Jump to content

Recommended Posts

Τρίζει που τρίζει κάνε και εντουρο! Πάμε ρε σπορε όποτε θες :P

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ρωτήσω οι τα ελαστικά που φοράμε στις ζάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σαμπρέλα,tubeless δηλαδή,γιατροί δεν φαίνεται να κατεβαίνει η πίεση μετά από 2-3 μέρες έχω βαρεθεί να το κοιτάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια τα λάστιχα προφανώς όχι. Δεν ξέρω αν καν οι ζάντες μπορούν να δεχτούν ελαστικά tubeless. Και από ελαστικά το μόνο που έχω βρει σε tubeless για παπί είναι τα pirelli city deamon.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω οι τα ελαστικά που φοράμε στις ζάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σαμπρέλα,tubeless δηλαδή,γιατροί δεν φαίνεται να κατεβαίνει η πίεση μετά από 2-3 μέρες έχω βαρεθεί να το κοιτάω.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Cycloholic.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια σχάρα με βαλίτσα που είχα βάλει μου έσπασαν τα μπράτσα δεύτερη φορά,την πρώτη τα κολλησα την δεύτερη χθές την πέταξα,φαίνεται από τους κραδασμούς δεν αντέχουν τα μπράτσα,καμιά καλύτερη βάση έχετε να προτείνεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λες μπράτσα εννοείς την σχάρα; Ποια σχάρα έχεις βάλει; Το βαλιτσάκι πόσα λίτρα είναι; Βάλε μια φωτό αν μπορείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To βαλιτσάκι 35 λίτρα είναι,μόνο το κράνος παίρνει δεν βάζω βαριά πράματα,και η βάση είναι αυτή:Σπάνε τα μπράτσα της σχάρας με ένα χρόνο λειτουργίας του παπιού.

http://www.sxares-mo...id=31&Itemid=71

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To βαλιτσάκι 35 λίτρα είναι,μόνο το κράνος παίρνει δεν βάζω βαριά πράματα,και η βάση είναι αυτή:Σπάνε τα μπράτσα της σχάρας με ένα χρόνο λειτουργίας του παπιού.

http://www.sxares-mo...id=31&Itemid=71

θα πρέπει να τοποθετήσεις στηρίγματα σχάρας.κάνε μια έρευνα για "αντηρίδες σχάρας". έχει και το site από το οποίο πόσταρες το link. κόστος 12-15 ευρώ με την τοποθέτηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξύ του sprinter και του DY125 για παπί εργασίας (όχι delivery, αλλά θα γράφει αρκετά χλμ την μέρα) ποιο προτείνετε και γιατί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου έλεγα dy ή αν μπορείς να μαζέψεις λεφτά να πάρεις κανένα ινοβα, ακόμα καλύτερα! Τώρα ανάμεσα στα δύο θα σου πρότεινα το dy γιατί τα πλαστικά του είναι καλύτερα ποιοτικά και έχουν μεγαλύτερη κάλυψη από αέρα και νερά. Το sprinter πιτσιλαει παρα πολυ στα πόδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι σχεδόν τα ίδια μηχανάκια. Πλαστικά διαφορετικά και πίσω φρένο, στο dy είναι ταμπουρο αλλά είναι πιο προοδευτικό από το sprinter. Από κατανάλωση το δικό μου μαμά καίει περίπου 2.4 (Έκδοση καρμπυρατερ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να ρωτησω! Το σταντ το κεντρικο παραειναι χαμηλα οπως ειχα διαβασει και εχω παρατηρησει και σε αλλα που χαζευω με αποτελεσμα ειδικα σε δικαβαλο να ξυνει στη στροφη η να κοπαναει σε λακουβες.

Εχει κανει κανεις τιποτα γιαυτο?

Μου ειπανε στο πρωτο σερβις που το πηγα οτι αν βγαλω ενα ελατηριο θα ειναι πιο ψηλα αλλα θα τριζει με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα και δεν το εκανα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν το έχω πειράξει, από ό,τι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ έχει ένα λαστιχένιο στοπ, το οποίο είναι λίγο γκουμούτσα και το αφήνει αρκετά χαμηλά. Αν το κόψεις αυτό ανεβαίνει πιο επάνω. Αλλά από ό,τι έχω καταλάβει, αν το βγάλεις εντελώς θα χτυπάει μέταλλο με μέταλλο και θα ακούγεται, οπότε κόψε το με ευλάβεια! Αυτό με το ελατήριο που σου είπαν δεν το πολυκατάλαβα. Γενικά το νου σου με τους "εξουσιοδοτημένους", προσωπικά έχω πέσει σε αρκετά "ξεφτέρια".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να ρωτησω! Το σταντ το κεντρικο παραειναι χαμηλα οπως ειχα διαβασει και εχω παρατηρησει και σε αλλα που χαζευω με αποτελεσμα ειδικα σε δικαβαλο να ξυνει στη στροφη η να κοπαναει σε λακουβες.

Εχει κανει κανεις τιποτα γιαυτο?

Μου ειπανε στο πρωτο σερβις που το πηγα οτι αν βγαλω ενα ελατηριο θα ειναι πιο ψηλα αλλα θα τριζει με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα και δεν το εκανα!

Μηπως θυμασαι ποιο ελατηριο σου ειπαν να βγαλεις (το μεσα η το εξω) ??? Θελω να την κανω κι εγω αυτη τη δουλεια και ψαχνομαι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορυ! Ναι το λαστιχενιο στοπ εννοουσα!

Λαθος θυμομουνα οτι ειναι ελατηριο!!

Θα κατσω καποια στιγμη οποτε να το κοψω λιγακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω οταν ειχα το nova s θυμαμαι το ειχα κοψει το λαστιχο.

καποτε αρκετο καιρο μετα επειδη το αφηνα για πολυ καιρο στο διπλο ειχε ξεχειλωσει και ειχε κρεμασει κιολας.το αλλαξα ολο με μικρο κοστος

ειναι καλα παπακια αυτα με μετρια πλαστικα αλλα ειναι τοσο φθηνα τα ανταλλακτικα τους που γλιτωνεις πολυ λεφτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε 300αρι.

Πιο λιγο νομιζω.

Παντως στο Nova s που ειχα με 90Ε ειχα αλλαξει μασκα λασπωτηρα μπροστα και τις δυο ποδιες.

Και μια φορα μου ειχαν σπασει το ενα καλυμμα απο τη μπροστα μπουκαλα και εκανε 6Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα