Jump to content

Recommended Posts

Γιατι το αλλο? Πάω σε 3 συνεργεια. Ο ενας λεει χτυπανε λιγο οι βαλβιδες και η καδένα μαλλον. Ο δεύτερος μου πανω κάτω τα ήδια για την καδένα και ο τρίτος μου λεει το πιστόνι σαν να ‘πηρε‘... Σε κάνα χρόνο θα θέλει ρεκτιφιε και πιστονι.. :crazy:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ Θα φέρω το στρογγυλοφάναρο να μετακινούμε δεν γίνεται ετσι η δουλεια.. Θα του βάλω και 2 αμορτισερ πίσω γιατι έχει τα δικα του και ελατήρια μπροστινα γιατί γέρνουν και ειμαι best.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ λέω να το γυρίσω σε σκούτερ γιατί με κούρασαν τα χρέπια! Μόνο η κατανάλωση με κρατάει ακόμα στην πάπια!

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα! Ολα καλά με το sprinterακι στα 300 χλμ Ως τωρα... το μόνο ενοχλητικό που μου την έχει δώσει...ΕΝΑ ΜΥΓΑΚΙ που μπηκε και ψοφησε μέσα στο κοντέρ και όσο το βλέπω τόσο μου τη σπάει...Υπάρχει τρόπος να βγει το τζαμάκι να καθαρίσω από μέσα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα ζήσε με το μυγάκι γιατί αν ανοίξεις την μάσκα για να βγάλεις το κοντέρ παίζει και να μην κλείσει ποτέ ξανά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα! Ολα καλά με το sprinterακι στα 300 χλμ Ως τωρα... το μόνο ενοχλητικό που μου την έχει δώσει...ΕΝΑ ΜΥΓΑΚΙ που μπηκε και ψοφησε μέσα στο κοντέρ και όσο το βλέπω τόσο μου τη σπάει...Υπάρχει τρόπος να βγει το τζαμάκι να καθαρίσω από μέσα;

Kαλά πως στο διάολο μπήκε στο κοντέρ,ριφιφί του έκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω και 2 μερες ακουω εναν περιεργο θορυβο απο τους τροχους οταν κινειται το οχημα πολυ αργα,κατι σαν σφυριγμα που ακουγεται και σε ποδηλατα,Χρειαζεται πουθενα λαδωμα ή θελει αλλο ελεγχο;

ps. Πλέον ειμαι 420χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να σφυράει αν περναει κανενα crypton x απο δίπλα.. Τι σφύριγμα ειναι κλέφτικο? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που κάνουν οι κούνιες είναι μέταλλο που τρίβεται! Άρα θέλεις κάπου λάδι!! Βάλε λάδι σε ό,τι κινείται.(εκτός από τα φρένα :Ρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που κάνουν οι κούνιες είναι μέταλλο που τρίβεται! Άρα θέλεις κάπου λάδι!! Βάλε λάδι σε ό,τι κινείται.(εκτός από τα φρένα :Ρ)

χαχαχα απορω πως καταλαβες τι εννοουσα,διαβαζω τα χθεσινα μου μηνυματα και γελαω με τις παρομοιώσεις μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα, είμαι στα 550 km παρατήρησα ότι αν ζεστάνει Η πάπια και βάλω νεκρά και το αφήσω να τσουλάει ακούγεται ένα τακ τακ και δεν μπορώ να προσδιορίσω από που έρχεται πιθανόν κάπου από το σασμάν . Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο ; Δεν είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κανείς Όμως από τη στιγμή που το παρατήρησα είναι ενοχλητικό . Κάποια ιδέα; στην αρχή νόμιζα ότι είναι από του ς τροχούς Αλλά σίγουρα είναι κάπου από το σασμάν καθώς αν βάλω νεκρά π πατώντας το πόδι μου στις ταχύτητες ακούγεται λιγότερο νομίζω. Να αγχωθώ;

καλησπέρα, είμαι στα 550 km παρατήρησα ότι αν ζεστάνει Η πάπια και βάλω νεκρά και το αφήσω να τσουλάει ακούγεται ένα τακ τακ και δεν μπορώ να προσδιορίσω από που έρχεται πιθανόν κάπου από το σασμάν . Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο ; Δεν είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κανείς Όμως από τη στιγμή που το παρατήρησα είναι ενοχλητικό . Κάποια ιδέα; στην αρχή νόμιζα ότι είναι από του ς τροχούς Αλλά σίγουρα είναι κάπου από το σασμάν καθώς αν βάλω νεκρά π πατώντας το πόδι μου στις ταχύτητες ακούγεται λιγότερο νομίζω. Να αγχωθώ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα όταν βάζω νεκρά κάνει ένα.θόρυβο λες και ανοίγει ένα ηλεκτρονικό μοτερακι! Να σταματήσεις να βάζεις νεκρά, δεν έχεις συμπλέκτη, άφηνε το με πρώτη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα όταν βάζω νεκρά κάνει ένα.θόρυβο λες και ανοίγει ένα ηλεκτρονικό μοτερακι! Να σταματήσεις να βάζεις νεκρά, δεν έχεις συμπλέκτη, άφηνε το με πρώτη!!

\το θεμα μου ειναι οτι επειδη εδω στην ικαρια που μενω εχει πολλες ανηφορες....στο γυρισμο εχει κατηφορες :) οποτε αυτό το κατάλαβα όταν αποφάσισα να γυρίσω σβηστος για να παγώσει και ο κινητήρας...μόλις το αφησω σπίτι και πάω να ξαναξεκινήσω πριν κάψει ο κινητήρας όλα καλά, δεν ακούγεται τίποτα,,...

έχω σκάσει γιατί δεν έχει και πολλούς μαστορες εδώ...οπότε πρέπει πάλι να πάει στον ίδιο ο παράξενος και μυγιάγγιχτος πελάτης με το μυγάκι στο κοντέρ( που μαλλον είναι κινέζικο μυγάκι που θα χωθηκε στο εργοστασιο που μοντάρανε τα κοντερ δωδεκαχρονοι κινέζοι εργάτες για 1 δολλαριο τη μερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως δεν είναι από το μοτέρ;!

Τελικα ηταν απο την αλυσιδα που την παραεσφιξε στον πρωτο ελεγχο ο μαστουρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και απο εμένα πριν μια βδομαδα εγινα κατοχος του daytona sprinter καρμπυλατερ και εχω κανει 180 χιλιομετρα . Ολα καλα μονο που αν εχω να το χρησιμοποιησω πανω απο 10 ωρες οταν το αναβω δουλευει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα σβήνει . Μετά την 3η - 4η προσπαθεια αναβει κανονικα . Τι λετε να φταίει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ, καρμπυρατέρ είναι; Στις 10 ώρες το σκίζεις; Είναι γενικά λογικό το καρμπυρατέρ αν το πιεις να σου κάνει νούμερα λόγω θερμοκρασίας. Αλλά δεν χάνεις κάτι να πας να στο δούνε.

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε συ ακομα στο στρωσιμο ειμαι πανω απο 4 χιλιαδες στροφες δεν το εχω παει . Οταν το αναβω σαν το ρελαντι του να ακουγεται περιεργα και μετα φτιαχνει

Καρμπυρατερ ειναι ναι

Τροποποιήθηκε από τον theoV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα ώπα εγώ διάβασα ότι το οδηγάς 10 ώρες και μετά σου τα κάνει αυτά!! Ό,τι να ναι. Λοιπόν! Ή δεν το έχεις μάθει ακόμα να το ανάβεις κρύο ή είναι αρρύθμιστο το καρμπυρατέρ σου. Για να το βάλεις μπροστά κρύο, τραβάς τσοκ, μιζάρεις, δίνεις γκαζιές με το που πάρει, αφήνεις τσοκ και μετά το κρατάς με γκάζι μέχρι να ζεσταθεί. Τώρα αν σου έχουν καμία ρύθμιση κουκουρούκου (πολύ πιθανόν γιατί και σε μένα μπουρδέλο ήταν κ αι μίγμα και ρελαντί, έκαιγε στην αρχή 3.8 λίτρα), μετά το στρώσιμο πήγαινε να στο ρυθμίσουν! Αν θες να το ρυθμίσεις μόνος, σφίξε τέρμα τον αέρα και ξέσφιξε τον 2 στροφές και 3/4 ακόμα(όσο δίνει ο κατασκευαστής δηλαδή). Μετά παίξε στο σημείο εκείνο με αυτή τη βίδα και όπου το δεις να στροφάρει το μοτέρ περισσότερο την αφήνεις εκεί. Μετά ρυθμίζεις και το ρελαντί και είσαι άρχοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να φτιάξω με τίποτα είναι ο συντονισμός του τιμονιού (με μπαγαζιερα). Πηγαίνει σαν τρελό δεξφιά Αριστερά το τιμόνι αν αφήσω λίγο τα χέρια. Άσε που το νιώθω το παίξιμο ακόμα και όταν κρατάω το τιμόνι κανονικά.Γαμώ τις πάπιες μας.

Ειχα και γω στο λιφαν αυτο το αριστερα-δεξια αν το αφηνα.

Το προβλημα σε μενα λυθηκε με νεα αντιβαρα των 4€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα