Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 που είπαμε οτι βρίσκεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Εγω παντως ειχα δωσει 29/7 και πηγα σημερα και το πήρα! Ρωτησα απο περιεργια ποτε ηρθε κ μου ειπε οτι στον υπολογιστή βλέπει 20/8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 έτοιμο και το δικό μου παιδιά και παίζει να έχει βγει και την προηγούμενη βδομάδα...κάνανε ένα μπραφ και τα έβγαλαν όλα μου φαίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Λοιπόν πήρα και εγώ σήμερα τις κάρτες μου..έδωσα 31 Ιουλίου και τα χαρτιά μου τα κατέθεσα 1 Αυγούστου. 1 μήνας και 14 μέρες...χοντρικά 1,5 μήνα για να μου βγουν 3 ριμαδοκαρτές..έλεος δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ναι αλλά ένα μήνα είναι κλειστο άσε που τις κάρτες δεν τις φτιάχνουν αυτοί αλλά τις στέλνουν σε συγκεκριμένη τροχαία νομίζω εγώ σήμερα έκανα τα χαρτιά για επέκταση σε Α, 20 μέρες μου είπε η κοπέλα, άντε να δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Επειδή κι εγώ είμαι εν αναμονή διπλώματος, όταν επιτέλους εκδοθεί, πώς ακριβώς θα ειδοποιηθώ; Θα σταλεί στην ταχυδρομική μου διεύθυνση ή πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 δε νομίζω να σε ειδοποιούνε, απλά πας και ρωτάς αν βγήκε στο υπουργείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 δε νομίζω να σε ειδοποιούνε, απλά πας και ρωτάς αν βγήκε στο υπουργείο Στο γραφείο συγκοινωνιών στην περίπτωσή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Ή τους παίρνεις τηλέφωνο καθημερινά και τους σπας τα νεύρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες