Jump to content
Sign in to follow this  
vagelis-

ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ

Recommended Posts

dsc00246i.jpg Σημερα το πρωι στην λεωφορο κηφισιας στο υψος του ολυμπιακου σταδιου καθως οδηγουσα αναμεσα στα αυτοκινητα, ακουσα καποιον να μου κορναρει επιμονα, εκανα λιγο δεξια και ειδα τον τυπο τις φωτογραφιας,χωρις να σκεφτω πολυ ειπα αυτο δεν το χανω με τιποτα, απο πισω του και εγω για να βγαλω μια φωτογραφια μιας και ηταν για εμενα μεγαλο κελεπουρι,αφου μετα απο πολυ κοπο τελικα τον προλαβα ο τυπος με μεγαλη ζημια στο ποδι και με μεγαλο κινδυνο να ξαναχτυπησει οδηγουσε παλι μηχανη διχως να περιμενει να γινει τελειως καλα, τρελα σκετη δηλαδη,εσεις θα το κανατε ρε παιδια αυτο?και η πλακα κοιτατε που εχει δεσει την πατεριτσα του και το γονατο με επιγονατιδα απο το ατυχημα εκτεθειμενο.....αρε ελληναρες ποτε τελικα θα σοβαρεφτουμε λιγο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

[url=http://img641.imageshack.us/i/dsc00246i.jpg/] .....αρε ελληναρες ποτε τελικα θα σοβαρεφτουμε λιγο ...

OXI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πιστευω το ιδιοα θα εκανα...Νταξ, ισως οχι με τις πατεριτσες παραμασχαλα αλλα οταν δεν τις χρειαζομουν πια, συγουρα :D

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπαμε ρε παιδια η κ@υλα, κ@υλα αλλα αυτος το παρακανει..

Απ' την μια σκεφτομαι οτι οκ δικο του το ποδι ας το κανει οτι θελει.

Απ' την αλλη οτι αν του φυγει και κοπανησει κανεναν που δεν φταιει ή φαει μια χαζοτουμπα και του πληρωνω την αναπηρικη συνταξη για μια ζωη, με πιανουν τα νευρα μου..

Ξερω γω.. εχω απο καιρο σταματησει να προσπαθω να βγαλω ακρη με την τρελα του καθενος :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστημο κυριε Βαγγελη! Για να βγαλετε τη φωτογραφια ειχατε μονο το 1 χερι στο τιμονι. Αυτο απαγορευεται...

:tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μοτοσυκλετα που ειναι παρατημενη και λερωμενη, τα σαμαρια που κουβαλαει που εχουν φτασει απο τη βρομια να ενσωματωθουν με το πλαισιο, το ανοιγόμενο κρανος και η ενδυση του εν λογο κυριου φανερωνει οτι προκειται πιο πολυ για μοτοχρηστη του στυλ "αν ειχα λεφτα θα με εβλεπες με αμαξι" παρα για μοτοσυκλετιστη.

Τζαμπα τα σχολια που κανετε, ο ανθρωπος ανηκει σε αλλη "σχολη". B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη μια προσπαθεις να δικαιολογησεις την κινηση αυτη, να ανεβει σε μοτοσικλετα σε αυτην την κατασταση, αλλα απ'την αλλη πρεπει να εχεις μεγαλη δοση :kaaaala: για να μην προτιμησεις τα ΜΜΜ. Καθενας, αναλογα με το νιονιο που διαθετει, πραττει. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντος με σπασμενους ομους καβαλαγα το σκουτερ και πηγαινα για φυσιοθεραπιες και οταν καβαλησα 'μεγαλη' μοτο (το hornet ενος φιλου) βολευτηκα κιολας γιατι δεν ειχε κραδασμους σαν το runner :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του οξαποδω ουτε βεβαια συμφωνω με την κινηση αυτη. Απλα καμια φορα πρεπει να καταλαβουμε οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που οι δουλειες τους δεν παιρνουν αναβολη και η μηχανη ειναι το μονο μεσο μεταφορα τους. Αν τωρα πηγαινε για καφε ή πρεφα στο καφενειο, ε τοτε ειναι αξιος της μοιρας του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν ξερω... Δεν μου ρχεται να τον κακολογησω...

Εχει τσοπερ, που δεν νομιζω οτι ειναι φτηνοτερο απο ενα αμαξι -οποτε το να ηθελε αμαξι και να μην μπορει να εχει δεν πολυπαιζει...

Επισης το οτι ειναι τιγκα στο χωμα μου αρεσει! Δειχνει οτι το εχει για να το χρησιμοποιει και οχι για να γυαλιζει τα νικελα καθε 36 ωρες, που αυτο και μονο τον κανει μαγκα για μενα!

Σιγουρα θα τον προτιμουσα με καλυτερο εξοπλισμο (μπουφαν, γαντια κλπ) αλλα με το ποδι στο ναρθηκα ισως ειναι λιγο δυσκολο... Τι να πω.

Το μονο που ξερω ειναι οτι αδερφικος (και πολυαγαπημενος) φιλος ειχε σπασει το ποδι σε αγωνα ΜΧ και παρολαυτα απο ενα σημειο και μετα καβαλουσε το DRZ με την πατεριτσα περασμενη διαγωνια πισω στην πλατη!! Τρελος; Ισως... Αλλα αφου δεν εβαζε κανεναν σε κινδυνο και εβλεπα στα ματια του τον ποθο να καβαλησει την μηχανη του, εγω τι να πω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, εγώ το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο παλιότερα, ο τύπος οδηγούσε ΤΕΝΕΡΕ 750 με το πόδι στο γύψο!!! και το δεκανίκι δεμένο επάνω στη μηχανή!!! :0

Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι, πως και δεν αγοράζουν κανα GS1200 (κοινώς παππουδιέρα), που έχει και τη θήκη για το μπαστούνι στον στάνταρ εξοπλισμό! :lol:χαχαχαχα

Παππούδες όλης της χώρας ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕ!!! μπουχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, εγώ το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο παλιότερα, ο τύπος οδηγούσε ΤΕΝΕΡΕ 750 με το πόδι στο γύψο!!! και το δεκανίκι δεμένο επάνω στη μηχανή!!! :0

Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι, πως και δεν αγοράζουν κανα GS1200 (κοινώς παππουδιέρα), που έχει και τη θήκη για το μπαστούνι στον στάνταρ εξοπλισμό! :lol:χαχαχαχα

Χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα :2funny: :2funny:

Ξερεις τι κραξιμο εχεις να φας τωρα απο τους κατοχους GS του φορουμ??? :)

Αντε καλη τυχη! :P

:cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι τσόπερ αυτό το πράμα.Ούτε ο παπούλης μηχανόβιος.Απλώς από παλιά φένεται την είχε δεν αξιώθηκε να πάρει αμάξι και έμεινε με αυτήν.

Το ότι οδηγάει έτσι τι να πω.Καλή τύχη σε όσους είναι γύρο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, εγώ το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο παλιότερα, ο τύπος οδηγούσε ΤΕΝΕΡΕ 750 με το πόδι στο γύψο!!! και το δεκανίκι δεμένο επάνω στη μηχανή!!! ohmy.gif

Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι, πως και δεν αγοράζουν κανα GS1200 (κοινώς παππουδιέρα), που έχει και τη θήκη για το μπαστούνι στον στάνταρ εξοπλισμό! laugh.gifχαχαχαχα

καλοοοοο2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχαs αν ειμουν συντονιστηs θα εσβηνα το θεμα σου φιλε.

Πωs μπορειs και δημοσιευειs εναν ανθρωπο που δεν τον ξερειs εστω και πισω απο την πλατη του.

Εστω και για το παραπτωμα που εκανε (δεν ξερουμε τουs λογοs να μην μιλαμε).

Το παραπτωμα το οτι αφησεs το τιμονι και το οτι ετρεξεs για να τον προλαβειs λεs και εισαι παπαρατσι δεν ειπε κανεναs ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωs μπορειs και δημοσιευειs εναν ανθρωπο που δεν τον ξερειs εστω και πισω απο την πλατη του.

Το παραπτωμα το οτι αφησεs το τιμονι και το οτι ετρεξεs για να τον προλαβειs λεs και εισαι παπαρατσι δεν ειπε κανεναs ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ......

εντάξει ρε.μπι κουλ.δεν τον πήρε φότο της προσωπικές στιγμές,ούτε κάτι το τόσο περίεργο.απλώς σηκώνει συζήτηση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που εχει στο ποδι λεγεται κηδεμονας,και το χρησιμοποιουμε μετα απο εγχειριση χιαστων η μηνισκου για να περιοριζει την κλιση του ποδιου...δυο μηνες το φορουσα!κατι ξερω....το οτι ηδη το ποδι εχει τοσο μεγαλη κλιση σημαινει οτι εχει περασει αρκετος καιρος ,και μπορει να κανει καποια πραγματα...τις πατεριτσες γιατι τις εχει δεν ξερω!εφοσων μπορει και οδηγαει καλα κανει.εγωω μετα το χειρουργειο,οδηγησα με τον κηδεμονα απο Σαλαμινα εως Ιλιον για να πουλησω τοτε το μηχανακι,αλλα ηδη και εγω οπως εδω ειχα δωσει μεγαλη κλιση στο ποδι και δεν ειχα κανενα προβλημα στην οδηγηση.ακομα και κατω κανονικα το ακουμπουσα.δε νομιζω λοιπον πως εχει καποιο περιορισμο στην οδηγηση ο συγκεκριμενος...το οτι δεν φορα σωστη ενδυμασια νομιζω ειναι αλλο θεμα ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ......

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ εσυ να τρεχει αναμεσα στα αυτοκινητα στην κινηση, δεν θα τον εκανες χαζη? εδω ολοι οσοι ημασταν εκει γυρω γελαγαμε το ιδιο και αυτος, το αλλο που δεν αναεφερα ηταν οτι εστριψε στο ΚΑΤ τωρα δεν ξερω το γιατι,αλλα μαλον δεν καταλαβες γιατι το εβαλα,γιατι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο για οποιοδηποτε λογο και ας καθυστερουσα στην δουλεια μου και οπουδηποτε αλλου ειχα να παω θα προτιμουσα μασα μαζικης μεταφορας η ταξι,τωρα το παραπτωμα να αφησω το αριστερο μου χερι να τραβηξω φωτογραφια που το ειδες?εσυ οταν οδηγας παπι δεν εχεις αφησει το αριστερο σου χερι εστω κρατωντας ενα τσιγαρο η ενα καφε?και δεν αφησα το ΤΙΜΟΝΙ σε καμια περιπτωση δεν θα το εκανα αυτο 27 χρονια οδηγαω και εχω δει και μαθει αρκετα στο δρομο.αυτα ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......καμια φορα πρεπει να καταλαβουμε οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που οι δουλειες τους δεν παιρνουν αναβολη και η μηχανη ειναι το μονο μεσο μεταφορα τους. Αν τωρα πηγαινε για καφε ή πρεφα στο καφενειο, ε τοτε ειναι αξιος της μοιρας του

ακόμη και στο γιατρό του μπορεί να πήγαινε...

Μοτοσυκλετιστής δεν είναι όποιος φοράει στολή, αλλά όποιος προτιμά τη μοτοσυκλέτα στις περισσότερες μετακινήσεις του.

Απερισκεψίες μπορούν κάλλιστα να κάνουν και οι δύο παραπάνω κατηγορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα