Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 μιζα.... για να παρει μπροσταααααααα Α γεια σου , αμα ηταν αξιοκρατικα τα πραγματα θα ειχαν παρει drz400sm + smc690 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Καταγγελίες για τις ομάδες της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) που βγήκαν από τη Μ.Δευτέρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Ν.Καραδήμας, την ώρα που φουντώνει η πολιτική διαμάχη για την ασφάλεια. Μιλώντας στον «Βήμα FM 99.5», ο κ.Καραδήμας κατήγγειλε ότι η εκπαίδευση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ διήρκεσε μόνο 10 ημέρες, ενώ οι εκπαιδευτές και κάποιοι από τους αστυνομικούς δεν είχαν καν δίπλωμα οδήγησης μηχανών. Επιπλέον, τόνισε κάποιοι άλλοι καλούνται να οδηγήσουν μηχανές μεγάλου κυβισμού, ενώ η εκπαίδευση αφορούσε μέχρι 250 κυβικά. Επίσης, είπε ότι τα κράνη τα αγόρασαν μόνοι τους, ενώ η διοικητική δομή της συγκεκριμένης υπηρεσίας στελεχώθηκε από μάχιμους αστυνομικούς που αποσπάστηκαν απο Αστυνομικά Τμήματα. απο in.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Θυμαμαι πριν χρονια που ειχε σκασει στον μαστορα μου ενας Ζητάς με εκεινα τα Σουζουκι τα GS..κατι και εβαλε σψληνακια υψηλης στα φρενα με δικα του λεφτα , μου ειπε οτι οχι μαμα σωληνακια δε τους αλλαζαν στη συντηριση αλλα και με δυσκολια κανα υγρο στα φρενα... ε ο ανθρωπος τα εβαζε απο τη τσεπη του μη σκοτωθει κι ολας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χτες το βράδυ πέτυχα αυτούς τους "ΔΙΑΣ" -δύο μονοκάβαλα- να κατεβαίνουν τη Κυψέλης,με κάτι mega-scooter αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω τι ακριβώς. Και οι δύο με λευκό ματ κράνος που δεν έφερε κανένα διακριτικό. Και επίσης καμια ώρα αργότερα στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Δάφνης τρία δικάβαλα Ζητάδες,τα δύο με V-Storm ενώ το τρίτο ήταν GS800! Από κράνη,μόνο του ενός απο τους έξι συνολικά μπάτσους ήταν τα κλασσικά flip-up της αστυνομίας.Τα άλλα ήταν κάτι μαύρα laser,κάτι άσπρα kbc,ότι να 'ναι φάση! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2010 από τον Xasmito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Καταγγελίες για τις καγκουριές τους πρέπει να κάνουμε πλέον με τα Dorso.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Καταγγελίες για τις ομάδες της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) που βγήκαν από τη Μ.Δευτέρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Ν.Καραδήμας, την ώρα που φουντώνει η πολιτική διαμάχη για την ασφάλεια. Μιλώντας στον «Βήμα FM 99.5», ο κ.Καραδήμας κατήγγειλε ότι η εκπαίδευση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ διήρκεσε μόνο 10 ημέρες, ενώ οι εκπαιδευτές και κάποιοι από τους αστυνομικούς δεν είχαν καν δίπλωμα οδήγησης μηχανών. Επιπλέον, τόνισε κάποιοι άλλοι καλούνται να οδηγήσουν μηχανές μεγάλου κυβισμού, ενώ η εκπαίδευση αφορούσε μέχρι 250 κυβικά. Επίσης, είπε ότι τα κράνη τα αγόρασαν μόνοι τους, ενώ η διοικητική δομή της συγκεκριμένης υπηρεσίας στελεχώθηκε από μάχιμους αστυνομικούς που αποσπάστηκαν απο Αστυνομικά Τμήματα. απο in.gr kαι κατι ακομα γιωργο οτι οι συνεπιβατες δεν ξερουν να οδηγουν καθολου μονο ελαχιστοι.....αρπα κολλα εκτος αυτου σημερα ειχαμε και το πρωτο ατυχημα ενας χτυπησε στο κεφαλι σοβαρα και ο αλλος εσπασε το χερι του...γιατι δεν τους εκαναν παραπανω εκπαιδευση δεν το καταλαβαινω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Μολις πριν 20 λεπτα ειδα DRSDR μαζι με ενα Στρωμα στην Μπελογιαννη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 κανανε ομαδες Ζ ----Δ ------ΔΙΑΣ χωρις καμια υποδομη και εκπεδευση του κολου!!!!μερικοι το κατεχουν το αθλημα απο πιτσιρικαδες, ορισμενοι ηταν μηχανοβιοι με κοντρες και στοιχηματα και πηγαν Ζ γιατι γουσταραν φανατικα και σε τσιμπανε για πλακα και αλλοι τους υποχρεωσαν να ενταχθουν στην ΔΙΑΣ που πολυ φοβαμαι δεν το κατεχουν και θαναι θυματα!το κρατος δε αντι να τους προστατευσει με τα στοιχειωδη δυστηχως πηραν κρανοι μονοι τους απο την τσεπουλα τους!!! η Δ δε ειναι για γελια να βλεπεις δυο μαντραχαλαδες 80 κιλα ο καθενας και το παπακι για να ξεκινηση πτεπει να νεβουν οι στροφες,,,τα δε γκλοπ να σερνονται στο δρομο!!!!κριμα κριμα κριμα!τα οχηματα δε χωρις καμια αξιολογηση αναλογα την μιζα..... εχω πει το κρατος ειναι χειροτερο απο πουρδελο γιατι στο πουρδελο η μπουρδελο υπαρχει σειρα ταξη καποιος εργαζετε και καποιος κανει κουμαντο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 ωπα γιατι τα μπερδεψαμε. Αυτοι κανουν την δουλεια τους, ασχετα που ο ελληναρας δεν γουσταρει να φοραει κρανος γιατι του χαλαει το μαλλί, περναει με κοκκινο γιατι εχει μηχανη κλπ κλπ. Δεν βγαινουν εξω για ελεγχους, τους κραζουνε οτι κοπροσκυλιαζουν ολη μερα, βγαινουν για ελεγχο τους κραζουν οτι το κανουν για να μαζεψουν χρηματα. Αποφασιστε ρε παιδια τι θελετε... οπα οπα με παρεξηγησες! Δεν εγραψα απολυτως τιποτα ειρωνικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Τωρα το μεσημερι στο χαριλαου σταματησαν διπλα μου στο φαναρι 2 λευκα Versys, δικαβαλα και οι μπατσοι φορουσαν λευκα κρανη. Θελω πολυ να τους δω με Dorsoduro. Ειμαι σιγουροτατος οτι καθε μερα καποιοι θα βγαινουν περιφερειακο και θα τα δινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 μαρτυριες απο συμφορουμιτη μας ενα aprilia σημερα μετα το φαναρι δεν ξαναπηρε μπροστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 μαρτυριες απο συμφορουμιτη μας ενα aprilia σημερα μετα το φαναρι δεν ξαναπηρε μπροστα! Οπα! Να τα, αρχισαμε.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 k εγω ειδα στη θερμη 2 λευκα βερσυς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 ακουσα οτι τα μοτορια τα δωσε δωρεα ο Βγενοπουλος...δεν γνωριζω αν αληθευει. Κρανη πρεπει οντως να φορανε δικα τους. Ειδα και γω Lazer κρανος και Ματατζιδικα. Πολλες μηχανες...πανικος γίνεται... Μακάρι να βγει σε καλό γιατι ολα σκατα ειναι, πολυ εγκλημα πεφτει ολο και περισσοτερο. Σιγουρα αναμεσα σε τοσους οδηγους δεν θαναι ολοι καλοι...αλλα εσεις τι περιμενατε...? Να δειτε οδηγους Μελάντρι Στόνερ σε μπατσοέκδοση? μην τρελαθουμε... Και δω στην γειτονια μου γυρνανε συνεχεια. Μπράβο τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 το θεμα μαρινο ειναι οτι σε πολους απο αυτους τους εδωσαν κρανοι απο τα ματ που καμια σχεση δεν εχουν με μοτο απο προδιαγραφες!να σου δωσω να καταλαβεις δεν εχουν αυτα τα κρανοι μεσα αποροφητικο υλικο κανενοσ δεν ειναι στο νουμερο του!ειναι μια κατσαρολα στο κεφαλι και κηριολεκτο!μερικοι απο αυτους μπροστα σε αυτη την κατασταση φορανε τα δικα τους κρανοι αλλοι πηγαν και αγορασαν!!!!!ντροπη!!!!!!τα παιδια απο φιλοτιμο δουλευουν αλλα και το φιλοτιμο τελειωνη καποτε οταν ειναι αναργυτο το κρατος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 τους ειδα και εγω σημερα!!!....βρες λεσ να αρχισουμε κοντρες μεταξυ μας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Τα transalp κυκλοφορούν και χωρίς διακριτικά, το νου σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 το θεμα μαρινο ειναι οτι σε πολους απο αυτους τους εδωσαν κρανοι απο τα ματ που καμια σχεση δεν εχουν με μοτο απο προδιαγραφες!να σου δωσω να καταλαβεις δεν εχουν αυτα τα κρανοι μεσα αποροφητικο υλικο κανενοσ δεν ειναι στο νουμερο του!ειναι μια κατσαρολα στο κεφαλι και κηριολεκτο!μερικοι απο αυτους μπροστα σε αυτη την κατασταση φορανε τα δικα τους κρανοι αλλοι πηγαν και αγορασαν!!!!!ντροπη!!!!!!τα παιδια απο φιλοτιμο δουλευουν αλλα και το φιλοτιμο τελειωνη καποτε οταν ειναι αναργυτο το κρατος!!!! +++100000 Υ.Γ. Αυτα πρεπει να τα βλέπουν οι καρεκλάδες προθυπουργοί που τα κανονίζουν όλα απο καρέκλες και γραφεία χωρις ναχουν παραμικρή ιδέα του τι πραγματικά γίνεται έξω ή εστω και να την έχουν είναι πλασματική γιατί το σχολείο του δρόμου σιγά μην το πέρασαν... μια ζωή καρέκλα μέχρι να γίνει θρόνος... ανόητοι! Κράνοι των Ματ...χαχαχαχα.... Πάντα σαυτο το κράτος κάποιος πρέπει να πεθάνει για να ενεργοποιηθεί το αισθημα του επειγοντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Εχουν και tdm 900 τα αλανια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Πριν μισή ώρα με σταμάτησαν στο Πάνθεον στο βουνό πάνω απ την Αγία Βαρβάρα για όσους γνωρίζεται που έχει καλύτερη θέα και από Λυκαβυτό. Εμένα κ τους φίλους μου μας στήσανε στο αυτόκινητο με τα χέρια ψηλά και μας έψαξαν πιθανότατα για ναρκωτικά.! Επίσης το αυτοκίνητο το οποίο ήταν κόκκινο και απ ό,τι είδα μόνο κόκκινα αυτοκίνητα ψάχνανε γιατί σταμάτησαν άλλο ένα κόκκινο ενώ τα υπόλοιπα τίποτα.! Πολύ φιλικοί και καλή συννενόηση.! 1 Vstrom / 1 Dorsoduro. 3/4 φόραγανε κράνη! αυτά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Καλα ρε,τι καθεστε κ ασχολειστε με την Αστυνομια???Τρελαθηκατε ολοι σας???Εμενα ρε παιδια οι μπατσοι απο τα 15 ως τα 18 μου εκαναν τη ζωη μαρτυριο,κ παλι δεν ασχολουμαι με αυτους.Τη δουλεια τους κανουν κ αυτοι,βαλμενοι απο το κρατος ειναι.Ορεξη ειχαν αυτοι νομιζετε να τριγυρνανε ολη τη μερα πανω σε ενα μηχανακι για να βλεπουν τα μουτρα σας,κ μου. Σημερα 15:30 μεσημερι επιστρεφοντας απο Αρετσου με σταματησαν 6 ξαναλεω 6 versys δικαβαλα στην Χηλης.Κανε δεξια μου ειπανε.Κανω δεξια,διπλωμα αδεια ασφαλεια.Τους τα δειχνω,μου μιλησανε ευγενικοτατα,μου ζητησανε να τους συγχωρεσω για την δεκαλεπτη χρονοτριβη κ τελος.Οι τυποι ηταν ευγενικοτατοι,ουτε μαγκια,ουτε στραβοστομια,ουτε τπτ.Τα υπολοιπα 10 λεπτα που εκατσα στο μπλοκο,μιλησαμε λιγο για τη φαση με μενα.οι πιο πολλες ληστειες γινονται με ΚΤΜ μου ειπανε,"με πορτοκαλι μηχανακια εφυγαν" τους περιγραφουν οι γιαγιαδες.Ειμαι καταδικασμενος σε συνεχεις ελεγχους,ετσι μου ειπανε κ μου ζητησανε συγνωμη που θα με ενοχλουν συχνα πυκνα.Μετα χαζεψανε κ λιγο το μηχανακι μου κ εφυγαν. Μην τα βαζετε με την αστυνομια,κ αυτοι εντολες εκτελουν,τους ειπανε απο το συστημα που κυβερνα σταματατε μηχανακια αβερτα.Μην ξεχνατε οτι μετα τη προπερσινη δολοφονια του πιτσιρικα οι μπατσοι ειναι χεσμενοι μεχρι τη φτερνα.Δεν τους περνει για μαγκιες,για αυτο ειναι ευγενικοτατοι. Απλα σταματας στο μπλοκο.κανεις ενα τσιγαρο μεχρι να ψαχτουνε κ εφυγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Οσον αφορα τωρα το θεματακι με τα καινουρια μηχανακια των μπατσων ειναι μαλ... μας που καθομαστε κ σχολιαζουμε κ ειρωνευομαστε.Μεχρι πριν 3 χρονια οι μπατσοι τριγυρνουσανε με GSX 750 P.κατι μηχανακια που ακομα κ με το SH 150 μου,στον πρωτο ελιγμο που θα εκανα τελειωνε η καταδιωξη.300 κιλα μηχανακι,τεχνολογια 1985,ευελιξια Μηδεν.Ολοι τους κοροιδευαμε.Επειτα τους εδωσαν Transalp,μετα V-Strom,μετα παπακια,κ τωρα Versys.Tην ιστορια με τα παπακια δεν την σχολιαζω,τι σεβασμο να εδειχνα σε εναν μπατσο με παπακι??? Η αστυνομια εξοπλιστικε με πιο συγχρονα κ πιο ευελικτα μηχανακια.Το Dorsoduro πχ στα καταλληλα χερια τσακαλου Ζητα ειναι λουκουμι για κυνηγητο στη πολη.Ισως μονο με το μηχανακι μου να μπορουσες να του φυγεις μες στη πολη.Απλα οι ζηταδες εκτος απο χεστηδες(παντα 10 μαζι,ενας να παρεκλινει πεσανε ολοι),εκτος απο ψευτομαγκες,ειναι κ κουλοι.Μονο για λεζαντα θα τριγυρνανε το Aprilia. Εγω παντως παντα σιχαινομουν την Αστυνομια,την σιχαθηκα πιο πολυ στα 15-18 μου που ειχα το Ζ-125,την σιχαθηκα ακομα πιο πολυ οταν λογω ρατσισμου τραβηξανε μεσα τη κοπελια μου επειδη δεν ειχε στη τσαντα την αδεια παραμονης,την σιχαθηξα ακομα περισσοτερο οταν καθαρισανε τον πιτσιρικα επειδη τους πεταξε στο μπατσικο ενα μπουκαλι μπυρα. Απλα σε τετοια πραγματα ειμαι υπερ της κ τη γουσταρω,ας δωσουμε λεφτα σαν κρατος,χαλαλι τους.Χαιρομαι οταν βλεπω Ζηταδες με μηχανακι 2008-2010 κ οχι με GSX 750 P.Αρκει αυτα τα μηχανακια να τα αξιοποιησουν οταν καλεσω το 100,οταν ληστεψουν τη μανα μου στον δρομο,οταν πρεπει να κυνηγησουν καπιον που εγκατελειψε τροχαιο κτλ Για αυτο guys,επειδη δεν σας παιρνει κοψτε τη μαγκια κ την ειρωνεια με τους μπατσους στα forum γιατι οταν σας σταματανε να κλαιτε μην σας γραψουνε.Αν εισαι μαγκας,πανε να πλακωσεις στο ξυλο μπατσο.Ιδιως οι τωρινοι της Σχολης Αστυφυλακων ειναι τοσο φλουφληδες που ουτε θα αμυνθουνε,ειναι τα παιδια που ολοι εδερναν στο σχολειο Αν ειστε τοσο μαγκες ελατε στη δουλεια μου ενα βραδυ Αν ειστε τοσο μαγκες καντε οτι φευγετε απο αυτους με τα Versys.6 μηχανακια μαζι κοβουν γυρες,ενας απο τους 6 αν ξερει να οδηγαει θα βρεθειτε αλυσοδεμενοι. Αρα,καλοριζικα τα μηχανακια τους κ μακαρι τα λεφτα μας να πιασουν τοπο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αλλη μια επιτυχια της νεας ομαδας!Αυτο που δε φαινεται στη φωτο ειναι η στραβωμενη ζαντα με τις μπουκαλες,το σπασμενο αντιβαρο και οι γρατζουνιες στα πλαστικα.Πριν μιση ωρα στο Περιστερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Κάποιος τσέος έφαγε σούπα? Ή απο αυτά που μαζεύουν ρίξανε κάτω κανένα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δεν πρεπει να επεσε κατω μονη της.Η μπροστινη ζαντα ειναι σα να εχει σκασει σε πεζοδρομιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες