Jump to content
Sign in to follow this  
flash11

μοτερ λιφαν η να φτιαξω το ντι βι

Recommended Posts

παιδια εχω ενα ντι βι 50 και το εκανα 72 με κιλινδροπιστονο μονο και τωρα χαλασε και δεν ξερω τι να κανω να κανω το ντιβι 110 με κεφαλη σιντι αι με κιλινδροπιστονο νικασιλ 53 η 54 χιλιοστα και καρβιλατερ 24 η να παρω αλλο μοτερ λιφαν 110 μιζατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια εχω ενα ντι βι 50

.............

καρβιλατερ

Ντι βι

Καρβυλατέρ

Οσο μεγαλώνω μαθαίνω καινούριες λέξεις cry.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καρβυλατερ Κωστα ειναι αυτο που κανει την αναμιξη καρβουνου+αερα... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ντι βι ειναι κατι μεταξυ DVD (Digital Video Disk) και TV (TeleVision). Νομιζα ομως οτι δουλευουν με ρευμα αντι για βενζινη :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ντι βι ειναι κατι μεταξυ DVD (Digital Video Disk) και TV (TeleVision). Νομιζα ομως οτι δουλευουν με ρευμα αντι για βενζινη :think:

Οχι ρε, το ντι βι ειναι το DV, Divine Vitality, MMO δεν παιζεις;...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ντι βί είναι ξεκάθαρο οτι είναι απο το DY 50 το οποίο είναι μοντέλο πάπιας της μάρκας μ'έκαψες dayang.

και άντε πές καταφέρνουμε να αποκρυπτογραφήσουμε ότι έχει γράψει, όταν λέει "τώρα χάλασε" τί να υποθέσει κανείς;

Τουλάχιστον μπορείς να μας πείς τι έκανε ακριβώς λίγο πρίν χάλασει;

Εγώ πιστεύω οτι θέλει βενζίνη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ντι βί είναι ξεκάθαρο οτι είναι απο το DY 50 το οποίο είναι μοντέλο πάπιας της μάρκας μ'έκαψες dayang.

και άντε πές καταφέρνουμε να αποκρυπτογραφήσουμε ότι έχει γράψει, όταν λέει "τώρα χάλασε" τί να υποθέσει κανείς;

Τουλάχιστον μπορείς να μας πείς τι έκανε ακριβώς λίγο πρίν χάλασει;

O από πάνω μου πλανάται πλάνη οικτρά! Το προαναφερθέν μηχανάκιον ΝτιΒι ΔΕΝ είναι το DY, ελληνιστί ΝτιΓΟΥΑΙ...! Το ΝτιΒι είναι ακριβώς αυτό που σχολίασαν οι προλαλήσαντες του από πάνω... Κάτι μεταξύ DVD και ΤV. Η συγκεκριμένη συσκευή φίλτατοι συμφορουμίτες είναι υπεύθυνη για το εν λόγω τόπικ. Λειτουργεί με νιτρομεθάνιο και παράγωγα της καύσης είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και εξυπνάδας σε εγκεφάλους νεανίδων/νεανίων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπητός συμφορουμίτης άπτεται της αρμοδιότητας καθηγητού βιομοριακής τεχνολογίας, καθώς και αστροφυσικού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότης να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Ουγκ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:popcorn: :popcorn: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισται πολυ κακοι ολοι!! :P

παρε το λιφαν και μην το πειραζεις πολυ.... ααααα...και μην ξεχνας να του αλλαζεις τα λαδια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O από πάνω μου πλανάται πλάνη οικτρά! Το προαναφερθέν μηχανάκιον ΝτιΒι ΔΕΝ είναι το DY, ελληνιστί ΝτιΓΟΥΑΙ...! Το ΝτιΒι είναι ακριβώς αυτό που σχολίασαν οι προλαλήσαντες του από πάνω... Κάτι μεταξύ DVD και ΤV. Η συγκεκριμένη συσκευή φίλτατοι συμφορουμίτες είναι υπεύθυνη για το εν λόγω τόπικ. Λειτουργεί με νιτρομεθάνιο και παράγωγα της καύσης είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και εξυπνάδας σε εγκεφάλους νεανίδων/νεανίων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπητός συμφορουμίτης άπτεται της αρμοδιότητας καθηγητού βιομοριακής τεχνολογίας, καθώς και αστροφυσικού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότης να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Ουγκ!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΕΟΣ!!! :2funny::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε, το ντι βι ειναι το DV, Divine Vitality, MMO δεν παιζεις;...

ελα ρε ντι ντι ο σε πιο σερβερ εισαι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω ενα ντι βι 50 και το εκανα 72 με κιλινδροπιστονο μονο και τωρα χαλασε και δεν ξερω τι να κανω να κανω το ντιβι 110 με κεφαλη σιντι αι με κιλινδροπιστονο νικασιλ 53 η 54 χιλιοστα και καρβιλατερ 24 η να παρω αλλο μοτερ λιφαν 110 μιζατο

φτιαξε το δικο σου :_thumbsup:

οτι φτιαξιμο περνουν τα glx περνει κ το δικο σου,σθν του οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις κεφαλη,καθως ειναι αντιγραφη του αστρα :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα