innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Πριν λίγο ρύθμισα τον συμπλέκτη και καθάρισα την ζελατίνα απο διάφορους διαόλους που είχαν αυτοκτονήσει πάνω της, και πήρα μερικές φωτό... Για βάλτε να δούμε, πως το παρκάρει ο καθένας μας ! Ραφάκι πάντως ειδικά για πάρτη τους. Και υπάρχει και άλλο για τους επισκέπτες... ......ειπα να βάλω και δημοσκόπηση με επιλογή ''το κρεμάς στην καρέκλα?" Το πορτοκαλί είναι αρχαίο και πλέον δεν χρησιμοποιείται... το μπλέ είναι πιο καινούργιο , και το ΤΖΕΤ είναι περσινό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) ..ποσα κεφαλια εχεις Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2010 από τον koursaros-cbf 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ..ποσα κεφαλια εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Κρανος '08 Τωρα το εχω για δευτερο πιο πολυ . Και κρανος '09 μεχρι και τωρα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ..ποσα κεφαλια εχεις θα σας φτιάξω και τους 2 σας τώρα που γελάτε.... άλλη 1 φωτό με επικό αυτοκόλλητο .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αφου θες να τα δεις.... Θα στα δειξω.... Να τα... Στο ραφακι τους πανω απο το γραφειο μου! Μην τα βλεπετε ετσι που δεν χωρανε, δεν ειναι και τα 3 παρεα πλεον μιας και το Nitro (το πρωτο μου και καταταλεποριμενο) καταργηθικε και κατεβικε στο υπογειο πριν απο μια βδομαδα (οταν πηρα το uvex) και ετσι χωρανε μια χαρα! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2010 από τον JasonXT 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 JasonXT πολυ ωραιος ο μουσικος σου τοιχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 JasonXT πολυ ωραιος ο μουσικος σου τοιχος Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 AGV K-3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ΤΟ ΚΑΛΟ (για τα ταξίδια και τις βόλτες) Shoei XR1000 Diabolic zero TC-5 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (για την πόλη και τις αγγαρείες) HJC HQ1 Carbon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Smia αν μπορεις και οποτε μπορεις βαλε μια φωτο με το 08 κρανος σου μαζι τα με γυαλια.Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 να τα και τα δικα μου! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Για το ταξίδι... Για τη πόλη και το ανοιγόμενο για το καλοκαίρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 να τα και τα δικα μου! :D ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙ ΤΟ HART AND HUNTINGTON!!! ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩ!!! Το έχω αποθημένο γιατί το είχα πάρει απο KRD τελικά δεν ήταν το νούμερο μου και δεν είχε σε πιο μεγάλο και πήρα το Victory.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 UVEX WING RSII VEMAR VSS BOOMERANG SHARK S500 ΩMEGA VEMAR VSR EVO JAMES ELLISON REPLICA BIANCO 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2010 από τον BLOODY64 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Blοοdy αυτα τα κερατα πως στερεωνονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) τΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2010 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Blοοdy αυτα τα κερατα πως στερεωνονται? τα εχω εκ φυσικου... σοβαρα τωρα...η με βεντουζα η αν δεν σε νοιαζει να χαλασεις τοπικα τη βαφη του κρανους με καλη κολλα (δυστηχως προτιμησα το 2ο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Δεν είναι όμορφοοοοοοοοοοοο; :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 τα εχω εκ φυσικου... σοβαρα τωρα...η με βεντουζα η αν δεν σε νοιαζει να χαλασεις τοπικα τη βαφη του κρανους με καλη κολλα (δυστηχως προτιμησα το 2ο) M αρεσουν πολυ κατα καιρους που βλεπω διαφορα μπιχλιμπιδια πανω σε κρανη..Με τη βεντουζα δεν υπαρχει περιπτωση να φυγουν :S ? Επισης απο τι υλικο ειναι και εαν μπορεις να με πεις απο που τα πηρες? [ξερω ρωταω πολλα :D ] ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες