχής την παραμικρή πήρα πάνω στο τιμόνι ...Μπορεί να εχής και το diploma εσύ τον 21 όμως δεν πεζή ρολο είσαι ακόμα με το κρυπτόν και νομίζεις ότι δεν μπορείς να παρεις μια 600 ..γιατί ρε σι δεν μπορείς δεν κατάλαβα? ΦΟΒΑΣΑΙ γιαυτο ! γιατί αν είχες το μυαλό σου στην θέση σου όχι 600 ...1600cc θα έπαιρνες αλλα ξέρεις και είναι καλο να καταλαβαίνεις αυτά που κανεις με το μηχανάκι που εξής τώρα και φαντάζομαι τι κανεις στον δρόμο με την παπια ...Και λες που ρε εγώ 600 ? θα σκοτωθώ το παπί δεν βλέπεις πως το πάω ? άσε άσε Φιλε Δεν είναι έτσι !!!!!!!!!!!!!!! Και για δεύτερη μηχανή μπορείς να παρεις μια 1300 απλά το ξαναλέω αν εχής το μυαλό στην θέση σου και νιώθεις λίγο το τιμόνι ..Γιατί αλλιώς θα γίνεις αγγελάκι ... Δεν είναι μηχανή για να την σπας proton αυτινα Είναι για να πηγαίνεις λαου λαου και στο μέλλον θα εχής να λες ότι έμαθες να οδηγάς με ένα τέτοιο moto ..Και συγγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι έτσι ? Είσαι ανίδεος φίλε μου... όλες αυτές τις πίπες που γράφεις μόνος σου τις σκέφτηκες ή στα είπε κάποιος πιο έξυπνος από εσένα... έλεος δηλαδή 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εσύ πανεξιπνακια οδιγαρα θέλεις να μας το παίξεις αγγελούδι τώρα δηλαδή εσύ δεν πατάς με το κολοκρυπτον σου το βρομώ σαλίγκαρο 120 χιλιόμετρα?????αυτο δεν ειναι επικινδινο??????? θα μου πις οχι 110 παταω και λες και το παλικάρι γελοίο επειδή γουστάρει να πούμε κάτι δεν έχει diploma δεν θα το πάρει θα βάλει μυαλό μια στιγμη και θα με θυμηθείς αν ξαναγράψει βεβαια στο forum ....Και να σε πω και κάτι τελευταίο ? ασεχτος διπλώματος που είναι πολύ σοβαρό θέμα ...ΦΟΒAΣΑΙ φιλε μου ΦΟΒAΣΑΙ να paris ένα τέτοιο moto που τόσο γουστάρεις αλλα φοβάσαι επειδή οδηγάς το κρυπτόν και δεν εχής την παραμικρή πήρα πάνω στο τιμόνι ...Μπορεί να εχής και το diploma εσύ τον 21 όμως δεν πεζή ρολο είσαι ακόμα με το κρυπτόν και νομίζεις ότι δεν μπορείς να παρεις μια 600 ..γιατί ρε σι δεν μπορείς δεν κατάλαβα? ΦΟΒΑΣΑΙ γιαυτο ! γιατί αν είχες το μυαλό σου στην θέση σου όχι 600 ...1600cc θα έπαιρνες αλλα ξέρεις και είναι καλο να καταλαβαίνεις αυτά που κανεις με το μηχανάκι που εξής τώρα και φαντάζομαι τι κανεις στον δρόμο με την παπια ...Και λες που ρε εγώ 600 ? θα σκοτωθώ το παπί δεν βλέπεις πως το πάω ? άσε άσε Φιλε Δεν είναι έτσι !!!!!!!!!!!!!!! Και για δεύτερη μηχανή μπορείς να παρεις μια 1300 απλά το ξαναλέω αν εχής το μυαλό στην θέση σου και νιώθεις λίγο το τιμόνι ..Γιατί αλλιώς θα γίνεις αγγελάκι ... Δεν είναι μηχανή για να την σπας proton αυτινα Είναι για να πηγαίνεις λαου λαου και στο μέλλον θα εχής να λες ότι έμαθες να οδηγάς με ένα τέτοιο moto ..Και συγγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι έτσι ? Για να δούμε με τι θα πρωτοδιαφωνήσω....Το ότι κάποιος δεν νιώθει έτοιμος να οδηγήσει μιά μιηχανή με 160 άλογα γιατί είναι ντροπή?Το ότι κάποιος έχει καβαλήσει το καλάμι με το Φ1 και νωμίζει πως είναι έτοιμος να οδηγήσει μιά απ της ποιό γρήγορες μηχανές είναι λάθος νοοτροπία...αλλά εγω δεν στο πάω απο δω κεφάλι του είνια και δεν είμαι η μάνα του για να του πω τι θα κάνει....Τους γονείς του λυπάμαι που θα τους έρθει το πρόστιμο 100.000 επειδή χτύπησε/σκώτωσε γριούλα ή κάποιο ατύχημα τέλος πάντων...εδώ παιδιά με το νίντζα έχουν κατασκωτωθεί και δεν ήταν τόσο καυλωμένα όσο αυτός....αυτός γιατί να είναι η εξαίρεση?επειδή οδηγάει f1?Και η άλλη καραμέλα που πάω σε μια ευθεία και το ανοίγω είναι όλα τα λεφτά...το θέμα δεν είναι τι κάνεις όταν είσαι ψύχραιμος...όταν τα δεις σκούρα να σε δω τι θα κάνεις...Και ρε φίλε δεν μπορώ να πω ότι θα αγοράσω ένα gixxer για ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΛΕΩ ότι έμαθα να οδηγάω με αυτό...εξάλλου αυτές οι μηχανές δεν είναι για να σου μάθουν....γι αυτό και φωνάζουμε νιντζα...για να μην φοβάσαι είτε είναι μπάτσος είτε είναι ατύχημα μιάς και έχεις την ασφάλεια αλλά θα έχεις και την τύχη να ζήσεις άλλα 2 χρόνια μπας και αλλάξεις μυαλά... ΥΓ ακόμα και τώρα αμφιταλαντεύομαι στο να πάρω την Άφρικα..γιατί?επειδή θα με καλύβει στα πάντα...αλλα ξέρω ότι θα σκωτωθώ στην επόμενη στροφή και δεν θέλω αν δεν έχω κάνει τα ταξίδια που θέλω και να απολάυσω πράγματα που τα περιμένω εδώ και καιρό... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Αφού είσαι τόσο αποφασισμένος να πάρεις το gsxr,γιατί ζητάς γνώμες?ότι και να σου πούμε εμείς δεν θα αλλάξει κάτι.Το θέμα δεν είναι μόνο ότι θα το ανοίξεις να φτάσεις στα 300,αλλά στην πρώτη δύσκολη στιγμή να σε δω τι θα κάνεις.Νομίζεις μάγκας είναι αυτός που πιάνει τα πιο πολλά χλμ στο κοντέρ? ή αυτός που ζει αρκετά για να γράψει όσο πιο πολλά χιλιόμετρα μπορεί στα λάστιχα?επίσης τ-μην πάρεις την μηχανή θα σκοτωθείςο να πιάσεις 300 σε μια ευθεία δεν μου λέει κάτι,όλοι μπορούν να το κάνουν.Μάγκας θα είσαι όταν με τις ικανότητες και τις δεξιότητες σου θα μπορεσεις να ξεφύγεις από την στραβή.Για μένα τέτοια μηχανάκια δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν στους δρόμους της Ελλάδας,γιατί πολύ απλά δεν έχουμε δρόμους για να τα τρέξουμε.Μετά θεωρείς φυσιολογικό να πας από τα 125 στα 1000?ελπίζω να κάνεις πλάκα,αν και δεν το βλέπω...αυτές οι μηχανές ζητάν ικανότητες,παραστάσεις μα πάνω από όλα εμπειρία..νομίζεις ότι είσαι έμπειρος επειδή κάνεις κόντρες και σούζες?καλά για τράβα κάνενα κανένα ταξιδάκι καμιά 500χλμ και να σε δω μετά.Βάλε μυαλό όσο είναι καιρός ρε,εδώ άτομα στην υλικία σου σκοτώνονται πάνω σε κόντρες και σούζες και εσύ θες να πας στα 1000?καλά οκ...είσαι εδώ λίγο καιρό και έχεις προκαλέσει πολλά άτομα,όλοι σου λένε το ίδιο ''μην πάρεις αυτή την μηχανή γιατί θα σκοτωθείς'',νομίζεις για πλάκα στα λέμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ρε μην το αποπέρνουμε το παιδί μπορεί να την πάρει να πηγαίνει με 20-40 στην αρχή μέσα στην πόλη έτσι σιγά σιγά και να την μάθει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ρε μην το αποπέρνουμε το παιδί μπορεί να την πάρει να πηγαίνει με 20-40 στην αρχή μέσα στην πόλη έτσι σιγά σιγά και να την μάθει πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες?με βάση όλα αυτά που έχει πει ως τώρα,πραγματικά το πιστεύεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ολοι εισται οτι να ναι και για πειτε μου γιατι δεν ειναι λογικο...οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε ενω δεν εχουν οδιγιση στην ζωη τους μιχανακι αυτο ειναι λογικο ε? Ανεκαθεν θεωρουσα τις προσβολες στο ιντερνετ ανοητες αλλα σημερα θα αμαρτησω... ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...''οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε''...Πια η διαφορα μεταξυ του να μην εχεις οδηγησει μηχανη,με το να την εχεις δει valentino rossi καβαλονταν ενα σαραβαλο-Φ1...Δεν θα σε κατηγορουσα αμα σκοτωνοσουν με το GSXR γιατι ειναι αυτονοητο πως οι γονεις σου ειναι χωριατες που δεν εχουν καβαλησει κατι περα απο βεσπα και ζουνταπ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ... Ελπιζω να καταλαβαινεις πως δεν εχω κατι μαζι σου,απλως δεν μπορω να βλεπω αλλο αιμα στην ασφαλτο για ανοητους λογους... Πιστευω πως αν ο helonaracer ηταν μαζι μας θα σου εβαζε μυαλο...Εμεις δεν μπορουμε παντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) και εσυ ρε καραγκιοζη kanari,τι μας εχεις κοτσαρει το ''Ο αγκώνας Σου θα φτιάξει ..Το κεφάλι σου όμως ΌΧΙ .ΚΡAΝΟΣ ΠAΝΤΑ !'' αφου τον σιγονταρεις να παρει gsxr,ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ την υπογραφη σου ...Το κρανος θα σου χαρισει την ζωη αμα εχεις εμπειρια και τυχη...Μην βαζεις τετοια υπογραφη για να το παιξεις σωτηρας και νομιμος...Σκεψου τα πραγματα καπως καλυτερα...Αμα πεσεις με 300χλμ σε ενα τοιχειο ουτε πανοπλια ιπποτη δεν σε σωζει (ασε που παιζει να γινεις κονσερβα) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον Vagner_xD 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Θα συμφωνησω κ εγω με τα παιδια σου λενε να μην το παρεις,για τους λογους που προαναφερθηκαν.Πρεπει να καταλαβεις πως η διαφορα μεταξυ ενος f1 και ενος gsxr ειναι τεραστια. Σκεψου σοβαρα τι σου λενε τα παιδια πιο πανω.Σκεψου αυτα που σου γραφουν ο Pilgrimage και ο nestro, οταν τα βρεις σκουρα ,αν τυχει και τρακαρεις/χτυπησεις καποιον τι θα κανεις ??????Τα 600ρια και τα 1000ρια δεν ειναι παιχνιδια... Κανενας δεν θελει το κακο σου απο εδω μεσα,καθε αλλο μαλιστα,ειμαι σιγουρος.. Βαλε μυαλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Ίσα ίσα που τα 600 και τα 1000 είναι μόνο για παιχνίδι. Πολύ ακριβό παιχνίδι..... 'Οσο για εσένα αδερφέ με το f1 όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και γράφεις: Γεια σας παιδια σκευτομαι να παρω καποιο αλλο μιχανακι κ εχω βρει πολυ φθινα ενα suzuki gsxr k9 με ενα προγραμα πανω ειναι μια χαρα και πολυ φθινα.....και θελω να μου πειτε τις γνωμες σας για το μιχανακι και αν θα κανω καλα.... Το μόνο που κάνουν τα παιδιά είναι να σου απαντάνε σε αυτό που ζητάς, αν δέν σου αρέσουν αυτές οι απαντήσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου οτι θα κάνεις καλά να το πάρεις τότε άντε πάρτο. Εκτός αν σου αρέσει το όλο σκηνικό που γίνετε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Ίσα ίσα που τα 600 και τα 1000 είναι μόνο για παιχνίδι. Πολύ ακριβό παιχνίδι..... Συμφωνώ άπειρα αλλά παιχνίδι που παίζει με ζωές όχι μόνο του χρήστη και ζητά εμπειρία και ωριμότητα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Μηχανάκι ***** Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 χάνετε την ώρα σας... μην ασχολείστε... κ εγώ π προσπάθησα να τον προσγειώσω στην γη με έβγαλε καθυστερημένο... τι να πει κανείς... Μηχανάκι ***** σωστό και αυτό... μετά τι να περιμένεις από έναν π ανοίγει θέμα με όνομα μιχανακι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες