Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Χμ, δε ξέρω τι είναι χειρότερο: Τα πουτ@νιά που έχουν τέτοιες απόψεις ή η Τατιάνα που στήνει κάτι τέτοιο σε μια προσπάθεια να πιάσει τον παλμό της εποχής που προπολλού έχει χάσει, και γιατί όχι να διαμορφώσει ''πρότυπα''?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 αν οπως λες η τηλεοραση περναει το πουτανια = τροπος ζωης αναγκαιος για την ευτυχια τοτε ας διαφημηστουμε σαν επισημος προορισμος σεξοτουρισμου οχι ομως για τα greek καμακια με τα τριχωτα στηθη αλλα για τα προθυμα κοριτσια μας που δεν τους αρεσουν πλεον τα σπορια στα παγκακια με θεα το ηλιοβασιλεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Επι του θεματος,αν ξερεις να ψαχνεις βρισκεις διαμαντια...(κοριτσια) που δεν πιστευουν στον Αγ.Βασιλη,σε νιωθουν και ξερουν και που θα βρεις την φτηνοτερη αμολυβδη. Φυσικά και είναι έτσι. Όπως και υπάρχουν και αγόρια που θεωρούν το Cayenne σφραγίδα υποδούλωσης σε ένα απεχθές σύστημα, που τους είναι βασικότερος ο αυτοσεβασμός, από την ψεφτομαγκιά και την δηθενιά. Και ευτυχώς, είναι πολλά αγόρια και κορίτσια αυτά. @Multijohn: Η Τατιάνα την δουλειά της κάνει και δημιουργεί ή προβάλει Τζούλιες. Χωρίς αυτές, χάνει τον λόγο ύπαρξης η ίδια. Πως θα τατιανίζει μετά; :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αυτος που το εβαλε μαλλον την παρακολουθει Βρε συ, μα καλα! Θα μπορουσα να βλεπω τετοια εμμετικα πραγματα; Στο σπιτι μου δεν εχω καν τηλεοραση! Απλα μου το εστειλαν με ενα email και το εβαλα εδω ως προβληματισμο! Το θεμα ισως δεν ειναι τοσο αν στηνει η οχι η Ξεκωλιδου τετοιες εκπομπες, οσο το οτι καποιοι/καποιες τα βλεπουν και λενε "αυτα ειναι!" Και περνουν ροτα απο αυτες τις τσουλαρες. Και εκει ειναι το εγκλημα. Γιατι αν κανετε μια βολτα απο τα facebook, hi5 και τα αλλα στεκια των πιτσιρικαδων σημερα θα δειτε τερατα! Τα περισσοτερα κοριτσακια διαγωνιζονται η μια την αλλη στην π@τανια... Λαγνο βλεμμα και "σεξυ" ποζες του κωλου! Και φλωρακια με ανοιχτα πουκαμισα, κοιλιακους και γυαλι 3 στρεμματα τζαμαρια. Αυτο εμενα μου λεει οτι τα κοριτσακια (και τα αγορακια) τρωνε την παραμυθα... Οσο για το μελαχρινο οπως ανακαλυψα ειναι γνωστο τσουλακι... Σε ενα αλλο ριαλιτοσοου με μαγειρεματα ειχε προλογισει τον εαυτο της ως εξης: {Λαγνο βλεμμα, αυταρεσκο χαμογελο και περπατημα πασαρελας}: "Γεια σας. Ειμαι η ταδε και ειμαι το καμαρι του καμπου!" (-ειναι απο την Λαρσα.) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) το μελαχρινο το ξερω το εχω φωτογραφησει!! :D :D http://www.omegastudios.gr/?page_id=34 ειναι η 6η 7η 8η και 9η φωτογραφια στην gallery :D αααα και η πεμπτη ειναι η grace niarxoy για οποιους αναρωτηθουνε αντε καλη διασκεδαση! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2010 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Και το κακο ειναι οτι πολλες φορες ολα αυτα ξεκινανε απο το σπιτι μας.. Λεει η μανα στην κορη πχ Οτι μωρη μην μου φερεις καναν ξεβρακωτο ειναι δυσκολοι οι καιροι και να αφησεις τις αγαπες κτλ Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τους αντρες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 χαχαχαχα τρελό γέλειο.το κάθε σούργελο βγαίνει στην τατιάνα, γίνεται ρεζίλι αλλα αποκτά 10 λεπτά διαφίμισης και χαίρετε.Γιατί μωρή καμμένη τι νωμίζεις ζητάει ο άντρας απο σένα?το κοφτερό σου μυαλό?ή την φυσική σου ομορφιά?Χωρίς τα 10 κιλά μπετό στην μούρη ούτε ο σουλτάν δεν σε πηδάει.και σε πληρώνουν να σε πηδάνε.ποιά η διαφορά με μια πουτάνα?α ναι...1 πελάτης την φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 τελικά δεν είμαστε παιδιά για σπίτι..... Είμαστε παιδιά από σπίτι σε σπίτι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 δεν εχω κοσμιο τροπο να το εκφρασω αυτο που θελω παντως το φαγατε το κοριτσακι απο οτι λεει 3 δουλειες κανει και η μια ειναι να ξεβρακονεται στο Sonic πολυ πιο τρομακτικο απο οποια δουλεια μπορω να σκεφτω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 το μελαχρινο το ξερω το εχω φωτογραφησει!! :D :D http://www.omegastudios.gr/?page_id=34 ειναι η 6η 7η 8η και 9η φωτογραφια στην gallery :D αααα και η πεμπτη ειναι η grace niarxoy για οποιους αναρωτηθουνε αντε καλη διασκεδαση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 το μελαχρινο το ξερω το εχω φωτογραφησει!! :D :D http://www.omegastudios.gr/?page_id=34 ειναι η 6η 7η 8η και 9η φωτογραφια στην gallery :D αααα και η πεμπτη ειναι η grace niarxoy για οποιους αναρωτηθουνε αντε καλη διασκεδαση! ωραιος!! :_thumbsup: η 10η δεν μας ειπες ποια ειναι?? :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 βρε παιδιά, είμαι γραφείο κ δν μπορώ να το βάλω με ήχο. Κάντε μου ένα μπρίφιννννγκ, τι παίζει? Ποιό είναι το θέμα της συζήτησης? Τι λένε τα αγόρια και τι τα κορίτσια? Έχω χάσει την μπάλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 βρε παιδιά, είμαι γραφείο κ δν μπορώ να το βάλω με ήχο. Κάντε μου ένα μπρίφιννννγκ, τι παίζει? Ποιό είναι το θέμα της συζήτησης? Τι λένε τα αγόρια και τι τα κορίτσια? Έχω χάσει την μπάλα! Λιγο πολυ το γνωστο θεμα οτι οι περισοτερες γυναικες θελουν τα πολλα ευρω στον αντρα για να μπορουν να περνανε καλα και οχι μιζερα. Για αγαπη λιγα πραγματα αναφερουν..αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 ωραιος!! :_thumbsup: η 10η δεν μας ειπες ποια ειναι?? :whistling: ααααα η 10.. μαιστα η 10η ειναι η clara morgan αγγλιδα πορνοσταρ την τσιμπησα απο το erotica 2009 για μια φωτογραφιση για το max power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 ααααα η 10.. μαιστα η 10η ειναι η clara morgan αγγλιδα πορνοσταρ Ολες οι Αγγλιδες ειναι πορνοσταρ δικε μου! Σχεδον μια δεκαετια τις ετρωγα τις μπαζουκλες στη μαπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ολες οι Αγγλιδες ειναι πορνοσταρ δικε μου! Πολύ απόλυτος δεν είσαι Νικόλα; :0 Εκτός αυτού, οι αγγλίδες που ξέρω εγώ, μόνο για πορνοστάρ δεν κάνουν με τις σκατόφατσες που έχουν. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δεν ειπαμε οτι ολες οι πορνοσταρ ειναι και ωραιες ρε Σταθη μου! :lol: Εδω εκανε καριερα η φακλανα η ΝΤουβλη και δεν θα κανουν οι αλλες; :P ΥΓ. Εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα ετσι; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barry Sheene 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Καριερα δεν το λες ακριβως αρπαχτη καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν ειπαμε οτι ολες οι πορνοσταρ ειναι και ωραιες ρε Σταθη μου! :lol: Εδω εκανε καριερα η φακλανα η ΝΤουβλη και δεν θα κανουν οι αλλες; :P ΥΓ. Εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα ετσι; ;) Αν ειναι ετσι οι φακλανες φερτε μου μια pleasee Εμφανισιακα μιλαω παντα γιατι για χαρακτηρα αστο.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2010 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τί είναι αυτά ρε με τις παλιομπάμιες, ρε....άντε γεια ρε....παντόφλες!!!! Λες και είναι κάτι ξεχωριστό...θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και κοπελιές που αξίζουν.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες