asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Γεια, πρώτο post. Θα ήθελα παρακαλώ πληροφορίες από ιδιοκτήτη του παραπάνω scooterακίου σχετικά... με το scooter. Έχω καταλήξει μάλλον, αλλά θα ήθελα κάποιες πληροφορίες ακόμα. Ανάρτηση Σέλα Βλάβες Service (Θεσσαλονίκη Ανατολικά) και όποια άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη. Σύντομα πιστεύω θα ανεβάσω και τις δικές μου εντυπώσεις Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 bump, γιατι με ενδιαφέρει και εμένα το ιδιο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 bump, γιατι με ενδιαφέρει και εμένα το ιδιο μηχανάκι Το έχω σχεδόν δύο μήνες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλο αυτόματο. Σέλα καλή αναρτήσεις νομίζω λίγο σκληρές φρένα ικανοποιητικά αποθηκευτικός χώρος σχετικά μικρός κατανάλωση γύρω στα 3,5 λτ/100 χλμ αν και ακόμα το στρώνω (έχω 700 χλμ) και δεν το πατάω, έχει πολύ καλή επιτάχυνση και τα 60 χαω τα πιάνει άμεσα. Μετά πιάνει ο κόφτης του στρωσίματος ;-) Επίσης κάτι παίζει με τη σταθερότητα ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες αλλά υποψιάζομαι ότι φταίει γενικά η κατασκευή των scooter. Θα επανέλθω με νέα μετά το πρώτο service. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deimos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σιγουρα καιει τοσα πολλα; Με τι στυλ οδηγησης; Με ενδιαφερει γιατι σκεφτομαι να το παρω... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2011 από τον deimos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Σιγουρα καιει τοσα πολλα; Με τι στυλ οδηγησης; Με ενδιαφερει γιατι σκεφτομαι να το παρω... Σε γενικές γραμμές το μηχανάκι είναι πολύ καλό!!! Τα αξίζει τα λέφτά του. Η κατανάλωση, μετά από πολλές μετρήσεις είναι γύρω στα 4λτ/100χμ οδηγώντας σχετικά γρήγορα. Κάτω από 3λτ/100χμ δεν πρόκειται όμως να πέσει με τίποτα. Σημείωσε ότι πάει μέχρι 100 χαω τα οποία πιάνει άμεσα, έχει κοντή σχέση δηλαδή. Ότι άλλο θές στη διάθεση σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia_5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Καλησπέρα σας! Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση!Και όποιος ξέρει και μπορεί μου απαντάει!!! :) Αυτό που έχουν οι ζάντες γύρω γύρω το κόκκινο αυτοκόλλητο το βάζεις μόνος σου? η' πρέπει να το παραγγείλεις έτσι? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Καλησπέρα σας! Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση!Και όποιος ξέρει και μπορεί μου απαντάει!!! :) Αυτό που έχουν οι ζάντες γύρω γύρω το κόκκινο αυτοκόλλητο το βάζεις μόνος σου? η' πρέπει να το παραγγείλεις έτσι? Ευχαριστώ πολύ! Το βάζεις μόνος σου. Είναι αρκετά απλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia_5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Το βάζεις μόνος σου. Είναι αρκετά απλό. Ευχαριστώ πολύ!Και από που το αγοράζεις? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Ευχαριστώ πολύ!Και από που το αγοράζεις? :) Μπορείς να τα βρεις από βενζινάδικα μέχρι σε καταστήματα με είδη μηχανών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia_5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Μπορείς να τα βρεις από βενζινάδικα μέχρι σε καταστήματα με είδη μηχανών. Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 τελικά σε συνθήκες εντός πόλεως το symphony 150 πόσο καίει? και γενικώς SYMφαίρει σαν μηχανάκι για καθημερινή χρήση και λιώσιμο για προχειροδουλιές κλπ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axibde 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Χωρίς να έχει περάσει από τα χέρια μου, αλλά επειδή έχω εμπειρία από σκούτερ και κοίταζα κι εγώ το συγκεκριμένο ως δευτερο, μέση κατανάλωση από 3.3 (με αρκετό ανοιχτό δρομο) έως 4.5 σε συνθήκες σκληρού κεντρου πολεως. Επειδή βλέπω ότι έχεις το versys, υποθέτω το θέλεις σαν δεύτερο για πολη. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να πας σε παπι, όπως έκανα κι εγω. Κατανάλωση σε συνθηκες σκληρού κεντρου Αθηνών έως 2.8. Αν οι διαδρομές σου περίλαμβάνουν και ανοιχτούς δρομους κάτω από 2. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 τελικά σε συνθήκες εντός πόλεως το symphony 150 πόσο καίει? και γενικώς SYMφαίρει σαν μηχανάκι για καθημερινή χρήση και λιώσιμο για προχειροδουλιές κλπ?? Χωρίς να έχει περάσει από τα χέρια μου, αλλά επειδή έχω εμπειρία από σκούτερ και κοίταζα κι εγώ το συγκεκριμένο ως δευτερο, μέση κατανάλωση από 3.3 (με αρκετό ανοιχτό δρομο) έως 4.5 σε συνθήκες σκληρού κεντρου πολεως. Επειδή βλέπω ότι έχεις το versys, υποθέτω το θέλεις σαν δεύτερο για πολη. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να πας σε παπι, όπως έκανα κι εγω. Κατανάλωση σε συνθηκες σκληρού κεντρου Αθηνών έως 2.8. Αν οι διαδρομές σου περίλαμβάνουν και ανοιχτούς δρομους κάτω από 2. Γεια σας, σαν κάτοχος 4 χρόνια τώρα θα επιβεβαιώσω τον axibde. Σε συνθήκες προαστίων καίει 4λ/100χμ Για προχειροδουλειές βολεύει λόγω πατώματος, αρπάγματος από χαμηλά, αλλά σαν όλα τα σκούτερ θα πληρώνεις πολλά σε συντήρηση. Τα υπόλοιπα αρνητικά και θετικά των σκούτερ πιστεύω τα ξέρεις. Για οικονομία μόνο παπί. Φιλικά Αστέριος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Ο κύριος λόγος που κοιτάω για scooter είναι γιατί παπιά που κοιτάω στο 1000ρικο είναι χρέπια 10ετίας με τερματισμένα κοντέρ και το symphony μπροστά στις επιλογές μου ξεχωρίζει με διαφορά.. asteriost δώσε μου μια εικόνα από την συντήρηση του symphony Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Εχω 23.000χλμ Λάδια κινητήρα κάθε 3000 χλμ 8€ περίπου τα αλλάζω μόνος μου Λάδι διαφορικού κάθε 6000 χλμ 10€ από ebay τα αλλάζω μόνος μου Μπουζί 3€ κάθε 12000 χλμ το αλλάζω μόνος μου Τα υπόλοιπα, ιμάντα, μπίλιες, χρονισμός κλπ δες τιμές ανταλλακτικών από Γκοργκολή και εργατικά ανάλογα με το συνεργείο που θα πας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Εχω 23.000χλμ Λάδια κινητήρα κάθε 3000 χλμ 8€ περίπου τα αλλάζω μόνος μου Λάδι διαφορικού κάθε 6000 χλμ 10€ από ebay τα αλλάζω μόνος μου Μπουζί 3€ κάθε 12000 χλμ το αλλάζω μόνος μου Τα υπόλοιπα, ιμάντα, μπίλιες, χρονισμός κλπ δες τιμές ανταλλακτικών από Γκοργκολή και εργατικά ανάλογα με το συνεργείο που θα πας! Νομίζω το κόστος συντήρησης κακώς θεωρείται υψηλό στα σκούτερ, αν εξαιρέσουμε φυσικά την κατανάλωση βενζίνης. Περισσότερο νομίζω (εκτός πάντα των καυσίμων) έχει να κάνει με το εάν χρειαστείς (όξω από μας) καμμιά αγορά κομματιών του από πέσιμο, όπου εκεί τα κόστη για παπί δεν συγκρίνονται. Βέβαια, την ευκολία του πατώματος στο σκούτερ για κουβάλημα πραγμάτων δεν μπορείς να την έχεις με το παπί ή κάποια μεγάλη μηχανή, καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να οδηγείς με σακούλες κρεμασμένες στο τιμόνι (τζιιιιιιιιζ). Αυτό σημαίνει απλά ό,τι βολεύει τον καθένα. Και αυτό είναι πολύτιμο και αναντικατάστατο. Την ευκολία που μου έχει χαρίσει το σκούτερ για το κάθε μέρα και τις δουλειές γύρω-γύρω δεν μπορώ καν να την αποτιμήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asteriost 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Δεν γνωρίζω κόστη για service σε παπάκια. Για το scooter μου ξέρω ότι: για αλλαγή ιμάντα κλπ και χρονισμό βαλβίδων, που χρειάζονται εργαλεία και γνώσεις θέλει λεφτά για το συνεργείο!!! Τα λάδια του είναι εντάξει, τα αντέχω Τακάκια δεν έχω αλλάξει ακόμα (γι' αυτούς που λένε ότι δεν φρενάρει το scooter) Όταν έπεσα, από απροσεξία και λασπόνερα, μου βγήκε ξινό 700€ Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες