Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 I am Lobbo, I hunt alone. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Παιδιά(αν μου επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσω), θέλω να παρέμβω κι εγώ γιατί έχω παρακολουθήσει το θέμα και θέλω να εκφράσω μια άποψη. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Εγώ δεν είμαι κάτοχος μοτοσυκλέτας. Είναι όνειρο ζωής όμως. Περιμένω την ώρα που θα οδηγήσω την δική μου μοτοσυκλέτα. Και δεν πιστεύω κάποιος, από εσάς που έχω "γνωρίσει" μέσω των θεμάτων που έχετε ανοίξει ή γράφετε συχνά, με λόγο υπεύθυνο και σοβαρό (που ευτυχώς αποτελείτε ένα σημαντικό κομμάτι του φόρουμ και ελπίζω μια πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών) ότι δεν έχει αυτό το "μικρόβιο" έστω και σε μικρό βαθμό μέσα του. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως η κατοχή μιας μοτοσυκλέτας δεν εξυπηρετεί απλώς ανάγκες μετακίνησης, εξυπηρετεί πρώτα ένα πάθος για τους δύο τροχούς. Έτσι δεν πιστεύω ότι υπάρχει η "ιδεολογία" του EndurΑ ή του StreetΑ ή του οποιοδήποτε. Υπάρχει κυρίως το πάθος για την μοτοσυκλέτα. Εντούτοις είναι αλήθεια πως οι HD εκφράζουν κάτι το διαφορετικό. Και όχι μόνο αυτή η εταιρία αλλά και άλλες όπως είπε και ο "Μενιδιάτης" πιο πριν. Κι εγώ από μικρός πέρα από την αγάπη για την μοτοσυκλέτα μια ιδιαίτερη "συμπάθεια" για τις Harley. Ναι ίσως να μην εξυπηρετούν επαρκώς καμία από τις ανάγκες ή τις επιδιώξεις και τα "θέλω" κάποιου. Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς κάποιος την παίρνει, γιατί..... για κάποιον ανεξήγητο λόγο......την θέλει. Δεν αντιλέγω πως υπάρχει και η άλλη άποψη. Υπάρχουν οι τύποι που σκέφτονται με την νοοτροπία.... "Έχω Harley/Hayabusa/Adventure/Crypton και κάνω τα "τέτοια" μου παπιγιόν. Μεριάστε όλοι να περάσω. Και τώρα.....ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.(Ξέχασα το κράνος-φιλέ. Δε βαριέσαι....)". Αυτούς τους αποστρέφομαι είναι η αλήθεια. Αλλά όταν δω έναν μοτοσυκλετιστή ντουζενάτο και σένιο και μάγκα με τα όλα του θα νιώσω μια υπερηφάνεια. Χωρίς να ανήκω στο κλαμπ (ακόμα......21, 21,21,21......21....). Πιστεύω λοιπόν, και μαζεύω το σεντόνι, πως αυτό το συναίσθημα θα έπρεπε να προάγεται από υπεύθυνα άτομα, εσάς που έχω αναφέρει παραπάνω. Η μοτοσυκλέτα σαν όχημα ενώνει, γιατί η αγορά της, υπακούει κατά κανόνα στην ίδια εσωτερική ανάγκη, κοινή για όλους. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα ή αν πήρα υπερβολικό θάρρος. πεστα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Αν ζουσα Αμερικη θα ειχα ενα τετοιο Oσο πιο minimal γινεται, με ισιο τιμονι και λαστιχαρα πισω Ετσι κι αλλιως στους δημοσιους δρομους δεν τρεχεις εκει, τουλαχιστον να πηγαινεις αργα και να το ευχαριστιεσαι Ευρωπη και chopper ομως για μενα δεν ταιριαζει, σαν την καλαμια στον καμπο Ειμαι των ακρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Εγώ θα γούσταρα μία ανακατασκευασμένη του '50... αλλά θα μπορούσε να ήταν και Norton, ΒSA ή ΒΜW (δεν έχω κόλλημα) Ομως δεν πιάνουν τα χέρια μου, γι 'αυτό δεν έχω αντίκα μηχανή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Πο Ποοοοοοοοοοοοοοοοο ρε παιδιά έφτασα μέχρι τη σελ.6 τα διάβασα ΟΛΑ, παρακάτω ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ! Μα αμάν! Σιγά το πράγμα! Θέλει ο άλλος χάρλεϋ, τι να κάνουμε τώρα! Άλλα κριτήρια έχει αυτός, άλλα ο άλλος, άλλα εγώ, άλλα εσύ, ο καθένας μας όταν αγοράζει μηχανή. Και κυρίως, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ, την πετριά του ρε παιδί μου. Αγόρασες HD για ποζεριά; για ιδεολογία; για να αλλάξεις στάση ζωής; ΕΣΥ επιλέγεις γιατί την αγόρασες. Όπως εσύ επιλέγεις γιατί αγόρασες το οποιοδήποτε μηχανάκι. Τρέχει; Στρίβει; Είναι άνετο; όμορφο; ποζεράδικο; ταξιδιάρικο; ...; ...; ........ Αυτά είναι κριτήρια που ΕΣΥ ζυγίζεις. Το πως τα βλέπουν οι άλλοι δε σε νοιάζει. Το στρογγυλοφάναρο δεν τρέχει, δεν στρίβει, ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ, είναι αρχαίο, πονάει η μέση σου, δεν ανεβαίνει ανηφόρα δικάβαλο, καίει περισσότερο από ένα ιννόβα. Μου το ζητάνε 400 και 500 € αλλά δε το δίνω όμως. Και ανταλλαγή με ιννόβα να μου λέγανε και πάλι δε το δίνω. Γιατί; Μάλλον οι λόγοι είναι περίπου ίδιοι με αυτούς για του οποίους κάποιος αγοράζει χάρλεϋ. Αυτά... (ποοο, και γω ένα κάρο έγραψα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) μόλις βρήκα αυτην την ομαδα RESPECT GAMA Greek American Motorcycle Association :respekt: :respekt: Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Καλα μιλαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ με κρανος Κλασικοι ποζεραδες, αν ημουν Αμερικη θα περναγα διπλα τους με την δικη μου chopper και θα τους εφτυνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Τι να το κάνεις το κράνος όταν έχεις Harley? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Τι να το κάνεις το κράνος όταν έχεις Harley? ειναι σανα βαζεις αεροσακους σε Lada NIVA .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Φαίνεται να ταιριάζει εδώ αυτό : To manual για τους αντιπροσώπους. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 +1 απο μενα εις το ποστ του flwr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ Le Flwr Γνώμη μου είναι: 1) Σίγουρα η εταιρία χρησιμοποίησε το marketing και τον μύθο των easy rider / ροκαμπίλι / τεκίλα σανράιζ. Σάμπως την αύρα του «easy rider» δεν την έχει η royal Enfield, η classic BMW, η Guzzi, η Indian ή ακόμα και οι ρεπλίκες Triumph;;; Το ίδιο αισθάνονται όλοι οι εραστές της αντίκας μηχανής. 2) Περί άνεσης και στροφής μόνο όποιος έχει καβαλήσει (και ταξιδέψει) μπορεί να μιλήσει. 3) «Ιδεολογία». Αυτό είναι «κάπως». Μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι όλοι οι μοτοσικλετιστές έχουν τις ίδιες αρχές; Την ίδια στάση ζωής; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μοιράζονται όμως κάποια πράγματα: Ενα από αυτά (πρέπει να) είναι η αλληλοεκτίμηση. Σκεφτείτε τα υπόλοιπα. Κι αν κάνω λάθος και αυτή η «ιδεολογία» είναι υπαρκτή, τότε βάλτε: Εντουράδες (ίδια «ιδεολογία»), στρητάδες (επίσης), τουρινγκάδες (επίσης), χαρλεάδες κ.ο.κ.... Στερεότυπα υπάρχουν χιλιάδες. Οποιος θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα, στο χέρι του είναι. ειμαι πααααρααααα πολυ σιγουρος αμα ψαξω θα βρω 100δες μαρκετινγ πλαν για τα ευρωπαικα θα βρω πολυ χειροτερα Η HARLEY θέλει απλα να πουλήσει οσο περισσότερο γίνετε για αυτο υπαρχουν και κατηγορίες MC federations HOG (HOGADES) MCC τωρα πως το ειδες να κολαει με την Ελληνικη κοινωτητα harley στην αμερικη ενας θεος ξέρει.. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 flwr ξερεις ποσες φορες εχουμε τσακωθει Τωρα εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ Le Flwr Συμφωνώ απόλυτα, εκεί που ο Suzukάς θα σου πει "φίλε έχει το καλύτερο πλαίσιο στον κόσμο και φρενάρει όσο καμία άλλη το μηχανάκι είναι διαστημόπλοιο" έτσι και ο Harleάς θα σου πει "φίλε αυτό το μοτό γυρίζει κεφάλια σα να μην υπάρχει αύριο". Η κάθε εταιρία γνωρίζει το target group της, δεν είναι ηλίθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 και η harley το εκμεταλλευτε με τον χειροτερο τροπο... εξου και hogades.. poy μαμανε ολο το νοημα της μηχανης ...! η οι ποζεραδες στα ευρωπαικα-ιαπωνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas sm13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Λοιπον επειδη τα διαβασα σχεδον ολα πιστευω πως ο καθενας μπορει να παρει μια μηχανη η οποια του αρεσει η' να αντιπροσωπευει το στυλ του αλλα κανενας δεν μπορει να κρινει την μηχανη του αλλου γιατι μπορει να εχει διαφορετικα γουστα,διαφορετικη σκεψη-αντιληψη,διαφορετικη σκεψη.... Οι HD ειναι πιο "ιδιοτροπες"(ας μου επιτραπει η λεξη) μηχανες και μπορουν να αντιπροσωπεσουν εναν αναβατη τοσο οσο καμια αλλη μηχανη....Αν στην ιστορια της ΗD υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν ατομα χαμηλοτερου κοινωνικου επιπεδου αυτο δεν αφορα κανεναν μας αλλα και δεν πρεπει να δινει περιθωρια να τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι..... Το οτι γυρω απο αυτη την μαρκα εχουν δημιουργηθει και ομαδες (δεν μας αφορα τι ομαδες) δειχνει οτι γυρω απο αυτη την μαρκα εχει δημιοργηθει και μια ιδεολογια..... Sonic μην ακους κανεναν....Η μηχανη σου ειναι πολυ ωραια οπως και η φωτο στην υπογραφη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 δεν ξερω αν.... τα harley ειναι ζημιαρικα. δεν ξερω αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν κι ως μηχανη καθημερινης χρησης. δεν ξερω τι παιζει απο κοστος συντηρησης-αξεσουαρ. ξερω ομως πως αν με επαιρνε,θα ειχα μια στο γκαραζ μου...και φυσικα οχι καμια sportster... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Το κοστος τους, αγορας και συντηρησης ειναι τραγικο...Ενα μηχανακι διαφορετικης κουλτορας..χειροποιηματα!!Δεν θα το οδηγουσα ποτε ομως..Δεν ειναι του στυλ μου...Αν ειχα την οικονομικη διαθεση ομως θα επαιρνα ανετα μια για να την καμαρωνω στο σαλονι μου!!Υπαρχον καποιες που εχουν τρελη λεπτομερεια κατασκευης..Τις χαζευεις και σε καθε εκατοστο εχει και κατι που θα σου τραβηξει την προσοχη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 απο τους διπλα , το παλικαρι με το Vulcan , τα λεει ωραιοτατα. undefined undefined undefined Φιλε μου εθεσες ενα βασικο ερωτημα.Κανουν τα chopper για ταξιδι η ειναι καταλληλα μονο για καφετερια.Αντικειμενικη απαντηση δεν θα μπορεσω να σου δωσω. ΜΗΧΑΝΗ = ΤΑΞΙΔΙ Βασικα η μηχανη δεν κανει τον μηχανοβιο.Μηχανοβιος συνηθως γεννιεσαι δεν γινεσαι.(οταν τα αλλα παιδακια χαζευαν διαφορα αυτοκινητα και κοιτουσαν τα κοντερ μεσα απο τα τζαμια εγω ημουν κολλημενος με τις ωρες σε μια βιτρινα οπου ειχε ενα κατακοκκινο Ducati ss900 νομιζω με ολοσωμο φερινγκ.Η συγκεκριμενη μηχανη ηταν εξωγηινη για τα δεδομενα εκεινης της εποχης Μη με ρωτησεις ποτε απλα τοτε κυκλοφορουσαν κατι αρχαια honda cb, νομιζω ειχε πρωτοβγει και το kawasaki z1300 εκεινο με το τεραστιο τεποζιτο). Μετα συνηθως μεγαλωνεις και ψιλοαλλαζεις.Καπου περνας και απο το συνδρομο της καφετεριας ειτε εχεις παπι ειτε τσοπερ ειτε R1. Γενικα τα τσοπερ δεν κανουν για τιποτα.Δεν στριβουν δεν φρεναρουν δεν τρεχουν δεν πανε χωμα δεν ,δεν ,δεν.Αλλα ειναι ομορφα.Τα προηγουμενα ΔΕΝ απλως δεν εχουν σημασια.Εαν πας εσυ , τοτε θα σε ακολουθησει και η μηχανη οπου και να πας.Δυστυχως δεν βρηκα μια παλια φοτο να σου ποσταρω.Ειμαι στον αωο απο παλιοσελι για βρυσοχωρι (χωμα τοτε), η παλια γεφυρα εχει πεσει , η καινουργια δεν εχει ολοκληρωθει και εχω μπει στο ποταμι ψαχνοντας ρηχο και στερεο περασμα να περασω απεναντι με το τσοπερ.Το νερο πανω απο τη μεση , παγωμενο , το περασμα αδυνατο.Βγαινω εξω , βρισκω κατι μπετοφορμ απο την υπο κατασκευη γεφυρα και προσπαθω να φτιαξω σχεδια να ριξω τη μηχανη επανω και ψιλο- κολυμπωντας να περασω απεναντι.Δεν μπορω να τα δεσω μεταξυ τους. Οποτε μην μασας παρε οποια μηχανη γουσταρεις μην ακους κανενα και απλως φυγε.Πανε να δεις τι υπαρχει πισω απο τον επομενο γαμημενο λοφο.Και να σαι σιγουρος οι λοφοι δεν τελειωνουν ποτε. Οσο αφορα το θεμα της αναρτησης απλως χωρις αναρτηση απλως δεν πας πουθενα.Αντε μονο μεχρι την καφετερια.Η σταση οδηγησης στο τσοπερ δεν ειναι και η ιδανικοτερη.Βαλε ζωνη δεσε τα τσιμπραγκαλα σου πισω στη σελα ετσι ωστε να εχεις υποστηριξη στη μεση. Sissy bar βοηθαει για καλυτερο δεσιμο των πραγματων.Δικαβαλος δεν εχεις προβλημα , ακουμπας πισω.Σε πολυωρο ταξιδι κανε στασεις.Βολτα πας δεν κανεις αγωνα.5 λεπτα σταση ενα τσιγαρο , μια φοτο σε ξεκουραζουν και αποφορτιζουν τη μεση σου.Εχω χτυπησει δωδεκαωρα με αυτο τον τροπο πανω στη μηχανη. Ειδικοτερα τα harley ειναι μια αλλη περιπτωση.Ειναι σαν τον καρκινο.Πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι τους. Αρα μη μασας απλως γραψε χλμ.Και μια και διαβασες το ταξιδιωτικο μου κανε μια φορα τη διαδρομη που περιγραφω.θα με θυμηθεις. Πολλα και καλα χλμ undefined Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Ηarley seeking attention whores unite and take over! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το κοστος τους, αγορας και συντηρησης ειναι τραγικο...Ενα μηχανακι διαφορετικης κουλτορας..χειροποιηματα!!Δεν θα το οδηγουσα ποτε ομως..Δεν ειναι του στυλ μου...Αν ειχα την οικονομικη διαθεση ομως θα επαιρνα ανετα μια για να την καμαρωνω στο σαλονι μου!!Υπαρχον καποιες που εχουν τρελη λεπτομερεια κατασκευης..Τις χαζευεις και σε καθε εκατοστο εχει και κατι που θα σου τραβηξει την προσοχη.. κοστος αγορας ναι ειναι τραγικο κοστος συντηρησης οχι ομως .. την εχω 1 χρονο κοντα μονο το service (200 ευρω) αποτι εχω ακουσει τουλαχιστον και απο αλους με 883 η 1200 μονο mono service tpt άλλο κοστος συντηρησεις για της "νταλικες" ultra electra κτλ κτλ δεν ξερω κατι τετοια κανει η HD και βγαζει όνομα.. και αυτοι να πουλησουν θελουν.... http://www.youtube.com/watch?v=zRANn34zaw8 Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) και ενα funny αλλα respect http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM&feature=related offf topicc αλλα εχω κλασει στα γελιααα λεεεμμεεεεεε Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον A.K.A. SonIC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 και ενα funny αλλα respect http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM&feature=related offf topicc αλλα εχω κλασει στα γελιααα λεεεμμεεεεεε Μπράβο ρε φιλαρακι!!!Πολυ ομορφα βιντεακια!!Ειδικα με τον τυφλο εσκασα στα γελια!!!BORN TO BE WILD!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες