Jump to content
yannisdoul

ημι-ξεκρανωτοι

Recommended Posts

αρχισαν παλι μαλλον λογω ζεστης να εμφανιζονται διαφοροι τυποι με μοτο φορωντας - μη φορωντας το κρανος

δηλαδη το βαζουν μεν αλλα δεν το φορανε

το εχουν μεχρι το υψος των ματιων

και η απορια μου ειναι ?

εχουν μεγαλο κεφαλι και επομενος δεν τους χωραει το κρανος ? ( αρα και μεγαλο εγκεφαλο)!!!

η εχουν την ελπιδα οτι δεν θα τους γραψει η αστυνομια ?

και βεβαια αναρωτιεμαι ! γιατι δεν το κανουν και τον χειμωνα ? για το κρυο μηπως?

λεω τωρα εγω

μηπως ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η αληθεια ειναι οτι προχθες εκανε φοβερη ζεστη και ειχε ζεσταθει για τα καλα το κεφαλι μου, δεν υπαρχει σωτηρια, αλλα βλεπεις τι μπορεις να παθεις σε περιπτωση τουμπας (βλεπε Πανο-vato_loco) και σου περναει η ζεστη και ολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλο που πετυχαινα τον τελευταιο καιρο στην λαμια ηταν: Φορανε απο πανω το μπουφαν μηχανης κανονικα,αλλα το κρανος το εχουν στο χερι... Ελεος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά. άμα κάνει ζέστη το κράνος δεν είναι αρνητικό ίσα ίσα έχει μονωτικό και δε σε χτυπάει ο ήλιος ντάλα.

άσε που άμα κινείσαι και λίγο είναι αρκετά καλά.

εγω το καλοκαίρι φοράω και μπαλακλάβα. βοηθάει την εξάτμιση του ιδρώτα εν κινήσει και τελικά δροσίζει...

αμα φοράς το κράνος σα περικεφαλαία ρισκάρεις να τσακίσεις το σβέρκο σου με τόση ανισοκατανομή βάρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι ρε φίλε, ξέρεις πόσο ενοχλεί τώρα που καλοκαίριασε? Μαζεύει, ζαρώνει, άσε, χάλια σου λέω... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν έχει ζέστη τώρα.......σε 2-3 μήνες τι θα έχει????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχισαν παλι μαλλον λογω ζεστης να εμφανιζονται διαφοροι τυποι με μοτο φορωντας - μη φορωντας το κρανος

δηλαδη το βαζουν μεν αλλα δεν το φορανε

το εχουν μεχρι το υψος των ματιων

οι λεγόμενοι "Περικλήδες" ξαναχτυπούν!

Καλοκαίρι 2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα....

Αααααχαχα, πιο πετυχημέδο δεν γίνεται :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη θεωρια ειμαστε ολοι καλοι

:meeting:

και με παντοφλα εχω οδηγησει και με κοντομανικο και με σορτσακι και με το κρανοs στα ματια και χωριs κρανοs

υπαρχει καποιοs που να μην το εχει κανει?

:frusty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το καλοκαίρι στα νησια δεν φοράω κρανος... Το ομολογώ.

Επίσης στα νησιά είμαι με το φανελάκι.

Τροποποιήθηκε από τον renovatio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σα να βαζεις καποτα και να κοβεις το μπροστα....

χαχαχαχα, Είσαι Θεός ρε φίλε!

Άκου τι λέει!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα η απορια μου ειναι αμα πεσεις ετσι με το κρανος μισοβγαλμενο, δεν θα σπασει ο σβερκος σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι όλοι το έχουμε κάνει. Άλλοι σαν παιδιά που είμασταν και δεν υπήρχε η γνώση.Και άλλοι ακόμη και τώρα που μεγάλωσαν και έχουν μάθει τα μισά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oυ γιατι δεν φοραει κρανοs ου γιατι φοραει το ανοιγομενο κρανοs δεν ειναι καλο ου γιατι δεν εχει

εξοπλισμο ου γιατι κλανει το ποπι ου το ενα ου το αλλοοοοοοοο!!

ελεοs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνος ο οδηγός που έχει κάτι σφηνωμένο στο κεφάλι του, αντί για φορεμένο / καθόλου φορεμένο.

Αν του φύγει προς τα πίσω, μαλακία θα κάνει για να το πιάσει.

Αν του κατέβει, δεν θα βλέπει.

Οπότε "ΟΥ" κ συγγνώμη εάν κουράζω, αλλά δεν θέλω να την βρώ από τον λακαμά που ήθελε να κάνει τσιγαράκι ή ζεστενόταν ή ότι άλλο του κατέβει του καθενός.

Και όχι, δεν το έχουμε κάνει όλοι, το να οδηγήσουμε ξεκράνωτοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με παντοφλα εχω οδηγησει και με κοντομανικο και με σορτσακι και με το κρανοs στα ματια και χωριs κρανοs

υπαρχει καποιοs που να μην το εχει κανει?

:frusty:

Παρών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oυ γιατι δεν φοραει κρανοs ου γιατι φοραει το ανοιγομενο κρανοs δεν ειναι καλο ου γιατι δεν εχει

εξοπλισμο ου γιατι κλανει το ποπι ου το ενα ου το αλλοοοοοοοο!!

ελεοs

Έχεις και εσύ τα δίκια σου για όσα λέγονται και γράφονται. Δεν είναι ωραίο να επιβάλεις στον άλλο την γνώμη σου. Βέβαια κατα βάθος γνωρίζεις όσα θα έπρεπε για τις πράξεις σου ως μοτοσυκλετιστής. Συγγνώμη εαν γίνομαι καταπιεστικός αλλά είναι απλά η γνώμη, δεν είμαι δα και η τροχαία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα παλι οσο και να το πεδεψω το κρανος ορθιο μονο του δεν καθεται γιατι εχει μια παραξενη κληση στο κατο μερος για την αεροδυναμικη... Δεν ειναι κρανη αυτα για την Ελλαδα! :lipssealed:

Ποσες φορες το καλοκαιρι οδηγουσα και εκανα καγκουριες με την σαγιοναρα, το μαγιο, ξεκρανωτος και χωρις μπλουζακι ενας θεος ξερει μονο :lipssealed:

Παντα θα υπαρχουν οι ξεκρανωτοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρών.

Βάλε κι εμένα.

ΑΛλά βέβαια μισοφορώντας το κράνος μπορεί κανείς και να μην κινδυνεύει, μια και τα άχυρα που έχει μέσα το κεφάλι του να μην παθαίνουν τίποτα απο κουνήματα και πτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε κι εμένα.

ΑΛλά βέβαια μισοφορώντας το κράνος μπορεί κανείς και να μην κινδυνεύει, μια και τα άχυρα που έχει μέσα το κεφάλι του να μην παθαίνουν τίποτα απο κουνήματα και πτώσεις.

Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση, όλα αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν και μικρότεροι σε ηλικία. Σκεφθείτε πως αντιδρούσατε και εσείς όταν σας απαγόρευαν κάτι !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το πάμε προσωπικά. Αλλά δε μπορεί, κάθε φορά που το βλέπω μένω έκπληκτος, σα να το βλέπω πρώτη φορά. Είναι δυνατόν; Ισως καλοκαίρι για να πας περίπτερο να βαριέσαι να ντυθείς και να πηγαίνεις με βερμούδα, σαγιονάρα κοντομάνικο. Το καταλαβαίνω, αν και δεν το κάνω.Ακόμα και το ξεκράνωτος είναι λιγότερο επικίνδυνο απο το μισοκρανωμένος.Μα τί σκέφτονται και το κάνουν; :surrender::_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον Manos2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα