x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Οπως διαβασατε και στην επικεφαλιδα παιδια θελω να μαθω ποια η διαφορά αυτων των δυο στροφαλων.... http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=28592 http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=28297 Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Παιδια σκεφτομαι να κανω το Glx απο 72cc 53Mm με τα ταδε πραγματα....Στροφαλλος 90αρις μπιελα αασα και κυλινδρο shark και πιστονι ναριτα 53 χιλιοστά...Τι λετε????Να το κανω..Κεφαλη καρμουρατέρ θα μεινουν τα ιδια αστρα με θυριδες και 24αρι dellordo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Παιδια συυγνωμη που επειμενω αλλα ειναι σημαντικο....Καποια απαντηση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Οπως διαβασατε και στην επικεφαλιδα παιδια θελω να μαθω ποια η διαφορά αυτων των δυο στροφαλων.... http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=28592 http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=28297 Ευχαριστω εκ των προτέρων Για τον στροφαλο που λες, ειχε ξαναπαιχτει σε καποιο αλλο φορουμ και ειπαν πως 25mm πυρο ειχε το glx 90 το εισαγωγης και 23mm το ευρωπαικο.Και επισης πως ο 25mm ειναι σπανιος και δεν πρεπει ταιριαζουν ολα τα πιστονια πανω. Τωρα μη με ρωτησες τιποτα παραπανω, οτι ξερεις, ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 έχουν διαφορά 2mm. αυτά τα 2 χιλιοστά μπορούν να κάνουν το πιστόνι να βαράει στις βαλβίδες. Στην ουσία όσο πιο κοντή η μπιέλα είναι τόσο πιο πολύ ευστροφεία δίνει στο μοτέρ , ενώ όσο πιο μακρυα είναι τόσο πιο πολύ ροπή. (τελείως χονδρικά) Επίσεις η 2 χιλιοστά μεγαλύτερη σου ανεβάζει και τον κυβισμό παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω φιλε αυτον εχω βαλει 25mm παντως αν το κανεισ 53 βαλε αλλον κυλινδρο εγω εχω RK ειναι μια χαρα.Α ...Μονο που σε αυτον τους στροφαλου θα θελεις αλλαγη ρουλεμαν γιατι δεν ειναι καλα. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2010 από τον tonycub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά....Γινεται να βαλω μπιελα αασα σε 90αριστροφαλο..Κυλινδρο ρικ και πιστονι ναριτα... τι λετε???Φιλε tonycub τι φοραει τα μηχανακι σου και ποσο παει και ποσσο κοστοσε αν απιτρεπετε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Παιδια το 50αρι το μοτέρ θελει ανοιγμα κάρτερ???Για να βαλω 53Mm πιστόνι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Παιδια το 50αρι το μοτέρ θελει ανοιγμα κάρτερ???Για να βαλω 53Mm πιστόνι??? Ναι, νομιζω μεχρι 52mm περνει χωρις ανοιγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά....Γινεται να βαλω μπιελα αασα σε 90αριστροφαλο..Κυλινδρο ρικ και πιστονι ναριτα... τι λετε??? Φιλε tonycub τι φοραει τα μηχανακι σου και ποσο παει και ποσσο κοστοσε αν απιτρεπετε??? Δεν πιστευω να θελουν ανοιγμα...κυλινδρο ρικ θα βρεις εδω stelpet και πιστονι.Εγω σου ειπα του εχω βαλει στροφαλο 90αρι με αλλαγμενα τα ρουλεμαν πιστονι ναριτα,κυλινδρο ρικ,κεφαλη cdi.Καπμανα εχεις να του βαλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Φίλε δεις την δική μου άποψη.Καλύτερα να βάλεις καλά πράγματα από κάρτερ και κάτω,γιατί είναι και τα πιο πολύπλοκα να φτιαχτούν και να τοποθετηθούν.Φτίαξε ένα αλεξίσφαιρο κάρτερ με ένα τριγωνικό στρόφαλο AaSa{100€}μια καλή καμπάνα με ενισχυμένα ελατήρια και δίσκους,η αν μπορείς βάλε συμπλέκτη στο χέρι για μηδενικό πατινάρισμα{100-130€}.Από εκεί και πέρα,δηλαδή από κύλινδρο και πάνω,τα πράγματα γίνονται πιο απλά,γιατί υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.Ασε που η αλλαγή κυλινδροπίστονου,εκκεντροφόρου κτλ κτλ είναι πιο απλά σε σχέση με τα κάτω μέρος. Μια και ανοίγεις τα κάρτερ για να μπει στρόφαλος,άνοιξε τα κοντά στα 60-61mm να έχεις περιθώριο για ένα μικρό πύραυλο στο μέλλον.Ότι απορία έχεις γράψε την.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι γράφω γιατί είναι ψιλομπάχαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Μια χαρα τα εγραψες φιλε ευχαριστώ πολυ΄.Κοιτα τωρα συμπλεκτη στο χερι μπορω να βαλω με 40ευρο....Καμπανα δεν γινεται να αφησω την ιδια???Στροφαλομπιελο αασα αμα κανειθ 100 ευρο ειμαι κομπλε..Με κυλινδροπιστονο ρικ και ναριτα 53μμ θα ειμαι παλι μια χαρα.Κεφαλγ θα αφησω την αστρα που εχω ειναι θυριδωμενη και θα βαλω εκκεντροφορο fuego f200...Τον μηχανικο τον εχω δωρεάν...Τωρα με προβληματιζουν τα καρτερ..Ενα φιλαρακι τα ανοιξε στα 56χιλιοστα και εσπασαν .Θα τα ανοιξω λιγο ισια ισια για σιγουρια...Αλλα δεν μπορω να διαθεσω για τα πραγματα πανω απο 200ευρό...Εκκεντροφορο εχω κυλινδροπιστον ενα 60ευρο και στοφαλομπιελο αασα 100ευρο???Καλα τα λέω???Για τα καρτερ ποσο παίρνουν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Δεν νομίζω να σπάνε τόσο έυκολα τα κάρτερ.Τα μισα μηχανάκια στην Ελλάδα έχουν ανοιγμένα κάρτερ.Ρώτα και κανέναν άλλο να δεις.Ο στρόφαλος κάνει 100€ ο τριγωνικός που είναι για περισσότερο στροφάρισμα και είναι πολυ καλή ποιότητα.Συμπλεκτη με 40€?Στο χέρι?Και ακόμα το σκέφτεσαι?Κιτ είναι η χειροποιήτος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Δεν νομίζω να σπάνε τόσο έυκολα τα κάρτερ.Τα μισα μηχανάκια στην Ελλάδα έχουν ανοιγμένα κάρτερ.Ρώτα και κανέναν άλλο να δεις.Ο στρόφαλος κάνει 100€ ο τριγωνικός που είναι για περισσότερο στροφάρισμα και είναι πολυ καλή ποιότητα.Συμπλεκτη με 40€?Στο χέρι?Και ακόμα το σκέφτεσαι?Κιτ είναι η χειροποιήτος? Χειροπιητος .....Λες να το κάνω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Πόσο?Ξέρεις πόσο κάνει ένα κιτάκι?120€ κάνει!!!!!!!!!!Βάλτον όπως είναι.Τσάμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ok αλλα ρωτησα σε καταστημα για στροφαλομπιελο αασα και μου λεν 150ευρο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ok αλλα ρωτησα σε καταστημα για στροφαλομπιελο αασα και μου λεν 150ευρο.... Κανε την παραγγελεια απ την aasa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μια ερωτησουλα τι διαφορα εχει ο Στροφαλος που ειναι φτιαγμενος απο Μαντεμι με αυτον απο Αλουμινιο με αυτον απο Νικασιλ? Ευχαριστω! Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2010 από τον AntouAnO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Μια ερωτησουλα τι διαφορα εχει ο Στροφαλος που ειναι φτιαγμενος απο Μαντεμι με αυτον απο Αλουμινιο με αυτον απο Νικασιλ? Ευχαριστω! Αυτο με το μαντεμι δεν εχει πολυ καλη ποιοτητα και φθειρετε ευκολα δηλαδη δεν εχει πολλες ανοχες, ο αλουμινιου ειναι ενα σταδιο καλυτερος (μεσσεας κατηγοριας) και ο nicasil ειναι ειδικα επεξεργασμενος για να αντεχει στην τριβη (ειναι ο καλυτερος δηλαδη) για αυτο ειναι και ο ακριβοτερος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Και κατι αλλο αμα εχω πιστονι 53μμ και διαδρομη 56 ποσα κε θα ειναι το μιχανακι και τι καρμπυρατερ πρεπει να βαλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Aγόρασε αμέσως από εδώ.Τα μεταφορικά είναι 15€. http://aasaracing.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Aγόρασε αμέσως από εδώ.Τα μεταφορικά είναι 15€. http://aasaracing.gr/ Τι site ειναι αυτο?? πολυ μπακαλιστικο μου φενεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Είναι το επίσημο site της aasa δεν φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Αρχισα να το φτιαχνω δεν ξερω για το μοτερ ακομα εκτος απο τον εκκεντροφορο και τον συμπλεκτη...Παντος αγορασα ταμπουρο αστρα πίσω και ελυσα το μηχανακι για να νικελοσω δεξι καπακι μοτερ να φτιαξω την σελα που εχει κοπεί νικελωμα τα δυο ταμπουρα.Θα αλλαξω πηνεια και θα βαλω τα κανονικα για να εχω φωτα..Εβαλα καλες λαμπουλες στα φαναρια για να βλεπω και τιποτα και εξωτερικα με ολα αυτα δεν μενει κατι αλλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Τα παλιά σου ρεύματα τα πουλάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες