Jump to content
mr.marino

Βρήκα τα λεφτά...δεν βρίσκω το Vstrom....(Αθηνα)

Recommended Posts

σου βρηκα! http://auto-auto.car.gr/bikes/view/671930/

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλη αγορα θα ειναι αν εχει διαφορα κανα 2000χιλιαρο απο το καινουργιο αλλιως τι να λεει?:closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι αλλος ενας παλι με 40000 χλμ το δινει 5200 2007 με εξατμιση και τα κλασικα...βαλιτσα συναγερμο χουφτες κλπ....καλη τιμη?

εαν ειναι καθαρο με 5000 το εχεις δικο σου καλη τιμη ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε, γιατί δεν πάς στον τύπο που σου κάνει μερακλής με τα 5700 και να του πείς να βγάλει κάτι απο τα έξτρα που έχει επάνω (εξατμίσεις, πχ) και να τις πουλήσει ξεχωριστά?

Και να στο αφήσει 5000?

Μπορεί να δεχτεί....!

Λέω εγώ...

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιαυτο ειμαστε εδω...για να βοηθαμε και να ανοιγουμε τα ματια ο ενας του αλλου...παντα αντικειμενικα θελω να πιστευω.... :surrender:

Αντικειμενικά ένα V-strom 3ετίας με 50000km στα 5700 είναι ακριβό. Εγώ θα έδινα μέχρι 4600-4700 γιατί κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ στην αγορά, εκατοντάδες απο τύπους που έχουν κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα και τα δίνουν. Δεν χρειάζεται να βιαστείς ειδικά τώρα που έχεις το μαρούλι.. :winking:

στα 4700 - 5000 δεν ειναι καλα για 07 μοντελο ABS? εκει βλεπω παιζουν...

Σου απάντησα απο πάνω.. :_thumbsup:

Όσο για το Versys ταξιδεύει και αυτό πολύ άνετα, ίσως ένα κλικ κάτω απο το V-strom σε θέμα σέλας που το στρόμι παίρνει άριστα. Εγώ πάντως κάνω ταξιδάκια με ευχαρίστηση συχνά.. :_thumbsup:

http://i255.photobucket.com/albums/hh147/tcdrifter/DSC00124.jpg

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

650 φορές καινούργιο!

Για 2000€ λιγότερα, θα πάρεις στην καμπούρα σου 50.000 χιλιόμετρα; συν την χρήση των αναλώσιμων, συν τη χρήση όλου του μοτέρ, συν ότι είναι 5 χρονών παλιό;

Για μένα δεν αξίζει, είπες βέβαια ότι δεν έχεις παραπάνω, αλλά χίλιες φορές να βάλεις και 2 χρόνια δόσεις για αυτά τα 2.000€ που είναι παραπάνω, παρά να πάρεις μεταχείρω με 5.000+ με τόσα χιλιόμετρα.

Προσωπικά, θα το έπαιρνα με τον άτοκο διακανονισμό που κάνουν κάποια καταστήματα σε 14 μήνες χωρίς προκαταβολή, δηλαδή έρχεται γύρω στα 500€ το μήνα για 14 μήνες χωρίς να δώσεις τίποτα μπροστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

650 φορές καινούργιο!

Για 2000€ λιγότερα, θα πάρεις στην καμπούρα σου 50.000 χιλιόμετρα; συν την χρήση των αναλώσιμων, συν τη χρήση όλου του μοτέρ, συν ότι είναι 5 χρονών παλιό;

Για μένα δεν αξίζει, είπες βέβαια ότι δεν έχεις παραπάνω, αλλά χίλιες φορές να βάλεις και 2 χρόνια δόσεις για αυτά τα 2.000€ που είναι παραπάνω, παρά να πάρεις μεταχείρω με 5.000+ με τόσα χιλιόμετρα.

Προσωπικά, θα το έπαιρνα με τον άτοκο διακανονισμό που κάνουν κάποια καταστήματα σε 14 μήνες χωρίς προκαταβολή, δηλαδή έρχεται γύρω στα 500€ το μήνα για 14 μήνες χωρίς να δώσεις τίποτα μπροστά.

:_thumbsup: Πολύ καλή ανάλυση και σκεπτίκο! Think it about it!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή η λογική είναι η πιό σωστή τελικά...

Όταν είσαι τόσο κοντά στο καινούργιο σε λεφτά...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που έβαλε ο ορέστης είναι και 1000άρι, με 21.000! και θα στο δώσει και 5000 στάνταρ

Εγώ?

Δεν έβαλα τίποτα!

Θα σας κάνω μήνυση τεντιμπόϊδες!

:mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ?

Δεν έβαλα τίποτα!

Θα σας κάνω μήνυση τεντιμπόϊδες!

:mB_faskelo:

Τι θες ρε ΚΤΜάκια, αν έλεγα εσένα θα έλεγα κούρκουλος :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

650 φορές καινούργιο!

Συμφωνω απολυτα...Καλυτερα να πας σε καινουργιο και με λιγες δοσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

650 φορές καινούργιο!

Αυτή η λογική είναι η πιό σωστή τελικά...

Όταν είσαι τόσο κοντά στο καινούργιο σε λεφτά...:_thumbsup:

Συμφωνω απολυτα...Καλυτερα να πας σε καινουργιο και με λιγες δοσεις...

Xαιρομαι που το σκεπτικο μου "ανεκαθεν" βρισκει συμφωνους κι αλλους...:_thumbsup:Βεβαιως η "παρενθεση-εξαιρεση" ειναι να βρεις σχεδον καινουριο και να γλυτωσεις απο 1000αρικο και βαλε.Τοτε μαλιστα το κοιταζω ανετα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μιας και ειδα παρα πολα μοτορια....αλλα τιποτα δεν εκατσε καλα....βρεθηκε ο διάδοχος...Versys 08' με 1500χλμ 5000€ χωρις ABS. Πιστευω ειναι πολυ καλο deal καθως το μηχανακι ειναι πεντακαθαρο και ακουνητο.Μολις ολοκληρωσω διαδικασιες και το παρω θα ποσταρω και εικονα

Τροποποιήθηκε από τον mr.marino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μιας και ειδα παρα πολα μοτορια....αλλα τιποτα δεν εκατσε καλα....βρεθηκε ο διάδοχος...Versys 08' με 1500χλμ 5000€ χωρις ABS. Πιστευω ειναι πολυ καλο deal καθως το μηχανακι ειναι πεντακαθαρο και ακουνητο.Μολις ολοκληρωσω διαδικασιες και το παρω θα ποσταρω και εικονα

Νομιζω σημερα ειναι τουλαχιστο ανεπαρκες ενα μοτο που θα αγορασεις να ΜΗΝ εχει ABS...Ειδικα για "θνητα μοτο" και οχι για εξειδικευμενη χρηση.Κατα τρην αποψη μου παντα!:yeahright:

Εαν επιμενεις φυσικα,με το καλο:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

marino επειδη περασα απο διαδικασια αγορας v-strom την τελευταια εβδομαδα αλλα τελικα εγω ΔΕΝ μπορω ομως καλλιστα να σε βοηθησω για ενα το οποιο ειναι πενα και πραγματικα αξιζει πολυ αλλα ειναι στα 6000 χιλιαρικα.αν δεις οτι σε παιρνει και μπορεις στειλε μου π.μ. να τα πουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω σημερα ειναι τουλαχιστο ανεπαρκες ενα μοτο που θα αγορασεις να ΜΗΝ εχει ABS...Ειδικα για "θνητα μοτο" και οχι για εξειδικευμενη χρηση.Κατα τρην αποψη μου παντα!:yeahright:

Εαν επιμενεις φυσικα,με το καλο:_thumbsup:

φιλε μου...ειναι χωρις abs αλλα ειναι 1500χλμ...τωρα να σου πω και το ψιλοδαιμονικο αμαρτωλο μικροβιο...(το οποιο εχω ποσταρει) ειδα και ενα multistrada 620 του 06 με 22000χλμ στα 5500€. φτιαχτηκα λιγο.... :whistling: αλλα λεω να ολοκληρωσω στο Versys - καταστασεων θελοντος :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα, τι κερδίζω?? :lol:

Τι χρώμα είναι αλήθεια?

Και άμα το πάρεις να γράψεις οδηγικές εντυπώσεις.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 4700 - 5000 δεν ειναι καλα για 07 μοντελο ABS? εκει βλεπω παιζουν...

Αν είναι καλό [συντήρηση]και με πλήρες αξεσουάρ αξίζει να το πάρεις κάνε παζάρι για 5500.

Το άλλο που ακούω με 4500 KM και το σκοτώνει αυτά θέλουν προσοχή. Στη Αθήνα κάποιος γνωστός πήρε το vstrom και το πλάκωσε Ελευσίνα ισθμό με 1000 μαζί με μια TDM .

Δηλ μέχρι τα 1000κμ δεν το έστρωσε καθόλου και στα 2500κμ το πούλησε και πήρε την TDM . Χαρά που έκανε εκείνος που αγόρασε με λίγα χιλιόμετρα......

Γι αυτό λέω αν ο άνθρωπος είναι μερακλής και έχει το μηχανάκι συντηρημένο και στην πέννα μην το φοβάσαι πάρτο.:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο αναζήτηση αρκετών ημερών για αγορά μηχανής και ειδικά VStrom επιτρέψτε μου να πω οτι ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων Vstrom ξεπερνούν κάθε όριο λογικής όσον αφορά την τιμή πώλησης. Μπορεί ο καθένας να έχει δικαίωμα να ζητάει οτι θέλει και να τιμολογεί το μηχανάκι όσο θέλει αλλα sorry κιόλας Vstrom tou 07 me 45.000Km και τιμή 5.700 δεν θα έπρεπε να λέγεται αγγελία πώλησης αλλά αγγελία αναζήτησης κορόιδου. ΈΛΕΟΣ.

Ενημερωτικά χτές έκλεισα και εγώ Vstrom 650 K9 στα 5.800€ που θεωρώ και λογική τιμή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακομα σκεφτομαι αυτο το multistrada 620 dark 06' με τα 21000χλμ στα 5500€(το αφηνει με μεταβιβαση μεσα)με το κιτ αναβαθμισης της ντουκατι στον εγκεφαλο και τις termignioni!!! :_zeppelin: τι το οδηγησα.... μου δινει και γραπτη εγγυηση ενος ετους. το μονο που ειδα ηταν οτι τα λαστιχα ηταν του 06...στα πλαινα απατητα . το στο διαολο μονο ευθεια πηγαινε? θελει λαστιχακια ομως...και δεν ξερω για service. Αυτοι εκει μου λενε πως ειναι κομπλε... και καλυπτουν τα παντα. να και η αγγελια... multisrada 620 dark ωωωωρεεεε τι δηλημα παλι.... versys(08'1600xlm) VS multistrada 620 :yeahright: what the f*ck? :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πηρες τελικα τι εκανες; mr.marino

λογω δουλειας δεν προλαβα να παω σημερα...αλλα δεν ειδες πιο πανω...σκαλωσα με τα multistrada.... ειδα και αυτο τωρα 1000DS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα