black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επειδη διαφορα γραφονται κατα καιρους, ας βαλουμε το δακτυλο "επι των τυπων των υλων"! Η ερωτηση ειναι: Ποσα χρονια οδηγουσατε ΠΡΙΝ! παρετε την ΑΝΑΛΟΓΗ αδεια? (Αρα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ?) Προσωπικα: 1976-1988 "παρανομος".. (12 χρονια..) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 εγώ μόνο δύο χρονάκια, αλλά ο μπαμπάς μου οδηγούσε για 30 χρόνια...!!! παραλίγο να βγάλω εγώ δίπλωμα πριν από εκείνον :D (δε τον πρόλαβα για 1 μήνα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Δεν ψήφισα, γιατί ο χρόνος που είμουνα παράνομος από θέμα διπλώματος ήταν μερικοί μήνες, δεν είχα χρονίσει! και στις 2 περιπτώσεις: 1) Αγορά 50cc το 1982 και σε 5-6 μήνες που έκλεισα τα 15 το 1983 έβγαλα δίπλωμα για 50ρι. 2) Αγορά 400cc το 1984 και σε 3-4 μήνες που έκλεισα τα 18 το 1985 έβγαλα δίπλωμα για μοτοσυκλέτα ανεξαρτήτων κυβικών. Μαυρογέρακα με έφαγες λάχανο! :greece: αλλά αν μιλούσαμε για παρανομία σε ανασφάλιστο εκεί σε "έχω" με πολλά χρόνια! α, και χωρίς άδεια κυκλοφορίας δεν έβαλες! μα καλά, μισό γκάλοπ κάνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ποτε!!!!!!!!!!! 1991 εβγαλα το διπλωμα για πενηνταρι και μετα ξεκινησα να οδηγαω παπακι και το 1997 μια εβδομαδα πριν αλλαξει ο νομος εβγαλα απεριοριστο...ασχετα αν πηρα μηχανη πριν 3 χρονια...το διπλωμα το ειχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 χμμμ....στην αθήνα ναι ,χωρίς δίπλωμα,απο το 88 μέχρι το 93.για 5 χρόνια περίπου. θα ήταν πολύ περισσότερα,αν δεν έμενα απο λάστιχα και άφραγκος(με το rgv τότε),που πήγα να ζητήσω απο τον πατέρα μου δανεικά και με έστειλε πρώτα να το βγάλω....και μετά μου τα αγόρασε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Η ερωτηση ειναι: Ποσα χρονια οδηγουσατε ΠΡΙΝ! παρετε την ΑΝΑΛΟΓΗ αδεια? (Αρα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ?) Την επιλογη κανενα ή και την ΠΟΤΕ στην ψηφοφορια γιατι δεν την εχουμε;;;;; Δηλ το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ηταν παρανομοι;;;;; -_- Τελος παντων...εγω δεν ημουν παρανομος ποτε παρα ελαχιστες μερες μεχρι να βγει το διπλωμα και να ερθει στα χερια μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ποτε δεν οδηγησα χωρις διπλωμα με πατερα μοτοσυκλετιστη δεν ειχα πολλες επιλογες μου ελεγε η διπλωμα και ασφαλεια αναβατη η ξεχνα τα μηχανακια!ευτυχως των ακουσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Περίπου 1 μήνα μέχρι να εκδοθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Την επιλογη κανενα ή και την ΠΟΤΕ στην ψηφοφορια γιατι δεν την εχουμε;;;;; Δηλ το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ηταν παρανομοι;;;;; -_- ..Χμ..ναι, παραληψη μου (Εξ'ιδιων κρινων το θεωρησα αδιανοητο.. ) Προσθεσε Θανο και αυτην την επιλογη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) ..Χμ..ναι, παραληψη μου (Εξ'ιδιων κρινων το θεωρησα αδιανοητο.. ) Προσθεσε Θανο και αυτην την επιλογη! Σωστός, και επειδή βλέπω και άλλους που ήταν παράνομοι μέρες, ή και 1 ή 2 μήνες, αν θέλεις μπορεί να μπει μια κατηγορία από 0 έως 1 χρόνο, και φυσικά άλλη μια κατηγορία, καθόλου παράνομος. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ουτε εγω θα ψηφησω... το αυτοκινητο το οδηγουσα 2-3 μηνες πριν βγαλω το διπλωμα και την μηχανη την οδηγησα αφου εγινα 21 και εβγαλα διπλωμα αντε να την οδηγησα 2-3 φορες... πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Να κάνω μία άλλη ερώτηση?Αξίζει να είσαι παράνομος?γιατί μία γιαγούλα να σου βγεί μπροστά σου 100.000 πρόστιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κατι σαν ενα μηνα κι ουτε που μου ειχαν χαρισει ενα παπακι στα 16 μου . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Εγω 1 χρονο αλλα ολα τα αλλα τα χαρτια τα εχω, και με το καλο σε 2 μηνες βγαζω διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 6 μηνες εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Την επιλογη κανενα ή και την ΠΟΤΕ στην ψηφοφορια γιατι δεν την εχουμε;;;;; Δηλ το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ηταν παρανομοι;;;;; -_- Το αυτο και απο μενα. Ουτε μια μερα με μηχανακι ανω των 50cc. Με μηχανακι κατω των 50cc οδηγουσα απο το 95 μεχρι το 99 (που εβγαλα διπλωμα) στο χωματοδρομο, στο τετραγωνο γυρω απο το εξοχικο! :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποτές :_innocent: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 καθολου ομως! οποτε δε ψηφησα... μονο αφου ειχα παρει το διπλωμα και δεν ειχα παρει το χαρτι στα χερια μου (αλλα ουσιαστικα ειχα διπλωμα + ασφαλεια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Δεν ψήφισα, γιατί ο χρόνος που είμουνα παράνομος από θέμα διπλώματος ήταν μερικοί μήνες, δεν είχα χρονίσει! Ποτε!!!!!!!!!!! ...εγω δεν ημουν παρανομος ποτε παρα ελαχιστες μερες μεχρι να βγει το διπλωμα και να ερθει στα χερια μου.. ποτε δεν οδηγησα χωρις διπλωμα Περίπου 1 μήνα μέχρι να εκδοθεί. ουτε εγω θα ψηφησω... το αυτοκινητο το οδηγουσα 2-3 μηνες πριν βγαλω το διπλωμα και την μηχανη την οδηγησα αφου εγινα 21 και εβγαλα διπλωμα αντε να την οδηγησα 2-3 φορες... πριν Κατι σαν ενα μηνα κι ουτε που μου ειχαν χαρισει ενα παπακι στα 16 μου . 6 μηνες εγω. Ουτε μια μερα με μηχανακι ανω των 50cc. Ποτές καθολου ομως! οποτε δε ψηφησα... Σωστός, και επειδή βλέπω και άλλους που ήταν παράνομοι μέρες, ή και 1 ή 2 μήνες, αν θέλεις μπορεί να μπει μια κατηγορία από 0 έως 1 χρόνο, και φυσικά άλλη μια κατηγορία, καθόλου παράνομος. Sorry παιδες αλλα δεν γινεται επεξεργασια της ψηφοφοριας ουτε απο συντονιστη.. (Προβλημα πλατφορμας?) Τελος παντων, απο τις απαντησεις σας φαινεται οτι οι περισσοτεροι ηταν "κυριοι" απεναντι στο νομο! ('H αλλοιως, ο tempora, o mores! :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Κι εγώ πρώτα έβγαλα δίπλωμα και μετά ξεκινησα να οδηγώ. Για το αυτοκίνητο, μόνο, έκανα εξάσκηση με παρουσία κηδεμόνα (θείος, πατέρας) ένα χρόνο πριν το πάρω αλλά πάντα σε αλάνες. Για τη μηχανή το είχα βγάλει 2 χρόνια πριν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Την επιλογη κανενα ή και την ΠΟΤΕ στην ψηφοφορια γιατι δεν την εχουμε;;;;; Δηλ το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ηταν παρανομοι;;;;; -_- +1 Πριν πάρω δίπλωμα, είχα κάνει μονάχα μια μικρή βόλτα με ένα Speedfight2 (το 100άρι, το γρήγορο). Τελος παντων...εγω δεν ημουν παρανομος ποτε παρα ελαχιστες μερες μεχρι να βγει το διπλωμα και να ερθει στα χερια μου.. Δεν ήσουν παράνομος τότε, καθώς η ημερομηνία έναρξης ισχύος του διπλώματος είναι από την ημέρα που πέρασες την εξέταση. Όχι από την ημέρα που εκδόθηκε. Για να πώ την αμαρτία μου, δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για τα αυτοκίνητα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 1 χρόνο το 50άρι 2 χρόνια το 100άρι 4 μήνες το ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Εγώ έχω δίπλωμα ανεξαρτήτως κυβικών εδώ και καμιά δεκαρά χρόνια αλλά δεν έχω μοτοσυκλέτα!!! Για βάλε και ανάλογη ψηφοφορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 2 μηνες παρανομος με το Runner και μαλλον θα με κανα 3μηνο με το καινουργειο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Αυτο το θεμα δεν με αφορα... Σοβαρα τωρα δεν εχω οδηγησει ποτε τπτ παρανομα.Ουτε το 50αρι! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες