nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Οχι μην κατσεις σπιτι ειναι επικυνδυνο. Ελα μαζι μας καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexrov 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Καλησπερα και συγγνωμη για το "ακυρο" , για ποια περιοχη μιλατε?(ειμαι νεος και στο φορουμ και στις μηχανες και θα ηθελα καποιες πληροφοριες πανω στο θεμα!) αν καποιος εχει την καλοσυνη ας μου στειλει ενα πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Αναλογα απο που παμε! το πολυ πολυ να εχει λιγο απλο χωματοδρομο. Και SS περναει απο εκει χωρις προβλημα! Επειδη τις καθημερινες ειναι δυσκολο μεσημερι να ερθει αρκετος κοσμος,εαν πατε το Σαββατο η την Κυριακη μπορω να ερθω και εγω ,αρκει να μην εχει πετρες ο χωματοδρομος,σε χωματοδρομο μπορω να περασω η εστω να ερθω εως εκει που εχει άσφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Καλησπερα και συγγνωμη για το "ακυρο" , για ποια περιοχη μιλατε?(ειμαι νεος και στο φορουμ και στις μηχανες και θα ηθελα καποιες πληροφοριες πανω στο θεμα!) αν καποιος εχει την καλοσυνη ας μου στειλει ενα πμ. Ο Υμητος συνορευει με Αγια παρασκευη, χολαργο, παπαγου, καρεα, ηλιουπολη, γλυκα νερα και με αρκετες περιοχες ακομα. για να ανεβουμε ειτε απο αγια παρασκευη ειτε απο παπαγου! απλα περιμενουμε να δουμε απο ποιες περιοχες θα μαζευτουμε ωστε να κανονισουμε συμειο συναντισης εκει που θα βολευει τους περισοτερους! Επειδη τις καθημερινες ειναι δυσκολο μεσημερι να ερθει αρκετος κοσμος,εαν πατε το Σαββατο η την Κυριακη μπορω να ερθω και εγω ,αρκει να μην εχει πετρες ο χωματοδρομος,σε χωματοδρομο μπορω να περασω η εστω να ερθω εως εκει που εχει άσφαλτο. Εγω Σαββατο δεν μπορω! Οσο για τον χωματοδρομο ειναι για πολυ λιγο, ειναι ευκολος, δεν θα παμε γρηγορα (δεν εχω ορεξη να γινω μες το χωμα μολις επλινα την μηχανη) και δεν ειναι μερος της βολτας απλα θα το περασουμε για να φτασουμε στα ωραια (κατα πασα πιθανοτιτα θα το περασουμε μονο μια φορα μιας και θα κατευουμε απο αλλη μερια απο αυτη που ανεβηκαμε! Λοιπον ας κανουμε λιστες Παρσκευη, Σαββατο και Κυριακη με αυτους που μπορουν την καθε μερα (εγω παω και δυο φορες δεν εχω προβλημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παρασκευη 1.BlackmanGr 2.JasonXT 3.Niar 4.r3negade 5.nikolas fmx Σαββατο 1.OrEsTiS82 Κυριακη 1.OrEsTiS82 2.JasonXT Παρακαλω οποιος βαζει το ονομα του να γραφει και τις 3 λιστες ασχετος πια συμπληρωσε, για να γινονται πιο ευκολα οι συγρισεις! Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παρασκευη 1.BlackmanGr 2.JasonXT 3.Niar 4.r3negade 5.nikolas fmx Σαββατο 1.OrEsTiS82 Κυριακη 1.OrEsTiS82 2.JasonXT 3.alexport (Mε μικρη επιφυλαξη για την ωρα. Αντε να γνωριστουμε κιολας ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παρασκευη 1.BlackmanGr 2.JasonXT 3.Niar 4.r3negade 5.nikolas fmx 6.gilles Σαββατο 1.OrEsTiS82 Κυριακη 1.OrEsTiS82 2.JasonXT Παρακαλω οποιος βαζει το ονομα του να γραφει και τις 3 λιστες ασχετος πια συμπληρωσε, για να γινονται πιο ευκολα οι συγρισεις! Ευχαριστω! Δέν έχω δικαιολογία, δίπλα είμαι...(καισαριανή). Μόνο φιξάρετε την ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παρασκευη 1.BlackmanGr 2.JasonXT 3.Niar 4.r3negade 5.nikolas fmx 6.gilles Σαββατο 1.OrEsTiS82 Κυριακη 1.OrEsTiS82 2.JasonXT 3.alexport (Mε μικρη επιφυλαξη για την ωρα. Αντε να γνωριστουμε κιολας ) Ρε μην βγαζετε ατομα! Η ωρα θα μπει υπολογιστε κατα το μεσημερακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Επειδη τις καθημερινες ειναι δυσκολο μεσημερι να ερθει αρκετος κοσμος,εαν πατε το Σαββατο η την Κυριακη μπορω να ερθω και εγω ,αρκει να μην εχει πετρες ο χωματοδρομος,σε χωματοδρομο μπορω να περασω η εστω να ερθω εως εκει που εχει άσφαλτο. Ορεστη για SS θα σου προτεινα απο Παπαγου καλυτερα! το Σαββατο εγω δεν μπορω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον μιας και οι περισοτεροι μπορουν παρασκευη θα γινει παρασκευη (αν θελετε και κυριακη εγω μεσα ειμαι ξαναπαω)! ωρα συναντισης: 3:30 μερος: πλατεια παπαγου. ειναι μια διασταυρωση με φαναρι θα δειτε τις καφετεριες απο την μια, το δημαρχειο απο την αλλη(προσοχη το δημαρχειο του παπαγου οχι του χολαργου ειναι κοντα και αμα ρωτισετε μπορει να σας στειλουν στο αλλο) ο δρομος λεγετε Αναστασεως το ραντεβου ειναι εκει που ο δρομος γινετε διπλης κατευθηνσης και ανεβενει προς Αττικη οδο!! Ελπιζω να μην σας μπερδεψα! Αν καποιος εχει θεμα να το βρει ΠΜ να τον μαζεψω απο καπου! υ.γ. δεν περναμε χωματοδρομο! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ορεστη για SS θα σου προτεινα απο Παπαγου καλυτερα! το Σαββατο εγω δεν μπορω Αμα πατε και κυριακη μεσημεράκι στειλτε κανενα προσωπικο μηνυμα να ερθω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρασκευη 1.BlackmanGr 2.JasonXT 3.Niar 4.r3negade 5.nikolas fmx 6.gilles 7.spider0 (με κάποια επιφύλαξη λόγω τεχνικών δυσκολιών). Σαββατο 1.OrEsTiS82 Κυριακη 1.OrEsTiS82 2.JasonXT 3.alexport (Mε μικρη επιφυλαξη για την ωρα. Αντε να γνωριστουμε κιολας ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον spider0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Προμηθευτικα καμερουλα κρανους! Οπιος πλαγιασει περισσοτερο κερδιζει τυροπιτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Οποιος πλαγιασει με ποιον ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Λοιπον μιας και οι περισοτεροι μπορουν παρασκευη θα γινει παρασκευη (αν θελετε και κυριακη εγω μεσα ειμαι ξαναπαω)! ωρα συναντισης: 3:30 μερος: πλατεια παπαγου. ειναι μια διασταυρωση με φαναρι θα δειτε τις καφετεριες απο την μια, το δημαρχειο απο την αλλη(προσοχη το δημαρχειο του παπαγου οχι του χολαργου ειναι κοντα και αμα ρωτισετε μπορει να σας στειλουν στο αλλο) ο δρομος λεγετε Αναστασεως το ραντεβου ειναι εκει που ο δρομος γινετε διπλης κατευθηνσης και ανεβενει προς Αττικη οδο!! Εγώ μπορώ να περιμένω στο δημαρχείο του Χολαργού που το ξέρω καλύτερα? Εγώ μπορώ να περιμένω στο δημαρχείο του Χολαργού που το ξέρω καλύτερα? Η μήπως να περιμένω στο δημαρχείο Παλλήνης που με βολεύει καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Εγώ μπορώ να περιμένω στο δημαρχείο του Χολαργού που το ξέρω καλύτερα? Κανενα προβλημα εγω απο εκει θα περασω ετσι και αλλιως! Η μήπως να περιμένω στο δημαρχείο Παλλήνης που με βολεύει καλύτερα Οπου σε βολευει! Μιλα με τον Blakman να ερθετε μαζι απο Παλληνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Λοιπον με το μπλε ειναι ο δρομος απο τον οποιο μπορειτε να ερθετε απο Μεσογειον χωριν να χωθιτε στα σκατοστενα Χολαργου-Παπαγου! (Η διαδρομη με τα κοκκινα δεν ανεβενει απο την μεσογειον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ιασονα εισαι φοβερος. Μηπως εχεις σπουδασει τοπογραφια? Αν οχι, πρεπει να ασχοληθεις καποια στιγμη, χαραμιζεσαι ! (σε πειραζω, αψογος ο χαρτης, μεχρι κι εγω τον καταλαβα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Η μήπως να περιμένω στο δημαρχείο Παλλήνης που με βολεύει καλύτερα Θωμα εμεις αν ειναι μιλαμε να παμε μαζι απο Παλληνη, στο δρομο μας θα μαζεψουμε τον Παναγιωτη και τους Αγιοπαρσκευιοτες! Το συστημα σκουπα που λεμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ωραια εγω αν ειναι θα περιμενω εξω απο την πιστα στις 3.30 να με μαζεψετε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 εεεεε για παρασκεθη μεσημερι και εγω μεσα !!!! θα δειτε τον πρασινο διαολο να ξυνει πατακια λεμε !!!! Ιασονα κανονισε να συναντηθουμε καπου να παμε μαζι δεν εχω ιδεα που και τι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 εσυ δεν μας ελεγες για λαστιχα???? ετσι να βλεπω παπιες να πλαγιαζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Mαγκες ακυρος εγω... Φευγω εκτακτως εκτως Αττικης... Αλλη φορα παιδια..Αλλα θελω πληρες φωτορεπορταζ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Mαγκες ακυρος εγω... Φευγω εκτακτως εκτως Αττικης... Αλλη φορα παιδια..Αλλα θελω πληρες φωτορεπορταζ! Θα φταιω ρε να σου σπασω το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες