andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Σκεφτομαι να βαλω δισκοπλακα στο Χ μου για να βελτιωσω το μπροστινο...Σκεφτομαι για την braking..Οι αποριες μου...Αμα αλλαξω δισκοπλακα δεν πρεπει να αλλαξω και σωληνακια γιατι η δισκοπλακα ειναι oversize και η δαγκανα θα παει πιο πανω με αποτελεσμα να κανει κουρμπα το σωληνακι??(Σωληνακια υψηλης braking κανουν 45ευρω..αξιζουν??)Τι τακακια να βαλω??Ο Nikossm1993 που εχει βαλει EBC εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος,ξερει κανενας που μπορω να βρω στην αθηνα?Εχετε καποια αλλα να προτινεται?Πηγα στο stelpet και μου ειπε υπολογισε γυρω στο 200αρι(δισκοπλακα-τακακια-σωληνακια υψηλης-υγρα φρενων)...Αξιζει??Θα βελτιωθει το αθλιο φρενο που εχω τωρα??Ευχαριστω ακομα και αυτον που εκατσε να διαβασει την εκθεση μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Με 125Ε περνεις νομιζω Ολοκληρο ΚΙτ μπροστινου φρενου με δαγκανες σωληνακια υψηλης τακακια και δισκοπλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 άσχετο, μπαίνει σε R αυτό το σετάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 λοιπον εγω ειχα βαλει κανα μηνα πριν τρακαρω την braking και τα EBC τακακια και ηταν απιστευτο το φρενο καταπλικτικο αλλα να αλλαξεις και λαστιχα σου προτεινω τοτε θα γινει ακομα καλυτερο...οσο για το υψηλης δεν ξερω να σου πω αλλα και γω ειχα σκοπο να το βαλω...ομως λιγο ακριβω μου φανηκε.εμενα δισκοπλακα μου πηρε 124 ευρω και τα EBC 22 ευρω... παντως ειναι μια απο τις καλυτερες βελτιωσεις που μπορεις να κανεις στο κρυπτον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Με 125Ε περνεις νομιζω Ολοκληρο ΚΙτ μπροστινου φρενου με δαγκανες σωληνακια υψηλης τακακια και δισκοπλακα Ναι αλλα οχι Braking..Ξερει κανενας που μπορω να βρω τα EBC?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 άσχετο, μπαίνει σε R αυτό το σετάκι? ναι αλλα με αλλα τακακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 γουστάρω, τι μάρκα είναι και απο πού το παίρνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Αυτοι βαζουν Breaking! Εμενα μου αρεσει η δισκοπλακα της Daytona καλυτερα! Ειναι πιο ογκοδες και πιο ομορφη! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 γουστάρω, τι μάρκα είναι και απο πού το παίρνω? Εγω βρηκα στο stelpet.Αλειτρουιτε εσυ ειχες προβλημα με το σωληνακι???Εκανε κουρμπα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 εμένα δε με τρελαίνει της daytona αλλά θα παίξει στο ζήτημα του πορτοφολιού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 στην ιδια τιμη ειναι κ οι 2... αντε 5€ διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 το δίλλημα μου χτυπάει την πόρτα... Άλλη μούρη έχει η breaking όμως και άλλη η daytona :P damn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) εκτος απο το στελπετ υπαρχει και η μιχαλακοπουλου που σιγουρα θα βρειτε αυτο που ψαχνεται...οι ενδιαφερομενοι επισκευθειτε την να παρετε τιμες και ιδεες! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Εχω στο Dinamik εγω σωληνακια υψηλης μπρος-πισω!Τακακια της Nissin!Δισκοπλακα εργοστασιακη! Δεν εχω δει καμια διαφορα με πριν!Υπαρχει καλυτερη πληροφορηση σε σχεση με πριν!Στα 125cc τα σωληνακια υψηλης και οι δισκοπλακες της Braking καλο αλλα σαν project!Δεν προσφερουν τιποτα!Δεν υπαρχει "πακετο"!Μπορει να βαλετε σωληνακια υψηλης και δισκοπλακες braking αλλα θα σας λειπει ο μεγαλος παραγοντας, η βυθιση της αναρτησης του μπροστινου συστηματος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 δεν τον έπιασα τον μεγάλο παράγοντα, για ξανά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Μεγαλος παραγοντας ειναι η μπροστινη αναρτηση! Με λιγα λογια το μπροστινο στησιμο ενος 125cc ειναι μαπα! Δεν μπορεις να ζητας απο ενα λαιμουδακι που χωριζετε σε 2 αναρτησουλες φρεναρισμα σωστο με οτι και να παιξεις!Ειτε δισκοπλακες-δισκοφρενα,ειτε ελαστικα-δαγκανες, ειτε ειτε ειτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 α εκεί το πας... Ναι οκ κατάλαβα τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 καταρχας τα σωληνακια υψηλης στα παπια ειναι καθαρα για εφε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) καταρχας τα σωληνακια υψηλης στα παπια ειναι καθαρα για εφε... κιαλού το έχω ακούσει αυτό αλλά δεν είναι μόνο για εφέ! Αν δε ρυθμίσεις σωστά την στάθμη ξες τι ωραία που κλειδώνει ο τροχός? έχουν διαφορετικό πάχος και ανοχές απο τα μαμά και έχουν ελαφρώς μεν αλλά αρκετά δε διαφορά στην πράξη.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 κιαλού το έχω ακούσει αυτό αλλά δεν είναι μόνο για εφέ! Αν δε ρυθμίσεις σωστά την στάθμη ξες τι ωραία που κλειδώνει ο τροχός? έχουν διαφορετικό πάχος και ανοχές απο τα μαμά και έχουν ελαφρώς μεν αλλά αρκετά δε διαφορά στην πράξη.. τι λετε ρε παιδια? τοσα χρονια τα εχω μεχρι πανω πανω τα υγρα ο τροχος μπλοκαρει μονο αν το θελησω εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) τι λετε ρε παιδια? τοσα χρονια τα εχω μεχρι πανω πανω τα υγρα ο τροχος μπλοκαρει μονο αν το θελησω εγω! δοκίμασες να τα βάλεις με καινούρια τακάκια (γενικά όλο το σετ καινούριο? Εκτός και αν επειδή άλλαξε η αίσθηση στην μανέτα μου φάνηκε εμένα ότι κλείδωνε πολυ ευκολότερα εδιτ: Δεν εννοώ μόνο την στάθμη στα υγρά, εκεί έχει lower αλλά όχι highest ^^ εννοώ εξαερώσεις ενώ βάζεις τα υγρά κτλπ κτλπ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Αμα αλλαξω δισκοπλακα δεν πρεπει να αλλαξω και σωληνακια γιατι η δισκοπλακα ειναι oversize και η δαγκανα θα παει πιο πανω με αποτελεσμα να κανει κουρμπα το σωληνακι??(Σωληνακια υψηλης braking κανουν 45ευρω..αξιζουν??) Πλακα κανεις ετσι;;;; θα κουνηθει το σωληνακι 3 εκατοστα και κατι εγινε! Σιγα την κουρμπα που θα κανει! Οσο για τα σωλινακια υψηλης, για μενα, δεν αξιζουν. Δεν εχω δει καμια διαφορα με πριν!Υπαρχει καλυτερη πληροφορηση σε σχεση με πριν! τελικα υπαρχει διαφορα ή οχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 δοκίμασες να τα βάλεις με καινούρια τακάκια (γενικά όλο το σετ καινούριο? Εκτός και αν επειδή άλλαξε η αίσθηση στην μανέτα μου φάνηκε εμένα ότι κλείδωνε πολυ ευκολότερα εδιτ: Δεν εννοώ μόνο την στάθμη στα υγρά, εκεί έχει lower αλλά όχι highest ^^ εννοώ εξαερώσεις ενώ βάζεις τα υγρά κτλπ κτλπ Δεν ξερω τι σοι δαγκανα εχεις και οταν εχεις διαφορα στην σταθμη των υγρων εχεις και διαφορα στην πεδηση... Αν και κατι τετοιο αποκλειεται... Δεν ξερω το ενδεχομενο να εχεις κανει μαπα εξαερωση ή να εχεις τοσο χαμιλη σταθμη υγρων που να τραβαει αερα η τρομπα... Τα τακακια ειναι αλλο θεμα... Σοληνακια υψηλης ειναι καθαρα και μονο για μοστρα στα παπια. Αν ποτε μου περισεψει ενα 10αρικο για πεταμα θα παω να βαλω και εγω στο παπι υψηλης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 δε ξέρω αλλά αρχίζω να σκέφτομαι ότι μπορεί ναναι τελικά πολύ μάπα τα μαμά του cryptonR και να μην είναι ιδέα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Τα σωληνακια υψηλης σαν εννοια ναι θα δωσουν καποια βελιτωση στο συστημα διοτι δεν μεταφραζουν το "φουσκωμα" που δεχονται τα απλα τα σωληνακια και ετσι η δυναμη που ασκεις στην μανετα φτανει πιο γρηγορα στην δαγκανα με αποτελεσμα να εχεις καλυτερο δαγκωμα και κατ'επεκταση καλυτερο φρεναρισμα! Με τοσο ψευτικο μπροστινο που εχουν τα 125cc οχι δεν μπορεις να δεις μεγαλη διαφορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες