Jump to content
drane

μιχανακι

Recommended Posts

Βασικά δεν είναι μαγκιά να κοκορεύεστε για το πόσο παράνομοι είστε.... :thumbsdown:

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν κοκορευομαστε και κσερεις ποσο θαθελα να ειμουν Τερμα νομιμος και στα @@ μου ολα ??? δεν το λεμε για μακγια :closedeyes:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και εγω ΚΕΡΚΥΡΑ καθε μερα πηγαινο βολτες μεσα στην πολη και διπλα μου περνανε ζιταδες και περιπολικα .....ακομη και στα φαναρια μαζι με ζιταδες ειμαι και χωρις γρανος και πολλη γκαζηηηη ....με 50αρι ομως χωρις διπλομααααααααααα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

kai egw mia apo ta idia kanw soto

και εγω μια απ τα ιδια Crm Ολοκλιρο γουρουνη (χορις διπλομα) βρε για δες που μαζευτικαμε αρκετι νομοταγεις εδο μεσα axxa :P

Ζητώ συγνώμη αλλά έτσι φάνηκε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ΚΕΡΚΥΡΑ καθε μερα πηγαινο βολτες μεσα στην πολη και διπλα μου περνανε ζιταδες και περιπολικα .....ακομη και στα φαναρια μαζι με ζιταδες ειμαι και χωρις γρανος και πολλη γκαζηηηη ....με 50αρι ομως χωρις διπλομααααααααααα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

απο που εισαι ρε?μεσα απο την πολη?

Τροποποιήθηκε από τον Vagner_xD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά μπας και είναι ο ίδιος με το R1 και μπήκε να μας αλλάξει τα φωτα πάλι?

Καταρχάς, μη μπερδεύεσαι για το θέμα του δικαστηρίου, αυτό ισχύει για τα 50άρια της πλάκας που γλυτώνεις και το αυτόφορο.

Αν σε δουν χωρίς δίπλωμα 18 χρονών με σκοτώστρα λες να την βγάλεις καθαρή?

ΚΑΙ προστιμο θα φας στο δικαστήριο εκτός του τρεξίματος.

Αυτά ήταν τα ευτυχέστερα που μπορούν να σου συμβούν.

Τώρα σκέψου τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος που θα είσαι αρκετά άτυχος ώστε να μη μείνεις στον τόπο... 300 κιλά μηχανή που φτάνει άλλα τόσα χιλιόμετρα ξέρεις τι μπορεί να προξενήσει? Ξέρεις ότι δε σε καλύπτει με την καμία η ασφάλεια? Ξέρεις ότι θα πληρώνεις μια ζωη εσυ τα παιδια σου τα εγγόνια σου και πάει λέγοντας?

Και 'γω 18 χρονών είμαι μαν αλλά οδηγώ 4χρονο παπί και με δίπλωμα (όχι οτι προσθέτει prestige αλλά φαίνεσαι αλλιώς στα μάτια του νόμου και καλύπτεσαι απο την ριμάδα την ασφάλεια).

Τις μλκιες κράτα τις για όταν θα είσαι σε θέση να της κάνεις χωρίς να καταστρέψεις την ζωη σου. Σκέψου τα και πράξε υπεύθυνα, τράβα πάρε μια ninja και κράτα την καμια 5ετία σκέψου πιο σοβαρά την ταχύτητα και μετά πάρε την gsxr ή οποιαδήποτε ανάλογης υποδύναμης.

Αυτά :whistling:

Ελπίζω να μη μας δουλεύεις και έγραφα τζάμπα τα παραπάνω -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και 'γω την ίδια εντύπωση είχα αλλά δε βαριέσαι...μπορεί να τα δει κάποιος 3ος και να βαλει μυαλό και να μη παει χαμένη η μινι εκθεση :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια και αντε δεν περνω τ gsxr τι να παρω 125? τα εχω βαρεθη τ να παρω 250 ninja? μουφα ειναι εντελος ομως με το f1 μ απο πανω της παταω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια και αντε δεν περνω τ gsxr τι να παρω 125? τα εχω βαρεθη τ να παρω 250 ninja? μουφα ειναι εντελος ομως με το f1 μ απο πανω της παταω......

είσαι δημόσιος κίνδυνος. :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε μαθε λιγο τις διαφορές μεταξυ supersport & παπιών και μετά έλα πες οτι πατας απο πανω της... με τι? με το F1? Κούνα λίγο το κεφάλι σου και σκέψου τι είπες... :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήν ακούς τους κολλημένους εδω πέρα, πάρε το εργαλείο και πάμε βόλτα λιμανάκια.

Ξέρεις να το πάς καθόλου το GSXR ή για μόστρα θα το πάρεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε καλά τίγρη!!

παιδιά σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτείνετε το ninja σαν μια πολυ "οκ" επιλογη για πρωτη μηχανή? Η μηχανή η συγκεκριμένη ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ συγνώμη κιόλας τζάμπα βενζίνη καίει είναι και ιντζέκτιον με χίλιους δυο κόφτες απορώ γιατί την προτείνετε...

φίλε στα 125 μια aprilia rs 125 θα ήταν οοοοτι πρέπει να πατάς από πάνω και τα F1 και τα Ninja ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω απλα λεω GO DIE σε μερικους εδο μεσα ... ετσι γαμο τιν κακια σας θα προκοψετε (δεν εχει καμια σχεσει με τις σιμβουλες που δινετε στο παιδι)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω απλα λεω GO DIE σε μερικους εδο μεσα ... ετσι γαμο τιν κακια σας θα προκοψετε (δεν εχει καμια σχεσει με τις σιμβουλες που δινετε στο παιδι)

Ετσι ειναι φιλε μου οτι να ειναι μου προτινουν οτι να ναι μου λενε οτι ειναι καλιτερη η ninja τ αλλο θα ακουσω το πολυ πολυ να μην παρω 1000 να παρω 600... αλλα τ να πω ο αλλος μ λεει παρε aprilia με 5000 ευρο καλα ενταξει με 4000 περνω 600αρα και να χεσω και την aprilia....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ειναι φιλε μου οτι να ειναι μου προτινουν οτι να ναι μου λενε οτι ειναι καλιτερη η ninja τ αλλο θα ακουσω το πολυ πολυ να μην παρω 1000 να παρω 600... αλλα τ να πω ο αλλος μ λεει παρε aprilia με 5000 ευρο καλα ενταξει με 4000 περνω 600αρα και να χεσω και την aprilia....

ρε παλικάρι κάτσε καλά.Πρώτον γράφεις σε υποκατηγορία με μικρά για 1000άρα μηχανή.2ον μόνος σου μπήκες εδώ δεν σε υποχρέωσε κανείς.3ον ζήτησες την γνώμη μας και στην δώσαμε 4ον δεν την δέχτικες κανέναν πρόβλημα αλλά όχι και έτσι ....έρχεσαι και ζητάς γνώμες και μετά πουλάς και ειρωνεία...τι να πω...

ΥΓ δεν σου είπαμε ότι η νίντζα βάζει φωτιά στην άσφαλτο είπαμε ότι η νίντζα δεν βάζει φωτιά στην οικογενειά σου σε περίπτωση ατυχήματος...αν θες το καταλαβαίνεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παλικάρι κάτσε καλά.Πρώτον γράφεις σε υποκατηγορία με μικρά για 1000άρα μηχανή.2ον μόνος σου μπήκες εδώ δεν σε υποχρέωσε κανείς.3ον ζήτησες την γνώμη μας και στην δώσαμε 4ον δεν την δέχτικες κανέναν πρόβλημα αλλά όχι και έτσι ....έρχεσαι και ζητάς γνώμες και μετά πουλάς και ειρωνεία...τι να πω...

ΥΓ δεν σου είπαμε ότι η νίντζα βάζει φωτιά στην άσφαλτο είπαμε ότι η νίντζα δεν βάζει φωτιά στην οικογενειά σου σε περίπτωση ατυχήματος...αν θες το καταλαβαίνεις..

θέλει ένα δείγμα εγκέφαλου για να τ καταλάβει... ελπίζω μόνο να μην του βγει σε κακό... :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχετε δει ολοι ειδικοι εδω...Οτι πεις φιλε,το νιντζα δεν παει σκαγιο και η μεταβαση απο F1 σε GSXR ειναι κατι λογικο και εφικτο απο την στιγμη που το πουλανε φτηνα...

Μονο πες στους δικους σου που θελεις να σε θαψουνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχετε δει ολοι ειδικοι εδω...Οτι πεις φιλε,το νιντζα δεν παει σκαγιο και η μεταβαση απο F1 σε GSXR ειναι κατι λογικο και εφικτο απο την στιγμη που το πουλανε φτηνα...

Μονο πες στους δικους σου που θελεις να σε θαψουνε...

Κάτσε να τον βρουν πρώτα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατί το λες αυτό;;; τι πιο λογικό από το να πας από F1 σε GSXR... :_zeppelin:

πέρα από την ειρωνεία τουλάχιστον προσπαθήσαμε να του βάλουμε μυαλό... ΔΕΝ είναι λογική η μετάβαση απο το f1 σε GSXR... πως το λένε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...