flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 παιδια εχω ενα ντι βι 50 και το εκανα 72 με κιλινδροπιστονο μονο και τωρα χαλασε και δεν ξερω τι να κανω να κανω το ντιβι 110 με κεφαλη σιντι αι με κιλινδροπιστονο νικασιλ 53 η 54 χιλιοστα και καρβιλατερ 24 η να παρω αλλο μοτερ λιφαν 110 μιζατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 παιδια εχω ενα ντι βι 50 ............. καρβιλατερ Ντι βι Καρβυλατέρ Οσο μεγαλώνω μαθαίνω καινούριες λέξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Το καρβυλατερ Κωστα ειναι αυτο που κανει την αναμιξη καρβουνου+αερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ωραία. Το ντι βι τί στην ευχή είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 To ντι βι ειναι κατι μεταξυ DVD (Digital Video Disk) και TV (TeleVision). Νομιζα ομως οτι δουλευουν με ρευμα αντι για βενζινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 To ντι βι ειναι κατι μεταξυ DVD (Digital Video Disk) και TV (TeleVision). Νομιζα ομως οτι δουλευουν με ρευμα αντι για βενζινη Οχι ρε, το ντι βι ειναι το DV, Divine Vitality, MMO δεν παιζεις;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Το ντι βί είναι ξεκάθαρο οτι είναι απο το DY 50 το οποίο είναι μοντέλο πάπιας της μάρκας μ'έκαψες dayang. και άντε πές καταφέρνουμε να αποκρυπτογραφήσουμε ότι έχει γράψει, όταν λέει "τώρα χάλασε" τί να υποθέσει κανείς; Τουλάχιστον μπορείς να μας πείς τι έκανε ακριβώς λίγο πρίν χάλασει; Εγώ πιστεύω οτι θέλει βενζίνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Το ντι βί είναι ξεκάθαρο οτι είναι απο το DY 50 το οποίο είναι μοντέλο πάπιας της μάρκας μ'έκαψες dayang. και άντε πές καταφέρνουμε να αποκρυπτογραφήσουμε ότι έχει γράψει, όταν λέει "τώρα χάλασε" τί να υποθέσει κανείς; Τουλάχιστον μπορείς να μας πείς τι έκανε ακριβώς λίγο πρίν χάλασει; Εγώ πιστεύω οτι θέλει βενζίνη O από πάνω μου πλανάται πλάνη οικτρά! Το προαναφερθέν μηχανάκιον ΝτιΒι ΔΕΝ είναι το DY, ελληνιστί ΝτιΓΟΥΑΙ...! Το ΝτιΒι είναι ακριβώς αυτό που σχολίασαν οι προλαλήσαντες του από πάνω... Κάτι μεταξύ DVD και ΤV. Η συγκεκριμένη συσκευή φίλτατοι συμφορουμίτες είναι υπεύθυνη για το εν λόγω τόπικ. Λειτουργεί με νιτρομεθάνιο και παράγωγα της καύσης είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και εξυπνάδας σε εγκεφάλους νεανίδων/νεανίων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπητός συμφορουμίτης άπτεται της αρμοδιότητας καθηγητού βιομοριακής τεχνολογίας, καθώς και αστροφυσικού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότης να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Ουγκ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 χααχαχαα τι λετε ρε? :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 :popcorn: :2funny: :2funny: Εγώ πιστεύω οτι θέλει βενζίνη εισται πολυ κακοι ολοι!! :Pπαρε το λιφαν και μην το πειραζεις πολυ.... ααααα...και μην ξεχνας να του αλλαζεις τα λαδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 O από πάνω μου πλανάται πλάνη οικτρά! Το προαναφερθέν μηχανάκιον ΝτιΒι ΔΕΝ είναι το DY, ελληνιστί ΝτιΓΟΥΑΙ...! Το ΝτιΒι είναι ακριβώς αυτό που σχολίασαν οι προλαλήσαντες του από πάνω... Κάτι μεταξύ DVD και ΤV. Η συγκεκριμένη συσκευή φίλτατοι συμφορουμίτες είναι υπεύθυνη για το εν λόγω τόπικ. Λειτουργεί με νιτρομεθάνιο και παράγωγα της καύσης είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και εξυπνάδας σε εγκεφάλους νεανίδων/νεανίων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπητός συμφορουμίτης άπτεται της αρμοδιότητας καθηγητού βιομοριακής τεχνολογίας, καθώς και αστροφυσικού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότης να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Ουγκ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΕΟΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 σιντι αι δλ. CDi=cd που λειτουργει με injection... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Οχι ρε, το ντι βι ειναι το DV, Divine Vitality, MMO δεν παιζεις;... ελα ρε ντι ντι ο σε πιο σερβερ εισαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 παιδια εχω ενα ντι βι 50 και το εκανα 72 με κιλινδροπιστονο μονο και τωρα χαλασε και δεν ξερω τι να κανω να κανω το ντιβι 110 με κεφαλη σιντι αι με κιλινδροπιστονο νικασιλ 53 η 54 χιλιοστα και καρβιλατερ 24 η να παρω αλλο μοτερ λιφαν 110 μιζατο φτιαξε το δικο σου οτι φτιαξιμο περνουν τα glx περνει κ το δικο σου,σθν του οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις κεφαλη,καθως ειναι αντιγραφη του αστρα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες