lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Sorry που σπαμάρω, αλλά γιατί δεν έχω καταλάβει το στυλάκι "και έχω και το δεύτερο κράνος για μικροδουλειές" δηλαδή, το λιγότερο καλής ποιότητας κράνος το χρησιμοποιείς για δεύτερο. Άρα όταν πας για μικροδουλειές κλπ κινδυνεύεις λιγότερο? Ή είναι κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει? Ίσως το κάνει κανείς για να αποφύγει την φθορά της καθημερινής χρήσης ενός κράνους? Δεν νομίζω πως πρέπει να θυσιάσουμε την εικόνα του κράνους για κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να θίξω κανέναν, απλά προσπαθώ να δω μήπως είναι κάτι που δεν έχω νιώσει. Ρε αδερφέ...... πχ δεν θα βάλω το καινούργιο κράνος να πάω παραλία να το γεμίσω άμμο και αλάτια και αίμα δάκρυα και ιδρώτα. Το λυπάμαι....θα βάλω το παλιό που το έχω και χεσμένο....χωρίς να σημαίνει ότι δεν έιναι καλό και ασφαλές κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πιστεύω ισχύει. Τουλάχιστον εγώ αν δεν ήμουν σίγουρος οτι το παλιό μου κράνους είναι εξίσου ασφαλές όσο το καινούριο, δεν θα σκεφτόμουν τα αλάτια. Αλλά όταν πας για ψώνια δεν νομίζω πως έχει αλάτια, αίματα και άμμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πιστεύω ισχύει. Τουλάχιστον εγώ αν δεν ήμουν σίγουρος οτι το παλιό μου κράνους είναι εξίσου ασφαλές όσο το καινούριο, δεν θα σκεφτόμουν τα αλάτια. Αλλά όταν πας για ψώνια δεν νομίζω πως έχει αλάτια, αίματα και άμμο. εχει βαλε βγαλε 100 φορες αν και γενικα συμφωνω και θελω να παροπλισω το nolan αλλα η βολεψη με εχει φαει (εχει και το φιμε γιαλακι μεσα) επισης τα κρανη εννοιοτε μου πεφτουν απο το χερι οποτε καλυτερα για δουλειες ενα ποιο απλο κρανος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Sorry που σπαμάρω, αλλά γιατί δεν έχω καταλάβει το στυλάκι "και έχω και το δεύτερο κράνος για μικροδουλειές" δηλαδή, το λιγότερο καλής ποιότητας κράνος το χρησιμοποιείς για δεύτερο. Άρα όταν πας για μικροδουλειές κλπ κινδυνεύεις λιγότερο? Ή είναι κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει? Ίσως το κάνει κανείς για να αποφύγει την φθορά της καθημερινής χρήσης ενός κράνους? Δεν νομίζω πως πρέπει να θυσιάσουμε την εικόνα του κράνους για κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να θίξω κανέναν, απλά προσπαθώ να δω μήπως είναι κάτι που δεν έχω νιώσει. δεν τρέχει μία για το σπάμ...οκ ! απαντώντας στο ερώτημα, δεν τίθεται θέμα εκπτωσης στην ποιότητα κράνους, απλά όταν τραβιέσαι σουπερ-μάρκετ / κρεοπωλείο / μανάβη / ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ / τράπεζα/ και πάει λέγοντας, ε, συνέχεια θα το κοπανάς σε πόρτες/ καρότσια/ συμπολίτες/σσες / γραφεία/ γκισέδες/ ασανσέρ / τοίχους/ κλπ... Πηγαίνοντας όμως Κυριακάτικα μια βολτάδα θα το βάλεις βγάλεις 6-8 φορές. Πολλαπλασίασε τα άνωθεν επι 2 και βλέπεις τι ταλαιπωρία τραβάει.... Δεν είναι θέμα λύπησης των χρημάτων του ''καλού'' κράνους, είναι δική σου επιλογή απλά. Να στο πώ αλλιώς, πάρε 2 καλά απο την αρχή και βάφτισε το 1 για χαμαλίκια, αλλά τα 'χεις τα φράγκα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Σωστός 2 καλά και απλά το ένα να το λες έτσι. Δεκτό Πιστεύω οτι λίγες φορές ισχύει αυτό πάντως. Anyway συνεχίστε το θέμα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Arai Viper GT Flag Italy για μένα και Flag U.K. για τη γυναίκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 εγω ενα εχω και το χω για παλιο (παντως καιρου που λενε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Εμένα είναι φλιπ-άπουρας... :P FF369 της LS2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Το καθημερινο.. ..και το αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το shark rsi για την κεφάλα μου.. και το caberg v2r για το έτερον ήμισυ.. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2010 από τον this_is_was Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Για τις καθημερινες μετακινησεις μιας κ βολευει απιστευτα το μεγαλο οπτικο πεδιο και τα γυαλακια τωρα το καλοκαιρι... και το καμαρι μου οταν εχω επισημη εξοδο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 up ! Για πάμε και οι υπόλοιποι !!! έλα , βγάλτε τα στη φόρα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δεν φαίνεται και πολύ καλά,αλλά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Του μεγαλου γιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 http://p1.bikepics.com/pics/2010/05/18/bikepics-1978037-800.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2010/05/18/bikepics-1978038-800.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2010/05/18/bikepics-1978039-800.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2010/05/18/bikepics-1978040-800.jpg Aυτο θελω να παρω και γω για το καλοκαιρακι σαν 2ο κρανος!!! :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Aυτο θελω να παρω και γω για το καλοκαιρακι σαν 2ο κρανος!!! :_zeppelin: Πάρ' το, δε θα το μετανιώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Periklis86 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Να και το δικο μου.. . Αλλα θελω να παρω και ενα SHOEI σαν του xaniola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 για.............πάμε ! Καιρό είχε μείνει ανενεργό !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexr62008 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) το δικο μου. http://img717.imageshack.us/gal.php?g=imag0509.jpg Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2011 από τον alexr62008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για την πολη - βολτα κλπ Της δουλειας To "καλο" Περασμενα μα οχι ξεχασμενα... Νεες παραλαβες απο καλοκαιρι για την δουλεια και εντουρισιο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον spinas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Το παλιο: Και τα καινουρια... Το BELL εχει ξεχαρβαλωθει λιγακι απο την πολη τη χρηση (πλαστικο αεραγωγου, γρατσουνιτσες, ξεφτυσμενο λουρακι) ενω το HJC ειναι σαν καινουριο, αφου φοριεται σε περιπτωσεις αναγκης μονον: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 To προηγουμενο Το τωρινο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες