yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 αρχισαν παλι μαλλον λογω ζεστης να εμφανιζονται διαφοροι τυποι με μοτο φορωντας - μη φορωντας το κρανος δηλαδη το βαζουν μεν αλλα δεν το φορανε το εχουν μεχρι το υψος των ματιων και η απορια μου ειναι ? εχουν μεγαλο κεφαλι και επομενος δεν τους χωραει το κρανος ? ( αρα και μεγαλο εγκεφαλο)!!! η εχουν την ελπιδα οτι δεν θα τους γραψει η αστυνομια ? και βεβαια αναρωτιεμαι ! γιατι δεν το κανουν και τον χειμωνα ? για το κρυο μηπως? λεω τωρα εγω μηπως ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Η αληθεια ειναι οτι προχθες εκανε φοβερη ζεστη και ειχε ζεσταθει για τα καλα το κεφαλι μου, δεν υπαρχει σωτηρια, αλλα βλεπεις τι μπορεις να παθεις σε περιπτωση τουμπας (βλεπε Πανο-vato_loco) και σου περναει η ζεστη και ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Το καλο που πετυχαινα τον τελευταιο καιρο στην λαμια ηταν: Φορανε απο πανω το μπουφαν μηχανης κανονικα,αλλα το κρανος το εχουν στο χερι... Ελεος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ρε παιδιά. άμα κάνει ζέστη το κράνος δεν είναι αρνητικό ίσα ίσα έχει μονωτικό και δε σε χτυπάει ο ήλιος ντάλα. άσε που άμα κινείσαι και λίγο είναι αρκετά καλά. εγω το καλοκαίρι φοράω και μπαλακλάβα. βοηθάει την εξάτμιση του ιδρώτα εν κινήσει και τελικά δροσίζει... αμα φοράς το κράνος σα περικεφαλαία ρισκάρεις να τσακίσεις το σβέρκο σου με τόση ανισοκατανομή βάρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Ε ναι ρε φίλε, ξέρεις πόσο ενοχλεί τώρα που καλοκαίριασε? Μαζεύει, ζαρώνει, άσε, χάλια σου λέω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Aν έχει ζέστη τώρα.......σε 2-3 μήνες τι θα έχει???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 αρχισαν παλι μαλλον λογω ζεστης να εμφανιζονται διαφοροι τυποι με μοτο φορωντας - μη φορωντας το κρανος δηλαδη το βαζουν μεν αλλα δεν το φορανε το εχουν μεχρι το υψος των ματιων οι λεγόμενοι "Περικλήδες" ξαναχτυπούν! Καλοκαίρι 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdemona 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα.... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα.... Αααααχαχα, πιο πετυχημέδο δεν γίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 οι λεγόμενοι "Περικλήδες" ξαναχτυπούν! Καλοκαίρι 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 στη θεωρια ειμαστε ολοι καλοι και με παντοφλα εχω οδηγησει και με κοντομανικο και με σορτσακι και με το κρανοs στα ματια και χωριs κρανοs υπαρχει καποιοs που να μην το εχει κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ το καλοκαίρι στα νησια δεν φοράω κρανος... Το ομολογώ. Επίσης στα νησιά είμαι με το φανελάκι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα.... χαχαχαχα, Είσαι Θεός ρε φίλε! Άκου τι λέει! :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 εμενα η απορια μου ειναι αμα πεσεις ετσι με το κρανος μισοβγαλμενο, δεν θα σπασει ο σβερκος σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Ναι όλοι το έχουμε κάνει. Άλλοι σαν παιδιά που είμασταν και δεν υπήρχε η γνώση.Και άλλοι ακόμη και τώρα που μεγάλωσαν και έχουν μάθει τα μισά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 oυ γιατι δεν φοραει κρανοs ου γιατι φοραει το ανοιγομενο κρανοs δεν ειναι καλο ου γιατι δεν εχει εξοπλισμο ου γιατι κλανει το ποπι ου το ενα ου το αλλοοοοοοοο!! ελεοs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα.... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Προσωπικά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνος ο οδηγός που έχει κάτι σφηνωμένο στο κεφάλι του, αντί για φορεμένο / καθόλου φορεμένο. Αν του φύγει προς τα πίσω, μαλακία θα κάνει για να το πιάσει. Αν του κατέβει, δεν θα βλέπει. Οπότε "ΟΥ" κ συγγνώμη εάν κουράζω, αλλά δεν θέλω να την βρώ από τον λακαμά που ήθελε να κάνει τσιγαράκι ή ζεστενόταν ή ότι άλλο του κατέβει του καθενός. Και όχι, δεν το έχουμε κάνει όλοι, το να οδηγήσουμε ξεκράνωτοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
avel 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 και με παντοφλα εχω οδηγησει και με κοντομανικο και με σορτσακι και με το κρανοs στα ματια και χωριs κρανοs υπαρχει καποιοs που να μην το εχει κανει? Παρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 oυ γιατι δεν φοραει κρανοs ου γιατι φοραει το ανοιγομενο κρανοs δεν ειναι καλο ου γιατι δεν εχει εξοπλισμο ου γιατι κλανει το ποπι ου το ενα ου το αλλοοοοοοοο!! ελεοs Έχεις και εσύ τα δίκια σου για όσα λέγονται και γράφονται. Δεν είναι ωραίο να επιβάλεις στον άλλο την γνώμη σου. Βέβαια κατα βάθος γνωρίζεις όσα θα έπρεπε για τις πράξεις σου ως μοτοσυκλετιστής. Συγγνώμη εαν γίνομαι καταπιεστικός αλλά είναι απλά η γνώμη, δεν είμαι δα και η τροχαία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Εμενα παλι οσο και να το πεδεψω το κρανος ορθιο μονο του δεν καθεται γιατι εχει μια παραξενη κληση στο κατο μερος για την αεροδυναμικη... Δεν ειναι κρανη αυτα για την Ελλαδα! Ποσες φορες το καλοκαιρι οδηγουσα και εκανα καγκουριες με την σαγιοναρα, το μαγιο, ξεκρανωτος και χωρις μπλουζακι ενας θεος ξερει μονο Παντα θα υπαρχουν οι ξεκρανωτοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Παρών. Βάλε κι εμένα. ΑΛλά βέβαια μισοφορώντας το κράνος μπορεί κανείς και να μην κινδυνεύει, μια και τα άχυρα που έχει μέσα το κεφάλι του να μην παθαίνουν τίποτα απο κουνήματα και πτώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Βάλε κι εμένα. ΑΛλά βέβαια μισοφορώντας το κράνος μπορεί κανείς και να μην κινδυνεύει, μια και τα άχυρα που έχει μέσα το κεφάλι του να μην παθαίνουν τίποτα απο κουνήματα και πτώσεις. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση, όλα αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν και μικρότεροι σε ηλικία. Σκεφθείτε πως αντιδρούσατε και εσείς όταν σας απαγόρευαν κάτι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν το πάμε προσωπικά. Αλλά δε μπορεί, κάθε φορά που το βλέπω μένω έκπληκτος, σα να το βλέπω πρώτη φορά. Είναι δυνατόν; Ισως καλοκαίρι για να πας περίπτερο να βαριέσαι να ντυθείς και να πηγαίνεις με βερμούδα, σαγιονάρα κοντομάνικο. Το καταλαβαίνω, αν και δεν το κάνω.Ακόμα και το ξεκράνωτος είναι λιγότερο επικίνδυνο απο το μισοκρανωμένος.Μα τί σκέφτονται και το κάνουν; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον Manos2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες