Jump to content
μάθο...

Ιδανικη μοτοσυκλετα για χρηση εντος πολης και κοντινες βολτες...

Recommended Posts

Ποια μοτοσυκλετα θα αγοραζες ΕΣΥ-ισως και ως ιδανικη για τα γουστα σου-για χρηση εντος πολης και κοντινων διαδρομων;Για τα δικα σου γουστα δηλαδη ποια θα ηταν η ιδανικη για τη χρηση που λεμε;Και απο αισθητικης αποψης και απο πρακτικης και...και...και...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ομως..οχι scooter-παπιά κλπ 50-125...(δεν εχω τιποτα με αυτα αλλά ειναι "αλλο θεμα" εδω αυτο που βαζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μα φυσικα αυτο klx 250 09 http://s2.bikewalls.com/pictures/Kawasaki_KLX250_2009_03_1024x768.jpg (καλομελετα και ερχεται) ψαχνω παρεα που βαρεθηκε την αθηνα και θελει να παρει τα βουνα

Τροποποιήθηκε από τον thanasis1983

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρώ ιδανική μοτοσυκλέτα για αστική χρήση το Yamaha WR250R

Ελαφρύ, στενό, ευέλικτο, βολικό. Γενικά ό,τι καλύτερο για τις ελληνικές πόλεις του μποτιλιαρίσματος, της λακούβας και της ανοργανωσιάς. Ειλικρινά, αν ήθελα ένα μηχανάκι για καθαρά αστική χρήση, αυτό θα έπαιρνα.

suzuki-wr250r-off-road-dirt-bike-2009.jpg

Αρκετά καλο (αλλά όχι ιδανικό) για αστική χρήση θεωρώ και το δικό μου μηχανάκι, με το πλεονέκτημα ότι της πολύ άνετης σέλας και της μεγαλύτερης ακτίνας δράσης αλλά και το μειονέκτημα του μεγάλου βάρους και της μπόλικης ζέστης από τον κινητήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εντος πολης-κοντινες διαδρομες νομιζω οτι ενα 250-400αρι motard ειναι η καλυτερη επιλογη..

βολικοτατο για κινηση μεσα στην πολη, καλη ορατοτητα λογω υψους, μπορεις να καβαλησεις κανα πεζοδρομιακι αν χρειαστει, δεν καιει πολυ..

και σε κοντινη διαδρομη που δεν σε πολυνοιαζει αερας/σελα κτλπ μια χαρα πηγαινεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο οικονομικη και ποιοτικη λιση στα μικρα cc μηχανης πιστευω ερχετε απο την Kawasaki με το D-tracker στα 125cc motard...

Το Yamaha WR250X μακρια και αγαπημενοι με τετοια τιμη! 250cc 7.500??? :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια μοτοσυκλετα θα αγοραζες ΕΣΥ-ισως και ως ιδανικη για τα γουστα σου-για χρηση εντος πολης και κοντινων διαδρομων;Για τα δικα σου γουστα δηλαδη ποια θα ηταν η ιδανικη για τη χρηση που λεμε;Και απο αισθητικης αποψης και απο πρακτικης και...και...και...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ομως..οχι scooter-παπιά κλπ 50-125...(δεν εχω τιποτα με αυτα αλλά ειναι "αλλο θεμα" εδω αυτο που βαζω)

Math πάλι μηχανάκι ψάχνεις?

Ωχχχχχ, θα σκάσει βόμβα μου φαίνεται!

Και την ευθύνη θα αναλάβεις εσύ (τύφλα να 'χουν οι Πυρήνες Τ.Φ)!

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ μιλας για τανκς! :_zeppelin:

Τανκς???? Τανκς ειναι το adventure!!!!!

to smc θα το χαρακτιριζα περισοτερο ως Humvee :D :P

2lnvl89.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Math πάλι μηχανάκι ψάχνεις?:spiteful:

Δεν λεω οχι-αλλωστε και να πω οχι με αυτα που εχετε ακουσει...σιγα μην πεισω :drunk:...αλλά σιγουρα το παρον Τοπικ δεν εχει σχεση με τι κοιταζω εγω...άλλο το'να αλλο τ'αλλο. :shades:

Σχετικα με το θεμα μας τωρα...βλεπω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(ο φιλος με το ΚΤΜ950SMR ας πουμε)οτι ολοι σας λετε για μοτο ΜΟΝΟ για παρτη σας...κανεις δε σκεφτηκε "μπας και βαλω και κανα συνεπιβατη"...ή "κανα πιτσιρικι για σχολειο" κλπ σχετικα...:yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ΧΤ σαν το δικο μου αλλα οχι μοταρ ειναι χαμιλο και στην κινιση δυσκολευετε γιατι βρισκει στους καθεφτες των αυτοκηνιτων! Ενω το on-off ....... τους κοιτας αφ΄υψιλου B) :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ΧΤ σαν το δικο μου αλλα οχι μοταρ ειναι χαμιλο και στην κινιση δυσκολευετε γιατι βρισκει στους καθεφτες των αυτοκηνιτων! Ενω το on-off ....... τους κοιτας αφ΄υψιλου B) :P

Οι καθρευτες δεν ειναι προβλημα αν εχεις μεταλικες χουφτες! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμ δεν θα με χάλαγε καθόλου το MT-03, 48 PS,ροπάτο,μεγάλη ευελιξία το μόνο (-) είναι το βάρος του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(ο φιλος με το ΚΤΜ950SMR ας πουμε)οτι ολοι σας λετε για μοτο ΜΟΝΟ για παρτη σας...κανεις δε σκεφτηκε "μπας και βαλω και κανα συνεπιβατη"...ή "κανα πιτσιρικι για σχολειο" κλπ σχετικα...yeahright.gif

Ε, το WR250R, που είπα παραπάνω, δεν είναι ακατάλληλο για συνεπιβάτη. Δεν είναι το WR250F (δηλ. το καθαρό enduro). Το R είναι η σύγχρονη εκδοχή αυτού που παλαιότερα αποκαλούσαμε "ψευδοεντούρο" και που ήταν το ιδανικό μηχανάκι για να τα κάνεις ΟΛΑ και ιδίως "τα της πόλης". Δεν έχει φυσικά τη σέλα του Transalp αλλά δε θέλει και ... μαστίγωμα για να πείσεις κάποιον (ή κάποια) για να ανέβει.

Τώρα όσον αφορά το θέμα "πιτσιρίκι για σχολείο", θεωρώ ότι αν πρέπει σώνει και καλά να το πας με το μηχανάκι, τότε καλύτερη εκδοχή μοτοσυκλέτας εξαρτάται από το ... μέγεθος του παιδιού (την ηλικία εννοώ).

Ενα παιδί είναι ασφαλές να ανεβαίνει σε μοτοσυκλέτα από τη στιγμή που μπορεί να πατάει τα πόδια του στα μαρσπιέ (του συνεπιβάτη εννοώ), ασχέτως για τί μοτοσυκλέτα μιλάμε. Αν πατάει στα μαρσπιέ, τότε όλες οι μηχανές είναι κατάλληλες γι' αυτό. Αν δεν πατάει όμως, τότε καμία μοτοσυκλέτα δεν είναι στην ουσία "ασφαλής". Το να το "σφηνώσεις" ανάμεσα σε σένα και στο ρεζερβουάρ ή να το "στήσεις" όρθιο στην ποδιά του σκούτερ (και να κουτουλάει στο τιμόνι σε κάθε φρενάρισμα), δεν είναι μοτοσυκλετιστικώς ορθή θέση, παρόλο που πολλές φορές είναι μια λύση "ανάγκης".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα στο μυαλο μου εισαι κωστα,αυτες τις μερες σκευτομουνα να μαζεψω κανα ψιλο αργοτερα να επαιρνα κανα εντουρακι μεταχειρισμενο παντα πχ WR250,DRZ,ΚΤΜ δεν τα εχω ψαξει ακομα αλλα σκευτομουνα ισως να εδινα και το μπουσα+αυτα που θα μαζευτουν και να αλλαζα κατηγορια που να κανει ολα τα χατηρια σχεδον.:_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα με το θεμα μας τωρα...βλεπω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(ο φιλος με το ΚΤΜ950SMR ας πουμε)οτι ολοι σας λετε για μοτο ΜΟΝΟ για παρτη σας...κανεις δε σκεφτηκε "μπας και βαλω και κανα συνεπιβατη"...ή "κανα πιτσιρικι για σχολειο" κλπ σχετικα...:yeahright:

Ενταξει αν μιλαμε για πολη η διαδρομη θα ειναι αρκετα μικρη, οποτε ενας συνεπιβατης δεν νομιζω να εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τον ποπο του..

Αν ειναι κοντουλης ειναι ενα θεμα το ανεβα κατεβα αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερο..

Επισης αν κουβαλας 2ο συχνα πυκνα, μια μπαγκαζιερα ειναι αρκετα χρησιμη για τα κρανη και για στηριγμα του συνεπιβατη

Τωρα ενταξει πιτσιρικια για σχολειο ειναι εντελως αλλη κουβεντα.

Μεχρι να φτασει σε μια ηλικια ειναι απαγορευτικο να τα ανεβαζεις, ειδικα για την Πατρα καλυτερα με αμαξι και 10 λεπτα παραπανω στο δρομο, παρα να γινει καμια στραβη και να τρεχεις μετα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι όπως έχει καταντήσει η κίνηση στην Αθήνα, το παρακάτω "όχημα" είναι το ιδανικό νομίζω. :devil:

Σε συνδυασμό πάντα με τον φουλ εξοπλισμό του, τους ελεύθερους σκοπευτές και τα πολυβόλα. :shoot:

2lnvl89.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι όπως έχει καταντήσει η κίνηση στην Αθήνα, το παρακάτω "όχημα" είναι το ιδανικό νομίζω. :devil:

Σε συνδυασμό πάντα με τον φουλ εξοπλισμό του, τους ελεύθερους σκοπευτές και τα πολυβόλα. :shoot:

:2funny: :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα

ktm-smc-690-1.jpg

και ουτε γκομενες ,ουτε παιδια ,ουτε τιποτε ,για παρτη μου :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έχω.XT660R.Παπί μέσα στη πόλη,οικονομικό σε βενζίνες και συντήρηση και αν θελήσεις να βγείς προς τα έξω αντέχει και φόρτωμα και θα σε πάει απροβλημάτιστα.Τα 250άρια μπορεί να είναι καλά στη πόλη αλλά σε περιορίζουν πολύ στα εκτός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα