Jump to content
BlackmanGR

Παρασκευη μεσημέρι Υμμητο!

Recommended Posts

Τι θα λέγατε το μεσημεράκι της Παρασκευής (23/4) για μια εξόρμηση στις στροφές του Υμμητου? :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
:yes: :yes: :yes: :yes: :thumbsup: :D Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! Και εγω! :spam: :spam: :spam:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ντε. Τι χαρά είναι αυτή? Γλειφιτζούρια θα μοιράσουνε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ντε. Τι χαρά είναι αυτή? Γλειφιτζούρια θα μοιράσουνε?

Οχι γλυφιτζουρια..... Στροφες :mB_kalo_e:

Να πω επισεις οτι πριν τις στροφες θα κατσουμε στην φυση να πιουμε ενα καφεδακι και να φαμε μια τυροπιτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περισσοτερες πληροφοριες για την συναντηση και τον τροπο αναβασης θα δοθουν αργοτερα για να δουμε απο πια μερη θα μαζευτουμε και που βολευει καλυτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα τοσο πολυ να ερθω αλλα τα λαστιχα στο glx ειναι εντελος φθαρμενα και γληστραω παρα πολυ οποτε νο στροφες για εμενα .... :( και ηθελα τοσο πολυ να ερθω ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα τοσο πολυ να ερθω αλλα τα λαστιχα στο glx ειναι εντελος φθαρμενα και γληστραω παρα πολυ οποτε νο στροφες για εμενα .... :( και ηθελα τοσο πολυ να ερθω ..

εχει καλη ασφαλτο και δεν θα κανουμε αγωνες. ελα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα και θα πηγαινουμε μαζι!

Δεν θα τρεχω ουτε εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τρεχω ομως εγω ! :devil:

Πισω μου θα εισαι οτι και να κανεις :bye::sopase:

Πλακα κανω εννοειτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πισω λαστιχο μου ειναι φλατ και γλυστραει παρα πολυ δεν ξερω θα δω αν ειναι και ερθω θα σας το πω εδω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετρο να πας και ας μην εχεις καλα λαστιχα ,κανεις δεν προκειται να σε υποχρεωσει να τρεξεις ,εσυ θα κρατας τον ρυθμο σου

τα παιδια ειναι καλη παρεα και σιδουρα θα περασεις καλα μαζι τους

να πας να γνωρισεις και ατομα με τα οποια μπορεις να πας μια βολτα στην αθηνα και να δεις και καινουρια μερη

καλη διασκεδαση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετρο εγω παντος σου ειπα αν θες ελα, δεν εχω προβλημα να πηγαινω αργα για την παρεα αλλα ουτε και να ρηχνω σκονη στους ψηλοφτερους που το παιζουν γρηγοροι και αγοραζουν τις ραχουλες.... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετρο εγω παντος σου ειπα αν θες ελα, δεν εχω προβλημα να πηγαινω αργα για την παρεα αλλα ουτε και να ρηχνω σκονη στους ψηλοφτερους που το παιζουν γρηγοροι και αγοραζουν τις ραχουλες.... whistling.gif

σιγα μονο μην σου φυγει κανας ποντος απο το 6512548.jpgtooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xωμα να μην εχει μονο και θα ερθω και εγω να καθαρισω λιγο τα λαστιχα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xωμα να μην εχει μονο και θα ερθω και εγω να καθαρισω λιγο τα λαστιχα μου!

Αναλογα απο που παμε! το πολυ πολυ να εχει λιγο απλο χωματοδρομο. Και SS περναει απο εκει χωρις προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην μασατε, κι εγω παρ ολο που σαρανταριζω μ αρεσει ακομα να παιζω με τα χωματα ! Παρτε κουβαδακια και φτιαρακια και θα περασουμε ωραια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ θα ερθεις?

Τι λες ρε τρελος εισαι? ειναι πολυ γρηγορος και εχει ξανακανει την διαδρομη, θα φτασει μιση ωρα πριν απο εμας πανω, μην το λες σου λεω :_zeppelin:

Πλακα κανω ενοειτε και ελπιζω να ερθεις Βαγγο,οσο για αυτο που ειπα πανω, μην νομιζεις πως θα δειξω ελεος σε κανεναν με το DT :sopase::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα κανω ενοειτε και ελπιζω να ερθεις Βαγγο,οσο για αυτο που ειπα πανω, μην νομιζεις πως θα δειξω ελεος σε κανεναν με το DT :sopase::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα