marla 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Μόλις έκανα την εγγραφή μου, αν και διαβάζω εδώ και πολύ καιρό, όσο έψαχνα να αγοράσω μηχανή!! Έβγαλα το δίπλωμά μου πριν λίγους μήνες και κατέληξα ως πρώτη μηχανή να πάρω μια CBF250 (από τον ξάδερφο μου!) Τώρα είμαι στη φάση επίλογής κράνους και θα εκτιμούσα τη βοήθεία σας!! Θα κάνω ποστ στο αντίστοιχο θέμα!!! Τα λέμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Welcome! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλώς όρισες! Καλές βόλτες και καλή αγορά! Έχει μπόλικο πράμα να δείς και να πάρεις γνώμες! Α!Και εκτός από κράνος σκέψου για κάνα μπουφανάκι, κάνα γαντάκι, να είναι γυμνή μόνο η μοτό, όχι και εσύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλως ηρθες Marla, καλη επιλογη για πρωτη μηχανη!Πες λιγα λογια για σενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλώς μας βρήκες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 καλως ηρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Καλώς την Μαρία. Καλή διαμονή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 :_hi: Καλως ηρθες! :_hi: Άντε και με το καλο να αρχίσεις τις μοτοβολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες