beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΙΤΡΟΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΞΩ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ,ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ<<ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΥΦΤΟΟΟΟ>>ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΤΩΝ 5 ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ??<<ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΡΕ???>> ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ AGV ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Καλά στα είπε, στο σπίτι σου το έριξε? Πολύ περίεργος είσαι ρε παιδάκι μου. Όχι τίποτα άλλο, θα έχει να λέει τώρα για ένα αληταρά μηχανόβιο που τον έβριζε. Μπελάδες που βάζεις και εσύ πάνω από το κεφάλι σου, εσύ φωνάζεις αλλά ποιος σε ακούει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Καλά στα είπε, στο σπίτι σου το έριξε? Πολύ περίεργος είσαι ρε παιδάκι μου. Όχι τίποτα άλλο, θα έχει να λέει τώρα για ένα αληταρά μηχανόβιο που τον έβριζε. Μπελάδες που βάζεις και εσύ πάνω από το κεφάλι σου, εσύ φωνάζεις αλλά ποιος σε ακούει? Αμολάς κι εσύ στο δρόμο σκουπίδια και σου φαίνεται φυσιολογικό? Γιατί κι εγώ την ίδια αντίδραση έχω σε τέτοια περιστατικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 χαχα πρωτη φορα το βλεπεις αυτο?οι ελληνες ετσι ειμαστε τι να κανουμε τωρα. ημουνα με το παπι και ηταν μπροστα ενα αυτοκινητο και ο ηλιθιος ανοιγει το τζαμι και αδειαζει την σταχτοθηκη και εγω ειχα ανοιχτη τη ζελατινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Σαρκαστικός ήμουν αδερφέ, έχω φάει πολύ σκουπίδι, τσιγάρο και σαπούνι υαλοκαθαριστήρα στην διαδρομή ως μηχανόβιος. Κάθε φορά τους λέω πώς δεν είναι μόνοι τους στον δρόμο και όταν αμολάνε τα σκουπίδια τους ή τα νερά τους, να κοιτάνε και λίγο πίσω. Στον βρόντο τα λέω, η αντίδραση τους είναι στην καλύτερη να με κοιτάνε σαν να είμαι εξωγήινος που μιλάει σε κάποια άγνωστη γλώσσα και μου φαίνεται σε λίγο καιρό θα βγαίνω με το καθαρό και θα παίρνω καθρέφτες μαζί μου. Και άντε βρες μετά αυτόν με το μαύρο μηχανάκι χωρίς πινακίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το καλυτερο το εχει πει καποιος εδω μεσα, διστυχως δεν θυμαμαι ποιος ομως... Οταν πεταξει καποιος τσιγαρο απο το παραθυρο σε φαναρι, πας διπλα του και κανεις πως πετας και εσυ κατι στα πισω καθησματα του. Του λες και ενα "Φιλε σου επεσε το τσιγαρο και στο πεταξα μεσα" και τον αφηνεις να ψαχνεται πανικοβλιτος και να πηδαει σαν το πιθηκι για να μην καψει τα καθησματα του Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2010 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Το καλυτερο το εχει πει καποιος εδω μεσα, διστυχως δεν θυμαμαι ποιος ομως... Οταν πεταξει καποιος τσιγαρο απο το παραθυρο σε φαναρι, πας διπλα του και κανεις πως πετας και εσυ κατι στα πισω καθησματα του. Του λες και ενα "Φιλε σου επεσε το τσιγαρο και στο πεταξα μεσα" και τον αφηνεις να ψαχνεται για να μην καψει τα καθησματα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 αυτο που εχω κανει σε ταριφα που ειχε ριξει στον δρομο κουτι απο χαρτομαντιλα, αυτο το μεγαλο, το επιασα απο κατω πηγα διπλα του και του λεω "συγνωμη αυτο σας επεσε" και με κοιταζε σαν μαλακας..... δεν θελει βρισιμο με το γαντι θελει, αλλωστε ειχε και παιδια μεσα δεν ειναι ωραιο να τον βριζεις μπροστα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 αυτο που εχω κανει σε ταριφα που ειχε ριξει στον δρομο κουτι απο χαρτομαντιλα, αυτο το μεγαλο, το επιασα απο κατω πηγα διπλα του και του λεω "συγνωμη αυτο σας επεσε" και με κοιταζε σαν μαλακας..... δεν θελει βρισιμο με το γαντι θελει, αλλωστε ειχε και παιδια μεσα δεν ειναι ωραιο να τον βριζεις μπροστα τους. Εδω δεν σεβεται αυτος τα παιδια του,και τους δειχνει πως να γινουν οταν μεγαλωσουν(σαν τα αθλια μουτρα του),δεν νιωθω πως εχω υποχρεωση να σεβαστω εγω την παρουσια τους... Το καλυτερο το εχει πει καποιος εδω μεσα, διστυχως δεν θυμαμαι ποιος ομως... Οταν πεταξει καποιος τσιγαρο απο το παραθυρο σε φαναρι, πας διπλα του και κανεις πως πετας και εσυ κατι στα πισω καθησματα του. Του λες και ενα "Φιλε σου επεσε το τσιγαρο και στο πεταξα μεσα" και τον αφηνεις να ψαχνεται πανικοβλιτος και να πηδαει σαν το πιθηκι για να μην καψει τα καθησματα του Το εχω κανει με κανονικο τσιγαρο αυτο,σε μια αθλια κοτα που μου εριξε το τσιγαρο της στα μουτρα μου!ετοιμος να το αναψω ημουν κιολας,αλλα κρατηθηκα!παντως τα μουτρα της οταν ειδε το τσιγαρο να μπαινει μεσα στο αυτοκινητο της μου χαρισε πολλες ωρες αμετρητου γελιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Απλα αλλος ενας μαλακας στη μεγαλη λιστα. Σιγα τα ωα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Κλασσικο................καλοκαιρακι δικαβαλος με εναν ταριφα μπροστα ο οποιος ανοιγει παραθυρο και πεταει τσιγαρο το οποιο απο τον αερα καιει το ποδι του πισω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Σαρκαστικός ήμουν αδερφέ, έχω φάει πολύ σκουπίδι, τσιγάρο και σαπούνι υαλοκαθαριστήρα στην διαδρομή ως μηχανόβιος.Κάθε φορά τους λέω πώς δεν είναι μόνοι τους στον δρόμο και όταν αμολάνε τα σκουπίδια τους ή τα νερά τους, να κοιτάνε και λίγο πίσω.Στον βρόντο τα λέω, η αντίδραση τους είναι στην καλύτερη να με κοιτάνε σαν να είμαι εξωγήινος που μιλάει σε κάποια άγνωστη γλώσσα και μου φαίνεται σε λίγο καιρό θα βγαίνω με το καθαρό και θα παίρνω καθρέφτες μαζί μου. Και άντε βρες μετά αυτόν με το μαύρο μηχανάκι χωρίς πινακίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Κάποιος εδώ μέσα, αρκετά παλιότερα, αν δεν κάνω λάθος έχει φάει δύο κινητά στο κράνος. Ο πιτσιρίκος να ζούληξε από την μαμά και τα έστειλε σε τροχιά από το παράθυρο. To θέμα όμως είναι η ρύπανση ε; Φίλε μου ο τύπος είναι κάφρος. Η αντίδραση σου όμως υπερβολική και σίγουρα δεν του πέρασε κάποιο μήνυμα. Προσπέρνα τα αυτά και σώσε την ζαχαρένια σου. Αν μπορούμε εσύ και εγώ ας μάθουμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο και είναι αρκετό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Απλα αλλος ενας μαλακας στη μεγαλη λιστα. Σιγα τα ωα... δυστυχώς έχεις δίκιο φίλε μου... Το καλυτερο το εχει πει καποιος εδω μεσα, διστυχως δεν θυμαμαι ποιος ομως... Οταν πεταξει καποιος τσιγαρο απο το παραθυρο σε φαναρι, πας διπλα του και κανεις πως πετας και εσυ κατι στα πισω καθησματα του. Του λες και ενα "Φιλε σου επεσε το τσιγαρο και στο πεταξα μεσα" και τον αφηνεις να ψαχνεται πανικοβλιτος και να πηδαει σαν το πιθηκι για να μην καψει τα καθησματα του χεχεχε, πολύ καλό στέφανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά ας μην φτάνουμε στα άκρα. Υπάρχουν πολλοι σαλταρισμένοι εκεί έξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Η γνώμη μου είναι οτι αν και συμφωνώ με την κίνηση σου να του τα ψάλεις με αυτόνν τον τρόπο, από την άλλη όμως δεν ξέρεις ποιόν έχεις απέναντι σου, διότι συνήθως τέτοιοι άνθρωποι είναι θρασείς και δεν ξέρεις πως μπορούν να συμπεριφερθούν για να μην πληγωθεί ο εγωϊσμός τους. Θέλει προσοχή, να τον προσβάλεις μεν αλλά με τρόπο, δεν ξέρεις μπορεί ακόμη και στο επόμενο φανάρι να στην δώσει με το αυτοκίνητό του. Και όχι, δεν είμαστε "κότες" αλλά (λείψε από μια ώρα, να ζήσεις χίλια χρόνια). Καλά αυτή η ιδέα με το αναμένο τσιγάρο στο πίσω κάθισμα είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Η γνώμη μου είναι οτι αν και συμφωνώ με την κίνηση σου να του τα ψάλεις με αυτόνν τον τρόπο, από την άλλη όμως δεν ξέρεις ποιόν έχεις απέναντι σου, διότι συνήθως τέτοιοι άνθρωποι είναι θρασείς και δεν ξέρεις πως μπορούν να συμπεριφερθούν για να μην πληγωθεί ο εγωϊσμός τους. Θέλει προσοχή, να τον προσβάλεις μεν αλλά με τρόπο, δεν ξέρεις μπορεί ακόμη και στο επόμενο φανάρι να στην δώσει με το αυτοκίνητό του. Αυτο ξαναπες το. Κι εγω πολλες φορες εχω σκεφτει μην αντιδρασει κανενα μοσχαρι ετσι. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 ή όπως φεύγεις απο το φανάρι και έχεις μαζέψει το πακέτο το ρίχνει πίσω να του 'ρθει στο τζάμι να δει πως είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Αξιζει να τον τρεξεις σε δικαστηρια? Ισως ειναι ο μονος τροπος για να βαλουν μυαλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Αυτο που με ειχε βγαλει πραγματικα απ'τα ρουχα ηταν ενα περιστατικο στην Λαμια... Πλησιαζα ενα σταθμευμενο αυτοκινητο και ξαφνικα βλεπω την τυπισσα, που ηταν συνοδηγος, να πεταει ενα κουτακι απο το παραθυρο!!! Προσπερναω και ενω το σκεφτομουν να παω να την ξεχεσω,την βλεπω να βγαινει απο το αμαξι και να απομακρυνεται με τα ποδια!!!! Δηλαδη δεν μπορουσα να το κρατησει 2λεπτα και να το πεταξω βγαινοντας... ΖΩΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 αααααιιιιι αιιιιιιιιι Παναζίιιιαααααααμμμμμμμμμμμμμ! Εσυ λες σου πέταξε κουτί από τσιγάρα...έμενα ο μ$#6345πανάς που αμόλυσε συσκευασία Μόλτο κρουασάν και πήγε και έκατσε η πουτάνα στο λαιμό της ολοκαίνουργιας Γιοσομούράς μου;;;;;;;;;;;;;; Σε κάθε περίπτωση πάντως....το ζώων είναι ζώων....ότι και να πεις άκρη δεν βγάζεις. Οπότε κάνε τον μακάκα και μην χαλάς την μέρα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Προσοχή στις αντιδράσεις σε τέτοια περιστατικά, γιατί ΕΥΚΟΛΑ μπορεί ο άλλος να βγάλει κανά καλάσνικοφ και να σου ρίξει... Δεν ξέρεις πια με ποιον έχεις να κάνεις, κυκλοφορεί πολλή μαφία και πολλή τρέλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Όσες φορές κι αν έχω δει παρόμοια μαλακία δε τους τη λέω απλά κάνω τη γνωστή κίνηση: ή και φεύγω. Αν έχει παιδιά δε κάνω τίποτα. Απλά για να καταλάβει ότι έκανε μαλακία (το ξέρει, βέβαια) και να ξέρει ότι κάποιος τον κατακρίνει γι'αυτό. Αν τσακωθείς, θα του γυρίσει ανάποδα. "Ότι κι αν έκανα δεν είναι σωστό να μου μιλαν έτσι" και κάτι τέτοια. Έτσι δε περνά μήνυμα. Με μια χειρονομία, όμως, και θα καταλάβει και ίσως (λέμε τώρα) το σκεφτεί και λίγο. Όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι συνήθειες και δύσκολα τη κόβεις από κάποιον (Έλληνα). Πέταγα και 'γω τα τσιγάρα στο δρόμο και δικαιολογούσα τον εαυτό μου ότι επειδή είναι στριφτά είναι βιοδιασπώμενα, αλλά δεν είναι έτσι, αφού το σκουπίδι είναι σκουπίδι. Γι'αυτό, όταν βλέπω γυφτιά στο δρόμο, πριν μουτζώσω (ή αφού), σκέφτομαι και τη δική μου. Όσο κι αν βρίζουμε τους Ελληνάρες, είμαστε και μεις είτε λίγο, είτε πολύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 αααααιιιιι αιιιιιιιιι Παναζίιιιαααααααμμμμμμμμμμμμμ! Εσυ λες σου πέταξε κουτί από τσιγάρα...έμενα ο μ$#6345πανάς που αμόλυσε συσκευασία Μόλτο κρουασάν και πήγε και έκατσε η πουτάνα στο λαιμό της ολοκαίνουργιας Γιοσομούράς μου;;;;;;;;;;;;;; Σε κάθε περίπτωση πάντως....το ζώων είναι ζώων....ότι και να πεις άκρη δεν βγάζεις. Οπότε κάνε τον μακάκα και μην χαλάς την μέρα σου. 0ΑΧ0ΧΑ00ΑΧ0ΧΑ00 Molto-mura :tooth: Αυτό με το αναμμένο τσιγάρο στα πίσω καθίσματα θα το καθιερώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Πρεπει να ειμαι μουτζωμενος,η ματιασμενος...παλι πριν απο λιγο στην μποτιλιαρισμενη Ποσειδωνος αρχοντομα...κας,μου πεταξε τσιγαρο αναμενο απο το παραθυρο...δεν γινονται αυτα λεω,παλι σε μενα,μεσα σε 2 μερες?????Σκεφτομενος ομως οσα διαβασα εδω μεσα δεν τον εβρισα,κρατηθηκα και απλα του μιλησα με πολυ ειρωνικο υφος<<ωραιο αυτοκινητο εχεις αλλα εχει ενα μεγαλο ελλατωμα,δεν εχει τασακι>>με κοιταζε σαν χαμενος και μολις συνειδητοποιησε για ποιο λογο του το ειπα μου απανταει το θεικο με επισης ειρωνικο υφος<<δεν σε ειδα ρε,τι ψαχνεσε πρωι πρωι????>> Και ρωταω εγω τωρα?????του κατεβαζεις τον καθρεπτη με ολα τα κεφια η οχι????δεν το εκανα τελικα,απλα του ειπα ποσο μεγαλος γυφτος ειναι και ποσο μεγαλη ξεφτιλα...μπραβο μου ομως για την υπομονη μου και για το οτι καταφερα να συγκρατηθω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες