Jump to content
Athan

Κράνος HJC FULL CARBON

Recommended Posts

Ρε συ Αλεξ! Μην τον γειωνετε τον ανθρωπο βρε φιλαρακι! Ξερεις πως σε αγαπαω αλλα δεν υπηρχε λογος να του πεις οτι εχασε 180 ευρω κλπ. Οκ, μπορει και να ειναι ετσι αλλα αφου το αγορασε τωρα, ποιος ο λογος να τον κανεις να αισθανθει ασχημα; :( Η να πεις οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερο σαν κρανος κλπ... Παντα υπαρχουν καλυτερα κρανη και ετσι και αλλιως καποιο κρανος κανει καλυτερα σε ενα κεφαλι απο καποιο αλλο. Τι να λεει;

Πες απλα ενα με 'γεια και αγρατσουνιστο και μεχρι εκει. :_unsure:

Ταπεινη μου γνωμη οκ;

ΥΓ. Φιλε Γιαννη, καλοφορετο και αχρειαστο να ναι! Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ σαν κρανος και ειναι best value for money για εμενα... Η HJC βγαζει εξαιρετικα κρανη (αλλο που στην Ελλαδα αν δεν γραφει Arai η Shoei το σνομπαρουμε...) :rolleyes: Αν ταιριαζε στην κεφαλα μου θα το ειχα ηδη αγορασει... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με γεια!!!

πολυ ωραιο

Και εγω θελω να παρω αυτο το κρανος αλλα δεν εχει μεντιουμ μεγεθος στην ιστοσελιδα που δειξατε...

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις ότι το Large σε σχέση με το Medium, έχει το ίδιο κέλυφος και αλλάζουν τα μαξιλαράκια.Άρα και το Large να χτυπίσει κάποιος από τον Εγγλέζο και να πάρει μία καινούρια αλλαξιά Μεσαία μαξιλαράκια από την Colori, πάλι (πολύ) κερδισμένος είναι.. :_thumbsup:

εντιτ...Άρα όταν πετυχαίνουμε μία ΕΥΚΑΙΡΙΑ, αλλά σε "λάθος" νούμερο, καλό είναι να επισκεπτόμαστε το σαιτ της εταιρίας και να "την ψάχνουμε" λίγο παραπάνω.Επίσης και μία ενημέρωση, σε κάποιο φόρουμ, για το τί σκοπεύουμε να αγοράσουμε, μόνο κερδος μπορεί να μας φέρει, αφού όλο και κάποιος θα τύχει να ξέρει κάτι παραπάνω.Η γνώση είναι δύναμη, αλλά υπάρχει μία δύναμη ακόμα μεγαλύτερη. Η ερώτηση!:cheers:

εντιτ2ξέχασα το σπουδαιότεροΦίλε σου εύχομαι να είναι "διακοσμιτικό" και όχι με την έννοια του να μην το φοράς :_thumbsup:

με γεια!!!πολυ ωραιοΚαι εγω θελω να παρω αυτο το κρανος αλλα δεν εχει μεντιουμ μεγεθος στην ιστοσελιδα που δειξατε...

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν πειράζει για τα λεφτά, αν κάθομαι και το σκέφτομαι έτσι τωρα θα ξενερώσω αλλα δεν...

ευχαριστώ όλους για τις ευχές. _thumbsup.gif

Ρε γιαννη ξεκολλα ,τι νομιζεις οτι εδω μεσα ολοι κανουμε σωστες αγορες παντα?ολοι την εχουμε πατησει ,πες οτι ενα βραδυ τα ηπιαμε με την παρεα...._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με γειά ρε φίλε! καλοφόρετο, αχρείαστο και τα σχετικά!

όσο για τα παραπάνω λευτά (τα πολύ παραπάνω λευτά βασικά)

δεν γ@μείς, τώρα έγινε :_thumbsup:

αφού το κρανάκι είναι πανάλαφρο και το γουστάρεις τίγκα τέλος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μή στενοχωριέσαι, μάλλον δεν θα είχε το νούμερό σου... γι'αυτό έχει προσφορά!

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Αλεξ! Μην τον γειωνετε τον ανθρωπο βρε φιλαρακι! Ξερεις πως σε αγαπαω αλλα δεν υπηρχε λογος να του πεις οτι εχασε 180 ευρω κλπ. Οκ, μπορει και να ειναι ετσι αλλα αφου το αγορασε τωρα, ποιος ο λογος να τον κανεις να αισθανθει ασχημα; :( Η να πεις οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερο σαν κρανος κλπ... Παντα υπαρχουν καλυτερα κρανη και ετσι και αλλιως καποιο κρανος κανει καλυτερα σε ενα κεφαλι απο καποιο αλλο. Τι να λεει;

Πες απλα ενα με 'γεια και αγρατσουνιστο και μεχρι εκει. :_unsure:

Ταπεινη μου γνωμη οκ;

ΥΓ. Φιλε Γιαννη, καλοφορετο και αχρειαστο να ναι! Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ σαν κρανος και ειναι best value for money για εμενα... Η HJC βγαζει εξαιρετικα κρανη (αλλο που στην Ελλαδα αν δεν γραφει Arai η Shoei το σνομπαρουμε...) :rolleyes: Αν ταιριαζε στην κεφαλα μου θα το ειχα ηδη αγορασει... :winking:

Δεν είχα δεί καθόλου την δεύτερη σελίδα και έσπευσα να γράψω μια δικαιολογία για να μη "ξενερώσει" τελείως ο φίλος. Αυτό με τα μεγέθη και τα κελύφη είναι εγγυημένα έτσι ή μπορεί και να την πατήσεις σε άλλη μάρκα αν πάρεις το large ενώ θέλεις το medium;

Πάντως φίλε Athan, πολλές φορές οι προσφορές κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, οπότε μη στεναχωριέσαι... (β' προσπάθεια...)

Φίλε Ταξιδευτή, συμφωνώ με τα λεγόμενά σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είχα δεί καθόλου την δεύτερη σελίδα και έσπευσα να γράψω μια δικαιολογία για να μη "ξενερώσει" τελείως ο φίλος. Αυτό με τα μεγέθη και τα κελύφη είναι εγγυημένα έτσι ή μπορεί και να την πατήσεις σε άλλη μάρκα αν πάρεις το large ενώ θέλεις το medium;

Τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Απλά εγώ αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, επειδή με ενδιαφέρει και το έψαξα λίγο και βρήκα ΑΥΤΟ

από εκεί εβγαλα το συμπέρασμα, καθώς και από το σκεπτικό, ότι δεν συμφέρει την εταιρία να έχει 6-7 διαφορετικα κελύφοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειά το κράνος ψηλέ! Από τα αγαπημένα μου μοντέλα... Πολύ όμορφο... Τα κράνη που βγάζει η εταιρία είναι κορυφαία σε σχέση με την τιμή τους... Τα λεφτά μην τα λυπάσαι... Για φάγωμα είναι! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως φίλε Athan, πολλές φορές οι προσφορές κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, οπότε μη στεναχωριέσαι... (β' προσπάθεια...)

Φίλε Ταξιδευτή, συμφωνώ με τα λεγόμενά σου!

Νικόλα...εδώ ξενέρωσα εγώ που το είδα! Νταξ... δεν ήθελα να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα, αλλά ειδικά για την συγκεκριμένη προσφορά έχει γίνει συζήτηση αρκετές φορές στο παρελθόν εδώ μέσα!

Φίλε cbk, το κράνος το δοκιμάζεις σε μαγαζί εδώ, πριν το παραγγείλεις. Εγώ που φοράω medium, στο HJC χρειάστηκα Small !!! (και small το παράγγειλα φυσικά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρανάρα.

θα μ ενδιέφερε η αγορά του.

Έχω τις εξής ενστάσεις-ερωτήσεις όμως:

σε επίπεδο ασφάλειας τι λέει? είναι τόσο ασφαλές όσο ένα shoei, arai?

διότι από ότι διάβασα από αισθητικής πλευράς σκίζει.

σε αντοχή στο χρόνο? μετά από 2 χρόνια θα είναι για πέταμα ή γενικά έχει καλές ανοχές στη φθορά?

εν ολίγοις κάνει για βασικό κράνος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα...εδώ ξενέρωσα εγώ που το είδα! Νταξ... δεν ήθελα να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα, αλλά ειδικά για την συγκεκριμένη προσφορά έχει γίνει συζήτηση αρκετές φορές στο παρελθόν εδώ μέσα!

Φίλε cbk, το κράνος το δοκιμάζεις σε μαγαζί εδώ, πριν το παραγγείλεις. Εγώ που φοράω medium, στο HJC χρειάστηκα Small !!! (και small το παράγγειλα φυσικά)

φίλε alex, δεν το σώνεις έτσι, άστο, απ'οτι φαινεται εγώ ξενέρωσα λιγότερο απο εσένα.

δεν ειμαι online 24/7 και ούτε λαγωνικό για να ψάχνω όποια συζήτηση έχετε κάνει.

βέβαια καλή η πληροφόρηση σου αλλά μπορείς να το κάνεις με πιο πολύ τάκτ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρανάρα.

σε αντοχή στο χρόνο? μετά από 2 χρόνια θα είναι για πέταμα ή γενικά έχει καλές ανοχές στη φθορά?

δυστηχώς πολλοί λίγοι μπορούν να το απαντήσουν αυτό για ασφάλεια (αφού λίγοι το έχουν πάρει και δεν ξέρουμε κατα πόσο έχουν εμπλακεί σε ατύχημα) αλλά πλέον όλες οι εταιρείες είναι ψηλά στο θέμα ασφάλειας, μερικές έχουν μείνει με το όνομα παρακαταθήκη.

σαφώς και μπορείς να το έχεις για βασικό κράνος. αυτό ούτε να το ρωτάς.

και τα arai σε δοκιμές της sharp έχουν βγεί κατώτερα του ονόματος τους σε σχέση με λιγότερο διαδεδομένες εταιρείες.

μην μένεις στο όνομα...

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρανάρα.

Να σε πω εγώ που το έχω.

Βασικά στο τεστ που είχαμε όλοι δει, είχε πάρει την κορυφαία βαθμολόγηση (5αστέρια) από τον κρατικό φορέα της Αγγλίας που έγινε το τεστ. (τα ΧR1000 είχαν πάρει 3 αστέρια και αρκετά πανάκριβα arai το ίδιο) Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση επ΄αυτού κάτω πόσο σωστό ήταν το τεστ κι αν υπήρχαν σκοπιμότητες.

Πέρα από αυτό.. αισθητικά με χαλάει που είναι τεράστιο! Αν το βάλεις δίπλα σε ένα Shoei XR1000 δείχνει (και είναι τεράστιο) Σε κάνει κεφάλα εν ολίγοις όταν το φοράς :D

Kατά τ΄αλλα, σαν σχεδιασμός είναι όμορφος.

Ο εξαερισμός του είναι μέτριος. Το XR1000 είναι πολύ καλύτερος (βασικά του Shoei δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει ένας εξαερισμός κράνους, ενώ του HJC αλλά και των περισσότερων κρανών πλην shoei arai, δεν δουλευουν σωστά. Κάποια κράνη μάλιστα...είτε τους έχεις ανοιχτούς τους αεραγωγούς, είτε κλειστούς...ένα και το αυτό είναι :tooth:

Tώρα από αντοχές...δεν ξέρω, αλλά φαίνεται να έχει ποιοτικά υλικά και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στην φθορά του χρόνου. Αν το προσέξεις από χτυπήματα και γρατσουνιές, σε πάει άνετα στη 5ετία. (μετά θα το βαρεθείς ούτως ή άλλως! :grin:

Σαν εφαρμογή και αίσθηση, είναι πολύ καλό, με καλή ορατότητα και αντιθαμβωτική ζελατίνα. Από θόρυβο είναι καλό. Δεν είναι και το πιο ήσυχο κράνος, αλλά ούτε και θορυβώδες. Στο μέσο όρο και προς το ήσυχο θα έλεγα. (το XR 1000 κάνει περισσότερη φασαρία)

Η ζελατίνα μπαινοβγαίνει με μια κίνηση, αλλά η μαύρη που έχει η HJC δεν είναι όσο μαύρη θα έπρεπε.

Τι άλλο? Αυτά... :D

φίλε alex, δεν το σώνεις έτσι, άστο, απ'οτι φαινεται εγώ ξενέρωσα λιγότερο απο εσένα.

δεν ειμαι online 24/7 και ούτε λαγωνικό για να ψάχνω όποια συζήτηση έχετε κάνει.

βέβαια καλή η πληροφόρηση σου αλλά μπορείς να το κάνεις με πιο πολύ τάκτ. :_thumbsup:

Δεν προσπάθησα να σώσω τίποτα. Από πότε γίνεσαι υπόλογος όταν πεις σε κάποιον ότι αγόρασε κάτι πολύ ακριβά ενώ θα μπορούσε να το πάρει φθηνότερα? Αν είναι δυνατόν δηλαδή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο κράνος!

και γω στη αρχή για HJC έψαχνα!

Επίσης αυτό το carbon look απέξω το κάνει πολύ ξεχωριστό!

Μεyes Μεyes!

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή αξίζει να δοκιμάσω την αγορά του ε?

έλεγα για XR-1100,

αλλά άμα είναι να γλυτώσω 200 ευρώ διαφορά και όπως λέτε έχει και κορυφαία ασφάλεια, να πάω με κλειστά μάτια για το HJC.

βλέπω ότι γενικώς και στα τεστ των μοτοσυκλετών το χρησιμοποιούν γενικά.

έχω ακούσει και σχόλια από μαγαζιά κρανών ότι τα HJC δεν είναι κράνη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτελεσμα μετραει και ειναι οτι το καραγουσταρεις,δεν πειραζει για τα λεφτα...αλωστε εχουμε να δωσουμε πολλα ακομα στην ζωη μας(αλλου ειναι οι αξιες μας)

Καλοριζικο ειπα???:victory::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε καλοφορετο ελα να κλαψουμε παρεα ......ρε μην κολλας και εγω ηθελα το κρανος ατακα και επιτοπου και πηγε 830 σιγα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το κρανος μαν...

Στα @@ σου για τα παραπανω λεφτα,θα δουλεψεις μια ωρα παραπανω κ εβγαλες την χασουρα.

Φυσικα εαν δεν εισαι κ 24/7 στο ιντερνετ θα βλεπεις την παραπλανητικη διαφημιση της Κολορι που πουλαει τα κρανη της HJC 100% ακριβοτερα απο οτι στο εξωτερικο.Τρανο παραδειγμα το δικο σου κρανος κ το κρανος που θελω να αγορασω,την ρεπλικα του Ben Spιes,που εδω κοστιζει 280 ευρω κ απο το εξωτερικο ερχεται με 150 μαζι με τα μεταφορικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το κρανος μαν...

Στα @@ σου για τα παραπανω λεφτα,θα δουλεψεις μια ωρα παραπανω κ εβγαλες την χασουρα.

Φυσικα εαν δεν εισαι κ 24/7 στο ιντερνετ θα βλεπεις την παραπλανητικη διαφημιση της Κολορι που πουλαει τα κρανη της HJC 100% ακριβοτερα απο οτι στο εξωτερικο.Τρανο παραδειγμα το δικο σου κρανος κ το κρανος που θελω να αγορασω,την ρεπλικα του Ben Spιes,που εδω κοστιζει 280 ευρω κ απο το εξωτερικο ερχεται με 150 μαζι με τα μεταφορικα.

Για την δουλεια που κανει ο Athan ειναι 3 ωρες δουλεια ΤΕΛΟΣ...lipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ παιδιά :_thumbsup:

ειλικρινά δεν με έχει χαλάσει, η χαρά ειναι μεγαλύτερη.

αλλά κάποια άτομα βγάζουν μία ξινίλα ώρες ώρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι δουλεια κανη ....?τραβαη μ@...α στους κουλους?

αν και ανέδεια, γέλασα με τη ψυχή μέσα στην ιώση που με έχει καθηλώσει :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα