zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Νίκο πάρε ενα kawasaki zx που εχει και μπολικο χώρο κατω απο τη σελα και μπορει να σε παει και με μεγαλυτερες ταχυτητες. Νομιζω οτι εχει και μεγαλυτερο ντεποζιτο απο αυτα τα παπιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Κοιτα να δεις που θα κολλησουμε πάλι το μικροβιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Μετα απο ενα χρονο συμβιωση με το εν λογω παπι πρεπει να γραψω τις εντυπωσεις μου! συνολο 7000χλμ... καταναλωση περιππου 120χλμ ανα γεμισμα μετο που αγοραστηκε αλλαχτικαν λαστιχα με metzeler me22 τα οποια θα ξαναεβαζα... ταξιδακι με εχει παει 80 χλμ πανε και τοσα ελα δικαβαλο τελικη κοντερισια εχω δει μεχρι 125 σε κατηφορα 110 σε ευθεια! απο προβληματα τιποτα.. κατι τριξιματα σε πλαστικα που με την βοηθεια του αεροστοπ τα προσπερασαμε... γενικα εχω επεμβει με aftermarket αξεσουαρ και πλεον ειναι ετσι: picture share image hosting no register 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 που τις βρισκεται αυτες τις τελικες ηθελα να 'ξερα... εμενα στα 90 σταματαει η βελονα,, ανηφορα κατηφορα ισωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Και εγω Κοζανη-Θεσσαλονικη τις προαλλες ειχα δει κοντερ 125 σε κατηφορα.. Κανονικα σε ευθεια 110 κοντερ με το ζόρι.. Και ολοι αυτοι που πανε με τόσα εχουν αλλαξει εξατμιση ίσως και φιλτρο.. Και στην τελικη ειναι ενα παπι 120 κυβικα ποσο παραπάνω να παει? Μετα απο αυτα θα αρχίσει να σκορπάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 βρε κ γω χοανη του φοραω αλλα καμια διαφορα...βασικα την εβαλα για να ανοιξει λιγο ο χωρος στο μηχανοστασιο.. εξατμιση μαμα.. σμρ εβαλα 35αρι γραναζι πισω, απο 36 που φοραγε, το απογευμα εχει βολτα να δουμε εντυπωσεις... το μπροστινο γραναζι δε καταφερα να το βγαλω.. 15 γραφει πανω, το ιδιο θα του βαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Με εξάτμιση ρε και εγώ που το έχω με την μαμά εξάτμιση άντε να δω 100 με το ζόριιιιιι. Πιρπίρια είναι, μην περιμένεις τελικές! Η μαγκιά του παπιού είναι στο βενζινάδικο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για πέταμα ειναι To μεκανακι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2014 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Ε τι είναι ρε οι κουβάδες μας;;; Μόνο η κατανάλωση τους μετράει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Kανονικα.. Εγω οταν θα παω για ρυθμισμα βαλβιδες,καθαρισμα φιλτρο αερα και ρυθμισμα το καρμ θα του βάλω την μαμα του να ησυχάσει το κεφαλι μου.. Πουλαω και την protech και με καποια λεφτα+, παίρνω κρανάκι φίνο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mask2011 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδιά δείχνει στα όργανα πια ταχύτητα έχουμε βάλει; Όχι ότι με νοιάζει αλλά το έψαχνα καθαρά από σαλιάρισμα μέχρι να αξιωθώ να το αγοράσω και δεν μπόρεσα να βρω κάπου απάντηση. EDIT: Κάθε φορά που ρωτάω κάτι μετά βρίσκω και την απάντηση. Εντάξει έχει από ότι είδα στο κάτω μέρος. Thanks YouTube, Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2014 από τον mask2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Ναι το 125άρι έχει ενδείξεις σε όλες τις ταχύτητες. Αντίθετα το 50άρι μόνο νεκρά και τετάρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos2545 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 ξέρετε αν η osram nightbreaker μπαίνει χωρίς πρόβλημα; Επίσης θα έχει διαφορά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mask2011 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Κάποιος το κάνει επίτηδες. Είναι ένα Sprinter άσπρο χωρίς αυτοκόλλητα έξω από την πολυκατοικία μου. Δηλαδή πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος;;;;; Μιλάμε για πολύ όμορφο μηχανάκι. Ειδικά χωρίς τα αυτοκόλλητα τρόμαξα να το καταλάβω. Πήγα και το χάζευα. Ευτυχώς που δεν κατέβηκε αυτός που το έχει να με αρχίσει σε τπτ γρήγορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Συγγνώμη που έχω εξαφανιστεί τελευταία αλλά δεν την παλεύω εύκολα με την υγεία μου και έχω πάρει τα βουνά με το Daytona. Το μηχανάκι δεν έχει ζητήσει τίποτα, εκτός από τον χαλασμένο κεντρικό διακόπτη που δεν έσβηνε το μηχανάκι, τον αντικατέστησα όμως με έναν από Supra με 6 ευρώ και όλα κομπλέ. Τα πλαστικά δεν τρίζουν κι ας τα έχω βγάλει δύο φορές για τα σέρβις, οι βάσεις έχουν ελαστικά παρεμβύσματα και μειώνουν τους κραδασμούς. Τα χιλιόμετρα πλησιάζουν τα 10 χιλιάδες, όπου και θα του κάνω το μεγάλο σέρβις μόνος μου φυσικά, δεν πάει συνεργείο το μηχανάκι μου. Ταξιδέψτε τα άνετα, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αυτά τα μοτέρ είναι αλεξίσφαιρα, όσο το προσέχετε με τα σερβισάκια του στην ώρα τους δεν θα σας προδώσει ποτέ. Σχετικά με τα ταξίδια αυτό που χρειάζεται το παπί, είναι άπλετος χρόνος από την πλευρά του αναβάτη και όχι άγχος για τις διαδρομές, και θα σας πάει παντού κυριολεκτικά. Ξεπεράστε τις φοβίες και τα συμπλέγματα. Όποιος θέλει παρέα σε εκδρομές με το παπί ας μου πεί, κάθε ΣΚ βγαίνω βόλτα και τις περιπέτειές μου τις περιγράφω στο προφίλ μου στο FB για όποιον θέλει να με κάνει add... https://www.facebook.com/profile.php?id=100008188475803 Μερικές φώτο από τις τελευταίες εξορμήσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yannis73 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Μπραβο σου Νικόλα/τρελε :) Ελπιζω να μην σε πείραξε το παρατσούκλι που σου κολλησα :) Εγω παω μεχρι Κινετα για μπανακι με το 100αρη Daytona. Πιο εξω δεν το αποφασίζω..ισως επειδη τα πιο εξω τα εχω κανει με την μηχανη και δεν εχω την υπομονη/αντοχή πια να κανω πολλα χιλιομετρα με το παπι. Καλές βολτες, και περιμενουμε νεες φωτο απο τα ταξιδια σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 καλημερα σε ολους. διαβαζω τα νεα σας και καταληγω καθε φορα οτι εκανα την καλυτερη αγορα, χεεχχεχ. χιλιομετρα 3500. σημερα παει για λαδακια αλυσιδιτσα καθαρισμα λαδωμα και τα λοιπα. πλαστικα στην θεση τους, δεν τριζουν δεν κουνανε. ταξιδακια καθε μερα λογο δουλεια 30 πανε 30 ελα σε περιφερειακο και δεν κανει κιχ. ταχυτητα απο 70 100 στην διαδρομη. παραπανω δεν.... το μονο που εχει βγαλει αλλα θα παει στην εγγυηση σημερα ειναι οτι το στροφομετρο κολλησε στις 4500 και κατεβαινει μονο οταν κλεισω διακοπτη. μαλλον βραχυκυκλωσε ποιος ξερει. επισης αυτος ο δεικτης της βενχινη η 5 ευρω βαλω η 2,5 η 7 φουλ θα δειξει. πλεον κοιταω τα χιλιομετρα για βενζινη. 100 με 120 χιλιομετρα το γεμισμα κανει γιατι δουλευει μονιμα ψηλα. μια βδομαδα στην πολη εκανε 150. χαιρετω και θα γραψω νεα για το στροφομετρο. γεια σας και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 εχω να θεσω εναν προβληματισμο. αν και ειμαι ικανοποιημενος 100% με το σπριδερ το καρμπ που αγορασα και δεν εχω κανενα προβλημα τωρα που ειμαι χαλαρος και δεν ψαχνω σκεφτομαι οτι επρεπε να παρω η θα ξαναπερνα το DY 125., ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙς. οδηγησα και τα δυο και μαλιστα με σχεδον ιδια χιλιομετρα πανε το ιδιο ΑΛΛΑ..... οσο κι αν φαινεται περιεργο σε καποιους σε μενα οχι γιατι ειχα και παλια παπι το dy εχει καλυτερο φρενο πισω δηλαδη πιο φιλικο στο σπριδερ ειναι λιγο ον οφ καλυτερη προστασια απο την ποδια και πολυ καλυτερα πλαστικα και πολυ πιο φθηνα απο οτι λεει και το φιλαρακι επισης φαινεται λιγο διαφορετικο το βαρος και στο υψος δηλαδη δειχνει πιο χαμηλο και εχει και την αισθηση αυτη...τωρα αυτο μπορει να ειναι και ιδεα μου ΤΙ ΛΕΤΕΕΕ???????????? ΑΑΑΑ και μια ερωτηση που συγουρα θα εχει γινει......μπαινουν τα πλαστικα αυτα αργοτερα στο σπριδερ??????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Μπραβο σου Νικόλα/τρελε :) Ελπιζω να μην σε πείραξε το παρατσούκλι που σου κολλησα :) Εγω παω μεχρι Κινετα για μπανακι με το 100αρη Daytona. Πιο εξω δεν το αποφασίζω..ισως επειδη τα πιο εξω τα εχω κανει με την μηχανη και δεν εχω την υπομονη/αντοχή πια να κανω πολλα χιλιομετρα με το παπι. Καλές βολτες, και περιμενουμε νεες φωτο απο τα ταξιδια σου. Τι να με πειράξει, ανάμεσα σε ομοιοπαθείς "τρελούς" είμαι αν και τώρα τελευταία κάνω ανώμαλες και βρωμερές σκέψεις για μια βέσπα της LML, αλλά δεν δουλεύει το χέρι μου το συμπλέκτη έχω μια αναπηρία... Το όχημα που κάνω κέφι και μπορώ να οδηγήσω είναι το παπί οπότε...έχω χορτάσει ταξίδια και χιλιόμετρα με τις μηχανές που είχα όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα με βολεύει αυτό. Ετοιμάζω ένα ταξιδάκι στα μέσα του Σεπτεμβρίου για Ιταλία, τώρα βόρεια, νότια δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yannis73 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Εαν και είμαστε οφφ τοπικ, νομίζω οτι υπάρχει LML αυτόματη. Η παλιάς σχεδίασης Vespa ειναι η αδυναμία μου αλλά τα βαράνε και αυτά,ειδικά εαν θέλεις να το ντύσεις(σχάρες,κάγκελα). Ιταλία με ΠΑΠΙ?????? Δεν θα στο πρότεινα...θα ειναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Κάντο το ταξίδι με LML η Vespa,που και με αυτα ταλαιπωρία θα ειναι αλλα θα έχεις ´καλύτερο´ όχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Νταξ αν είναι άπλας ο δρόμος πας παντού! Αν είναι τώρα κανένας που έχει μια λωρίδα και σου κολλάνε συνέχεια για να σε προσπεράσουν σύριζα, γάμησε μας! Εγώ δεν την παλεύω με την πάπια, νιώθω ανασφάλεια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Πολύ σωστός φίλε cycloholic,στο χαλάνδρι πάω σε κανένα φίλο από αττική οδό και νομίζω ότι κάνω ένα αιώνα και μια φορά που πήγα Νέα Μάκρη πάλι από αττική οδό παρά πόσο μάλλον εθνική,όπως και να το κάνουμε τα παπιά μόνο για πόλη από την δουλειά πλατεία Μαβίλη γυρνάω στα πατήσια και έχει πιαστεί ο κλώλος μου η πλάτη μου κτλ,πόσο μάλλον να βγείς εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2014 Ναι γμστα και εγώ πιάνομαι (μέση και κώλος) και να φανταστείς την σέλα την έχω βελτιώσει κιόλας. Όταν το έστρωνα θυμάμαι(πριν να φτιάξω την σέλα) δεν μπορούσα να κάτσω ούτε μισάωρο. Τώρα έχει καλυτερέψει λίγο το πράγμα αλλά πάλι στα ίδια πλαίσια. Με το R6 ώρες αμέτρητες οδηγούσα και δεν καταλάβαινα χριστό, ίσως γιατί σε σπρώχνει και ο αέρας προς τα πίσω οπότε δεν επιβαρύνεις χέρια-μέση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sti-g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 έχει πάρει κανείς το sprinter 125i να μας πει εντυπώσεις;;το σκέφτεται ένα φιλαράκι μιας και είναι το πιο φθηνό παπί με ψεκασμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Που να μπλέκεις με εγκεφάλους για μισό λίτρο στα 100!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες