VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 cycloholic πότε θα παμε καμια γύρα με τα sprinteria? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Με σοβαρά μηχανάκια θα πάμε βόλτα! :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Ντεν εκω αλο καρντιάμ Κάνει και enturo άμα λάχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Τρίζει που τρίζει κάνε και εντουρο! Πάμε ρε σπορε όποτε θες :P Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Να ρωτήσω οι τα ελαστικά που φοράμε στις ζάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σαμπρέλα,tubeless δηλαδή,γιατροί δεν φαίνεται να κατεβαίνει η πίεση μετά από 2-3 μέρες έχω βαρεθεί να το κοιτάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Τα ίδια τα λάστιχα προφανώς όχι. Δεν ξέρω αν καν οι ζάντες μπορούν να δεχτούν ελαστικά tubeless. Και από ελαστικά το μόνο που έχω βρει σε tubeless για παπί είναι τα pirelli city deamon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Να ρωτήσω οι τα ελαστικά που φοράμε στις ζάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σαμπρέλα,tubeless δηλαδή,γιατροί δεν φαίνεται να κατεβαίνει η πίεση μετά από 2-3 μέρες έχω βαρεθεί να το κοιτάω. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Cycloholic. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Μια σχάρα με βαλίτσα που είχα βάλει μου έσπασαν τα μπράτσα δεύτερη φορά,την πρώτη τα κολλησα την δεύτερη χθές την πέταξα,φαίνεται από τους κραδασμούς δεν αντέχουν τα μπράτσα,καμιά καλύτερη βάση έχετε να προτείνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Όταν λες μπράτσα εννοείς την σχάρα; Ποια σχάρα έχεις βάλει; Το βαλιτσάκι πόσα λίτρα είναι; Βάλε μια φωτό αν μπορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 To βαλιτσάκι 35 λίτρα είναι,μόνο το κράνος παίρνει δεν βάζω βαριά πράματα,και η βάση είναι αυτή:Σπάνε τα μπράτσα της σχάρας με ένα χρόνο λειτουργίας του παπιού. http://www.sxares-mo...id=31&Itemid=71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 To βαλιτσάκι 35 λίτρα είναι,μόνο το κράνος παίρνει δεν βάζω βαριά πράματα,και η βάση είναι αυτή:Σπάνε τα μπράτσα της σχάρας με ένα χρόνο λειτουργίας του παπιού. http://www.sxares-mo...id=31&Itemid=71 θα πρέπει να τοποθετήσεις στηρίγματα σχάρας.κάνε μια έρευνα για "αντηρίδες σχάρας". έχει και το site από το οποίο πόσταρες το link. κόστος 12-15 ευρώ με την τοποθέτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Merci φίλε Τάσο για την απάντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Merci φίλε Τάσο για την απάντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Μεταξύ του sprinter και του DY125 για παπί εργασίας (όχι delivery, αλλά θα γράφει αρκετά χλμ την μέρα) ποιο προτείνετε και γιατί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εγώ θα σου έλεγα dy ή αν μπορείς να μαζέψεις λεφτά να πάρεις κανένα ινοβα, ακόμα καλύτερα! Τώρα ανάμεσα στα δύο θα σου πρότεινα το dy γιατί τα πλαστικά του είναι καλύτερα ποιοτικά και έχουν μεγαλύτερη κάλυψη από αέρα και νερά. Το sprinter πιτσιλαει παρα πολυ στα πόδια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ο κινητήρας είναι ολόιδιος στα δύο μοντέλα; Απο κατανάλωση τι λέει; Τι άλλο έχουν κοινό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ναι είναι σχεδόν τα ίδια μηχανάκια. Πλαστικά διαφορετικά και πίσω φρένο, στο dy είναι ταμπουρο αλλά είναι πιο προοδευτικό από το sprinter. Από κατανάλωση το δικό μου μαμά καίει περίπου 2.4 (Έκδοση καρμπυρατερ). Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Παιδια να ρωτησω! Το σταντ το κεντρικο παραειναι χαμηλα οπως ειχα διαβασει και εχω παρατηρησει και σε αλλα που χαζευω με αποτελεσμα ειδικα σε δικαβαλο να ξυνει στη στροφη η να κοπαναει σε λακουβες. Εχει κανει κανεις τιποτα γιαυτο? Μου ειπανε στο πρωτο σερβις που το πηγα οτι αν βγαλω ενα ελατηριο θα ειναι πιο ψηλα αλλα θα τριζει με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα και δεν το εκανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Αν και δεν το έχω πειράξει, από ό,τι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ έχει ένα λαστιχένιο στοπ, το οποίο είναι λίγο γκουμούτσα και το αφήνει αρκετά χαμηλά. Αν το κόψεις αυτό ανεβαίνει πιο επάνω. Αλλά από ό,τι έχω καταλάβει, αν το βγάλεις εντελώς θα χτυπάει μέταλλο με μέταλλο και θα ακούγεται, οπότε κόψε το με ευλάβεια! Αυτό με το ελατήριο που σου είπαν δεν το πολυκατάλαβα. Γενικά το νου σου με τους "εξουσιοδοτημένους", προσωπικά έχω πέσει σε αρκετά "ξεφτέρια". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Παιδια να ρωτησω! Το σταντ το κεντρικο παραειναι χαμηλα οπως ειχα διαβασει και εχω παρατηρησει και σε αλλα που χαζευω με αποτελεσμα ειδικα σε δικαβαλο να ξυνει στη στροφη η να κοπαναει σε λακουβες. Εχει κανει κανεις τιποτα γιαυτο? Μου ειπανε στο πρωτο σερβις που το πηγα οτι αν βγαλω ενα ελατηριο θα ειναι πιο ψηλα αλλα θα τριζει με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα και δεν το εκανα! Μηπως θυμασαι ποιο ελατηριο σου ειπαν να βγαλεις (το μεσα η το εξω) ??? Θελω να την κανω κι εγω αυτη τη δουλεια και ψαχνομαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Σορυ! Ναι το λαστιχενιο στοπ εννοουσα! Λαθος θυμομουνα οτι ειναι ελατηριο!! Θα κατσω καποια στιγμη οποτε να το κοψω λιγακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Και εγω οταν ειχα το nova s θυμαμαι το ειχα κοψει το λαστιχο. καποτε αρκετο καιρο μετα επειδη το αφηνα για πολυ καιρο στο διπλο ειχε ξεχειλωσει και ειχε κρεμασει κιολας.το αλλαξα ολο με μικρο κοστος ειναι καλα παπακια αυτα με μετρια πλαστικα αλλα ειναι τοσο φθηνα τα ανταλλακτικα τους που γλιτωνεις πολυ λεφτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 Γκουχ γκουχ με χάλια πλαστικά ήθελες να πεις :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Ειδικα για sprinter τα πλαστικα πολυ φθηνα.. 300αρι νομιζω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Ουτε 300αρι. Πιο λιγο νομιζω. Παντως στο Nova s που ειχα με 90Ε ειχα αλλαξει μασκα λασπωτηρα μπροστα και τις δυο ποδιες. Και μια φορα μου ειχαν σπασει το ενα καλυμμα απο τη μπροστα μπουκαλα και εκανε 6Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες