Jump to content
nicos

Versys vs V-strom

Recommended Posts

Το προσέξατε στο 0:53, την μαμακία που έκανε και θα κάρφωνε τον μπροστά του; Στο βίντεο (Suzuki V-strom 650 Amazing Motorcycle part 1)

Μην οδηγήτε δίχως αύριο, δεν σας φταίνε οι άλλοι.

Υπάρχουν γρήγοροι οδηγοί και μαμάκες οδηγοί. Και εμείς ξέρουμε να μπούμε σε μια στροφή, αλλά όχι πάνω απο τον άλλο για να κάνουμε επίδειξη, διότι περί αυτού πρόκειται σε αυτό το βίντεο.

Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο του θέματος. Αλλά γνωρίζω κάποιους που οδηγούν έτσι, νομίζοντας οτι θα σε περάσουν και κάτι έκαναν, άσε που το κάνουν όταν είσαι χαλαρώς και εαν τους βάλεις πίστα κλάνουν μέσα στην φόρμα τους.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το προσεξα φιλε μου και τρομαξα εκεινη την στιγμη... Βασικα και στις υπολοιπες στροφες που ειναι μονος του κανει μαλακιες...

Δεν το παιζω εννοειται οτι οδηγω καλυτερα αλλα βλεπω που κανει μαλακιες...Αυτος δεν ξερουμε γενικα αν ζει ακομα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προσέξατε στο 0:53, την μαμακία που έκανε και θα κάρφωνε τον μπροστά του; Στο βίντεο (Suzuki V-strom 650 Amazing Motorcycle part 1)

Μην οδηγήτε δίχως αύριο, δεν σας φταίνε οι άλλοι.

Υπάρχουν γρήγοροι οδηγοί και μαμάκες οδηγοί. Και εμείς ξέρουμε να μπούμε σε μια στροφή, αλλά όχι πάνω απο τον άλλο για να κάνουμε επίδειξη, διότι περί αυτού πρόκειται σε αυτό το βίντεο.

Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο του θέματος. Αλλά γνωρίζω κάποιους που οδηγούν έτσι, νομίζοντας οτι θα σε περάσουν και κάτι έκαναν, άσε που το κάνουν όταν είσαι χαλαρώς και εαν τους βάλεις πίστα κλάνουν μέσα στην φόρμα τους.

Και ξερεις πιο ειναι το τραγικο τις υποθεσης, γνωριζει οτι τον τραβαει η καμερα, και κανει το κατι παραπανω και εκει κανει τις μ@λ@κιες και το παιζει μαγκας στην παρεα το πως στριβει, ερε πλακα που εχουν μερικοι μερικοι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Versys ΔΕΝ ειναι on-off. Αν θελει και χωμα ο πατερας σου ας παρει v-strom. Αν θελει μονο ασφαλτο ας παρει versys. Εγω παντως δεν θα επαιρνα v-strom λογω του αθλιου μπροστινου συστηματος που διαθετει...

Αν θέλει να παει και χώμα ο πατέρας σου να μην πάρει ουτε το Versys ουτε το DL !

Και τα 2 μπορούνε να πάνε off οπως θα μπορούσε να παει ενα fazer, ως εκει ομως..

Αν ο πατέρας σου φίλε μου κινηται πολύ στο κέντρο τότε καλύτερα να πάρει το versys το οποιο είναι πολύ πιο μαζεμένο απο το vstrom.

Αν εχει σκοπό να κάνει και ταξιδάκια μαζί με την γυναίκα τότε καλύτερα να πάρει το vstrom..

Και τα 2 είναι καλά μηχανάκια αλλά κανένα δεν είναι honda :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλει να παει και χώμα ο πατέρας σου να μην πάρει ουτε το Versys ουτε το DL !

Και τα 2 μπορούνε να πάνε off οπως θα μπορούσε να παει ενα fazer, ως εκει ομως..

To Vstrom παει χωμα οσο κι ενα Fazer;:yeahright: Ειπαμε.....αλλά μη γραφετε και οτι να'ναι ρε παιδια....:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Vstrom παει χωμα οσο κι ενα Fazer;:yeahright: Ειπαμε.....αλλά μη γραφετε και οτι να'ναι ρε παιδια....:wallbash:

Ε ναι ενταξει ελεος. Ειπαμε δεν ειναι MX για να κανεις αλματα αλλα το χωματακι του ανετα το παει

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε λοιπον.μετα απο καθημερινη χρηση,συμβιωση και των 2 μοτο τελειως αντεικιμενικα,το βερσυς σου δινει την αισθηση οτι το κανεις οτι θελεις,ανοιγει σαν τρελο,κρυβει με μεγαλη ευκολια τα χλμ του,ειναι βιδωμενο στο δρομο,ελισεται,στριβει πανευκολα,το μονο που χρειαζεται ειναι πιο καλα λαστιχα και το πισω αμορτισερ κανει καποιες αναπηδισεις,ο οδηγος καθεται ανετα, κι οσο κι αν μας φανει απιστευτο η σελα του καβα ειναι μεγαλυτερη του στρομ,τις εχω και τις 2 μετρισει,απλα του στρομ ειναι λιγο πιο πλατια στο μερος του σηνοδιγου ενω του καβα ειναι πιο ανατομικια και εχει πιο μεγαλο μηκος, του στρομ ειναι πιο πολυθρονατη,το καβα ειναι ενα σκαλι πιο οικονομικο απο το στρομ στο κοματι καταναλωση,σερβις εχει το καβα πιο μακρυνα απο του στρομ αφου για ελενχο βαλβιδων θελει στα 42000χλμ,για ταξιδι θελει μια αλλη ζελατινα,σε ολα τα υπολοιπα τα καταφερνει μια χαρα,φρεναρει πιο αμεσα απο το στρομ και μιλαμε για τις εκδοσεις με αβς,το σασμαν ειναι λιγο πιο σκληρο απο του στρομ πιο αντρικο που λεμε αλλα δεν χανει καμια αλλαγη,για χωματοδρομο κτλ,παιδια σορυ αλλα και τα 2 μχν εγω πρωσοπικα σε χωμα δεν τα βαζω,και δεν ειναι τα συγκεγκριμενα μχν χωματινα.ασε που τα λυπαμαι.τεσπα αν ξεχασα κατι θα το σημπληρωσω,γενικα το καβα ειναι πραγματικα ενα πολυ καλο μχν,που τα κανει ολα πλην του χωματος.παμε σε λιγο στην συνεχεια που λεγεται στρομ.ερωτησεις αν κατι θελετε που να μπορω να βοηθησω.

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε λοιπον.μετα απο καθημερινη χρηση,συμβιωση και των 2 μοτο τελειως αντεικιμενικα,το βερσυς σου δινει την αισθηση οτι το κανεις οτι θελεις,ανοιγει σαν τρελο,κρυβει με μεγαλη ευκολια τα χλμ του,ειναι βιδωμενο στο δρομο,ελισεται,στριβει πανευκολα,το μονο που χρειαζεται ειναι πιο καλα λαστιχα και το πισω αμορτισερ κανει καποιες αναπηδισεις,ο οδηγος καθεται ανετα, κι οσο κι αν μας φανει απιστευτο η σελα του καβα ειναι μεγαλυτερη του στρομ,τις εχω και τις 2 μετρισει,απλα του στρομ ειναι λιγο πιο πλατια στο μερος του σηνοδιγου ενω του καβα ειναι πιο ανατομικια και εχει πιο μεγαλο μηκος, του στρομ ειναι πιο πολυθρονατη,το καβα ειναι ενα σκαλι πιο οικονομικο απο το στρομ στο κοματι καταναλωση,σερβις εχει το καβα πιο μακρυνα απο του στρομ αφου για ελενχο βαλβιδων θελει στα 42000χλμ,για ταξιδι θελει μια αλλη ζελατινα,σε ολα τα υπολοιπα τα καταφερνει μια χαρα,φρεναρει πιο αμεσα απο το στρομ και μιλαμε για τις εκδοσεις με αβς,το σασμαν ειναι λιγο πιο σκληρο απο του στρομ πιο αντρικο που λεμε αλλα δεν χανει καμια αλλαγη,για χωματοδρομο κτλ,παιδια σορυ αλλα και τα 2 μχν εγω πρωσοπικα σε χωμα δεν τα βαζω,και δεν ειναι τα συγκεγκριμενα μχν χωματινα.ασε που τα λυπαμαι.τεσπα αν ξεχασα κατι θα το σημπληρωσω,γενικα το καβα ειναι πραγματικα ενα πολυ καλο μχν,που τα κανει ολα πλην του χωματος.παμε σε λιγο στην συνεχεια που λεγεται στρομ.ερωτησεις αν κατι θελετε που να μπορω να βοηθησω.

Nμιζω οτι θελει οπως και το στρωμα στις 25.000χλμ προληπτικα για ψαχτω λιγο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως προτείνεις μια μηχανή όταν δεν ξέρεις για τι χρήση προορίζετε?

Και μην λέμε βλακείες το στρώμα πάει χώματα και ερήμους αρκεί να έχεις ποπουδάκι και σωστο εξοπλισμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως ξέρετε, όταν γράφω την κριτική μου για μηχανάκια που τα έχω οδηγήσει, γράφω μπόλικαgrin.gif

Οποιος έχει όρεξη για διάβασμα, μπορεί να διαβάσει:

1) την κριτική μου για το Kawasaki Versys εδώ

2) την κριτική μου για το Suzuki DL 650 V-Strom εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και η σηνεχεια εχει εντυπωσεις απο το στρομ,που λιγο πολυ ολοι το ξερετε και ισως το εχετε οδηγισει,απο το καβα στο στρομ και τουμπαλιν εχει διαφορα,το μεν καβα το εχεις πολυ κοντα σου, το δε στρομ καθεσαι και το εχεις πιο μακρυα σαν να σε βαζει ομως μεσα,πιο αρχοντικα αισθανεσαι στο στρομ,τον ογκο και το ψηλο κεντρο βαρους του στρομ τον καταλαβενεις αμεσως,ειδικα εν σταση,αλλα στο δρομο ειδικα σε ανοικτο εξαφανιζεται, ,αν οδηγισεις το στρομ και μετα στο καπακι το καβα παθαινεις σοκ με το ποσο πιο ευκολα κουμανταρεις το καβα,στον ανοικτο δρομο η ανεμοκαλυψη του στρομ ειναι καλυτερη,οχι τρελες διαφορες,αλλα ειναι,το μοτερ ειναι πιο ομαλο,γραμικο,και οι σχεσεις φαινονται,και να ειναι πιο μακρυνες, το στρομ δειχνει πιο πολυ μηχανη. το στρομ ειναι καλοστιμενο,αλλα το καβασακι ειναι αλλο πραγμα,ειδικα σε στροφιλικι δεν πεζεται,στο ταξιδι υπερεχει το στρομ απο το καβα, αλλα οχι τρελα πραγματα,παντως και οι 2 μοτο ειναι πολυ καλες,αυτα, κατι αλλο δεν θυμαμαι,καλη επιλογη σε οτι κι αν διαλεξει ο φιλος που ειναι σε διλημα.

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To αρθο του Μototriti με μπερδεψε περισσοτερο...Τα βγαζει σχεδον ιδια, με οριακα καλυτερο(σχεδον παντου) το V-strom...Ακομα και στο μπροστινο συστημα..Και στα στροφιλικια...Δυο τομεις που πιστευα οτι το Versys κερδιζει κατα κρατος...

Τι σκ@τ@;;;Η το V-strom ειναι τοσο Σουπερ(λεεεεμε τωρα) ή πεφτει τρελο δουλεμα μεσω του Τυπου.... :think:

Καλά έτσι και έβγαζες άκρη εσύ απο οποιοδήποτε άρθρο στο ιντερνετ θα έπαιρνε βραβείο νόμπελ. :sopase:

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά έτσι και έβγαζες άκρη εσύ απο οποιοδήποτε άρθρο στο ιντερνετ θα έπαιρνε βραβείο νόμπελ. :sopase:

:( :(

:lol: :P :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδες..να ρωτησω κατι;Το VERSYS θα μπορουσε να ταξιδεψει εξωτερικο;το στρωμα πιστευω σιγουρα...αλλα το versys?Μ εχουν πει για το εξωτερικο ταξιδια με varadero,gs1200,fazer,tdm...Το kawa θα μπορουσε να ανταπεξελθει σ ενα ταξιδι στο εξωτερικο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες του να παρει strom

Το versys ΞΕΡΕΙΣ γιατι το παιρνεις, αν δεν ξερει να δει τα προτερηματα του, ή ακομα αν δεν θελει να τα εκμεταλευτει, τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρει

Απλα και γρηγορα

Υ.Γ. Οχι trolling στα versys, παρτε αλλο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω και εγω την αποψη μου,ειμαι κατοχος V-strom και ο κολλητος μου του Versys που το εχω οδηγησει αρκετες φορες!

V-Strom vs Versys

Στην πολη και τα δυο ειναι ανετα με αβανταζ ομως τον μικροτερο ογκο και μηκος του Versys οπως επισης και τον πιο παιχνιδιαρικο τροχο μπροστα!

Σε γρηγορες βολτες παλι κερδιζει το Versys οταν συγκρινουμε "μαμα" καταστασεις γιατι οπως λεει και ενας φιλος το V-Strom γινεται καταπληκτικο μηχανακι με ελατηρια αλλες δαγκανες μπροστα γεφυρα κτλ κτλ,το V-Strom δεν ειναι για οριακες καταστασεις με κλειστα στροφιλικια αποτομα φρεναρισματα κτλ,απο την αλλη την ανεση του που θα εχεις σε σχεση με το Versys δεν την συγκρινουμε,αλλα ποιος ζηταει ανεση σε στροφιλικια??

Στο ταξιδι σαφως και ειναι νικητης το V-Strom με καλυτερη ανεμοκαλυψη πιο μεγαλη αυτονομια και μεγαλυτερο αβανταζ σε γαιδουροφορτωμα!!Θα σε παει παντου!!Χωμα θα παει πολυ καλυτερα απο το Versys και μην ακουσω να λενε καποιοι δεν παει χωμα εκτος και αν μου το συγκρινουν με καποιο καθαροαιμο μηχανακι!Δεν θα κανεις ΜΧ αλλα τον χωματοδρομο σου θα τον περασεις ευκολα πολυ πιο ευκολα απο το Versys με πιο χωματινα λαστιχα κανεις και πολλα περισσοτερα!Γενικα αν δεν τον ενδιαφερει το ταξιδι και το να εχει μια "μεγαλη" μηχανη αποψη μου να παρει Versys,καλυτερα φρενα πιο στημενο μπροστινο και πιο παιχνιδιαρικο γκαζι!Αν θελει ταξιδακια καλυτερη ανεση και που και που κανενα χωμα V-strom!

Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μια διαφορετικη σκεψη...

αν ο πατερας σου φοραει δερματινα,μποτες και κοφτο γαντακι , κανει σουζες,μπαντιες,κωλιες,εντο και σφηνες,κορναρει στα πιπινια και μαρσαρει στο φαναρι με οτι ειναι διπλα του, βλεπει καθημερινα σε βιντεοκασσετες (!!) Σταματη Γαρδελη και Σταθη Ψαλτη και στα μπαρ παραγγελνει μπυρα και τεκιλα ...τοτε ας παρει KAWASAKI VERSYS.

αν παλι ντυνεται κυριλε για εναν 45-55αρη και φοραει σκαρπινι ή timberland , μπουφαν columbia και οδηγαει ηρεμα με αυτοπεποιθηση και την ανεση ενος μεσηλικα που ξερει τι θελει απ τη ζωη του , κορναρει και σε καμια milf που και που , βλεπει σε επαναληψη το πενηντα - πενηντα και στην καφετερια παραγγελνει φραπεδια η στην ταβερνα ρετσινα/τσιπουρο

...τοτε ας παρει SUZUKI V-Strom.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μιλαμε εχω παρει το ποστ σου και το εχω κανει copy->paste σε ολο το ιντερνετ

:clapping2::thumbsup::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδες..να ρωτησω κατι;Το VERSYS θα μπορουσε να ταξιδεψει εξωτερικο;το στρωμα πιστευω σιγουρα...αλλα το versys?Μ εχουν πει για το εξωτερικο ταξιδια με varadero,gs1200,fazer,tdm...Το kawa θα μπορουσε να ανταπεξελθει σ ενα ταξιδι στο εξωτερικο;

Φίλε μου έχω το versys 4 χρόνια τώρα και θα σου πω ότι στο ταξίδι είναι λίγο κουραστικό. Υπ'όψιν έχω τη μεγάλη ζελατίνα, οπότε από κάλυψη δεν έχω παράπονο, μεχρι τα 160 πας πολύ άνετα... Θέλει όμως συχνές στάσεις γιατί ο κ@@@ς σου πονάει μετά από 100 χλμ. Βέβαια εγω είμαι και λίγο παπούκας και δεν αντέχω πολλά πολλά...Το καλοκαίρι ετοιμάζω ταξίδι στο εξωτερικό 4500 χλμ, οπότε θα ανακαλύψω με το δύσκολο τρόπο αν ταξιδεύει τόσο μακρυά και θα σας πω...Κατα τ'άλλα συμφωνώ με τους προλαλίσαντες ότι είναι πολύ κοφτερό μηχανάκι. Το μπροστινό είναι πάντα βιδωμένο, καλά φρένα (και δεν έχω ΑΒS), το πίσω λίγο κοπανάει αλλά αν το φορτώσεις γίνεται προοδευτικότερο, χώμα ξέχασε το (μπήκα σε ένα βατό κομμάτι 5 χλμ και έφτυσα αίμα για να βγώ...ο μπροστινός ο 17αρης και τα ασφάλτινα λάστιχα γαρ), το μηχανάκι είναι καθαρά street...αυτά μάλλον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παντως βρισκεις αβολη την σελα του versys, τοτε ή εχεις συνηθισει σε goldwing ή σε Mercentes S600 :shades:

Εγω παντως προερχομενος απο Ζ1000, την βρηκα ΘΡΟΝΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παντως βρισκεις αβολη την σελα του versys, τοτε ή εχεις συνηθισει σε goldwing ή σε Mercentes S600 :shades:

Εγω παντως προερχομενος απο Ζ1000, την βρηκα ΘΡΟΝΟ

Όχι μωρέ δεν είναι ακριβώς άβολη, είναι κάπως σκληρή για πολύωρη οδήγηση και σε πάει κάπως μπροστά στα φρεναρίσματα, αλλιώς είναι οκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα