Jump to content

Recommended Posts

Mε το αυτοκολλητο brembo την τερμάτησες την καγκουρια.. αχαχα θεος

Τα λαστιχα τα pilot sporty ειναι?

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατοχος πλεον και γω ενος Daytona Sprinter 125,μεταχειρισμενου σε καλη κατασταση.

γνωμη δεν εχω σχηματησει ακομα..

Τα φωτα του απλα αισχος,οπως αλλωστε στα περισσοτερα παπια, η λυση ....http://www.ebay.com/itm/80W-16x-CREE-1157-P21-5W-Ba15d-1156-P21W-Ba15s-LED-Lamps-Bulbs-SENCART-Lamps-/251774456689?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3a9eed5371 την οποια την περιμενω... αν παλι δεν μεινω ευχαρηστημενος τοτε παμε για...http://www.banggood.com/25-Inch-Motor-Bixenon-HID-Projector-Angle-Eye-Halo-Lens-Headlight-p-931381.html και ο λογος ειναι οτι 8α κανω πολλα χιλιομετρα νυχτα και θελω ΦΩΤΑ...

επεισης ενα μικρο προβλημα το στροφομετρο δεν λειτουργει καλα (καινουργια μπαταρια)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο τα πρωτα φωτα κανουν για sprinter ? Δεν παιζει μετα να εχεις θεματα με τη μπαταρια ?

ολα ειναι υπο δοκιμη....με το που ερθουν οι λαμπες ,και τις βαλω θα δω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα ειναι υπο δοκιμη....με το που ερθουν οι λαμπες ,και τις βαλω θα δω..

με ενδιαφέρει και μένα η βελτίωση των φώτων του sprinter.

1. καταρχήν βλέπω στο πρώτο link στην περιγραφή της λάμπας "80W 16x CREE 1157 P21/5W Ba15d 1156 P21W Ba15s LED Lamps Bulbs SENCART Lamps".

νομίζω η λάμπα του sprinter είναι ba20d. είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει στο φανάρι η λάμπα που παράγγειλες;

2. τα φώτα του sprinter παίρνουν ρεύμα κατευθείαν από το δυναμό. θα αντέξει το δυναμό να δώσει τα 80W, για να ανάψει σωστά η λάμπα, και να μοιράσει ότι watt χρειάζεται το παπί για να λειτουργήσει; αν σου καεί ασφάλεια, μην την αλλάξεις με άλλη περισσότερων αμπέρ γιατί φοβάμαι πως θα λιώσει η καλωδίωση. επίσης μπορεί να σου ξελιγώσει και την μπαταρία. μέτρα τα ρεύματα μόλις αλλάξεις λάμπα για να είσαι σίγουρος.

3. επίσης το κάτοπτρο του φαναριού είναι υπολογισμένο (νταξ μην γελάτε) για την OEM λάμπα .σίγουρα η φωτεινότητα της λάμπας που παράγγειλες θα είναι μεγαλύτερη, αλλά η δέσμη της θα φωτίζει τον δρόμο καλύτερα;

σκεφτόμουνα αντικατάσταση με osram nightbraker plus, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα watt, τον αντάπτορα από ba20d σε h4 και αν η θερμοκρασία θολώσει ή λιώσει το κάτοπτρο.

περιμένουμε ενημέρωση. καλή επιτυχία :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Tassos71GR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κάποιες σελίδες πιο πίσω είχα βάλει την δικιά μ λάμπα. Καμία σχέση με την μαμά! Την είχα πανω για 3.000 χλμ περίπου και δεν είχε λιώσει το φανάρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έψαχνα και εγώ για λάμπες γιατί μετά από τo Vstrom τα φώτα του εδώ και 4 μήνες μου φαίνονται λίγο αδύναμα .. :pray: .

Πραγματικά πολές φορές περνάω το χέρι μπροστά στο φανάρι γιατί νομίζω ότι κάτι έπαθαν και δεν έχω φώτα !!!! Πες μας εντυπώσεις αν και τα φοβάμε τα κινέζικα LED στο strom καιγόντουσαν κάθε λίγο και λιγάκι και είχαν πολύ στενή δέσμη .

Τροποποιήθηκε από τον fonkanaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ενδιαφέρει και μένα η βελτίωση των φώτων του sprinter.

1. καταρχήν βλέπω στο πρώτο link στην περιγραφή της λάμπας "80W 16x CREE 1157 P21/5W Ba15d 1156 P21W Ba15s LED Lamps Bulbs SENCART Lamps".

νομίζω η λάμπα του sprinter είναι ba20d. είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει στο φανάρι η λάμπα που παράγγειλες;

2. τα φώτα του sprinter παίρνουν ρεύμα κατευθείαν από το δυναμό. θα αντέξει το δυναμό να δώσει τα 80W, για να ανάψει σωστά η λάμπα, και να μοιράσει ότι watt χρειάζεται το παπί για να λειτουργήσει; αν σου καεί ασφάλεια, μην την αλλάξεις με άλλη περισσότερων αμπέρ γιατί φοβάμαι πως θα λιώσει η καλωδίωση. επίσης μπορεί να σου ξελιγώσει και την μπαταρία. μέτρα τα ρεύματα μόλις αλλάξεις λάμπα για να είσαι σίγουρος.

3. επίσης το κάτοπτρο του φαναριού είναι υπολογισμένο (νταξ μην γελάτε) για την OEM λάμπα .σίγουρα η φωτεινότητα της λάμπας που παράγγειλες θα είναι μεγαλύτερη, αλλά η δέσμη της θα φωτίζει τον δρόμο καλύτερα;

σκεφτόμουνα αντικατάσταση με osram nightbraker plus, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα watt, τον αντάπτορα από ba20d σε h4 και αν η θερμοκρασία θολώσει ή λιώσει το κάτοπτρο.

περιμένουμε ενημέρωση. καλή επιτυχία :cheers:

και εγω εχω την ιδια απορια,το αν θα ειναι αρκετο το ρευμα ... αλλα και εαν δεν κανουν σιγουρα καπου αλλου 8α μπουν,ισως στο 308 peugeot μου.. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κάποιες σελίδες πιο πίσω είχα βάλει την δικιά μ λάμπα. Καμία σχέση με την μαμά! Την είχα πανω για 3.000 χλμ περίπου και δεν είχε λιώσει το φανάρι!

έλα το βρήκα. σελίδα 47, πόστ #697 ----> OSRAM SILVER STAR

σε ευχαριστώ για την απάντηση. θα κάνω και γω δοκιμές.

μιας και ξεσκόνισα το τόπικ δείτε στην σελίδα 11, πόστ #164-165 οδηγίες με φωτό για να βγει η μάσκα για αλλαγή λάμπας.

πάρτε και μια φωτό από τον πάπιο μου.

DSCN1778_zps0d595bc3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτούς που έχουν μαμά εξάτμιση, καθρέφτες και βαλιτσάκι στο παπί τους, τους αγαπάω λίγο παραπάνω!

Ναι αυτή είναι!

ΥΓ Πηγαίνε το συντομότερο να κάνεις την σέλα σου ανατομική!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα και γω γουστάρω να τα βλέπω έτσι. δεν μου αρέσουν τα καγκουρέξ.

όσο για την σέλα, για πες λεπτομέρειες. α, και τα νεφρά μου είπαν να ρωτήσω για αμορτισέρ αερίου. έχουν διαφορά με τα μανίσια; αξίζει η αντικατάσταση; (γύρω στο πενηντάρικο, από ότι διάβασα κάπου στο τόπικ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σέλα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη από την πρώτη μέρα!! Είναι απαράδεκτη η μανίσια! Θεσσαλονίκη αν είσαι έχω να σου πω δύο μαγαζιά που παίζουν. Για αναρτήσεις και εγώ ήθελα να αλλάξω στο σπρίντερ και θέλω και στο μέλλον να αλλάξω και στο wave που πήρα πρόσφατα αλλά φοβάμαι μην πέσω σε τίποτα καγκουροαναρτήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ελεγα να βάλω τα apido με 40 ευρω.. Απο τα μαμα ανύπαρκτα θα ειναι 500% καλύτερα πιστευω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σέλα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη από την πρώτη μέρα!! Είναι απαράδεκτη η μανίσια! Θεσσαλονίκη αν είσαι έχω να σου πω δύο μαγαζιά που παίζουν. Για αναρτήσεις και εγώ ήθελα να αλλάξω στο σπρίντερ και θέλω και στο μέλλον να αλλάξω και στο wave που πήρα πρόσφατα αλλά φοβάμαι μην πέσω σε τίποτα καγκουροαναρτήσεις!

Αθήνα μένω, θα πάω στον Σάκη στο Μεταξουργείο να δούμε τι μπορεί να κάνει.

για αμορτισέρ διάβασα για αυτά. τι λέτε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κ στην Πανόρμου ενα καλο για σελες, και ο ραμας διπλα στο Ερρίκος Ντυνάν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To prin.... 10430495_662286240553577_3624039320958812481_n.jpg?oh=910261c9447225f4d8203c5daf56a88e&oe=55BD97CC&__gda__=1433685290_51bd3994aed11a1d364648a0ac695c02

Το ενδιάμεσο 10402898_662286220553579_4354005811840743098_n.jpg?oh=5c9f224f7833354d6e7ac92f1be54eb2&oe=557CB4B2&__gda__=1438224876_a7f004fb904e69df225f83c7e828fffd

και το μετα

1922106_662286233886911_193327927909614636_n.jpg?oh=265ba85ec89e1680a6d2d6c3780a6b28&oe=55747CB2&__gda__=1437409063_237b0e07fb350730f732ac45e9589b71

Αλλάχτηκαν Apido 35 ευρω , οι αναρτησεις ειναι καλύτερες και απο του αυτοκινητου μου!!

Όποιος δεν έχει αλλάξει να τις αλλάξει άμεσα τις μαμίσιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από εμφάνιση πάντως σκίζουν ,με 'γειά !

Το φανάρι πίσω είναι με ενσωματωμένα φλας;;; Από που το πήρες και πόσο ;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20-25 ευρω απο dinamik ειναι.. Και εγω για apido θα πάω μολις βρω κανενα φράγκο μου φαινεται.. :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επεισης ενα μικρο προβλημα το στροφομετρο δεν λειτουργει καλα (καινουργια μπαταρια)...

το προβλημα λυθηκε..λυσιμο μασκας ,κοντερ ,βγαλσιμο βελονας στροφομετρου και ψεκασμα με λιγο σπρει σιλικονις στον αξονα του στροφομετρου.Τωρα δουλευει κανονικοτατα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα