Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μολις εμαθα κατι παρα πολυ καλα νεα στο τηλεφωνο. Ενα αγαπητο μελος αγορασε ενα Στρομα 650 της κουτας... Ποιος να ειναι αραγε ? Σε οσους το ειπε παρακαλω να κρατησετε το στοματακι σας κλειστο Αντε "παιδι" Καλοταξιδο !!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοριζικο .....αλλα ποιος ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοριζικο .....αλλα ποιος ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Φιλαράκο: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ - ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ( Υπομονή στο στρώσιμο αν και είναι 650cc., οπότε είσαι οκ.) << Υ.Γ. Θα έρθει κάποτε και η δικά μου η σειρά. >> ____________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλαράκο: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ - ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ( Υπομονή στο στρώσιμο αν και είναι 650cc., οπότε είσαι οκ.) << Υ.Γ. Θα έρθει κάποτε και η δικά μου η σειρά. >> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ____________________________________________________________________________________________________________________ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Μολις εμαθα κατι παρα πολυ καλα νεα στο τηλεφωνο. Ενα αγαπητο μελος αγορασε ενα Στρομα 650 της κουτας... Ποιος να ειναι αραγε ? Σε οσους το ειπε παρακαλω να κρατησετε το στοματακι σας κλειστο Αντε "παιδι" Καλοταξιδο !!!!!!!!!!!! προφανώς ο Mathosalas πήρε και δεύτερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ε λογικα αυριο θα κανει τα πρωτα του 500 χιλιομετρακια σχεδον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ????ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΕΕΕΕΕ??? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 [προφανώς ο Mathosalas πήρε και δεύτερο!!! Kαι ψαχνω μόντα να τα δεσω παρεα για να εχω το ΠΡΩΤΟ Vstrom 1300 γιατι μου λειψανε τα κυβικα Καλοταξιδος ο φιλος,μια χαρα μοτο πηρες! Αντε και στα...δικα μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ε λογικα αυριο θα κανει τα πρωτα του 500 χιλιομετρακια σχεδον... Δεν θα μπορεσει αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Kαλορίζικο!!!Χρωματάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοριζικο και καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δεν το πειρα εγω Χρωμα μαυρο ειναι. Αρνειται ο ιδιος να αναφερει λεει οτι το πειρε, οποτε εκανα εγω την ΠΟτανια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοριζικο να ναι και καλοταξιδο,ποιος να ναι αραγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλορίζικο και καλοτάξιδο σε όποιον το πήρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) μαλονεγω ξερω .....καλοριζικο φιλε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 :D Φιλαράκο: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ - ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ( Υπομονή στο στρώσιμο αν και είναι 650cc., οπότε είσαι οκ.) << Υ.Γ. Θα έρθει κάποτε και η δικά μου η σειρά. >> ____________________________________________________________________________________________________________________ Επειδη δεν θελω να σας κουρασω, χθες παρελαβα το νεο μου στρωμα (DL-650 Κ10 Μαυρο + extra) Ταυτοχρονα αγορασα και 2 κρανη (1 airoh & 1 hjc) Ειμαι ετοιμος για αποδρασεις! Αυριο δεν μπορω επιφυλασσομαι για τις επομενες εκδρομουλες μας... Ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια! :D ________________________________________________________________________________________________ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πολλάάάάά χιλιόμετρα! Έχει καμιά διαφορά το μοντέλο του 10 απ' αυτό του 09; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ΓΙΑΝΝΗ !!! Αγρατζουνιστο !!! και καλοριζικο !! ! Αντε να σε δουμε σε καμια βολτα μαζι... ΥΓ. εγω τωρα πιο παπακι θα καμαρωνω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Καλορίζικο καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοριζικο φιλε και καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Καλοτάξιδο Γιάννη, φτου φτου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Καλα χιλιομετρα φιλε μου. παντα ορθιος και αγρατσουνιστο το νεο σου εργαλειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 καλοτάξιδο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Καλόστρωτο το στρώμα!!!! Με γειές, καλοτάξιδο και καλόβολτο :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες