REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://helmet.8m.net/kranos.htm Διάβασα το παραπάνω και προβληματίστηκα... Βέβαια σε καμία περίπτωση δε με έπεισε να μη φοράω κράνος! Αλλά θα ήθελα να "ακούσω" και τις δικές σας απόψεις! Ως ποιο παμπαλέ με το σπορ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον REPT1L3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mickymouse 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Επικίνδυνο - ας το πούμε- άρθρο. Πολλα συμπεράσματα είναι απλά άκυρα και λανθασμένα. Αναφέρει ότι μιλάει για οδήγηση με ταχύτητα κάτω των 80 χλμ/ωρα και μέσα στην πόλη αλλά δεν αναφέρει πόσοι πέθαναν από συγκρούσεις με κάτω από 40χλμ/ωρα με το μανααδικό χτύπημα που είχαν να είναι στο κεφάλι (πχ πρόσκρουση με κράσπεδο/ πεζοδρόμιο). Αν αναλύσουμε κάθε μαμακια που λέει ο τύπος τότε θα πρέπεί να γεμίσουμε 2 σελίδες. Το κείμενο είναι απλά μια ηλίθια προσπάθεια να δικαιολογηθεί μια συμπεριφορά επικίνδυνη για αυτόν που την ασπάζεται αλλά και για τρίτους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι καινούργια αυτή η σελίδα. Όσο για αυτά που λέει, μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας και νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε. Εμενα πάντως δεν με έπεισαν... Βέβαια ένα άλλο θέμα είναι ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι επικίνδυνη παπαριά του κατέβει στο κεφάλι χωρίς να αντιμετωπίζει συνέπειες. Αν κανένας βγεί στο κέντρο της Αθήνας χωρίς κράνος, χτυπήσει (με λιγότερα από 80 χλμ όπως μας συμβουλεύει η τύπισσα) και πεθάνει ή χτυπήσει με ανεπανόρθωτες βλάβες, θα μπορέσει η οικογένεια του να κάνει μήνυση σ' αυτή την επικίνδυνη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Γι'αυτό και το πόσταρα γιατί μου φάνηκε αρκετά έως πολύ υπερβολικός. Δε ξέρω αν είναι παλιό, εγώ πάλι χθες το διάβασα... Κάλό είναι νομίζω να υπάρχει για να έχουν γνώση οι φύλακες :) Το κακό/καλό είναι η ελευθερία λόγου που δίνει το internet! Και λέω καλό γιατί αρκετές φορές υπάρχουν και χρήσιμα και σωστά άρθρα/απόψεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 θα μπορουσα ν απαντησω στο καθε επιχειρημα βλακεια που λεει..αλλα βαριεμαι ναι στο κρανος..οσο για το αν καποιος δεν εχει καλη οραση λογω κρανους να βρει κρανος που ειναι αρκετα ανοιχτο στο πλαι ή στην χειροτερη κρανος τζετ.. ελεος με τις μπουρδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Φανταζομαι αντιστοιχη αποψη θα εχει και για την ζωνη ασφαλειας, για τον αεροσακο, ακομα και για τα αλεξιπτωτα.. Η ιστοσελιδα αυτη ειναι αποδειξη της "αλλης" πλευρας του internet, δηλ οταν η ελευθερια λογου ξεπερνα τα ορια της σφαιρικης ενημερωσης και γινεται παραπληροφορηση. Αν θελει αυτος ο διδακτωρας να μην το φοραει.. Εγω παλι, ως θυμα των πολυεθνικων, θα συνεχιζω να αγοραζω το καλυτερο κρανος που μπορω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Αν θελει αυτος ο διδακτωρας να μην το φοραει.. Εγω παλι, ως θυμα των πολυεθνικων, θα συνεχιζω να αγοραζω το καλυτερο κρανος που μπορω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Τι να πω το διάβασα, και διαπίστωσα ένα οργισμένο κείμενο, κυρίως λόγω της επιβολής, χρήσης του κράνους. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω, περισσότερο μάχεται την επιβολή μέτρων από την πολιτεία, εναντία στα προσωπικά δικαιώματα του ατόμου.(Σε αυτό με βρίσκει σύμφωνο, αν εγώ θέλω να σαλτάρω από τον τρίτο στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι, ποιοι είστε εσείς κύριοι που θα μου βάλετε κράνος με το ζόρι?). Τώρα τα παραδείγματα που αναφέρει για την ακαταλληλότητα της χρήσης του κράνους, τα βρίσκω τουλάχιστον ατυχή (για να μην πω επικίνδυνα). Η χρησιμότητα του κράνους είναι νομίζω αποδεδειγμένη σε όλους μας. Τώρα αν έχει δικαίωμα η πολιτεία να επιβάλει τη χρήση κράνους, σε αυτόν που θέλει να κουτουλήσει το κεφάλι του στο κράσπεδο ξεκρανοτος, δεν ξέρω να απαντήσω. Προσωπικά το φορώ γιατί αναγνωρίζω την χρησιμότητα του, και θα το απαιτήσω από αυτόν που θα ανεβεί στη μηχανή μαζί μου, γιατί έχω και την δική του ευθύνη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δε θα σχολιάσω το άρθρο, άλλωστε η γνώμη είναι σαν την κωλ%^%^υπίδα, καθένα έχει απο μία. Και γω διαφωνώ με την επιβολή χρήσης κράνους. Δικό μου είναι το κεφάλι, αν θέλω το κοπανάω στον τοίχο για να σπάσει. Αλλά, αλλού είναι το θέμα όσων αφορά τους νόμους περί χρήσης κράνους, ζώνης κτλ. Τα γνωστά σε όλους μας νοσήλεια, έξοδα περίθαλψης, ασφάλειες κτλ. Επομένως η "πολιτεία" επιβάλλει να γίνεται η χρήση κράνους για να μην τα επιφορτίζονται τα ασφαλιστικά ταμεία με όλα τα παραπάνω έξοδα όταν γίνει το κακό. Είναι ένας τσίρκο παραλόγων είναι η αλήθεια, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, αλλά τί να πει και τί να κάνει κανείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 - Εχετε χτυπήσει ποτέ το κεφάλι σας σε κανένα ντουλάπι κουζίνας που το ξεχάσατε π.χ. ανοιχτό? Είναι χτύπημα με ούτε καν 1 χλμ. την ώρα σε σταθερό αντικείμενο. Σκέψου την ώρα που κοπανάς το κεφάλι σου στοπ φτερό του αντιθέτως ερχόμενου αυτοκινήτου ή στο πεζοδρόμιο. Think about. Αν έχεις μυαλό. Γιατί αν δεν έχεις, τί να προστατέψεις με το κράνος? - Εχετε φάει ζουζούνι (μπάμπουρα, μέλισσα, σφίγγα) στη μούρη με 80 χλμ. την ώρα? Δύσκολα κρατάς τον έλεγχο με καρφωμένη σφίγγα στο μάτι. Και ο μη έχων τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ και εμπλέκει και άλλους. Είναι λοιπόν μόνο "δική μου υπόθεση" το να μη φοράω κράνος? Καλή ανάσταση και καλά μυαλά σε όσους επιχειρηματολογούν χωρίς να ξέρουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Μ@λ@κί@ς το ανάγνωσμα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 μαλακίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Εγώ ήθελα να μάθω, που το ξεθάβετε αυτό το άρθρο κάθε χρόνο!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Ίσως είναι η δέκατη! Αμάν πια με τον όποιον παπάρα το έγραψε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχω διαβάσει ποτέ μου... Ένα κάρο ανεξάρτητοι οργανισμοί που ασχολούνται με προδιαγραφές κι ασφάλεια κάνουν λάθος, και μόνο ο συγγραφέας της σελίδας αυτής ξέρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 :_zeppelin: Καλά, μεγαλύτερες μ... δεν έχω ακούσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η κυρια που το εγραψε εχει μεγαλη πλακα, συμφωνω με τον φιλο αιγαιοπλοο απολυτα και οχι μονο,ειναι παρα πολλες οι περιπτωσεις να χτυπησεις ακομα και με 5 χλμ οπως εμενα ενας φιλος πατησε σε καπακι απο κοκα κολα πατησε φρενο τυχαια επανω του, και επεσε και εσπασε το χερι και παραλιγο το κεφαλι του αν δεν φοραγε κρανος....η κυρια που το εγραψε μαλον εχει προβλημα με τον κομμωτηριο χαλανε τα μαλλια της με το κρανος.....και κατι αλλο ξερεις κυρια μου αν φοραγανε κρανος ποσα παλικαρια θα ειχανε σωθει ΞΕΡΕΙΣΣΣΣ? η παει συννεφο... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Eιμαι περιεργος αν ο καραγκιοζης που το εγραψε αυτο αν εχει φορεσει ποτε κρανος... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!!!! Αποδείξεις Όσον αφορά την σχέση κράνους και πρόληψης ατυχήματος 1) Το κράνος μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο. Ενδέχεται να μην αντιληφθεί ο οδηγός ένα όχημα το οποίο έρχεται από πίσω και να συγκρουστεί με αυτό. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! 2) Το κράνος μειώνει την ακουστική αντίληψη και ιδιαίτερα την ικανότητα προσδιορισμού της πηγής του ήχου. Κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα μέσα σε πόλη, ο οδηγός αντιλαμβάνεται την ύπαρξη και θέση άλλων οχημάτων από τον θόρυβο π.χ. του κινητήρα ή των τροχών τους. Έτσι είναι δυνατό να κάνει ασφαλείς ελιγμούς και να αποφύγει πρόσκρουση. Κάθε μείωση της ακουστικής αντίληψης του περίγυρου, αυξάνει αισθητά και την πιθανότητα σύγκρουσης. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΝΕ 3) Η χρήση κράνους δίνει την ψευδαίσθηση ασφάλειας και ο οδηγός γίνεται λιγότερο προσεκτικός. Αυτός που φορά κράνος καθίσταται ανώνυμος και μειώνεται το αίσθημα ευθύνης προς τους άλλους. Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες φέροντες κράνος διαπράττουν αδικήματα χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο να αναγνωριστούν. ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΕΠΕΙΣΗΣ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ...ΑΤΡΩΤΟΙ!!! 4) Η χρήση κράνους προξενεί αίσθημα μικρής ή μεγάλης δυσφορίας στον οδηγό, ανάλογα με την ευαισθησία του, με αποτέλεσμα να μειώνει σε αντίστοιχο βαθμό και την προσοχή του. Η δυσφορία προκαλείται α) λόγω του βάρους του κράνους, β) λόγω της διατάραξης στην φυσική ψύξη της κεφαλής, διότι αφενός εμποδίζει την απαγωγή θερμότητας με εξάτμιση του ιδρώτα και εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολίας και αφετέρου κατακρατά την ηλιακή ακτινοβολία σε περίπτωση που το χρώμα του είναι σκούρο (η χαμηλή εντός πόλης ταχύτητα και οι στάσεις στα φανάρια αποκλείουν την ψύξη), γ) λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την παρεμπόδιση αερισμού, δ) λόγω της μείωσης της οπτικοακουστικής αντίληψης με αποτέλεσμα το άτομο να αισθάνεται αποκλεισμένο από το περιβάλλον. ΕΝΩ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑ, Ή ΑΝ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ 5) Η χρήση κράνους εμποδίζει τον οδηγό να φορέσει τα γυαλιά κατά του αέρα και ήλιου, ενώ ο ενσωματωμένος πλαστικός ανεμοθραύστης είναι άχρηστος για πολλούς λόγους: α) Αν είναι σκούρος είναι ακατάλληλος για νυκτερινή οδήγηση και αν είναι άχρωμος είναι ακατάλληλος για οδήγηση με ήλιο), β) μετά από ένα διάστημα γεμίζει γρατσουνιές και καθίσταται ακατάλληλος σε κάθε περίπτωση. ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ??? ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΕ - ΝΥΧΤΑ::: 6) Εάν έντομο, όπως είναι η μέλισσα ή η σφίγγα, εισέλθει και παγιδευτεί στο κράνος, η προσοχή του οδηγού θα περισπαστεί με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΣΦΙΓΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΙΔΕΣ,ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ!!! Αυτη ηταν η απαντηση μου την προηγουμενη φορα που μπηκε το θεμα... Απλα να συμπληρωσω οτι οποιος γραφει τετοια πραγματα πρεπει να ειναι τουλαχιστον αρρωστος και πως ελπιζω με τις μαλακιες αυτες να μην εχει επηρεασει κανεναν... Το αν καποιος φορα ή οχι κρανος δεν ειναι μονο δικο του θεμα,διοτι χωρις την χρηση κρανους,εκτος του τραυματισμου που μπορει να υποστει,αυξανει τις πιθανοτητες να προκαλεσει ο ιδιος καποιο ατυχημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλά εντάξη... Τους ξέρουμε τέτοιους ανθρώπους που εαν τύχει να το πάθει το παιδί τους θα κάνουν μήνυση στο κράτος που δεν έβγαλε το ΦΠΑ απο τα κράνη και δεν μπόρεσαν να του πάρουν ένα. Πέρα από τις ανακρίβιες όσον αφορά την προστασία του κράνους, σε επίπεδο κρατικού φορέα μας γράφει μην πιάνεις εμένα που δεν φοράω κράνος πιάσε αυτόν που βγάζει τραπέζια έξω, ή που βάζει θορυβώδη εξάτμιση έλα όμως και αυτός ο άλλος που τα κάνει αυτά θα γυρίσει να πεί γιατί δεν πιάνεις αυτούς που δεν φοράνε κράνος ? Έτσι όμως δεν μπορεί να δουλέψει μια χώρα, να κάνει δηλαδή αστυνόμευση κατα προσέγγυση και όπου τον συμφέρει τον καθένα από εμάς.Τώρα όσον αφορά το δεν βλέπεις καλά δεν ακούς καλά άστο, είναι πασιφανές οτι δεν έχει οδηγήσει ποτέ της. Αυτό θα μπορούσε να στο πει και στο αυτοκίνητο, να απαγορεύσουν τα παράθυρα γιατί μειώνουν την ακουστική επίσης να απαγορεύσουν τα ραδιόφωνα γιατί και αυτά την μειώνουν.Ε καλά τώρα αυτές τις απόψεις θα τις πίστευε μόνο η Λουκά (μην ακούτε heavy metal είναι του διαβόλου). Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν εχω ξαναδιαβασει μεγαλυτερη μαλακια στη ζωη μου. Ανυποστατες θεωρητικες μπουρδες. Αναφερω μονο ενα και τελος. Αυτο με το εντομο. Θα αποσπαστει η προσοχη σου αν και εφοσον εγλωβιστει μεσα και οχι αν το φας με 60χλμ στη μαπα...Ελεος. Η κυρια Ξενου πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες της ως προς τα ακρως επικινδυνα γραφομενα της και να αυτοεξοριστει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι μλκ γράφουν οι άνθρωποι. Το 2002 είχα ένα ατύχημα (δικό μου λάθος) στην διάβαση Καστανίας (Κοζάνη-Βέροια). Έσκασα με τα μούτρα στο βουνό. Το αποτέλσμα, μόνο μια ελαφριά διάσειση. Ας μη φορούσα κράνος και .... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον Darko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ελεος τι γραφουν οι ανθρωποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Εγώ ήθελα να μάθω, που το ξεθάβετε αυτό το άρθρο κάθε χρόνο!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Ίσως είναι η δέκατη! Αμάν πια με τον όποιον παπάρα το έγραψε! όντως, κάθε εξάμηνο περίπου εμφανίζονται παρόμοια άρθρα. Τα έχουμε όλα πει εκατό φορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Εγώ αυτό το άρθρο το βλέπω 1η φορά.......το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο που το έγραψε.Ανάθεμα και αν έχει φορέσει ποτέ στην ζωή του κράνος ή έχει έχει πιάσει στα χέρια του μηχανή.Ας φάει 2-3 τούμπες χωρίς κράνος και μετά να έρθει να μας πει τι χαμπάρια μάστορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες