Jump to content
Sign in to follow this  
jimaitor

kawasaki zx130 VS lifan 125 sport

Recommended Posts

Το τελευτεο καιρο κοιταω για καποιο παπι οσπου ειχα καταλιξει στο kawasaki zx130 2010 :plaf: αλλα συμερα ενα lifan 125 sport μου εκοψε την φορα μαλιστα εμαθα πως εχει και υδροψικτο κινιτιρα.

*δεν με νοιαζει η τημη τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το Lifan 125 sport στο οποίο αναφέρεσαι πρέπει να είναι αυτό

sport125lifan4yd.jpg

Τα χαρακτηριστικά που κατάφερα να συγκεντρώσω για το μηχανάκι αυτό είναι:

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος υδρόψυκτος

ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 125cc

ΙΣΧΥΣ: 12-13bhp

ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ: Manual

ΚΙΒΩΤΙΟ: 5 ταχύτητες

ΦΡΕΝΑ: Μπροστά-Πισω δισκόφρενο

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Μροστά υδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι, Πίσω monoshock

ΠΛΑΙΣΙΟ: Σωληνωτό

Τιμή: 890 ευρώ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/617927/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/47769/

Στα συν (+)

Προσωπικά μου αρέσει εμφανισιακά, με αρκετά δυνατό κινητήρα στην κατηγορία του. Μπροστά πίσω δισκόφρενο, 5 ταχύτητες με συμπλέκτη. Το πλαίσιο και το μπροστά πιρούνι φαίνονται αρκετά σταθερά, σε αντίθεση με τις πάπιες που έχουν πλαίσιο-σωλήνα και πιρούνι που πιάνει μόνο σε ένα σημείο. Πολύ καλή τιμή!!!

Γενικά όλα τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά, αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι άγνωστη ?!??! Μπορεί παρόλο που έχει πολύ καλό σχεδιαστικά πλαίσιο, να είναι σκ@το κολλημένο και να σπάσει. Επίσης απο aftermarket δε ξέρω τι υπάρχει, αν θα βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά.

Το zx130 είναι αρκετά καλό μηχανάκι, αξιόπιστο και δεν έχει ακουστεί να βγάζουν προβλήματα. Πολύ τσιμπημένη τιμή 2200 ευρώ!!!

Αν αγόραζα εγώ μηχανάκι χωρίς να με ενδιαφέρουν τα χρήματα, θα προτιμούσα το crypton X. Αν έμπαινε και το χρηματικό στη μέση θα ήμουν υπέρ του Lifan 125 sport.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι μ@λ@κι@ το lifan ειχε ενα δικος μου και στο χρονο πανω κοπηκε (εσπασε στα δυο) ο στροφαλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω προτινω το λιφαν ειναι πιο γριγορο το εχω παρει στα 200 μετρα και μετο που ανοιγα λιγο γκαζει σουζααα......ΑΠΟ test trive

topexhaust_tipou%20moto.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki χωρίς την παραμικρή αμφιβολία! Κατά 99% θα σκυλομετανιώσεις με το Lifan - και θα σου είναι αδύνατον να το ξεφορτωθείς κιόλας. Το "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός" το έχουν πει ακριβώς για την περίπτωσή σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρια απο το Lifan..Kawasaki και παλι Kawasaki..Δες και τα suzuki address,crypton x..:_thumbsup:

καλησπερακαι απο εμενα!

ειμαι καινουριος στο forοum... και αν απανταω αλλου σορρυ!

θελω να πω και εγω την αποψη μου για τα lifan 125сс !

εχθες αγορασα και εγω 1 μεταχηρησμενω απο 1 γειτονα μου...ειχε 1400 χιλιομετρα και το αγορασα 150 ευρω...με αλλα λογια καινουριο το μηχανακη...πηγα να το βαλω μπρος...αλλα απο οσο καταλαβα εχει κοψει στροφαλω...απο μοτερ για εμενα αυτα δεν αξιζουνε μια αλλα εχουνε ωραιο στησημο...και το κακο παλι σε αυτα ειναι πως κοβουνε την μεσαια μπουκαλα που εχουνε!

...το καλο ειναι πως υπαρχη μια ετερια που βγαζει πολυ καλα μοτερ...(εχω παρει 3 )η μαρκα λεγετε αν θυμαμε καλα jialin,...καπως ετσι...παιδια ειναι σκυλια αυτα τα μοτερ...σας το εγκιαμε...και πολυ φθηνα...μονο 200 ευρω το ειχα παρει 90CC 4αρι σασμαν και συμπλεχτη!

εγω μιας και το εχω αυτο θα το βαλω πανω και θα το πουλισω...μονο για αυτον τον λογο το αγορασα γιατι ετυχε να εχω το αλλο μοτερ...αλλιος δεν θα επερνα ποτε lifan..η και το καθε lifan... ειμαι καθαρα της αποψεις honda...προτον γιατι ειναι σκυλια...και 2 υπαρχουνε παρα μα παρα πολλα ανταλακτικα...!!

εχω και 1 glx 50 cc στην αδεια βεβαια... αλλα ειναι 57 .... με διαδρομη, κεντροφορο, ρευματα ,υσαγογη ,εξαγογη, καλμπιρατερ,ελαφρομα στροφαλου,ελαφρομα σασμαν...αλλα γραναζια 3 της και 4αρτης( με γραναζια 2αρας...) και ελαφρομα πιστονιου βγενει αναλογια 59 χιλιοστα...!!!

το καλο ειναι πως δεν εδωσα πολλα λεφτα και το εχω για παρτη μου να το χερομαι... ΟΧΙ... για κοντρες του πινω το αιμα οταν θελω εγω...και αν τυχει κανας διπλα απλα χαβαλεδιαζω!!!

καλησπερακαι απο εμενα!

ειμαι καινουριος στο forοum... και αν απανταω αλλου σορρυ!

θελω να πω και εγω την αποψη μου για τα lifan 125сс !

εχθες αγορασα και εγω 1 μεταχηρησμενω απο 1 γειτονα μου...ειχε 1400 χιλιομετρα και το αγορασα 150 ευρω...με αλλα λογια καινουριο το μηχανακη...πηγα να το βαλω μπρος...αλλα απο οσο καταλαβα εχει κοψει στροφαλω...απο μοτερ για εμενα αυτα δεν αξιζουνε μια αλλα εχουνε ωραιο στησημο...και το κακο παλι σε αυτα ειναι πως κοβουνε την μεσαια μπουκαλα που εχουνε!

...το καλο ειναι πως υπαρχη μια ετερια που βγαζει πολυ καλα μοτερ...(εχω παρει 3 )η μαρκα λεγετε αν θυμαμε καλα jialin,...καπως ετσι...παιδια ειναι σκυλια αυτα τα μοτερ...σας το εγκιαμε...και πολυ φθηνα...μονο 200 ευρω το ειχα παρει 90CC 4αρι σασμαν και συμπλεχτη!

εγω μιας και το εχω αυτο θα το βαλω πανω και θα το πουλισω...μονο για αυτον τον λογο το αγορασα γιατι ετυχε να εχω το αλλο μοτερ...αλλιος δεν θα επερνα ποτε lifan..η και το καθε lifan... ειμαι καθαρα της αποψεις honda...προτον γιατι ειναι σκυλια...και 2 υπαρχουνε παρα μα παρα πολλα ανταλακτικα...!!

εχω και 1 glx 50 cc στην αδεια βεβαια... αλλα ειναι 57 .... με διαδρομη, κεντροφορο, ρευματα ,υσαγογη ,εξαγογη, καλμπιρατερ,ελαφρομα στροφαλου,ελαφρομα σασμαν...αλλα γραναζια 3 της και 4αρτης( με γραναζια 2αρας...) και ελαφρομα πιστονιου βγενει αναλογια 59 χιλιοστα...!!!

το καλο ειναι πως δεν εδωσα πολλα λεφτα και το εχω για παρτη μου να το χερομαι... ΟΧΙ... για κοντρες του πινω το αιμα οταν θελω εγω...και αν τυχει κανας διπλα απλα χαβαλεδιαζω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χααχχαχαχχααχχααχαχχαχαχααχχααχα

αυτο ειναι ?

χαχαχαχααχαχ

σορρυ για το :offtopic: ,αλα δεν αντεξα

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χααχχαχαχχααχχααχαχχαχαχααχχααχα

αυτο ειναι ?

χαχαχαχααχαχ

σορρυ για το :offtopic: ,αλα δεν αντεξα

:2funny: :2funny: :2funny: Μην το ξαναβαλετε αυτο το video καθε φορα που το βλεπω πεθαινω στο γελιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχχααχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ και γω ρ φιλε..

ειδικα εκει που ξυριζετε ο παππους.χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλα δες τι κανουν και οι ΝτΡεΛοι

αντε φτανειι

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ καβασάκι λέω...καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο από τα μηχανολογικά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευτεο καιρο κοιταω για καποιο παπι οσπου ειχα καταλιξει στο kawasaki zx130 2010 :plaf: αλλα συμερα ενα lifan 125 sport μου εκοψε την φορα μαλιστα εμαθα πως εχει και υδροψικτο κινιτιρα.

*δεν με νοιαζει η τημη τους

kawasaki και kawasaki :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην πας για καζανακι αδερφε, βημα δεν παει ειναι λιγο αργοστροφο απο τις 7.000 στρφ και πανω χανει πολυ.......σορρυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki με τα χιλια οχι επειδη το εχω αλλα οπως και να το κανουμε ειναι καλυτερο απο το αλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα