Jump to content
drane

μιχανακι

Recommended Posts

Γεια σας παιδια σκευτομαι να παρω καποιο αλλο μιχανακι κ εχω βρει πολυ φθινα ενα suzuki gsxr k9 με ενα προγραμα πανω ειναι μια χαρα και πολυ φθινα.....και θελω να μου πειτε τις γνωμες σας για το μιχανακι και αν θα κανω καλα....

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλο ειναι ρε φιλε το κ9 . :_thumbsup:|

οχ παλη βλεπο να γινετε σκινικο οπος ειχαι γινι με τον motoMaster xaxax

Τροποποιήθηκε από τον kanaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα,το να παρεις απο f1,GSXR ειναι μια τεραστια αλλαγη που λογο της ελλειψης εμπειριας μπορει να φανει ''επιπονη''...Σε συμβουλευω να βολευτεις με μια μηχανη γυρω στα 600 κυβικα,και οταν νιωσεις οτι μπορεις να κουμανταρεις τα 180 αλογατα του τζικσερ,παρτο...Ενας χρονος με ενα μηχανακι μετριου κυβισμου πιστευω πως ειναι αρκετος,αν και καθε μερα που καβαλας αποκτας εμπειρια...Αν σκοπευεις να παρεις μεταχειρισμενο,ψαξε το καλα για να μην σου πεταξει καμια βλαβη και τρεχεις να το φτιαχνεις μετα...

ΠΑΝΤΑ κρανος και καλη τυχη σε οτι και αν κανεις :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Vagner_xD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ρε si ...αρχικά πεσμας ποσο χρόνον είσαι και θες να πας από F1 σε Gsxr laughing out loud δηλαδή ! proton έχεις δίπλωμα? γιατί αυτή η μηχανή δεν είναι Video game !! :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ρε si ...αρχικά πεσμας ποσο χρόνον είσαι και θες να πας από F1 σε Gsxr laughing out loud δηλαδή ! proton έχεις δίπλωμα? γιατί αυτή η μηχανή δεν είναι Video game !! :knife:

Πολυ σωστος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ειμαι 18 εχω οδιγισει αρκετες φορες τετιου ειδους μηχανες δεν εχω προβλιμα στην οδιγισει απλα εχω διπλομα για 50αρι μονο.....ειναι ενα προβλιμα αλλα τ να κανω.παλι δεν μπορω να βγαλω διπλομα ακομα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ειμαι 18 εχω οδιγισει αρκετες φορες τετιου ειδους μηχανες δεν εχω προβλιμα στην οδιγισει απλα εχω διπλομα για 50αρι μονο.....ειναι ενα προβλιμα αλλα τ να κανω.παλι δεν μπορω να βγαλω διπλομα ακομα....

Μπορείς τουλάχιστον το A1 κάτι γίνετε αλλα και πάλι παράνομος είσαι ρε φιλαράκι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μπορω να βγαλω το Α1 αλλα δεν με καλιπτι παλι το ξερω.....αρα δεν ειναι διλαδι καλη ιδεα να την παρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μπορω να βγαλω το Α1 αλλα δεν με καλιπτι παλι το ξερω.....αρα δεν ειναι διλαδι καλη ιδεα να την παρω

Aρα ναι ..μην κανεις του κεφαλιού σου boy :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aρα ναι ..μην κανεις του κεφαλιού σου boy :_thumbsup:

Δεν ξερω ρε απλα ειναι σε καλη τιμη και προσεγμενη.......

Και ετσι κ αλλιος θα με γραψουν δικαστιριο σε 2 χρονια θα εχει ερθει θα εχω βγαλει διπλομα οποτε μια χαρα θα ειναι πιστευω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ρε απλα ειναι σε καλη τιμη και προσεγμενη.......

θα το φας το κεφαλι σου φιλε...ΔΕΝ φανταζεσαι για τι πραγμα μιλαμε...Αυτο το μηχανακι ειναι τερας...Μολις σκασεις μια δευτερα,θα καρφωθεις στο επομενο κολονακι...Πραγματικα αναρωτιεμαι πως σας ερχονται κατι τετοια...Εγω οδηγαω απο τα 11,εχω μονο 1 πτωση (σε πιστα λογο βροχης και ελειψης εμπειριας οδηγησης σε μεγαλες ταχυτητες σε βρεγμενο οδοστρωμα) και ακομα δεν νιωθω ετοιμος να αγορασω GSXR 1000 και να το καβαλησω για πανω απο 10 χλμ...Και πιστεψε με την λατρευω αυτην την μηχανη... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω εγω εχω οδιγισει αρκετες φορες και πιστευω πως αν προσεχεις κ ανιγεις το γκαζι εκει που πρεπει ολα θα εναι καλα....

Τροποποιήθηκε από τον drane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω εγω εχω οδιγισει αρκετες φορες και πιστευω πως αν προσεχεις κ ανιγεις το γκαζι εκει που πρεπει ολα θα εναι καλα....

ομως οταν θα δεις γκομενακι θα ανοιξεις λιγο το γκαζι...Οταν θα παρκαρει διπλα σου στο φαναρι ο καγκουρας θα ανοιξεις λιγο το γκαζι...δεν ξερω αν με πιανεις αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα εχεις τα αλογα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην τα αμολαρεις...και οταν θα σου φερει κανα high-siding την γ@αμησες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομως οταν θα δεις γκομενακι θα ανοιξεις λιγο το γκαζι...Οταν θα παρκαρει διπλα σου στο φαναρι ο καγκουρας θα ανοιξεις λιγο το γκαζι...δεν ξερω αν με πιανεις αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα εχεις τα αλογα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην τα αμολαρεις...και οταν θα σου φερει κανα high-siding την γ@αμησες...

βασικα κανω μια διορθωση γιατι ειμαι λιγο κοιμισμενος κα δεν καταλαβα ακριβως αυτο που μου ειπες...Ειναι πολλα τα αλογα φιλε και αμα τα βγαλεις απο τον σταβλο και δεν ξερεις πως να τα μαζεψεις,οι πιθανοτητες ειναι να μαζευουν εσενα με τα κουταλακια...Δεν εχει καμια σχεση με παπι το GSXR και μην μου πεις ''εχω οδηγησει ενος φιλου μου και ξερω''...Μια βολτα 1 χλμ με ξενη μηχανη δεν εχει καμια σχεση με καθημερινη χρηση δικιας σου μηχανης...Εκει θα χασεις τις αναστολες που ειχες με το ξενο γιατι δεν θα φοβασαι το βρισιδια του φιλου σου κτλ...Για να μην σε κουραζω,η αποψη μου ειναι να μην το παρεις...Οσοι καναν κατι τετοιο δεν αντεξαν πολυ...Κα ευκαιριες θα βρεις πολλες στην ζωη σου και καλυτερες απο αυτην

:victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παρεις gsxr κοβει πλαισιο :2funny: :2funny:

Σοβαρα τωρα,αρχικα παρε κατι μικροτερο που να το καλυπτει το Α1 το οποιο φυσικα και θα το παρεις..

Και μην σκεφτεσαι το δικαστηριο,σκεψου ενα ατυχημα χωρις διπλωμα που ευχομαι να μην σου τυχει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παρεις gsxr κοβει πλαισιο :2funny: :2funny:

Σοβαρα τωρα,αρχικα παρε κατι μικροτερο που να το καλυπτει το Α1 το οποιο φυσικα και θα το παρεις..

Και μην σκεφτεσαι το δικαστηριο,σκεψου ενα ατυχημα χωρις διπλωμα που ευχομαι να μην σου τυχει..

έτσι ακριβώς,δεν γίνεται να είσαι 18 και να πάρεις 1000αρι,θα το φας το κεφάλι σου.

Πάρε μηχανή για αρχή,γιατί άλλο πάπι και άλλο μηχανή.Κάτσε 2-3 χρονάκια να σου φύγει και η κ@βλα και μετά αν νιώθεις έτοιμος να το πάρεις..βουρ.Τεσπα το να διαχειριστής τόσα άλογα στα 18 χρόνια σου,απλά δεν γίνεται...

Υ.Γ. ποιος είπε ότι σου έρχεται δικαστήριο μετά από 2 χρόνια?σε έναν φίλο μου ήρθε μετα από 4 μήνες...μην λέτε τέτοια ρε.Είναι όπως σου κάτσει η φάση,αν και από την αρχή δεν θα έπρεπε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα,αλλά άλλο αυτό το θέμα.

Υ.Γ.2. τα τσίξερ κόβουν πλαίσιο :_zeppelin::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. ποιος είπε ότι σου έρχεται δικαστήριο μετά από 2 χρόνια?σε έναν φίλο μου ήρθε μετα από 4 μήνες...μην λέτε τέτοια ρε.Είναι όπως σου κάτσει η φάση,αν και από την αρχή δεν θα έπρεπε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα,αλλά άλλο αυτό το θέμα.

Εγω ακομα το περιμενω...Απο 15 χρονων που με πιασαν μεχρι σημερα που ειμαι ''σχεδον'' 21 ουτε κουβεντα..Κερκυρα φιλε, το νησι της ελευθεριας... λολ :cheers::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι τοσο το ατυχημα χωρις διπλωμα ρε...Αμα πεσει με τζικσερ θα πεσει με πολλα χλμ,και παιζει να μην σηκωθει.. B)

Εγω ακομα το περιμενω...Απο 15 χρονων που με πιασαν μεχρι σημερα που ειμαι ''σχεδον'' 21 ουτε κουβεντα..Κερκυρα φιλε, το νησι της ελευθεριας... λολ :cheers::winking:

εντάξει είπαμε δεν συμβαίνει και συχνά αυτό...αλλά δεν είναι στάνταρ ότι μετά από 2 χρόνια θα σου έρθει,εγώ απλά είπα μια περίπτωση που είμουν μπροστά στην όλη φάση.Τεσπα,εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το δικαστήριο μπορεί να σου έρθει και μετά από μια εβδομάδα,οπότε το να λέμε 2 χρόνια ή 3 ή ξέρω εγώ τι..δεν είναι σωστό.

Υ.Γ. στην φάση που είμασταν στο δικαστήριο,λέει ο δικαστής στον φίλο μου,δίπλωμα έχεις?και απαντάει ναι...κάνει πως πάει να το βγάλει από την κωλότσεπι και του λέει....οκ φύγε.Καλά είχα λιώσει :2funny: δεν υπάρχει λέμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ΚΕΡΚΥΡΑ καθε μερα πηγαινο βολτες μεσα στην πολη και διπλα μου περνανε ζιταδες και περιπολικα .....ακομη και στα φαναρια μαζι με ζιταδες ειμαι και χωρις γρανος και πολλη γκαζηηηη ....με 50αρι ομως χωρις διπλομααααααααααα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω μια απ τα ιδια Crm Ολοκλιρο γουρουνη (χορις διπλομα) βρε για δες που μαζευτικαμε αρκετι νομοταγεις εδο μεσα axxa :P

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι μας βαλατε και στους 3ς μας -1 :waycon1: :waycon1:

εσι γιατι λες ? :2funny::2funny:

εγω εβαλα + και στους διο σας γιατι πολι κακια εδο μεσα

Τροποποιήθηκε από τον kanaris
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα