Jump to content
Hillbilly

15χρονος νεκρός από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια

Recommended Posts

Τη λάθος ώρα στη λάθος στιγμή φαίνεται ότι βρέθηκε ο 15χρονος Αφγανός που έχασε τη ζωή του από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από κτίριο της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η βόμβα είχε τοποθετηθεί από τρομοκράτες, ενώ της έκρηξης δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Κοντά στο σημείο της έκρηξης μαζί με τον 15χρονο βρισκόταν η 45χρονη μητέρα του και η δεκάχρονη αδελφή του. Σύμφωνα με αυτόπτες το μικρό κορίτσι εντόπισε πρώτο τον σάκο, στον οποίο είχε τοποθετηθεί η βόμβα, και κάλεσε τον αδελφό του για να τον μεταφέρει.

Από την έκρηξη που ακολούθησε ο 15χρονος διαμελίστηκε, βρίσκοντας ακαριαία τον θάνατο. Η αδελφή του μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ ελαφρά τραύματα έφερε και η μητέρα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τα θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού που αναμένεται να τους δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα της οργάνωσης που επιχείρησε το χτύπημα στην Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4567303&ct=1

το αστειο σε ολο αυτο ηταν το πρωτο κομεντ που διαβασα.

¨AS TUS DWSUME PROSORHNA XARTIA GIA NA PANE STHN GERMANIA KAI NA EXAFANHSTUN APO EDW OI ARURAIOI ¨

καταθετω τα οπλα κυριοι.πλεον αυτοι που υπερασπιζονατι τον πολιτισμο νωμιζω εχουν ξεχασει τι σημαινει ανθρωπος. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι αστυνομικοί πάντως, εκτιμούν ότι πρόκειται για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, μεσαίας ισχύος.

Η κατασκευή του είναι παρόμοια με του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε εκραγεί στις 22 Ιουλίου 2009 στο προξενείο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη, ενέργεια για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

(πηγη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον απο αυτη την οργανωση που προειπε ο Γρηγορης θα ηταν η βομβα, γιατι ακουσα πριν λιγες μερες οτι συλλαβανε ενα νεαρο που μαλλον ειναι μελος..οποτε θελανε να δωσουνε απαντηση μαλλον... τι να πεις, λαθος ωρα, λαθος στιγμη, λαθος σημειο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοριτσάκι από ότι άκουσα θα μείνει σχεδόν σίγουρα τυφλό!

να δούμε αν θα έχουν τα αρχίδια να αναλάβουν την ευθύνη και πως θα δικαιολογηθούν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοριτσάκι από ότι άκουσα θα μείνει σχεδόν σίγουρα τυφλό!

να δούμε αν θα έχουν τα αρχίδια να αναλάβουν την ευθύνη και πως θα δικαιολογηθούν...

επαναλαμβανεται η ιδια φαση με την raf και καθε RAF ποτε θα καταλαβουν αυτοι οι "ανταρτες των πολεων" οτι επανασταση χωρις λαο δεν ειναι λαικη επανασταση?αναμενουμε βεβαια γιατι μπορει και να μην ειναι αυτοι.τοσοι καμενοι υπαρχουν εκει εξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε... και στην αρχη λεγαν οτι μαλλον ηταν καποιος απ'αυτους που πηγε να τη βαλει...

:mB_faskelo: και παλι :mB_faskelo: στους "επαναστατες" οχι χωρις αιτια , χωρις @ρχιδι@ . :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<< επαναλαμβανεται η ιδια φαση με την raf και καθε RAF ποτε θα καταλαβουν αυτοι οι "ανταρτες των πολεων" οτι επανασταση χωρις λαο δεν ειναι λαικη επανασταση?αναμενουμε βεβαια γιατι μπορει και να μην ειναι αυτοι.τοσοι καμενοι υπαρχουν εκει εξω. >>

Καλά, ποιός σου είπε ότι (αυτοι οι "ανταρτες των πολεων") όπως τους αποκαλείς,κάνουν επανάσταση και μάλιστα χωρίς το λαό ώστε να είναι λαική ???

Μήπως είσαι λίγο μπερδεμένος,ώς προς το τι κάνουν "η μήπως δεν ζείς στην Ελλάδα ??? :unsure:

____________________________________________________________________________________________________________

treeswing.giftt5128311fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<< επαναλαμβανεται η ιδια φαση με την raf και καθε RAF ποτε θα καταλαβουν αυτοι οι "ανταρτες των πολεων" οτι επανασταση χωρις λαο δεν ειναι λαικη επανασταση?αναμενουμε βεβαια γιατι μπορει και να μην ειναι αυτοι.τοσοι καμενοι υπαρχουν εκει εξω. >>

Καλά, ποιός σου είπε ότι (αυτοι οι "ανταρτες των πολεων") όπως τους αποκαλείς,κάνουν επανάσταση και μάλιστα χωρίς το λαό ώστε να είναι λαική ???

Μήπως είσαι λίγο μπερδεμένος,ώς προς το τι κάνουν "η μήπως δεν ζείς στην Ελλάδα ??? :unsure

Αυτο ειπε ρε , οτι κανουν βλακειες !

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είσαι λίγο μπερδεμένος,ώς προς το τι κάνουν "η μήπως δεν ζείς στην Ελλάδα ??? :unsure:

____________________________________________________________________________________________________________

treeswing.giftt5128311fltt.gif

ανταρτες των πολεων ενοω αυτο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_guerrilla

και οι τεχνικες ειναι ιδιες με τους ΡΑΦ.γι αυτο και λεω οτι δεν κανουν επανασταση γιατι ο σκοπος στα δικα τους μπερδεμενα μυαλα ειναι να ξεσηκωσουν τον λαο και τετοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα λενε πως η βομβα βρισκοταν εκει 15 ωρες πριν την εκρηξη, κανεις δεν πειραξε την τσαντα..τιποτα? μηπως ολα ηταν προσχεδιασμενα? μιας και συχνα-πυκνα ανθρωποι απο αυτους τους λαους ζωνονται με εκρηκτικα και γινονται στην πορεια κομματακια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα λενε πως η βομβα βρισκοταν εκει 15 ωρες πριν την εκρηξη, κανεις δεν πειραξε την τσαντα..τιποτα? μηπως ολα ηταν προσχεδιασμενα? μιας και συχνα-πυκνα ανθρωποι απο αυτους τους λαους ζωνονται με εκρηκτικα και γινονται στην πορεια κομματακια..

εε μην το παραμαμαμε το θεμα τωρα..

πιο λογο ειχε ενας 15χρονος να γινει καμικαζι και μαλιστα παρεα με την μανα και την αδερφη του?

μην τρελαθουμε τελειως..

πεθανε ενα 15χρονο παιδι και θα τον βγαλουμε και τρομοκρατη απο πανω, ελεος πια.

οπως ειχα πει παλιοτερα (σε αντιστοιχο θεμα με την βομβιστικη επιθεση στα γραφεια της Χ.Α), παντα καποιος ατυχος θα την πληρωσει για αυτο και τετοιες ενεργειες ειναι εντελως κατακριτεες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εε μην το παραμαμαμε το θεμα τωρα..

πιο λογο ειχε ενας 15χρονος να γινει καμικαζι και μαλιστα παρεα με την μανα και την αδερφη του?

μην τρελαθουμε τελειως..

πεθανε ενα 15χρονο παιδι και θα τον βγαλουμε και τρομοκρατη απο πανω, ελεος πια.

οπως ειχα πει παλιοτερα (σε αντιστοιχο θεμα με την βομβιστικη επιθεση στα γραφεια της Χ.Α), παντα καποιος ατυχος θα την πληρωσει για αυτο και τετοιες ενεργειες ειναι εντελως κατακριτεες..

και ο λογος για τον οποιο το αποκλειεις εσυ? δεν τον αποκαλεσα τρομοκρατη, απλα και στο παρελθον εχουμε δει παρομοιες ενεργειες απο ατομα ειτε γυναικες ειτε ανδρες και βαση τα πιστευω τους δεν εχουνε ηλικιες για να εισαι καμικαζι αυτοκτονιας, εδω 12 χρονων και 10 εχουνε οπλα...και ο λογος για να γινει καμικαζι? τα πιστευω και οι αποψεις που προσπαθουν να περασουν σε αυτα τα παιδια απο μικρη ηλικια, περι θρησκειας κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη εσεις πιστευετε οτι ζουμε σε ενα κρατος, σε μια κοινωνια που ολα αποκαλυπονται οπως ειναι?ολη η πραγματικοτητα βγαινει στην επιφανεια? εδω μεγαλα εγκληματα καλυφθηκαν ως αυτοκτονιες και ως ατυχηματα και ποσα ακομα ταχαμ η αστυνομια και οι αρμοδιες αρχες δεν μπορουν να αποδειξουν..και κατι ακομα..σκεφτειται αν τους συμφερει μερες εορτων, ημερες του χριστιανισμου να φοβισουν τοσο τον κοσμο..που πολλοι θα κοψουν τα εξω λογω φοβου, ποιος δηλαδη σας κανει να πιστευετε οτι δεν τα κανανε οπως τους βολευει για τους λογους τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη εσεις πιστευετε οτι ζουμε σε ενα κρατος, σε μια κοινωνια που ολα αποκαλυπονται οπως ειναι?ολη η πραγματικοτητα βγαινει στην επιφανεια? εδω μεγαλα εγκληματα καλυφθηκαν ως αυτοκτονιες και ως ατυχηματα και ποσα ακομα ταχαμ η αστυνομια και οι αρμοδιες αρχες δεν μπορουν να αποδειξουν..και κατι ακομα..σκεφτειται αν τους συμφερει μερες εορτων, ημερες του χριστιανισμου να φοβισουν τοσο τον κοσμο..που πολλοι θα κοψουν τα εξω λογω φοβου, ποιος δηλαδη σας κανει να πιστευετε οτι δεν τα κανανε οπως τους βολευει για τους λογους τους?

αν στεκει αυτο που λες θα τον βγαζαν οντως με την πρωτη καμικαζι ωστε να κλειστει ο λαος σπιτια τους.αν και κατι δεν μου κολαει.τι ψαχναν στα σκουπιδια?ετσι στο ακυρο 3 το βραδι?δεν ξερω τι εχει γινει παντως δεν παμε καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν στεκει αυτο που λες θα τον βγαζαν οντως με την πρωτη καμικαζι ωστε να κλειστει ο λαος σπιτια τους.αν και κατι δεν μου κολαει.τι ψαχναν στα σκουπιδια?ετσι στο ακυρο 3 το βραδι?δεν ξερω τι εχει γινει παντως δεν παμε καλα.

δεν στεκει? χαχαχα καλο και αυτο...οπως δεχονται την δικια σου αποψη και δεν την προσβαλουν πρεπει και εσυ να δεχεσαι των υπολοιπων, και αν νομιζεις εσυ πως ζεις σε μια χωρα που αποκαλυπτεται η πληρης αληθεια σε ολα εγω παω πασο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά λέει ο NiKhTaC, μην παίρνουμε σαν δεδομένο ό,τι ακούγεται από τα ΜΜΕ. Μία εποχή έβαζαν βόμβες οι πράκτορες της ΚΥΠ... ή και άλλοι πράκτορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν στεκει? χαχαχα καλο και αυτο...οπως δεχονται την δικια σου αποψη και δεν την προσβαλουν πρεπει και εσυ να δεχεσαι των υπολοιπων, και αν νομιζεις εσυ πως ζεις σε μια χωρα που αποκαλυπτεται η πληρης αληθεια σε ολα εγω παω πασο...

ηρεμισε.δεν καταλαβενω γιατι αρπαχτηκες.αν διαβασες προσεχτικα ειπα οτι αφου στεκει γιατι αργουν να το βγαλουν στην φορα το θεμα?γιατι το ειπαν ατυχημα και δεν το ειπαν καμικαζι?και δεν νωμιζω να ειπα κατι που σε προσβαλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ο λογος για τον οποιο το αποκλειεις εσυ? δεν τον αποκαλεσα τρομοκρατη, απλα και στο παρελθον εχουμε δει παρομοιες ενεργειες απο ατομα ειτε γυναικες ειτε ανδρες και βαση τα πιστευω τους δεν εχουνε ηλικιες για να εισαι καμικαζι αυτοκτονιας, εδω 12 χρονων και 10 εχουνε οπλα...και ο λογος για να γινει καμικαζι? τα πιστευω και οι αποψεις που προσπαθουν να περασουν σε αυτα τα παιδια απο μικρη ηλικια, περι θρησκειας κλπ κλπ

Πιο πιθανο μου φαινεται να ψαχνανε στα σκουπιδια να βρουν τπτ να φανε και να πεσανε τυχαια πανω στην βομβα.

Τετοια περιστατικα επιθεσεων αυτοκτονιας βλεπουμε μεταξυ ρωσων-τσετσενων, ιρακινων-αμερικανων, παλαιστινιων-ισραηλινων κτλπ καμια μα καμια σχεση με την ελλαδιτσα και τους μεταναστες της. Μην λεμε και οτι μας κατεβει ελεος.

Επισης επειδη τυχαινει ο πατερας μου να ειναι πυροτεχνουργος, οταν ειναι να κανουν βομβιστικη επιθεση οργανωσεις οπως οι πυρηνες της φωτιας, 17Ν παλιοτερα κτλπ δεν πανε βολτιτσα την βομβα και την αφηνουν στον στοχο τους. Την παραταει ο ενας σε ενα σημειο, την παραλαμβανει επομενος, την παει στον παρακατω κτλπ.

Το πιθανοτερο ειναι οτι καπου αναμεσα σε αυτη την αλυσιδα ειχαν την ατυχια τα 2 παιδια να την βρουν.

Τα περι συνομοσιολογιας αγνωστων που πανε να βλαψουν το χριστιανικο κλιμα και τις βολτοιτσες των χριστιανων για λογους που δεν γραφεις(και πραγματικα δυσκολευομαι να φανταστω εστω και εναν σοβαρο λογο), τα αφηνω απλα ασχολιαστα.

οπως δεχονται την δικια σου αποψη και δεν την προσβαλουν πρεπει και εσυ να δεχεσαι των υπολοιπων, και αν νομιζεις εσυ πως ζεις σε μια χωρα που αποκαλυπτεται η πληρης αληθεια σε ολα εγω παω πασο...

Εδω πεθανε ενα 15χρονο παιδι και η αδερφη του κινδυνευει με τυφλωση και εσυ ανταγωνιζεσαι τον Χαρδαβελα και τις πυλες του ανεξηγητου. Αλλο πραγμα το να μην πιστευουμε οτι μας λενε και να εχουμε κριτικη σκεψη και αλλο πραγμα να λεμε οτι θελουμε και να επικαλουμαστε μετα την ελευθερια λογου σαν επιχειρημα. Δικαιωμα σου να λες την αποψη σου αλλα οταν ειναι αερολογιες προφανως δεν ειναι αξιες σεβασμου.

Πριν πεις παλι το οτιδηποτε ΣΕΒΑΣΟΥ οτι ενα 15χρονο ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ. Σκεψου λιγο πως θα αισθανοταν ρε φουστη μου, αν πεθανε επειδη εψαχνε να βρει κατι στα σκουπιδια ,επειδη δεν ειχε να φαει, και ακουγε εσενα να τον βαφτιζεις καμικαζι επειδη γουσταρεις συνομωσιες και επειδη ετυχε να ειναι απ' το αφγανισταν.

Σκεψου να πεθαινε ο δικος σου αδερφος ετσι και να ερχοταν ενας και να τον ελεγε τρομοκρατη χωρις στοιχεια..

Τον σκοτωνες στο ξυλο επιτοπου ή οχι? Γαμω την ανθρωπια μου μεσα γαμω δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πιθανο μου φαινεται να ψαχνανε στα σκουπιδια να βρουν τπτ να φανε και να πεσανε τυχαια πανω στην βομβα.

Τετοια περιστατικα επιθεσεων αυτοκτονιας βλεπουμε μεταξυ ρωσων-τσετσενων, ιρακινων-αμερικανων, παλαιστινιων-ισραηλινων κτλπ καμια μα καμια σχεση με την ελλαδιτσα και τους μεταναστες της. Μην λεμε και οτι μας κατεβει ελεος.

Επισης επειδη τυχαινει ο πατερας μου να ειναι πυροτεχνουργος, οταν ειναι να κανουν βομβιστικη επιθεση οργανωσεις οπως οι πυρηνες της φωτιας, 17Ν παλιοτερα κτλπ δεν πανε βολτιτσα την βομβα και την αφηνουν στον στοχο τους. Την παραταει ο ενας σε ενα σημειο, την παραλαμβανει επομενος, την παει στον παρακατω κτλπ.

Το πιθανοτερο ειναι οτι καπου αναμεσα σε αυτη την αλυσιδα ειχαν την ατυχια τα 2 παιδια να την βρουν.

Τα περι συνομοσιολογιας αγνωστων που πανε να βλαψουν το χριστιανικο κλιμα και τις βολτοιτσες των χριστιανων για λογους που δεν γραφεις(και πραγματικα δυσκολευομαι να φανταστω εστω και εναν σοβαρο λογο), τα αφηνω απλα ασχολιαστα.

Εδω πεθανε ενα 15χρονο παιδι και η αδερφη του κινδυνευει με τυφλωση και εσυ ανταγωνιζεσαι τον Χαρδαβελα και τις πυλες του ανεξηγητου. Αλλο πραγμα το να μην πιστευουμε οτι μας λενε και να εχουμε κριτικη σκεψη και αλλο πραγμα να λεμε οτι θελουμε και να επικαλουμαστε μετα την ελευθερια λογου σαν επιχειρημα. Δικαιωμα σου να λες την αποψη σου αλλα οταν ειναι αερολογιες προφανως δεν ειναι αξιες σεβασμου.

Πριν πεις παλι το οτιδηποτε ΣΕΒΑΣΟΥ οτι ενα 15χρονο ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ. Σκεψου λιγο πως θα αισθανοταν ρε φουστη μου, αν πεθανε επειδη εψαχνε να βρει κατι στα σκουπιδια ,επειδη δεν ειχε να φαει, και ακουγε εσενα να τον βαφτιζεις καμικαζι επειδη γουσταρεις συνομωσιες και επειδη ετυχε να ειναι απ' το αφγανισταν.

Σκεψου να πεθαινε ο δικος σου αδερφος ετσι και να ερχοταν ενας και να τον ελεγε τρομοκρατη χωρις στοιχεια..

Τον σκοτωνες στο ξυλο επιτοπου ή οχι? Γαμω την ανθρωπια μου μεσα γαμω δηλαδη.

επειδη γινεσαι ηδη αρκετα κουραστικος και μιλας με ιδιαιτερο τροπο, ετσι θα σου μιλησω και εγω , λοιπον...εγω δεν νομιζω να ειπα πως λες αερολογιες ουδεποτε..εσυ λοιπον φιλε μου ποιος εισαι για να χαρακτηριζεις τις αποψεις μου και οσα λεω σαν αερολογιες, και οτι λεω οτι μου κατεβει? λιγη ηρεμια γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της για ολους μας...

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Στον πολεμο (στον ΚΑΘΕ! πολεμο 'η "πολεμο") τα πρωτα-και ΑΘΩΑ!- θυματα ειναι οι ΑΜΑΧΟΙ! Δεν σας λεει κατι αυτο? ΔΕΝ! σας εχει προβληματισει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Στον πολεμο (στον ΚΑΘΕ! πολεμο 'η "πολεμο") τα πρωτα-και ΑΘΩΑ!- θυματα ειναι οι ΑΜΑΧΟΙ! Δεν σας λεει κατι αυτο? ΔΕΝ! σας εχει προβληματισει??

εμενα μου λεει, δεν ετρεξα ουτε ειναι αυτη η σκασιλα μου αν ηταν καμικαζι ή αν οντως εψαχνε για φαγητο...απλα νομιζω πως υπαρχει ελευθερια λογου, και εκανα μια υποθεση..η οποια απο οτι φανηκε πειραξε τον Whatevier, και αρχισε να λεει 1002, και κλεινωντας γαμω την ανθρωπια μου γαμω, δηλαδη με το να εκφρασουμε την αποψη μας και πιθανα σεναρια γιατι ολα παιζουν αφου δεν εχουμε στοιχεια ωστε να ειμαστε για τιποτα σιγουροι ειναι τοσο κακο? γνωριζει αν εγω εχω μεσα μου ανθρωπια ή οχι? τον βαφτισα ντε και καλα καμικαζι? τι απο ολα αυτα εκανα και παρεξηγηθηκε τοσο πολυ δηλαδη? λες και τον εθιξα σε προσωπικο επιπεδο.. για μενα το θεμα :closed-topic:

ειτε καλος λοιπον ειτε κακος, ειτε σας αρεσει ειτε οχι... βαρεθηκα να ασχολουμαι, με το παραμικρο λες και σας θιγουν την οικογενεια ρε μαγκες..λες και σας κρεμανε.. κατανταει πολυ κουραστικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... βαρεθηκα να ασχολουμαι, με το παραμικρο λες και σας θιγουν την οικογενεια ρε μαγκες..λες και σας κρεμανε.. κατανταει πολυ κουραστικο...

..Εμ... Βεβαια... Ουτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ! μεταναστης εισαι.. Ουτε την "οικογενεια" σου, "ακουμπησε" (ΑΚΟΜΑ!)...

(Κακομοιρη, ΥΠΗΚΟΕ!..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα