Jump to content
Sign in to follow this  
VR46

Φέρτε πίσω την καλή μου, σας παρακαλώ

Recommended Posts

Νιούφης εδώ πέρα όπως θα είδατε,και δυστυχώς τα πρώτα μου μηνύματα και η γνωριμία μου με εσάς γίνεται με αφορμή την κλοπή της μηχανής μου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσα πάνω σε αυτό εδώ το φόρουμ, ψάχνοντας στο γούγλη.

Η καλή μου ήταν ένα KTM Duke II (μαύρο ματ, 2ο μισό του 2006) και πινακίδα ΧΧΚ 493, και είχε ακόμα μερικά σημάδια απο ένα σοβαρό τρακάρισμα που είχα πριν κάμποσο καιρό, με σκοπό να τα φτιάξω και αυτά σιγά σιγά μέχρι το καλοκαίρι.

Με μια πρώτη ματιά έδειχνε λίγο ταλαιπωρημένο εξωτερικά, απο γρατζουνιές στη μάσκα, ένα μικρό σκίσιμο στη σέλα, καπάκια μαύρα άλλα όχι ματ, από παλαιότερο μοντέλο που είχα βάλει πρόχειρα μετά το τρακαρισμα.

Την πήραν έξω από το σπίτι μου στο χαιδάρι και σε σχετικά ήσυχη γειτονιά.

δυστυχώς δεν μπορώ να κατηγορήσω μόνο τα μ@@@@πανα που την πήραν αλλά τα χω βαλει και με τον εαυτό μου γιατί τα τελευταια 3-4 βράδια ήμουν κλεισμένος σπίτι λόγω ασθένειας και την είχα αφήσει κάτω στο πεζοδρόμιο ξεκλείδωτη.

Αν και απ'ότι έχω δει τις περισσότερες φορές το κλείδωμα δεν παίζει και τόσο ρόλο.

Δεν τραβούσε καν την προσοχή ρε γαμώτο μου έτσι ταλαιπωρημένο όπως ήταν, και ούτε να πω ότι είναι και απο τα πολύ εμπορικά μοντέλα που τα κυνηγάνε.

Δεν μπορούσα να το πιστεψω όταν κατέβηκα κάτω, κοίταγα την θέση της και δεν μπορούσε το μυαλό μου να δεχτεί αυτό που έβλεπα. Η πρώτη σκέψη νομίζω σε όλους είναι πάντα "ρε συ μήπως δεν την πάρκαρα εδώ αυτή τη φορά? μήπως την έχω αλλού? μήπως την πήγε κανείς πιο κει για να ξεπαρκάρει? μήπως, μήπως, μήπως? τραγικό.

Πολύ άσχημο συναίσθημα παλικάρια, όσοι το έχετε ζήσει με καταλαβαίνετε και όσοι δε το χετε ζήσει πραγματικά εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ.

Παίδες αν πάρει τίποτα το μάτι σας (παρατημένο πουθενά), ή το αυτί σας (για αυτούς που έχουν κάποιες άκρες παραπάνω) σας θερμοπαρακαλώ ενημερώστε με.

Μόνο να ελπίζω μπορώ.

Και κάτι ακόμα να ρωτήσω που μου έχει κολλήσει και δεν μπορώ να το βγάλω απ το μυαλό μου με τίποτα.

Ρε παιδιά έχετε ακούσει ή κυκλοφορούν γενικά φήμες για συνεργεία να έχουν μπλεχτεί ποτέ με κλοπές και τέτοια?

Δεν ξέρω αν είναι πολύ θεωρία συνωμοσίας, αλλά πάντα μου καθόταν κάπως που σε κάθε συνεργείο, ξέρουν ακριβώς την διεύθυνσή σου, τι μηχανή έχεις, σε τι κατάσταση, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κλειδί, συναγερμό κλπ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλές φορές τις κλέβουν για ληστείες και μετά τις παρατάνε... μακάρι να είσαι τυχερός...

πολλα συνεργεια κλεβουν και τα κανουνε ανταλακτικα! Αυτο ειναι γνωστο πιστευω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη τυχη αδερφε, ευχομαι να την εχουν παρει για καμια βρωμοδουλεια (ληστεια πχ) και να την παρατησουν μετα..

Ειχαν βρεθει κανα 2 μηχανες παιδιων του φορουμ, αν θυμαμε καλα, με αυτον τον τροπο..

Τωρα αυτο με τα συνεργεια ειναι πολυ μεγαλη υποθεση..

Ειδικα στην μπανανια που ζουμε, απιθανο μου φαινεται να μην συνεργαζονται με "καλα παιδια" και να σε δινουν στεγνα.. Τωρα πως καταλαβαινεις αν ειναι τιμιος ο μαστορας η οχι, τι να σου πω :/

Παντως θα πω αυτο που εχει ξαναναφερθει και παλιοτερα, να μην αγοραζουμε οτιδηποτε "υποπτης προελευσης", σημερα πηραμε το καπακι του γειτονα μιση τιμη, αυριο θα παρει αυτος το δικο μας και τελικα και οι 2 χαμενοι θα βρεθουμε και θα εχουν γινει πλουσιοτερα 2 τσογλανια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη τυχη αδερφε, ευχομαι να την εχουν παρει για καμια βρωμοδουλεια (ληστεια πχ) και να την παρατησουν μετα..

Ειχαν βρεθει κανα 2 μηχανες παιδιων του φορουμ, αν θυμαμε καλα, με αυτον τον τροπο..

Τωρα αυτο με τα συνεργεια ειναι πολυ μεγαλη υποθεση..

Ειδικα στην μπανανια που ζουμε, απιθανο μου φαινεται να μην συνεργαζονται με "καλα παιδια" και να σε δινουν στεγνα.. Τωρα πως καταλαβαινεις αν ειναι τιμιος ο μαστορας η οχι, τι να σου πω :/

Παντως θα πω αυτο που εχει ξαναναφερθει και παλιοτερα, να μην αγοραζουμε οτιδηποτε "υποπτης προελευσης", σημερα πηραμε το καπακι του γειτονα μιση τιμη, αυριο θα παρει αυτος το δικο μας και τελικα και οι 2 χαμενοι θα βρεθουμε και θα εχουν γινει πλουσιοτερα 2 τσογλανια..

Aπολυτως σωστος ο φιλος!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω ρε φιλαρακο αστα να πανε σε καταλαβαινω ΑΠΩΛΥΤΑ ,μου εχει τυχει και σε εμενα να μου κλεψουν 2 φορες την μηχανη πιο παλια αλλα για καλη μου τυχη την βρηκα η μια ηταν για ληστεια την οποια την βρηκα βλεπωντας τηλεοραση στις ειδησεις ,και την αλλη τους κυνηγησαμε με κατι φιλους και την παρατησανε μακαρι να εχεις την ιδια τυχη με εμενα...στο ευχομαι ολοψυχα να την βρεις συντομαsad.gif ...

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχομαι να την ξαναβρεις συντομα στην κατασταση που την ειχες και να πεσει φωτια και να καψει τα τσογλανια που στην πηραν.

Ναι, υπαρχουν συνεργεια που μπλεκονται με "καλα παιδια" με σκοπο να αποκτησουν ανταλλακτικα και να τα σπρωξουν στη μιση τιμη. Καθαρο κερδος δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω... σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειδικά αν είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που έχεις... Μου είχαν κλέψει και εμένα ένα scooterακι που είχα για να κάνω τις δουλειές μου, τρελή ξενέρα. Χθες μου έκλεψαν για τρίτη φορά το κράνος, απορώ πραγματικά. :surrender: :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ασφάλεια κλοπής να φανταστώ δεν είχες ε? Τι να πω μακάρι να την βρεις την μηχανή...κουράγιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

80% Ληστεία(γενικά τρομοκρατική ενέργεια) - 20% Ανταλλακτικά.

Ποτέ ξεκλείδωτο φίλε, μεγάλη βλακεία, είναι εύκολη λεία και αυτό ακριβώς ψάχνουν τα κλεφτρόνια.

Τα MOTARD είναι μανούλες για ληστείες και είναι Νο1 στις προτιμήσεις των ληστών.

Από την άλλη το DUKE είναι και δημοφιλές μοντέλο και πουλιέται άνετα για ανταλλακτικά.

Μακάρι να βρεθεί και κάποτε να μας γράψεις τα καλά νέα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου πραγματικα λυπαμαι και ευχομαι να την βρεις την καλη σου συντομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω πάθει κι εγώ φοιτητής όταν μου έκλεψαν το honda dream που υπεραγαπούσα! Αν δεν το έκανες είδη να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία, θα σου χρειαστεί στο μέλλον είτε βρεθεί είτε όχι αλλά κυρίως αν γίνει καμιά βρωμοδουλειά με αυτό δεν θα βρεθείς ύποπτος. Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί φίλε, ξέρω πως είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικάρια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα λόγια σας.

Μπορεί να μην βοηθούν να βρεθεί η μαυρούλα μου, αλλά σίγουρα βοηθούν πολύ εμένα και την ψυχολογία μου.

@Manos2: Φίλε Μάνο, φωτό δεν έχω βάλει γιατί μετά το ατυχημα που εμφανισιακά ήταν λίγο ταλαιπωρημένη δεν την έβγαζα φωτόγραφίες. Έχω μόνο παλιότερες προ ατυχήματος αλλά αυτές αν τις βάλω πιο πολύ σας μπερδεύω, γιατί φαίνεται σαν καινούργια, καμία σχέση με το πως ήταν προχτές που ήταν πήραν. Οσο για το νούμερο το χω γράψει, ρίξε μια ματιά πιο πάνω στο ποστ μου, θα το δεις. Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

@fast-gr: όχι φίλε μου, δυστυχώς ασφάλεια κλοπής δεν είχα τώρα τελευταία. Βασικά κι αυτήν μετά το ατύχημα την έκοψα, κυρίως γιατί πιέστηκα πολύ οικονομικά με το ατύχημα, και έμεινα και αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και μετά σπίτι χωρίς δουλειά. Είναι αυτό που λένε (νόμος του Μέρφυ ή κάτι τέτοιο) πως όταν είσαι καλυμμένος δεν γίνεται τίποτα, και όταν είσαι εκτεθειμένος όλα θα πάνε στραβά.

@Μενιδιάτης: Τους πήρα τηλ και είπα για την κλοπή, μάλιστα η κοπέλα μου πε οτι θα δώσει σήμα στα περιπολικά να χουν το νου τους, αλλά πρέπει να πάω και απο κεί και να κάνω την δήλωση γραπτώς. Αυτό δε το χω κάνει ακόμα, σήμερα το απόγευμα θα περάσω από κει να την κάνω και γραπτώς.

Μακάρι να το χουν πάρει για κάνα χτύπημα, μιας και είναι δυνατό και ευέλικτο. Θα δείξει.

Assasin και Θάνος, ισχύουν αυτά που λετε, οτι είναι δημοφιλές μοντέλο ο Δούκας?

Εγω το χα στο μυαλό μου σαν όχι και τόσο εμπορικό μηχανάκι, και έλεγα ότι δύσκολα να τα κλέβουν αυτά για ανταλλακτικά. Ετσι μου χε πεί και ένας τύπος σε ένα συνεργείο, και γι αυτό και είχα ελπίδες περισσότερες ότι θα το χουν παρει για κάνα χτύπημα.

Λίγο πριν, έμαθα και από γνωστό σε γνωστό κλπ κλπ, ότι κάποιος έχει κάτι άκρες με κάτι τέτοια κυκλώματα που σηκώνουν μοτόρια, και ότι αν θέλω θα ρωτήσει να μάθει αν ξέρουν κάτι, αλλά μου πε ότι αν μπορούν να το βρουν ή το χουν αυτοί για να το πάρω πίσω θα ζητήσουν κάποια χρήματα λογικά και με ρώτησε αν είμαι διατεθείμενος να τα δώσω.

Το Απογευμα θα μιλήσω και γω ο ίδιος μαζί του (με αυτόν που έχει τις άκρες) για να του πω αν με ενδιαφερει η πρόταση αυτη.

anyway, θα σας ενημερώσω αν έχω τίποτα εξελίξεις.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας παλικάρια, να στε καλά και σεις και οι καλές σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο πριν, έμαθα και από γνωστό σε γνωστό κλπ κλπ, ότι κάποιος έχει κάτι άκρες με κάτι τέτοια κυκλώματα που σηκώνουν μοτόρια, και ότι αν θέλω θα ρωτήσει να μάθει αν ξέρουν κάτι, αλλά μου πε ότι αν μπορούν να το βρουν ή το χουν αυτοί για να το πάρω πίσω θα ζητήσουν κάποια χρήματα λογικά και με ρώτησε αν είμαι διατεθείμενος να τα δώσω.

Το Απογευμα θα μιλήσω και γω ο ίδιος μαζί του (με αυτόν που έχει τις άκρες) για να του πω αν με ενδιαφερει η πρόταση αυτη.

anyway, θα σας ενημερώσω αν έχω τίποτα εξελίξεις.

Είμαστε σοβαροί? Να πεις να δώσεις τα χρήματα και να έχεις καβατζωμένη την αστυνομία απο πίσω σου να τους ξεσκίσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαστε σοβαροί? Να πεις να δώσεις τα χρήματα και να έχεις καβατζωμένη την αστυνομία απο πίσω σου να τους ξεσκίσουν!

Μαριε δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα αυτη...εκεινη την ημερα θα ειναι οι μπατσοι μαζι του, τισ υπολοιπες τι γινετε??? δεν θα μουν και ισοβια και πολυ πιθανον να τον επισκευτουν μετα το νταραβερι..,..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαριε δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα αυτη...εκεινη την ημερα θα ειναι οι μπατσοι μαζι του, τισ υπολοιπες τι γινετε??? δεν θα μουν και ισοβια και πολυ πιθανον να τον επισκευτουν μετα το νταραβερι..,..

Οπότε φίλε Μήτσο καταλαβαίνεις σε τι σημείο έχουμε φτάσει... Πραγματικά νευριάζω πολύ σε αυτές τις σκέψεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω να δεις πως νευριαζω voliminal,

μεχρι λιγες μερες κατι τετοια σκηνικα τα εβλεπα σε ταινιες ή τιποτα σειρες τύπου "the wire"

και τωρα τα ζω απο πρωτο χερι.

το σκεφτηκα και γω για μπατσους στημενους καπου, αλλα το μετα ειναι το θεμα.

τι γινεται μετα?

Τροποποιήθηκε από τον VR46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι λιγες μερες κατι τετοια σκηνικα τα εβλεπα σε ταινιες ή τιποτα σειρες τύπου "the wire"

τι γινεται μετα?

Φίλε Κωνσταντίνε πραγματικά λυπάμαι..

Και δεν το μπορώ αυτό το σκηνικό, να μη μπορείς να κάνεις κάτι γιατί μετά φοβάσε τις επιπτώσεις..

Δηλαδή ρε φίλε.. Κάτι που έχεις δικαίωμα και είναι το σωστό να μη μπορείς να το κάνεις γιατί μετά ίσως υπάρξουν χειρότερα.. Και τι δηλαδή το παίζεις κότα? Και τι κάνεις δηλαδή να αλλάξεις κατοικία? Να μπεις σε τέτοια λούκια για μια μηχανή?

(Προφανώς και δεν μιλάω προσωπικά)

Δεν ξέρω ρε φίλε Κώστα σκεπτόμενος όλα αυτά νιώθω τόσο μεγάλη αδικία...

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο γραπτός μου λόγος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι γινεται μετα?

Υπαρχει λυση για το *μετα*......αλλα αντι για αστυνομια θελει μερικα *καλοπαιδα* μαζι.......

παραλυτος ο αλλος δεν μπορει να σου κανει τιποτα *ΜΕΤΑ*...:ranting3:

ασχετα την πλακα οταν σκεφτομαστε ετσι παιδες απλα αφηνουμε το *προβλημα* να διαιωνίζεται .....:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε φίλε Μήτσο καταλαβαίνεις σε τι σημείο έχουμε φτάσει... Πραγματικά νευριάζω πολύ σε αυτές τις σκέψεις...

και εγω βρε αγορινα...

τα εχουμε πει , ειμαστε μπουρδελισταν!

και εγω φυσικα αυτο θα γουσταρα να γινει, να βαλω τον μπατσο να τουσ μπαγλαρωσει μετα ομως τι γινετε? να μου κανουν τα μουτρα ( στην καλτερη περιπτωση) πατσα για ενα χιλιαρικο που ηταν να δωσω ή αποφασιζω να κυκλοφωρω με μια κουμπουρα συνηδιτοπιοιμενος οτι αμα τυχει κατι γινοε δολοφονος?...τι να πω ρε φιλε και εμενα με εξοργιζει, αλλα δεν ειναι στο αιμα το " σκοτωνω"...προτιμο τα sm και τις σουζες

γαματα ρε μαριε...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

ψιλο ασχετο αλλα το θυμηθηκα και στο λεω

παλια και οταν λεω παλια εννοω το 1990 - 95 ακου τι απατη γινοταν...

εχουμε ασφαλιστικο γραφειο. οταν ασφαλισζεισ ενα οχημα μπορεις να βαλεισ καλυψεις οπως ολικη κλοπη 'η μερικη κλοπη 'η και τα δυο...κατι λαμογια απο ασφαλιστικες εταιριεσ μαζι με κατι ελαφροχεριδες μπινανε μπυριτσεσ και σχεδιαζαν το εξης...βρισκανε αυτ/νητα τα οποια ειχαν καλυψη μονο ολικης κλοπης και τα κλεβανε. ο κεφτησ επερνε τηλεφωνο εμας σαν ασφαλιστες του για να μας πει οτι αν ο πελατησ δεν δωσει το χ ποσο θα εξαφανισουν το αυτοκινητο και θα παραδωσει στην αστυνομια το αριθμο πλαισιου για να μην παρει φραγκο ο πελατης...και ολα αυτα γιατι υπηρχε ενα παραθυρακι στον νομο το οποιο λεει οτι για να θεωρηθει κλοπιμαιο ενα οχημα πρεπει να περασουν τρεισ μηνες και οτι αμα βρεθει εστω ο αριθμοσ πλαισιου του θεωρητε οτι βρεθηκε το οχημα :uglystupid2::uglystupid2: ...αποτελεσμα ειναι οτι αμα δεν πληρωνε ο πελατης δεν θα επερνε φραγκο απο την ασφαλιστικη , επειδη το οχημα του θα θεωρητο οτι βρεθηκε. για αυτο ανακαληθφηκε η καλυψη τησ μερικης κλοπης ετσι ωστε να επερνε την αξια ολου του οχηματος αμα βρισκοταν εστω μονο ο αριθμος πλαισιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι να'ναι δηλαδή..

Απο παντού πλέον κομπίνες... Πραγματικά δεν μπορείς να εμπιστευτείς τίποτα..

Λυπάμαι που μεγαλώνω σε αυτή την εποχή..Μιας και είμαι τσιπιρικάς ακόμα..

Δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα