Nobas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Αν έχεις τα έξτρα χρήματα για το χοντα χτυπα το. Θα το έχεις μια ζωή συν ότι καίει λιγότερο, συν ότι είναι πιο γρήγορο, συν ότι είναι το πιο όμορφο παπί που υπάρχει.Η ποιότητα κατασκευής είναι η μέρα με την νύχτα. Σευχαριστω για την απαντηση..! Μολις αποφασισω θα ενημερωσω σχετικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Παιδιά σήμερα η μηχανή κόλλησε στη πρώτη και δεν άλλαζε καθόλου ταχύτητα! Ενω ο μύλος γύριζε η ταχύτητα μονο πρώτη!! Το πήγα στο συνεργείο και θα το ανοίξουν αύριο! Τι να είναι αυτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Καλησπέρα! μόλις αγόρασα sprinter 125 καρμπ. Το μαυρόασπρο... Συμβουλές για στρώσιμο καλοδεχούμενες...Επίσης είδα στο δεξί μέρος του τιμονιού να εξέχει ένα πράσινο καλώδιο με μία φίσα...Ανοιγοκλεισα τα πάντα και όλα δουλέυουν...Να υποθέσω πως είναι κάποια αναμονή και να το κρύψω πάλι μέσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 κανονικα φοραει εξτρα φλας μπροστα, λογικα γι αυτο ειναι... δε χρειαζεται κ πολυ φροντιδα, σκυλι αποδειχτηκε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Καλησπερα σε όλους.Αγορασα και γω το sprinter 125 την παρασκευη και ήδη το κοντέρ γράφει 180km :) Θα ήθελα να ρωτησω για να με καλύπτει η εγγυηση πρεπει να το πηγαίνω σε μαγαζι για αλλαγες λαδιων,ελαστικων κτλ. ή μπορω να τα κανω μονος και ολα καλα;Φοιτητης ειμαι οποτε αν μπορω να γλιτωνω οτιδηποτε εξτρα (εργασια του μαστορα) δεκτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Η εγγυηση προσωπικα για το sprinter είναι πίπες.. Ειναι τόσο λαμόγια που οτι και να πάθει θα στο βγάλουν εκτος εγγυησης.. Λαδια μπουζι αλλαζεις μόνος σου άμα ξερεις.. Αν δεν ξέρεις πηγαινε μια φορα και δες πως αλλάζουν.. Ε λάστιχα δεν χριάζεται να τα αλλαξεις μόνος σου απο όπου τα πάρεις πληρώνεις μόνο τα λάστιχα και τίποτα +.. Αλλιως πήγαινε με την εγγύηση αμα θες να εισαι """"σιγουρος"""" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yannis73 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λογικα johnko1 σου δωσανε το βιβλιαράκι με τα σερβις που πρεπει να κανει,ανα ποτε κλπ κλπ. Εκει μεσα σου αναφέρει και τι πρεπει (σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο) να κανεις για να εχεις εγγυηση δυο ετών σε ισχύ,μιας και σε καθε σερβις σου το σφραγιζουνε. Σε όσους πιάνουν τα χερια τους κανουν την συντήρηση μονοι τους μιας και τους ερχεται πιο οικονομικα, και ειναι σίγουροι οτι κανανε πχ την αλλαγη λαδιων και δεν τους άφησαν τα ιδια λαδια μαζι κλπ κλπ. Δεν λεω οτι τα εξουσιοδοτημένο σου κανουν κατι τετοιο αλλα ποτε δεν εισαι σίγουρος και πουθενα,εκτος εαν τον ξερεις αυτον που το πας. Το δικο μου DY το παω κανονικα σε εξουσιοδοτημένο και οταν παρουσίασε προβλημα το καρμπυρατερ μου το αντικαταστησανε. Κοινως δεν ειχα καποιο θεμα. Αλλος φυσικα μπορει να πει οτι με τα χρηματα που γλυτωνει επειδη δεν το πηγαινει στα εξουσιοδοτημένο,βγαζει τη οποιαδήποτε πιθανή ζημιά που μπορει να του εμφανισει το μηχανάκι. Ισχύει η παροιμία...εσυ εχεις το καρπούζι εσυ εχεις και το μαχαίρι :) ..και καλοριζικο ;) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 από τον Yannis73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας,εχω λιγο καιρο ακομα μεχρι το 1ο service,οποτε εχω καιρο να αποφασισω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Καλησπέρα και πάλι,Χθες άλλαξα λάστιχα επειδή της μάνας του ήτανε μούφα. παρατήρησα όμως ότι αφού κανω 1-2 χιλιόμετρα άκουω από τον μπροστά τροχό ένα χρατς Χρατς σα να βρίσκει κάπου. Έφαγα τον κόσμο και δε βρίσκει πουθενά. Είναι πολυ ενοχλητικό.ακούγεται και με σβηστο τον κινητήρα σε κατηφόρα. υπενθυμίζω ότι δεν ακούγεται πάντα και εννοείται οτι δεν ακούγεται ποτέ όταν περνάω από το συνεργείο για να το ακούσει ο μάστορας. Εννοείται ότι νιώθω πολύ ηλίθιος και φυσικά θα με περνάει για ψείρα... ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ; Ίσως ακουμπάει ο δίσκος στα τακακια; Άμα το βάλω στο διπλό σταντ Όλα ακούγονται σωστά... παρατήρησα πως ακούγεται μετά από καμιά λακουβιτσα όταν το μηχανάκι έχει βάρος (εμένα 90 κιλά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Καλησπέρα και πάλι,Χθες άλλαξα λάστιχα επειδή της μάνας του ήτανε μούφα. παρατήρησα όμως ότι αφού κανω 1-2 χιλιόμετρα άκουω από τον μπροστά τροχό ένα χρατς Χρατς σα να βρίσκει κάπου. Έφαγα τον κόσμο και δε βρίσκει πουθενά. Είναι πολυ ενοχλητικό.ακούγεται και με σβηστο τον κινητήρα σε κατηφόρα. υπενθυμίζω ότι δεν ακούγεται πάντα και εννοείται οτι δεν ακούγεται ποτέ όταν περνάω από το συνεργείο για να το ακούσει ο μάστορας. Εννοείται ότι νιώθω πολύ ηλίθιος και φυσικά θα με περνάει για ψείρα... ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ; Ίσως ακουμπάει ο δίσκος στα τακακια; Άμα το βάλω στο διπλό σταντ Όλα ακούγονται σωστά... παρατήρησα πως ακούγεται μετά από καμιά λακουβιτσα όταν το μηχανάκι έχει βάρος (εμένα 90 κιλά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Τελικά αυτό μετά από παρατήρηση συμβαίνει Αφού πατήσεις το μπροστά φρένο. Σα να μην αφήνει καλά το σακάκι τον δίσκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Τελικά αυτό μετά από παρατήρηση συμβαίνει Αφού πατήσεις το μπροστά φρένο. Σα να μην αφήνει καλά το σακάκι τον δίσκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Μπήκε και μπαγαζιερα σήμερα (shad 33L) αλλά πρέπει να βαλω λιγο σιλικόνη στη βαση γιατι τριζει στις 4,5χιλ στροφες και πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statvas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Γεια σας, Αγορασα ενα καινουργιο daytona sprider 125 απο γνωστο και μεγαλο καταστημα της μιχαλακοπουλου στα 1245 συν 80 πινακιδες. Ειχα παλιοτερα ενα shogun suzuki αλλα δυστυχως το εδωσα λογο προσωρινης απουσιας μου τελικα στο εξωτερικο. Μου αρεσε το παπι για τα λεφτα που διεθετα. Το εχω μια εβδομαδα, εχω κανει 80χλμ και τα φρενα του εχουν στρωσει. Σημερα ενω πηγαινα στο δρομο χαλαρα βλεπω τον αριστερο καθρεφτη οοοοππππ πλαγιασε. Παω να τον φτιαξω και βλεπω οτι ηταν στον αερα. Με λιγα λογια ξεκολησε η οξυγονοκοληση και εφυγε απο τη βαση του. Παω στο μαγαζι που το πηρα... με στελνει στο συνεργειο. Το συνεργειο επισημος για Daytona μου λεει η εγγυηση με καλυπτει και πρεπει να αλλαχτει το τιμονι. Εγω βλεπω οτι με μια τσιμπια οξυγονοκοληση το προβλημα φτιαχνει. Εχει κανεις κατι να με συμβουλεψει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Αστους να σου αλλαξουν τιμονι,τι σε ενοχλει εσενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 350 χιλιομετρα και συνεχίζω! Εχω παρατηρησει οτι αν εχω εντελως κλειστό το γκαζι η αλλαγη ταχυτήτων ειναι σχεδον αδύνατη! Ειναι συχνό φαινόμενο και σε τι οφείλεται; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Aν στο αλλαξουν χωρις επιβάρυνση για εσενα αλλαξε το.. Τωρα κατι άλλο! Επειδη θα αλλάξω λάδια τι μου προτείνεται για τώρα που χειμωνιάζει? Tωρα εχω motul 20w50 και ngk c7hsa μπουζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 350 χιλιομετρα και συνεχίζω! Εχω παρατηρησει οτι αν εχω εντελως κλειστό το γκαζι η αλλαγη ταχυτήτων ειναι σχεδον αδύνατη! Ειναι συχνό φαινόμενο και σε τι οφείλεται; και εμένα το κάνει πάντα! Μήπως έτσι είναι το σωστό για τα κουβαδακια μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 και εμένα το κάνει πάντα! Μήπως έτσι είναι το σωστό για τα κουβαδακια μας; Ποσα χιλιομετρα εχεις κάνει;Εγω νομιζα οτι αυτο γινεται επειδη ειμαι ακομα στην αρχη και δεν εχω κανει την πρωτη αλλαγη λαδιων/service κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια σας, Το συνεργειο επισημος για Daytona μου λεει η εγγυηση με καλυπτει και πρεπει να αλλαχτει το τιμονι. Εγω βλεπω οτι με μια τσιμπια οξυγονοκοληση το προβλημα φτιαχνει. Εχει κανεις κατι να με συμβουλεψει? Αν αρχίσεις τα βάλε βγάλε από τωρα(ειδικα στη μάσκα) χεσε ψηλά... Ποσα χιλιομετρα εχεις κάνει;Εγω νομιζα οτι αυτο γινεται επειδη ειμαι ακομα στην αρχη και δεν εχω κανει την πρωτη αλλαγη λαδιων/service κτλ... 10.000 κάπου εκεί. Αν και πλέον το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2014 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnko1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ενταξει τοτε :) Ειναι το πρωτο μου παπι και ολα μου φαίνονται περίεργα ,σιγα σιγα θα συνηθήσω :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2014 από τον johnko1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Έτσι και αλλιώς δίνεις λίγο γκάζι όταν αλλάζεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 παιδια ας πω και εγω την εμπειρια μου απο sprinder 125 injection! το κρατησα 2 χρονια και εκανα περιπου 10000 χλμ θετικα: 1)οικονομικοτατο 2)οικονομικοτατο 3)οικονομικοτατο μου εκαιγε μετρημενα για 3000 χλμ 2,16 λιτρα/100χλμ οικονομικη αγορα 1350 ευρω ντουκου χωρις δωρα οικονομικη μετακινηση οικονομικη συντηριση αρνητικα: 1)πλαστικα του 2)λαστιχα 3)το κοντερ κλεβει τρελα (αντι 130 που δειχνει 100 με το ζορι) 4)δεν εχει ποδιααα!!! οταν το αγορασα ειπα σιγα τα λαχανα! ειναι ομως ο λογος που το πουλησα! κρυο ,βροχη και το συμαντιοκοτερο βρωμια! λογο δουλειας επρεπε να πηγαινω στην πενα! ετρεμα μην εχει ποτησει κανεις στον δρομο και γινω χαλια!θα μου πεις σιγα μωρε βαλε γκετες! ενταξη τον αυγουστο δεν νομιζω οτι μπορεις μια ηλιολουστη μερα να τις φορεσεις! 5)ζημιες! μου ανεβωκατεβαζε στην αρχη το ρελαντι ! μου το φτιαξανε μου εσπασε η ντιζα του κοντερ! μου το φτιαξανε μου εκαψε την πλεξουδα(ναι και ομως) μου την αλλαξανε τελος μου τρυπισε και εσταζε το ρεζερβουαρ βενζινα! μου το φτιαξανε πριν λαμπαδιασω(εδω αποφασισα να το πουλησω) το μηχανακι το προσεχα πολυ και δεν ειχα πεσει ποτε κατω! λαδια καθε 2000! αυτο που μου κανει εντυποση ειναι οτι ολοι βριζουν την εξυπηρετιση του γκοργκολη! εγω εμεινα αφονος απο το ποσο γρηγορα και καλα με εξυπηρετισαν! οταν μαλιστα το μηχανακι 2 ημερων γκαζωνε μονο του και τους πηρα τηλεφωνο να τους βρησω ο ιδιος ο αρχημηχανικος του γκοργκολη (ονοματι αντωνης )ηρθε σπιτι μου και το εφτιαξε!!!!!!! ητανε κυριοι στην εγγυηση που μου υποσχεθηκανε! ελπιζω να βοηθησα ! καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Ipone, motul ή bell ray? Ποιο απο τα τρια λέτε να τσιμπίσω? Λάδια για το παρτάλι μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Χέσε μας ρε βάγγο! Βάλε εκεί το πιο φτηνό που μου θες και σόπινγκ θέραπι για το κουβά :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες