Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Χειροπιαστα ολα ε;...Και δεεεε μου λες;Ειχες παιξει ΤΖΟΚΕΡ χθες;Καπου Βορεια επεσε λεει ενα δελτιο... Ρε Κώστα, στα δυό τελευταία αναφέρομαι.............. Αν τα είχα πάρει δεν θα ήμουν εδώ μέσα τώρα, στο mobile.de θα αλώνιζα............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 ...εαν συζηταμε για Μοτοσυκλετα και σε ρωτησει καποιος ποια μοτοσυκλετα εχεις ως στοχο "καποια στιγμη" την οποια ομως ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ,να μπορεις δηλαδη να πεις οτι "ναι ρε...επιτελους την γουσταρα,τη ζαχαρωνα...ΝΑΤΗΝ"...δηλαδη μιλαμε για Χειροπιαστα Ονειρα.Ονειρα μεν αλλά που συμφωνα με τις δυναμεις μας να μπορουμε να υλοποιησουμε,ευκολα ή δυσκολα...Οπως λεγανε και οι Προγονοι μας "Συνα Αθηνά και χείρα κίνει"...Ποια ειναι λοιπον ΑΥΤΗ η μοτοσυκλετα ΓΙΑ ΣΕΝΑ;.... Oταν θα παρουσιαστει (και κοστολογηθει) θα σου απαντησω! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Το πήρα. CB900F ΒOL D' OR. Το θελα απο την εποχή που πήγαινα Λύκειο. 1979-1982. Αν μιλάμε για το ακατόρθωτο (ποτέ δεν ξέρεις) Την Ν R 750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Δεν ζηταω πολλα ο κα'ιμενος... Και.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Εγώ θα απαντήσω αντίστροφα: αυτή που έχω σαν dreambike ελπίζω ότι δεν είναι πια και τόόόόόσο ακατόρθωτο να την αποκτήσω κάποια μέρα! Αλλά για...πιο dreambike, που μάλλον θα μείνει για πάντα dream, λέω τη Norton Commando 961! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 την μηχανη του μπεν σπισ αντε κατι ποιο προσγειομενο mv agusta την μεγαλη 1098; 1198; δε ξερω αυτην. α και να εχει περασει μια βολτα απο τον tamburini Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 To Dreambike Μου δεν παιζει να το αποκτησω ποτε. Το νεο Ducati Multisrada 1200 κι'αυτο επισης. Για το Ducati StreetFigher ουτε λογος. Οποτε παμε ή στο Street Triple ή στο Monster. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Προς το παρών δεν έχω μάτια γι΄ άλλη. Η CBR 600rr ήταν η dream bike γι΄ αυτό δεν με βλέπω να την δίνω σύντομα, θέλω να πάρω όλα όσα έχει να μου προσφέρει και κάτι παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) για μενα ονειρο ζωης και πρωτη μηχανη ελπιζω σε κανα 3μηνο δεν ειναι κουκλα? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον thanasis1983 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 για μενα ονειρο ζωης και πρωτη μηχανη ελπιζω σε κανα 3μηνο δεν ειναι κουκλα? EINAI.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 EINAI.... και η beta ωραια ειναι αλλα το klx ειναι το μονο ψευτοεντουρακι που φτανω (1.70 ειμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Mulτistrada 848 οταν βγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 εγω.....όοοΟΟΟταν μεγαλώσω......θα πάρω ............μμμμμμμμμμ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) μια αφρικα για αρχη... φόρτωμα σα και αυτην και ΤΑΞΙΔΙΑ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον tanasis81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 και η beta ωραια ειναι αλλα το klx ειναι το μονο ψευτοεντουρακι που φτανω (1.70 ειμαι) ..Δεν καταλαβες.. Κοιτα και λιγο παρακατω την "κουβεντα".. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 ναι τωρα το ειδα αδελφε αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις (no offence) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά και με ένα παπί σκοτώνεσε.Πιστεύεις πως άμα αλλάξεις κατηγορία θα είσαι πιό ασφαλης? Σιγουρα, ακομα και με τα ποδια να εισαι μπορεις να σκοτωθεις, αλλα για αλλη δουλια το ενα και για αλλη δουλια το αλλο... Ειναι και καλη δικαιολογια για την γυναικα ;) με πιανεις ; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 μια αφρικα για αρχη... φόρτωμα σα και αυτην ]και ΤΑΞΙΔΙΑ Πρώτη μηχανή Αφρικάνα? Σιγουρα, ακομα και με τα ποδια να εισαι μπορεις να σκοτωθεις, αλλα για αλλη δουλια το ενα και για αλλη δουλια το αλλο... Ειναι και καλη δικαιολογια για την γυναικα ;) με πιανεις ; :) πάω πάσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Eδω και 2-3 μηνες ζω το ονειρο:P Για μετα βλεπουμε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν μπορω να απαντησω με ειληκρινια ποιο ειναι το dreambike μου, μου αρεσουν παρα πολλες και απο σιαφορες κατηγοριες υπαρχουν τοσα πολλα και ομορφα και (αναλογως την χρηση) αξιοποιησιμα μοντελα που τα θελω σχεδον ολα βεβαια οσοι με θυμαστε απο παλια παντα ειχα σαν dream bike το TDM 900 μηχανη την και καταφερα να παρω μετα απο 7 χρονια καψουρας(δηλαδη απο παιδι). αυτο ομως δεν σημαινει πως σταματαω να κοιταω και αλλες μηχανες οπως ειπα παραπανω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) ψψψψψψψψψψ που το θυμηθικες ρε φιλε.. αν θυμαμαι καλα ειναι ή 900 ή 1000 κυβ σωστα;; edit τωρα το ειδα 950 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες