Jump to content
Pavlos83

ΚΛΟΠΗ WRF 450

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Χθές,βράδυ Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου έκλεψαν τη μηχανή μου(yamaha wrf 450 χρώματος μπλε motard) η οποία ήταν παρκαρισμένη στην Πειραιώς στο ύψος της Καλών Τεχνών.Ήταν κλειδωμένη με disc lock στον μπροστινό τροχό και απενεργοποιημένα τα ηλεκτρικά.Όταν επέστρεψα στον χώρο που την είχα παρκάρει έλειπε. Νομίζω ότι την πήραν σηκωτή γιατί πολύ δύσκολα μετακινούνταν υπό άλλες συνθήκες.Ξέρω πως είναι δύσκολο να γίνει κάτι αλλά η εύρεσή της είναι επιτακτική ανάγκη δεδομένου ότι τον τελευταίο μήνα, τα πρωινά, πρέπει να πηγαίνω στο Τζάνειο(από Αμπελόκηπους)για φίλο που είναι στην εντατική και χωρίς τη μηχανή η καθημερινότητά μου, ετσι ξαφνικά, γίνεται πολύ μα πολύ δύσκολη.Όποιος δεί ή ξέρει κάτι παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου paulo_c00@hotmail.com

Ευχαριστώ πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μακαρι να τη βρεις ρε φιλε

[τα απενεργοποιημενα ηλεκτρικα τι ρολο παιζουν ;]

πολλες κλοπες επεσαν τελευταια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να τη βρεις φιλτατε.

Πολλες κλοπες τωρα τελευταια.

Μεσα στην εβδομαδα πηγα Σαλονικη μεσημερι και αναγκαστηκα να παρω μαζι ενα φιλο για να την προσεχει οσο ειχα μια δουλιτσα μισης ωρας σε καποια γραφεια στην Παυλου Μελα.

Εχει φοβηθει το ματι μου με αυτα που διαβαζω και ακουω.

Και επειδη απο κλειδαριες δεν εχω τιποτα ειπα να παρω τα μετρα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να το βρεις γρηγορα , αυτο το λογο φοβηθηκα κι εγω χθες και δεν καθησα να δω τα Μωρα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος...

Μακαρι να την εχουν παρει τιποτα τσογλανια για καμια βολτα η ληστεια και να την παρατησουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νου σας!!! Εγκυρες πληροφοριες--->>> Στα Βιλατζ Παρκ στο Ρεντη εκει που αραζουν ολες οι μηχανες..απεναντι απτο μποουλιν στον πεζοδρομο.μερα παρα μερα βουτάνε!!! Κυριως παπακια, και συγκεκριμενα innova.Αλλα παιζει και ποικιλια. Επισης στο παρκιν μοτο του Βιλατζ Μαρουσι και εκει μην το πολυεμπιστευεστε....

ΥΓ--->>> Φιλε πες μου πινακιδα.... ή δεν είχε? και παρεπιπτωντος...μην εφυσηζαζεστε με τα disc lock....

Τροποποιήθηκε από τον mr.marino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω και εγώ:Προσοχή τωρα το καλοκαίρι στο πάρκιν μοτό του Beach-ble.(Aλίμου&Ποσειδώνος)grrr-0023.gif

Εχουν σημειωθεί και εκεί κρούσματα κλοπής. unhappy-060.GIFunhappy-060.GIF

______________________________________________________________________________________

avatar_17545.giftt5447028fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαρινο ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η πινακιδα ειναι(ή μαλλον πλεον ήταν?)ΧΗΚ 570.μαυρες ζαντες DID motard.Επισης να αναφερω οτι ενδεχεται και το μηχανακι να μην το πηραν σηκωτο οπως εγραψα αλλα να το τσουλησαν(λεω τσουλησαν κ οχι αναψαν επειδη εχω ενα διακοπτη για τα ηλεκτρικα που τα απενεργοποιει) γιατι γειτονας της περιοχης μου ειπε πως το πρωι μαζεψε ενα "σκισμενο" δισκοφρενο ακριβως εκει διπλα οπου και μενει ο ιδιοσ.το ειδα κι εγω με τα ματια μου.το disc lock βεβαια έλειπε.Επισης η περιοχη εκει δεν ειναι κοντα στο Village Park αλλα απεναντι απο Καλων Τεχνων.Αμα βεβαια ειναι οι ιδιοι τυποι πανω κατω, γι'αυτους δεν υπαρχουν πληροφοριες? Η αστυνομια δεν ξερει τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Παύλο λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη, καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις μίας και ήμουν στη θέση σου ούτε 2 μήνες πριν.

Κλειδαριές και τα συναφή απ ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν τίποτα αν είναι οργανωμένοι. Μπορεί να δυσκολέψουν τίποτα μικροκλεφτρόνια της γειτονιάς αλλά όχι οργανωμένα κυκλώματα.

Να σου ευχηθώ και γω να ΜΗΝ την έχουν πάρει για ανταλλακτικά ή για προώθηση στο εξωτερικό και να την πήραν για κάνα χτύπημα σε καμια τράπεζα ή τίποτα τέτοιο και μετα να την παρατήσουν.

Καλή τύχη φίλε.

Τροποποιήθηκε από τον VR46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενδεχεται και το μηχανακι να μην το πηραν σηκωτο οπως εγραψα αλλα να το τσουλησαν(λεω τσουλησαν κ οχι αναψαν επειδη εχω ενα διακοπτη για τα ηλεκτρικα που τα απενεργοποιει) γιατι γειτονας της περιοχης μου ειπε πως το πρωι μαζεψε ενα "σκισμενο" δισκοφρενο ακριβως εκει διπλα οπου και μενει ο ιδιοσ.το ειδα κι εγω με τα ματια μου.το disc lock βεβαια έλειπε.Επισης η περιοχη εκει δεν ειναι κοντα στο Village Park αλλα απεναντι απο Καλων Τεχνων.Αμα βεβαια ειναι οι ιδιοι τυποι πανω κατω, γι'αυτους δεν υπαρχουν πληροφοριες? Η αστυνομια δεν ξερει τιποτα?

Εαν βρηκατε την κλειδαρια του δισκοφρενου πιο κατω,τοτε πρεπει να εφυγε σιγουρα και καποιο μεγαλο κομματι της δισκοπλακας,επειδη εχω δει κλεμενα αυτος τωρα το κυκλοφορει με μιση δισκοπλακα πανω,ειναι θετικο το οτι δεν το πηρε φορτηγακι γιατι κατα 99% θα πηγαινε σε συνεργειο δικο τους για λυσιμο και ανταλλακτικα.

Επειδη πριν 2 χρονια ειχαν κλεψει απο Πανορμου ενα ιδιο σαν το δικο σου φιλου μου,ο κλεφτης πιαστηκε μετα απο 2 εβδομαδες στην περιοχη του Βυρωνα,μια νυχτα,που εκανε συνεχεια βολτα απο μια τραπεζα,εκει τον εντοπισαν 2 της ομαδας Ζ και τον καταδιωξαν οπου τον πεταξαν και κατω και μπηκε στην φυλακη,ηταν Ρουμανος σεσειμασμενος κλεφτης και το ειχε παρει οπως ομολογησε ωστε να κανει ληστεια στην συγκεκριμενη τραπεζα,ηθελε ευελικτο μηχανακι οπως ενα WRF...

Ισως το πηραν για μικροκλοπες και να το βρεις σε λιγο καιρο καπου παρατημενο η ισως σε παρουν απο την Αστυνομια εαν πιασουν τσαντακηδες με αυτο.

Εκεινος ο φιλος μου δεν μπορουσε με την μανιβελα να το βαλει ευκολα μπροστα,κοιμοταν στον διπλανο τοιχο και ακουσε με μια μονο μανιβελιά να παιρνει μπροστα το μηχανακι του,και μετα γκαζιές και αντε γεια που λενε,αυτοι οι τυποι ειναι φοβεροι,στο κλεβουν σε ενα λεπτο.

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως απεναντι απο το σημειο παρατηρησα πως εχει μια καμερα περιφερικης ορασης στο ιδρυμα μειζωνος ελληνισμου.μου ειπε ο φυλακας που τον βρηκα χτες να παω τη δευτερα να μιλησω στον τεχνικο να δουν την κασσετα.Στην περιπτωση που προκειται για τυπους με φακελο ισως βοηθησει.Η καμερα εβλεπε πειραιως κ ισως πηρε κατι το "ματι"της.Γενικα με τις καμερες ημουν παντα αντιθετος εκτος βεβαια απο τετοιες περιπτωσεις που δικαιολογουν το λογο κατασκευης τους.Ξερω πως ειναι ψιλοι στ'αχυρα αλλα ελπιζω να βοηθησει.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως πηρε μπροστα.Ειχα ενα διακοπτακι σε σημειο που δεν το βρισκεις ευκολα ακομη κ αν ξερεις το "κολπο".Εννοω πως πρεπει να δυσκολευτηκε αρκετα,ενδεχομενως να επρεπε να το ειχε παρατησει κιολας εκει γυρω(πραγμα που προφανως δεν εγινε αφου κυριολεκτικα χτενισα Ταυρο και Μοσχατο και ακομη γραφω σε αυτο το φορουμ).Απο αυριο ξεκιναει δυσκολη εβδομαδα.Ευχαριστω για τη συμπαρασταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ασφαλεια κλοπης για να μην εχετε κανενα αγχος.Καλυτερα να στριμωχτητε οικονομικα για λιγο αλλα αξιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

exw kapoia pliroforia alla den mporw na epikinonisw me to email parakalw voithiste me na vrw ton idoktiti fb:akis googlis

exw kapoia pliroforia alla den mporw na epikinonisw me to email parakalw voithiste me na vrw ton idoktiti fb:akis googlis

stile kinito na se parw epitopou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα το δηκο μου πανω σε αλλο πλαισιο και ο τυπος που το πουλαγε πουλαει ακομα ενα wrf 450 2007 μπλε 

το εχει πεντε χρονια τωρα,,,, βρεστε τον ιδιοκτητη να του δωσω την αγγελια να παει να το δει μπασ και ειναι το δικο του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να βρεθει,γραφτηκε στο φορουμ μονο για την κλοπη το '10 εχει να μπει στο φορουμ απο το '10.

Μονο αν τον ξερει καποιος αν και μ φαινεται δυσκολο.

Τροποποιήθηκε από τον ValeRR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας mod που λογικα θα μπορει να δει το email με το οποιο γραφτηκε, να του στειλουν μια ειδοποιηση σε εκεινο το email??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα