BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Τι θα λέγατε το μεσημεράκι της Παρασκευής (23/4) για μια εξόρμηση στις στροφές του Υμμητου? :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 :yes: :yes: :D Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! :spam: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Καλά ντε. Τι χαρά είναι αυτή? Γλειφιτζούρια θα μοιράσουνε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Καλά ντε. Τι χαρά είναι αυτή? Γλειφιτζούρια θα μοιράσουνε? Οχι γλυφιτζουρια..... Στροφες Να πω επισεις οτι πριν τις στροφες θα κατσουμε στην φυση να πιουμε ενα καφεδακι και να φαμε μια τυροπιτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Καμερα να φερουμε της προκοπης αυτη τη φορα! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ειμαι μεσα, εχω αδεια ολη την εβδομαδα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Περισσοτερες πληροφοριες για την συναντηση και τον τροπο αναβασης θα δοθουν αργοτερα για να δουμε απο πια μερη θα μαζευτουμε και που βολευει καλυτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Μετα τις 15:00 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 θα ηθελα τοσο πολυ να ερθω αλλα τα λαστιχα στο glx ειναι εντελος φθαρμενα και γληστραω παρα πολυ οποτε νο στροφες για εμενα .... :( και ηθελα τοσο πολυ να ερθω .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 θα ηθελα τοσο πολυ να ερθω αλλα τα λαστιχα στο glx ειναι εντελος φθαρμενα και γληστραω παρα πολυ οποτε νο στροφες για εμενα .... :( και ηθελα τοσο πολυ να ερθω .. εχει καλη ασφαλτο και δεν θα κανουμε αγωνες. ελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Μεσα και εγω ενοειτε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 θα ηθελα τοσο πολυ να ερθω αλλα τα λαστιχα στο glx ειναι εντελος φθαρμενα και γληστραω παρα πολυ οποτε νο στροφες για εμενα .... :( και ηθελα τοσο πολυ να ερθω .. Ελα και θα πηγαινουμε μαζι! Δεν θα τρεχω ουτε εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Θα τρεχω ομως εγω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Θα τρεχω ομως εγω ! Πισω μου θα εισαι οτι και να κανεις Πλακα κανω εννοειτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 το πισω λαστιχο μου ειναι φλατ και γλυστραει παρα πολυ δεν ξερω θα δω αν ειναι και ερθω θα σας το πω εδω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πετρο να πας και ας μην εχεις καλα λαστιχα ,κανεις δεν προκειται να σε υποχρεωσει να τρεξεις ,εσυ θα κρατας τον ρυθμο σου τα παιδια ειναι καλη παρεα και σιδουρα θα περασεις καλα μαζι τους να πας να γνωρισεις και ατομα με τα οποια μπορεις να πας μια βολτα στην αθηνα και να δεις και καινουρια μερη καλη διασκεδαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πετρο εγω παντος σου ειπα αν θες ελα, δεν εχω προβλημα να πηγαινω αργα για την παρεα αλλα ουτε και να ρηχνω σκονη στους ψηλοφτερους που το παιζουν γρηγοροι και αγοραζουν τις ραχουλες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πετρο εγω παντος σου ειπα αν θες ελα, δεν εχω προβλημα να πηγαινω αργα για την παρεα αλλα ουτε και να ρηχνω σκονη στους ψηλοφτερους που το παιζουν γρηγοροι και αγοραζουν τις ραχουλες.... σιγα μονο μην σου φυγει κανας ποντος απο το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Xωμα να μην εχει μονο και θα ερθω και εγω να καθαρισω λιγο τα λαστιχα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Xωμα να μην εχει μονο και θα ερθω και εγω να καθαρισω λιγο τα λαστιχα μου! Αναλογα απο που παμε! το πολυ πολυ να εχει λιγο απλο χωματοδρομο. Και SS περναει απο εκει χωρις προβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Mην μασατε, κι εγω παρ ολο που σαρανταριζω μ αρεσει ακομα να παιζω με τα χωματα ! Παρτε κουβαδακια και φτιαρακια και θα περασουμε ωραια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Mωρε και εμενα μ'αρεσει δεν εχω προβλημα!!Πλακα εκανα!:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 εσυ θα ερθεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 εσυ θα ερθεις? Τι λες ρε τρελος εισαι? ειναι πολυ γρηγορος και εχει ξανακανει την διαδρομη, θα φτασει μιση ωρα πριν απο εμας πανω, μην το λες σου λεω Πλακα κανω ενοειτε και ελπιζω να ερθεις Βαγγο,οσο για αυτο που ειπα πανω, μην νομιζεις πως θα δειξω ελεος σε κανεναν με το DT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πλακα κανω ενοειτε και ελπιζω να ερθεις Βαγγο,οσο για αυτο που ειπα πανω, μην νομιζεις πως θα δειξω ελεος σε κανεναν με το DT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες