thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 http://www.autoblog.com/2010/04/19/motorcyclist-arrested-for-recording-cop-brandishing-gun-with-hel Αμερικα Παντως φενεται πολυ ακραιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμερικα... εκει η οπλοκατοχη ειναι νομιμο δικαιωμα καθε πολιτη αρα δε μου φαινεται και πολυ ακραιο... Μεχρι και μια φιλη μου που ζει(εχει γεννηθει εκει) εκει στο σπιτι της εχει 2 περιστροφα και ενα machine gun.. Το να γινει εδω ναι θα μου φαινοταν ακραιο αλλα εκει και η κουτση Μαρια εχει κουμπουρι οπωτε καλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε αν εισαι αστυνομικος εκει.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ετσι λεγαμε και για αλλα καποτε και σημερα ειναι καθημερινοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ναι πλακα θα εχει να μαθουμε τι θα απογινει ο μπατσος μετα το δικαστηριο που του κανει ο αναβατης, καθοτι αμερικα αμερικα αλλα εκει δουλευει το συστημα. Εβγαλε οπλο και δεν αποκαλυψε αμεσως την ταυτοτητα του, ε ρε γλεντια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 μάμησε τα και άφησε τα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ναι πλακα θα εχει να μαθουμε τι θα απογινει ο μπατσος μετα το δικαστηριο που του κανει ο αναβατης, καθοτι αμερικα αμερικα αλλα εκει δουλευει το συστημα. Εβγαλε οπλο και δεν αποκαλυψε αμεσως την ταυτοτητα του, ε ρε γλεντια Αν δείς στο τέλος του βίντεο, έχει από πίσω άλλο περιπολικό, δεν ήταν μόνο αυτός. Επίσης, του μιλάει, οπότε μάλλον του γνωστοποίησε την ταυτότητα του. Δεν νομίζω να του κάνει δικαστήριο για αυτό το λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Αν δείς στο τέλος του βίντεο, έχει από πίσω άλλο περιπολικό, δεν ήταν μόνο αυτός. Επίσης, του μιλάει, οπότε μάλλον του γνωστοποίησε την ταυτότητα του. Δεν νομίζω να του κάνει δικαστήριο για αυτό το λόγο. Aυτο μου κινησε και εμενα την περιεργεια οτι απο πισω εχει και περιπολικα...σα να τον κυνηγουσαν ενα πραμα... Παντος αλλο που του εδειξε το οπλο και αλλο να τον σημαδευε.....κατι δεν μου κολλαει στο βιντεο γενικα...χμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Σε όλη τη φάση που έχει το όπλο στο χέρι, σημαδεύει μακριά από τον αναβάτη, ενώ σε κανένα σημείο δεν φάνηκε ούτε να οπλίζει, ούτε να απασφαλίζει. Επίσης, οι κινήσεις του αναβάτη έδειξαν χαλαρότητα, ή εξοικειωμένος ήταν ή ήξερε ότι δεν κινδυνεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Σε όλη τη φάση που έχει το όπλο στο χέρι, σημαδεύει μακριά από τον αναβάτη, ενώ σε κανένα σημείο δεν φάνηκε ούτε να οπλίζει, ούτε να απασφαλίζει. Επίσης, οι κινήσεις του αναβάτη έδειξαν χαλαρότητα, ή εξοικειωμένος ήταν ή ήξερε ότι δεν κινδυνεύει To oτι ενω ακινητοποιεί τη μηχανη μωλις σταματαει το αμαξι την κανει πισω σιγα σιγα μεχρι που κατεβαινει ο οδηγος του αυτοκινητου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 εμενα παντως δεν μου φανηκε καθολου πραοσβλητικη η επικινδυνη η σταση του αστυνομικου απεναντι στον μοτοσικλετιστη.ουτε τον απειλησε ουτε τον σημαδεψε και μολις ειδε οτι σταματησε εβαλε κατευθειαν το οπλο παλι μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) 'As it turned out, the gun-wielding individual was a Maryland state trooper, though he took his sweet time letting Graber know that little piece of information. Να με συμπαθατε αλλα σταματαει ενα αμαξι, βγαινει ενας με πιστολι, του λεει κατεβα απ τη μηχανη ΚΑΙ ΜΕΤΑ του λεει state police. Χαρακτηριστικο ειναι οτι μετα μια μερα πηγαν σπιτι του και κατεσχεσαν φορητους και σταθερους υπολογιστες. Δεν ηθελαν να βγει το υλικο στη φορα. Οκ λεει οτι ειναι παρανομη η βιντεοσκοπηση αλλα: We have a hard time imagining any judge standing behind the police on this one, especially considering the fact that Graber was in public and the officer in question was brandishing his firearm. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Το εχω δει κ στη Βουτα να γινεται κ μαλιστα , αφου το εβγαλε , τον σημαδεψε στο σταυρο κ μετα κοπανισε στο κεφαλι του μηχανοβιου .......... Το παληκαρι απλα ανοιξε ενα R1 σε αδειο δρομο , μια ευθεια μονος του κ γυρισε μετα κ μονος του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 'As it turned out, the gun-wielding individual was a Maryland state trooper, though he took his sweet time letting Graber know that little piece of information. Να με συμπαθατε αλλα σταματαει ενα αμαξι, βγαινει ενας με πιστολι, του λεει κατεβα απ τη μηχανη ΚΑΙ ΜΕΤΑ του λεει state police. Χαρακτηριστικο ειναι οτι μετα μια μερα πηγαν σπιτι του και κατεσχεσαν φορητους και σταθερους υπολογιστες. Δεν ηθελαν να βγει το υλικο στη φορα. Οκ λεει οτι ειναι παρανομη η βιντεοσκοπηση αλλα: We have a hard time imagining any judge standing behind the police on this one, especially considering the fact that Graber was in public and the officer in question was brandishing his firearm. Σαφώς και δεν είναι σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος από τον τσέο, εγώ περίμενα σε κάποια φάση να βγάλει κάποιο σήμα ή να το φοράει στο λαιμό, όπως μας έχουν συνηθίσει στις ταινίες. Από την στιγμή που δεν έχει ήχο το βίντεο, πολλά μπορεί να υποστηρίξει η κάθε πλευρά και το να "διαβάσουν" τα χείλη του είναι κάτι, ας πούμε, διφορούμενο. Είναι υπερβολικό για εμάς να τραβήξει όπλο τσέος για τροχαία παράβαση, για αυτούς όμως όχι, ειδικά όταν είναι νόμιμη η οπλοκατοχή και οπλοφορία. Του έδειξε το όπλο για να του κόψει τον αέρα (σε περίπτωση που ήταν κάποιο καλόπαιδο). Εκεί συνηθίζουν να ενεργούν και όχι να αντιδρούν. Με τα καλά και άσχημα που μπορεί να έχει μια τέτοια στάση. Γενικώς θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολική η όλη αντίδραση του, ούτε καν τα αλαρμ του δεν άνοιξε και παράτησε το αμάξι μέσα στην κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Σαφώς και δεν είναι σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος από τον τσέο, εγώ περίμενα σε κάποια φάση να βγάλει κάποιο σήμα ή να το φοράει στο λαιμό, όπως μας έχουν συνηθίσει στις ταινίες. Από την στιγμή που δεν έχει ήχο το βίντεο, πολλά μπορεί να υποστηρίξει η κάθε πλευρά και το να "διαβάσουν" τα χείλη του είναι κάτι, ας πούμε, διφορούμενο. Είναι υπερβολικό για εμάς να τραβήξει όπλο τσέος για τροχαία παράβαση, για αυτούς όμως όχι, ειδικά όταν είναι νόμιμη η οπλοκατοχή και οπλοφορία. Του έδειξε το όπλο για να του κόψει τον αέρα (σε περίπτωση που ήταν κάποιο καλόπαιδο). Εκεί συνηθίζουν να ενεργούν και όχι να αντιδρούν. Με τα καλά και άσχημα που μπορεί να έχει μια τέτοια στάση. Γενικώς θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολική η όλη αντίδραση του, ούτε καν τα αλαρμ του δεν άνοιξε και παράτησε το αμάξι μέσα στην κίνηση. Συμφωνουμε. Το βιντεο για την ιστορια εχει ηχο. Ανοιξε φωνη γιατι ειναι πολυ χαμηλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Συμφωνουμε. Το βιντεο για την ιστορια εχει ηχο. Ανοιξε φωνη γιατι ειναι πολυ χαμηλος Δεν έχει ήχο , ''no sound'' γράφει. Μέχρι που έγραφε η κάμερα εντάξει , δεν έγινε και τίποτα άξιο συζήτησης . Και εδώ έχει τύχει σε γνωστούς μου να τους βγάζουν έξω από αυτοκίνητο και μέχρι να τους ψάξουν να τους σημαδεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 'As it turned out, the gun-wielding individual was a Maryland state trooper, though he took his sweet time letting Graber know that little piece of information. Να με συμπαθατε αλλα σταματαει ενα αμαξι, βγαινει ενας με πιστολι, του λεει κατεβα απ τη μηχανη ΚΑΙ ΜΕΤΑ του λεει state police. Χαρακτηριστικο ειναι οτι μετα μια μερα πηγαν σπιτι του και κατεσχεσαν φορητους και σταθερους υπολογιστες. Δεν ηθελαν να βγει το υλικο στη φορα. Οκ λεει οτι ειναι παρανομη η βιντεοσκοπηση αλλα: We have a hard time imagining any judge standing behind the police on this one, especially considering the fact that Graber was in public and the officer in question was brandishing his firearm. Ελα τωρα μη κανεις σαν το καρβελα με την πανια... :tease: Απο πισω τα περιπολικα λες να μη τα ειδε??Σαν τι να τον περασε για ληστη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 έχει ήχο.ψήλωσε το λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Get off the motorcycle, Get off the motorcycle, State Police Και μόλις κατεβαίνει από τη μηχανή, μαζεύει το όπλο και φαίνεται και το σήμα του φορεμένο στην ζώνη. Δεν νομίζω ότι άργησε να του αναγνωρίσει την ιδιότητα του. Τέσπα, να είχαμε να λέγαμε, για αμερική μιλάμε. Στην Ελλάδα θα μπορούσε να τον στόλιζε και να τον περνούσε γενεές 14, μπορεί να τον κλωτσούσε και να τον έριχνε κάτω ή ακόμα και να τον έκλεινε με το αμάξι και να τον έριχνε. Πολλά τέτοια έχουν κάνει οι δικοί μας στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 έχει ήχο.ψήλωσε το λίγο. Αυτό το βιντεάκι έχει ήχο , το άλλο που έχει όλη τη φάση δεν έχει ήχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Αυτό το βιντεάκι έχει ήχο , το άλλο που έχει όλη τη φάση δεν έχει ήχο. indeed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παρ'ότι έχω ένα θεματάκι γενικά με τους μπάτσους, αυτόν δεν τον βρίσκω τόσο πια ζόρικο. Και οτι είναι state police λέει, και το μαζεύει μετά το 'σιδερικό'. Τώρα τι έγινε μετά δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά η αλήθεια είναι οτι σε μια χώρα που και η γιαγιά μου θα μπορούσε να έχει όπλο λογικό είναι να τραβάς πρώτος εσύ, για ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρ'ότι έχω ένα θεματάκι γενικά με τους μπάτσους, αυτόν δεν τον βρίσκω τόσο πια ζόρικο. Και οτι είναι state police λέει, και το μαζεύει μετά το 'σιδερικό'. Τώρα τι έγινε μετά δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά η αλήθεια είναι οτι σε μια χώρα που και η γιαγιά μου θα μπορούσε να έχει όπλο λογικό είναι να τραβάς πρώτος εσύ, για ασφάλεια. Νωμίζω πως ένας άνθρωπος εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος από την κοινότητα,επίσης ότι έχει δύναμη λόγο της θέσης του δεν είναι το ίδιο με την γιαγιά σου.Εξάλλου άλλο κάτι yo τυπάδες με Lowrider που έχεις υποψίες και άλλο ένας μηχανόβιος που υποθέτω θα 'χε και στολή.Μέχρι να βγάλει το σιδερικό τον έχεις ξαπλώσει κάτω.Μάλλον θα 'χε φάει παντόφλα στο σπίτι και είπε να το παίξει μάγκας σε πολίτες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Απλα θεωρω οτι η ακολουθια κατεβαινω-τραβαω οπλο-φωναζω κατεβα απ τη μηχανη-δηλωνω την ιδιοτητα μου, ποσο μαλλον οταν ειναι με τζινακι και μπλουζακι, ειναι λαθος. Ισως θα ηταν καλυτερο κατεβαινω-δηλωνω την ιδιοτητα μου βγαζοντας το οπλο-φωναζω κατεβα. "Ελα τωρα μη κανεις σαν το καρβελα με την πανια... :tease: " Παρακαλω μη με παρομοιαζετε με κουραδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες