Jump to content
moto99

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ..( V-strom - Adventure )

Recommended Posts

Το λοιπόν:

Επιτέλους μετά απο πολύ ψάξιμο,εχτές έγινε η αγορά ενός μεταχειρισμένου V-strom. 0055.gif

Οοοχι βέβαια,δεν θα σας πώ ποιός είναι.Αλλά,για προσέξτε και μαντέψτε ???0028.gif

To moto:

V-strom( DL-650),έκδοσηADVENTURE,με18.000 xlm.12/2007,xρώματος κιτρίνου και με (ΥΟSHIMURA-ΒMC-Servis book-Τρακτερωτά λάστιχα κ.ά...κ.ά...)

Ο συνφορουμίτης μας:

Aθηναίος,αγαπητότατος,παλαιότερος εμού,και με 1000+μηνύματα στο forum. 3D Smiles (289).jpg

And nothing else

Του εύχομαι,καλορίζικο και καλοτάξιδο. positivo1.gif

_________________________________________________________________________________________________________________

avatar_17545.giftt5447028fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Vstrom adventure? Υπάρχει τέτοιο πράγμα? :uglystupid2:

Τέσπα... ότι κι αν είναι καλοτάξιδο να είναι!

Γιατί όχι?

ΚΑλοτάξιδο κιόλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο συνφορουμίτης μας:

Aθηναίος,αγαπητότατος,παλαιότερος εμού,και με 1000+μηνύματα στο forum.

Χμμμ.για να δουμε...Λες οτι ειναι συμφορουμιτης και μαλοιστα γραφεις με ΜΠΛΕ....αρααααα...

Vstrom adventure? Υπάρχει τέτοιο πράγμα? :uglystupid2:

Ελα Αλεξη καρφωθηκες μονος σου...Με γειες ρε παλιοπαιδο....Επιτελους και με ενα σοβαρο ματοσακο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ...και υπαρχει εκδοση adventure.Ειχε βγει μια τετοια με αναλογο εξοπλισμο...και τη βαφτισανε adventure:_thumbsup:

thumb_V-Strom_Adventure_7_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ...και υπαρχει εκδοση adventure.Ειχε βγει μια τετοια με αναλογο εξοπλισμο...και τη βαφτισανε adventure:_thumbsup:

ελα ρε βαλανε τρακτερωτα λαστια και εξατμα και το λες σα να μη καναν και τιποτα :P

αν δεν ειναι ο gee ειναι οκουρκουλος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί που έβγαλαν την φωτό, με ελικόπτερο τους πήγαν? Βλέπω πολύ κοτρώνα :D

Ώστε έτσι ε?! Adv και το strom! Δεν το ήξερα! Και τι του έβαλαν πάνω δηλαδή και έγινε.... adv?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το βλέπεις καλέ;

Είναι κίτρινο! :P

Δεν έχω καταλάβει ποιος το πήρε, αλλά όποιος κι αν είναι του εύχομαι καλοτάξιδο! Να το ευχαριστηθεί!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος και να ειναι καλοριζικο του ευχομαι και καλοταξιδο!!Ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι γμτ!!

Κααπου παει το μυαλο μου αλλα δεν ξερω..ετσι ξαφνικα;;Χμμμμ!!!!

Υ.Γ.:Δεν νομιζω να το πηρε ο τζι!Θα αυτοκτονησω!

Edit:Κωστας-Μοτοαγαπουλης;;;

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οσο ξερω η εκδοση αυτη ηταν "πατεντα" της ελληνικης αντιπροσωπειας η οποια εβγαλε αυτη την εκδοση βαζοντας επανω τα περισσοτερα aftermarket αξεσουαρ που υπηρχαν για το Vstrom και την ονομασε adventure - κατι που τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι εκανε και η ΒΜW που εβαλε στο GS ολο τον καταλογο της Touratech.

Ομως δεν βλεπω γιατι οχι ; Καποιος που θα ηθελε να βαλει ολα αυτα τα καλουδια επανω θα του στοιχιζαν πολυ περισσοτερο απο το να τα παρει με τη μηχανη! Συν το οτι το Στρωμα ειναι καταπληκτικο all around μηχανακι!

Οποτε καλοριζικο και καλοταξιδο σε οποιον και να το πηρε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμάν ρε παιδιά. Πάλι θα ψάχνουμε γρίφους? :doh:

Ερε Matho ξύλο που θες. :knuppel2: Άνοιξες "σχολή". Άντε να ψάχνουμε πάλι....... :think:

Μακάρι νά 'μουνα εγώ (όπως έγραψαν 1-2). :(

Αλλά με τέτοιο καιρό και Σαββατιάτικα, εδώ θά 'μουνα να γράφω στο φόρουμ? :thumbsdown:

Νομίζω ότι τον βρήκα παίδες. :yahoo:

Είναι αυτός εδώ κάτω:

frog.jpg

Πάω και στοίχημα μιλάμε. Έχει καιρό που ψάχνει on-off. :yes:

Απο οσο ξερω η εκδοση αυτη ηταν "πατεντα" της ελληνικης αντιπροσωπειας η οποια εβγαλε αυτη την εκδοση βαζοντας επανω τα περισσοτερα aftermarket αξεσουαρ που υπηρχαν για το Vstrom και την ονομασε adventure - κατι που τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι εκανε και η ΒΜW που εβαλε στο GS ολο τον καταλογο της Touratech.

Ομως δεν βλεπω γιατι οχι ; Καποιος που θα ηθελε να βαλει ολα αυτα τα καλουδια επανω θα του στοιχιζαν πολυ περισσοτερο απο το να τα παρει με τη μηχανη! Συν το οτι το Στρωμα ειναι καταπληκτικο all around μηχανακι!

Οποτε καλοριζικο και καλοταξιδο σε οποιον και να το πηρε!

Τό 'ψαξα κι εγώ στο internet, γιατί κάτι μου θύμισε αυτό που γράφει ο Νίκος.

Βρήκα λοιπόν από έκθεση μοτό αυτή τη φωτό:

IMG_2019.jpg

Πρέπει νά 'ναι αυτό.

Βλέπω τακουνάτα λάστιχα, κοντά διαφορετικά κάγκελα, διαφορετική καρίνα, εξάτμιση yoshimura, ζελατίνα διαφορετική απ' τη μαμίσια.

Ας μας πουν οι έχοντες αν ισχύουν αυτά που γράφω, ή είναι μπούρδες.

Vstrom adventure? Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Τέσπα... ότι κι αν είναι καλοτάξιδο να είναι!

Πιάστηκες (επιτέλους) και κάπου αδιάβαστος???!!! :thumbsup: Το Σεπτέμβριο το ξαναδίνεις το μάθημα. :tooth: :P

Α, και καλόβολτο στον τυχερό ιδιοκτήτη. Πού να γυρνάει άραγε?.........

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ελα δεν πειθεις!!"βρηκα στο ιντερνετ" και καλα, και την φωτογραφια την εχεις ονομασει IMG_2019...Τραβηγμενη με την δικη σου φωτογραφικη μηχανη ειναι!!Ασε τα ψοφια που και καλα δεν ηξερες ποιο ειναι το Adventure!!Θυμαμαι που γλυκοκοιταζες στρωμα, ειχες ανοιξει και τοπικ για ενα Μπεζ Στρωμα, μηπως ηταν το στρωμα του 2010, επειδη ειχε τακουνατα λαστιχα(καποιος εχει αποθημενα με ΧΤ τακουνατα) και αλλα πραγματα απο εξοπλισμο!!

Και βεβαια κλασικη αντιδραση το "Α! ρε μαθο ανοιξες σχολη" κλπ...Καθε φορα που μπαινει τοπικ, ο αγοραστης το γραφει μπας και ριξει σταχτη στα ματια!!! :2funny: :2funny:

Eλα παραδεξου το λεμε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ελα δεν πειθεις!!"βρηκα στο ιντερνετ" και καλα, και την φωτογραφια την εχεις ονομασει IMG_2019...Τραβηγμενη με την δικη σου φωτογραφικη μηχανη ειναι!!Ασε τα ψοφια που και καλα δεν ηξερες ποιο ειναι το Adventure!!Θυμαμαι που γλυκοκοιταζες στρωμα, ειχες ανοιξει και τοπικ για ενα Μπεζ Στρωμα, μηπως ηταν το στρωμα του 2010, επειδη ειχε τακουνατα λαστιχα(καποιος εχει αποθημενα με ΧΤ τακουνατα) και αλλα πραγματα απο εξοπλισμο!!

Και βεβαια κλασικη αντιδραση το "Α! ρε μαθο ανοιξες σχολη" κλπ...Καθε φορα που μπαινει τοπικ, ο αγοραστης το γραφει μπας και ριξει σταχτη στα ματια!!! :2funny: :2funny:

Eλα παραδεξου το λεμε!!!!

Την έχω όντως στο αρχείο μου, μπερδεμένη με πολλές άλλες. Πού να θυμάμαι ρε? Έχω εκατοντάδες.

Νόμιζα όμως ότι την είχα βρει στο internet, αλλά έχεις δίκιο. Είναι από την έκθεση 2008. Πού το περίεργο? Εσύ δε βγάζεις φωτογραφίες στις εκθέσεις? Άλλες 30 έχω.

Αυτός εδώ ο φάτσας είναι σου λέω. :winking:

muppet_cermit_01.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΑΝ ΛΕΣ αναλογο εξοπλισμο ,εννοεις και το εργαλειο που αραζει μπροστα..... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έχω όντως στο αρχείο μου, μπερδεμένη με πολλές άλλες. Πού να θυμάμαι ρε? Έχω εκατοντάδες.

Νόμιζα όμως ότι την είχα βρει στο internet, αλλά έχεις δίκιο. Είναι από την έκθεση 2008. Πού το περίεργο? Εσύ δε βγάζεις φωτογραφίες στις εκθέσεις? Άλλες 30 έχω.

Αυτός εδώ ο φάτσας είναι σου λέω. :winking:

muppet_cermit_01.jpg

Xαχαχα πλακα κανω ρε!!Ετσι να αναψουν τα αιματα!!Παντως ειστε τρεις που πιθανολογω οτι το πηρατε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΑΝ ΛΕΣ αναλογο εξοπλισμο ,εννοεις και το εργαλειο που αραζει μπροστα..... whistling.gif

2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

kostas motolover σιγουρα...

αλλα και εσυ να μην εισαι καλοριζικο καιι καλοταξιδος οποιος και αν ειναιcheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο λοιπον το κιτρινακι, οποιος και αν το πηρε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η yoshimura και τα τακουνια το μαραναν το στρωμα, αντι να βαλουν καμια μπροστινη αναρτηση της προκοπης και καμια γεφυρα μπας και αποκτησει σωστη αισθηση. :thumbsdown:

Καλοριζικο στο φιλο μας λοιπον και να το ξεζουμισει με την καρδια του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερε Matho ξύλο που θες. :knuppel2: Άνοιξες "σχολή". Άντε να ψάχνουμε πάλι....... :think:

Eτσι!!ΣΧΟΛΗ!!!Να υπαρχει και λιγο σασπενς...Οχι αντε αντε "πηρα ενα Χ"...να το συζηταμε και λιγο :mB_kalo_e::thumbsup:

IMG_2019.jpg

Πρέπει νά 'ναι αυτό.

Αυτο ακριβως ειναι...:_thumbsup:

ΟΤΑΝ ΛΕΣ αναλογο εξοπλισμο ,εννοεις και το εργαλειο που αραζει μπροστα..... :whistling:

Αυτα ειναι στα εξτρα:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τεμ

ρε παιδιά σιγά λίγο με τα τούβλα που πετάτε.

το απλό GS έχει δεκάδες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές από το GS Adventure (αναρτήσεις, ντεπόζιτο, σχάρα, σέλα, ζελατίνα, βάσεις, βαλίτσες κτλ κτλ)

και δεν είναι σαν τη κίτρινη κοροϊδία του v-strom που αλλάξανε τα λάστιχα και κολλήσαν ένα αυτοκόλλητο.

Έλεος λίγο :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_2019.jpg

Πολύ σωστός ο kostsas-motolover. bravo-009.gif Aυτό ακριβώς είναι το μοτό,όπως το βλέπετε,το οποίον δε είναι και αστέρι, star-042.gif διότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν και μερακλής. happy-142.GIF

ΩΡΑΙΑΑΑ!!!!Το μοτό το βρήκατε. respect-046.gif

Πάμε τώρα,για τον συνφορουμίτη μας..... haha4.giflol-022.giflol-022.gif

avatar_17545.giftt5447028fltt.gif

Τροποποιήθηκε από τον moto99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τεμ

ρε παιδιά σιγά λίγο με τα τούβλα που πετάτε.

το απλό GS έχει δεκάδες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές από το GS Adventure (αναρτήσεις, ντεπόζιτο, σχάρα, σέλα, ζελατίνα, βάσεις, βαλίτσες κτλ κτλ)

και δεν είναι σαν τη κίτρινη κοροϊδία του v-strom που αλλάξανε τα λάστιχα και κολλήσαν ένα αυτοκόλλητο.

Έλεος λίγο :surrender:

πρόσεξε λίγο τι γράφεις ρε φίλε!

δηλαδή ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγές είναι το...ντεπόζιτο,η σχάρα(?) ζελατίνα-βαλίτσες???

πλάκα με κάνεις?? :uglystupid2:

απο μηχανικό μέρος τίποτις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα