kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Παιδια εσπασε η μια βιδα απο την κεφαλη μπροστα που πιανει την εξετμιση! και ειναι μεσα ξερετε με ποιον τροπο μπορω να την βγαλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 βαλε μια φωτο που να φαινεται καθαρα το σημειο που λες μπας κ μπορεσουμε να βοηθησουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Τα μπουζόνια λες? Θα το πας σε κάποιον μηχανικό να σου βγάλει αυτήν και να σου βάλει άλλη. Εμένα στο town mate όταν έσπασε αυτό έκανα, και μάλιστα επειδή είχε φαγωθεί το συγκεκριμένο σημείο, το έκλεισε και άνοιξε άλλη τρύπα στην κεφαλή για να περάσει το καινούριο μπουζόνι. Από τότε δεν είχα ξανά πρόβλημα με την εξάτμιση, εφάρμοζε τέλεια. Σε ποιό μηχανάκι αναφέρεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Τα μπουζόνια λες? Θα το πας σε κάποιον μηχανικό να σου βγάλει αυτήν και να σου βάλει άλλη. Εμένα στο town mate όταν έσπασε αυτό έκανα, και μάλιστα επειδή είχε φαγωθεί το συγκεκριμένο σημείο, το έκλεισε και άνοιξε άλλη τρύπα στην κεφαλή για να περάσει το καινούριο μπουζόνι. Από τότε δεν είχα ξανά πρόβλημα με την εξάτμιση, εφάρμοζε τέλεια. Σε ποιό μηχανάκι αναφέρεσαι? για Daytona με αστρεα μηχανη μιλαω! ποσο σε πηρε ο μαστορας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Συνήθως οι βίδες της εξάμισης κόβονται από δική μας βλακεία. Λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται οι σκονες, τα νερά κι η διάβρωση κάνουν ένα στρώμα στη γύρω περιοχή και η βίδα κολλάει τόσο εξωτερικά (γύρω από το κεφάλι) όσο και εσωτερικά, στο σπείρωμα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε κάποιο αντισκωριακό σπρέυ σε συνδυασμό με συγκεκριμένη τεχνική ξεβιδώματος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κοπεί η βίδα μέσα. Η τεχνική είναι απλή: αφού έχεις αφήσει κάποια ώρα το αντισκωριακό να δράσει, ξεβιδώνεις τη βίδα λίγο, έως ότου ζορίσει, και ξαναβιδώνεις. Ξεβιδώνεις λίγο παραπάνω και ξαναβιδώνεις. Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει το στρώμα βρωμιάς/διάβρωσης και σχεδόν να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να κοπεί μια βίδα. Κατά τα άλλα, για το ον τοπικ, η μόνη λύση είναι να πας σε μηχανουργείο για να στο φτιάξει. Αν θες βάλε ανοξείδωτες βίδες μετά να ησυχάσεις για πάντα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Συνήθως οι βίδες της εξάμισης κόβονται από δική μας βλακεία. Λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται οι σκονες, τα νερά κι η διάβρωση κάνουν ένα στρώμα στη γύρω περιοχή και η βίδα κολλάει τόσο εξωτερικά (γύρω από το κεφάλι) όσο και εσωτερικά, στο σπείρωμα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε κάποιο αντισκωριακό σπρέυ σε συνδυασμό με συγκεκριμένη τεχνική ξεβιδώματος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κοπεί η βίδα μέσα. Η τεχνική είναι απλή: αφού έχεις αφήσει κάποια ώρα το αντισκωριακό να δράσει, ξεβιδώνεις τη βίδα λίγο, έως ότου ζορίσει, και ξαναβιδώνεις. Ξεβιδώνεις λίγο παραπάνω και ξαναβιδώνεις. Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει το στρώμα βρωμιάς/διάβρωσης και σχεδόν να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να κοπεί μια βίδα. Κατά τα άλλα, για το ον τοπικ, η μόνη λύση είναι να πας σε μηχανουργείο για να στο φτιάξει. Αν θες βάλε ανοξείδωτες βίδες μετά να ησυχάσεις για πάντα! απο δικια μου βλακια εσπασε το ξερω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 και μένα απο δικιά μου βλακεία είχε σπάσει γιατί δεν είχα σπρέυ, δε μου πήρε τίποτα ευτυχώς στην επιδιόρθωση αλλά κανα 5-10€ θα παίρνουν λογικά... Και μάλιστα έβαλε ανοξείδωτες...Αλλά γενικά αυτό που είπε ο χαγιαμπούσας είναι, και μένα μου το είχαν πεί αλλά το μπουζόνι ήταν σχεδόν 15ετίας οπότε δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Συνήθως οι βίδες της εξάμισης κόβονται από δική μας βλακεία. Λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται οι σκονες, τα νερά κι η διάβρωση κάνουν ένα στρώμα στη γύρω περιοχή και η βίδα κολλάει τόσο εξωτερικά (γύρω από το κεφάλι) όσο και εσωτερικά, στο σπείρωμα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε κάποιο αντισκωριακό σπρέυ σε συνδυασμό με συγκεκριμένη τεχνική ξεβιδώματος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κοπεί η βίδα μέσα. Η τεχνική είναι απλή: αφού έχεις αφήσει κάποια ώρα το αντισκωριακό να δράσει, ξεβιδώνεις τη βίδα λίγο, έως ότου ζορίσει, και ξαναβιδώνεις. Ξεβιδώνεις λίγο παραπάνω και ξαναβιδώνεις. Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει το στρώμα βρωμιάς/διάβρωσης και σχεδόν να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να κοπεί μια βίδα. Κατά τα άλλα, για το ον τοπικ, η μόνη λύση είναι να πας σε μηχανουργείο για να στο φτιάξει. Αν θες βάλε ανοξείδωτες βίδες μετά να ησυχάσεις για πάντα! +1 για την σωστά περιγραφόμενη τεχνική. ον τοπικ, θα πας σε μηχανουργείο, και δες κιόλας πώς θα την αφαιρέσει για να μπορέσεις την επόμενη φορά να το κάνεις και μόνος σου. καλό είναι να την αλείψεις και με ελάχιστο γράσο υψηλών θερμοκρασιών πριν την βάλεις. λίγο ε? μην τη βουτήξεις μέσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Για κάποιο λόγο μου θύμησε γύρο με λίγδα όταν ψήνεται :P Απλά θέλει λίγο προσοχή την επόμενη φορά που θα βγάζεις εξάτμηση δεν είναι τόσο τραγικό νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) και κάτι άλλο, όταν είναι να ξεβιδώσεις την βίδα, μόλις κουνήσει λίγο , την βαράς ακριβώς στο κέντρο με ένα σφυράκι 2-3 φορές κοφτά, για να ξεκολλήσει το σπείρωμα, καθώς όσο σφίγκεις το παξιμάδι που κρατάει το κολάρο της εξάτμισης , στην ουσία τραβάς το σπείρωμα προς τα έξω και το κολλάς. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2010 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες