Jump to content

Recommended Posts

Μαζί με φίλους, έχει καιρό που λέμε να κάνουμε κάποια στιγμή μια παπακιάδα! Κάποια κοντινή διαδρομή με τα παπάκια μας.

Εγώ όμως λέω να το κάνουμε γενικών με μικρότερου κυβισμού μοτοσυκλετοπαπακοσκουτεράκια!

Έτσι λοιπόν, επειδή δεν μπορεί να γίνει μέσα στο Πάσχα, προτείνω την Κυριακή 11/4/2010 να πάμε μια βόλτα στην Άθυτο ή την Καλλιθέα Χαλκιδικής! Απο εκεί και πέρα, βλέπουμε αντοχές και αναλόγως συνεχίζουμε και πιο κάτω.

Μέχρι 500 κυβικά, όποιος θέλει και μπορεί, και είναι και λίγο... σιδερώκολος(xampo εσένα δε σε στρέχω, αφού έχεις γυρίσει όλο το ντουνιά με το crypton! :uglystupid2::_thumbsup: ), καλώς να ορίσει στη παρέα. Street, ονοφάκια,SS(r125 cbr125 κτλ) παπάκια σκουτεράκια κτλ πάμε να αποδείξουμε οτι, δε μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και η παρέα!

Ταχύτητες καταλαβαίνεται οτι θα κυμαίνονται απο 70-90 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θαυμάσια ιδέα !! εύγε .έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι οδηγοί το ταξίδι με σωστή παρέα , θα πρότεινα μάλιστα και άλλες τέτοιες εκδρομές με νέους αναβάτες πολύ περισσότερο μάλιστα νεαρούς και βέβαια όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλες περιοχές :respekt: :respekt:

κρίμα που δεν έχω μηχανή

Τροποποιήθηκε από τον οινοχόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπάκια επιτρέπονται.

Σκυλάκια (Bulldog) δεν επιτρέπονται; :P

Σοβαρά: ωραία ιδέα! :ok:

Συνεπιβάτες θα υπάρχουν; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όχι?!

Βασικά όποιος θέλει ας έρθει με ότι θέλει αλλά να ξέρει οτι οι ταχύτητες θα είναι στ 70-90 χλμ. Κανένα άγχος, καλή παρέα, όμορφη μέρα και ευχαρίστηση! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o σταυρος κατι με ειπε για αυτη την κυριακη η δευτερα που ερχεται.... τελικα ποτε θα γινει? μαλλον μεσα ειμαι αν κ τα 90 χλμ ειναι πολυ λιγα για τον πιραυλο... ζεσταινετε κ αναβουν τα βεντιλατερια αβερτα :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o σταυρος κατι με ειπε για αυτη την κυριακη η δευτερα που ερχεται.... τελικα ποτε θα γινει? μαλλον μεσα ειμαι αν κ τα 90 χλμ ειναι πολυ λιγα για τον πιραυλο... ζεσταινετε κ αναβουν τα βεντιλατερια αβερτα :uglystupid2:

Λαθος σε ειπα ρε. Την αλλη κυριακη ειναι. Θα παρω το σκουτερ της αδερφης μου και θα ερθω γιατι ψηνομαι καργα... Μπαμπη θα παμε ε? Μην με πεις δεν μπορω γιατι αλλιως θα σε ριξω μαζουτ στο πυραυλο και θα μπουκωσει... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαθος σε ειπα ρε. Την αλλη κυριακη ειναι. Θα παρω το σκουτερ της αδερφης μου και θα ερθω γιατι ψηνομαι καργα... Μπαμπη θα παμε ε? Μην με πεις δεν μπορω γιατι αλλιως θα σε ριξω μαζουτ στο πυραυλο και θα μπουκωσει... :2funny:

:scooter: :scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Street, ονοφάκια,SS(r125 cbr125 κτλ) παπάκια σκουτεράκια κτλ πάμε να αποδείξουμε οτι, δε μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και η παρέα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε σε λεω ... παμε .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι λοιπόν, επειδή δεν μπορεί να γίνει μέσα στο Πάσχα, προτείνω την Κυριακή 11/4/2010 να πάμε μια βόλτα στην Άθυτο ή την Καλλιθέα Χαλκιδικής!

Ποση χλμ ειναι διαδρομη;;; Αν ειναι θα ερθω και θα νοικιασω ενα 50αρι απο εκει! Δεν το χανω με τιποτα!!yahoo.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Street, ονοφάκια,SS(r125 cbr125 κτλ) παπάκια σκουτεράκια κτλ πάμε να αποδείξουμε οτι, δε μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και η παρέα!

Έτσι, σωστά τα λες :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ENHMEΡΩΣΗ: Απο Φωκιες μεχρι Αθυτο εχει γινει κατολησθηση και εχει γεμισει ο δρομος πετρες και χωμματα. Οσοι εχεται εντουρακια θα περασετε καλα γιατι εκτρεπουν τα αυτοκινητα μεσα απο χωματοδρομο. Κατι τετοιο ακουσα, οποιος εχει παει προσφατα ας μας δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ENHMEΡΩΣΗ: Απο Φωκιες μεχρι Αθυτο εχει γινει κατολησθηση και εχει γεμισει ο δρομος πετρες και χωμματα. Οσοι εχεται εντουρακια θα περασετε καλα γιατι εκτρεπουν τα αυτοκινητα μεσα απο χωματοδρομο. Κατι τετοιο ακουσα, οποιος εχει παει προσφατα ας μας δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

Αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή να πάμε απο Κασσάνδρα σε Σάνι(αναγκαστικά σε στέλνουν απο εκεί) η οποία είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ διαδρομή ακόμη και για μικρά κυβικά!

Έλα να οργανωνόμαστε λέμε!

Multijohn

Tommy

Mamalakis

Giannis

...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή να πάμε απο Κασσάνδρα σε Σάνι(αναγκαστικά σε στέλνουν απο εκεί) η οποία είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ διαδρομή ακόμη και για μικρά κυβικά!

Έλα να οργανωνόμαστε λέμε!

Multijohn

Tommy

Mamalakis

Giannis

Xampos

Steven_04

...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ 90ΑΡΙ ΜΟΥ.

ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιδεί το Varaderακι μου το εχω σκίσει στις εκδρομές θα σας πρότεινα να βρείτε μια διαδρομή εκτώς εθνικής βρείτε έναν επαρχιακό για να μην σας τρελάνουν οι άλλοι με τα 120+ km/h και να γουστάρετε πιο πολύ...απλά θα πρέπει να έχετε στα υπόψιν σας τις στάσεις για ανεφοδιασμό γιατί δεν σας βλέπω καλά...μην κοιτάτε το δικό μου που πέρνει 17 λίτρα και βγάζει 350 χιλιόμετρα άνετα... :whistling:

καλά να περάσετε και προσοχή στον δρόμο...!οδηγούμε χιαστή και όλα τα σχετικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιδεί το Varaderακι μου το εχω σκίσει στις εκδρομές θα σας πρότεινα να βρείτε μια διαδρομή εκτώς εθνικής βρείτε έναν επαρχιακό για να μην σας τρελάνουν οι άλλοι με τα 120+ km/h και να γουστάρετε πιο πολύ...απλά θα πρέπει να έχετε στα υπόψιν σας τις στάσεις για ανεφοδιασμό γιατί δεν σας βλέπω καλά...μην κοιτάτε το δικό μου που πέρνει 17 λίτρα και βγάζει 350 χιλιόμετρα άνετα... :whistling:

καλά να περάσετε και προσοχή στον δρόμο...!οδηγούμε χιαστή και όλα τα σχετικά...

Χμ... το δικό σου μάλλον καίει κάμποσο αν σκεφτείς οτι το παπί μου με 4 λίτρα βγάζει 100 χλμ. Και μάλλον όλα τα παπιά ετσι καίνε! :sopase:

(Κοιτα να δείς που θα πάει στις διαμάχες το τόπικ :tease: )

Για πρώτο πόδι, εννοείται οτι δεν θα πάμε απο τον κεντρικό. Απο τον παράδρομο σκέφτηκα να πάμε αλλά απο την άλλη, ίσως είναι πιο ασφαλές να πάμε απο κεντρικο που είναι πολύ πιο πλατύς.

Δε ξερω, εσείς τι λέτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτεινω να παμε απο το κεντρικο τερμα δεξια λοριδα με μια σταθερη ταχυτητα χωρις ανουσιες προσπερασεις και χαζομαρες.

Αν τελικα αποφασισουμε να ΜΗΝ παμε απο τον κεντρικο ας ανημερωσετε εγκαιρως το topic για να λαβουμε τα μετρα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόταση διαδρομής:

- Εθνική οδός (τρομάρα της!) προς Μουδανιά

- Στροφή στη γέφυρα της Θέρμης, με κατεύθυνση προς Πολύγυρο

- All the way μέχρι τις ωραίες στροφές (μετά από τη μεγάλη ευθεία της Γαλάτιστας)

- Αμέσως μετά από τις ωραίες στροφές, στροφή (δεξιά) προς Βάβδο

- Συνέχεια προς Σήμαντρα - Πορταριά - Μουδανιά

- Συνέχεια προς πρώτο ποδάρ'

Ακόμα καλύτερα, αντί για πρώτο ποδάρ', μια βόλτα προς το Σπήλαιο Πετραλώνων.

Τροποποιήθηκε από τον Barchman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ... το δικό σου μάλλον καίει κάμποσο αν σκεφτείς οτι το παπί μου με 4 λίτρα βγάζει 100 χλμ. Και μάλλον όλα τα παπιά ετσι καίνε! :sopase:

(Κοιτα να δείς που θα πάει στις διαμάχες το τόπικ :tease: )

Για πρώτο πόδι, εννοείται οτι δεν θα πάμε απο τον κεντρικό. Απο τον παράδρομο σκέφτηκα να πάμε αλλά απο την άλλη, ίσως είναι πιο ασφαλές να πάμε απο κεντρικο που είναι πολύ πιο πλατύς.

Δε ξερω, εσείς τι λέτε?

ναι μου καιει καμποσο,δεν αντιλεγω αλλα ευτυχως εχει μεγαλο τεποζιτο και εχει αυτονομια...

6 φορες που το εβγαλα εθνικη δεν το ευχαριστιθηκα παντως...το να πας με κολημενο το γκαζι για να πιασεις 100-120 δεν εχει γουστο μπροστα στις στροφες...ασε που με τα φορτηγα τα πιο μικρα μηχανακια ειναι επικυνδηνα να παρασυρθουν απο κανενα ρευμα αερα...με το δικο μου που ειναι 150 κιλα + 70 εγω = 220 κιλα και παλι το ενιωθα...σκεφτητε το παπι που δεν ξεπερναει μαζι με τον οδιγο του το βαρος του μωρου μου...δικη σας η βολτα αλλα θα σας προτεινα παραδρομο... :)

το πλατος του δρομου δεν σας περιοριζει...αν δεν θελετε να πατε σε διαταξη χιαστη μπορειτε να πατε σε μονη σειρα για τις στροφες και θα ειστε μια χαρουλα...απλα να το επισειμανετε σε ολους να κρατανε αποστασεις...ο πιο αργος πρωτος και ο πιο γρηγορος τελευταιος και θα ειστε jet...!ζηλευω...προλαβαινω να ανεβω και εγω για την βολτα? :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον PanosGri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΕΕ! Και εγω μεσα! Να στειλω σε κανενα ΠΜ με κινητο για να συνενοηθουμε που θα συναντηθουμε? Τελικα απο πιο δρομο θα παμε, εσεις που ειστε απο εκει και ξερετε καλυτερα τους δρομους, για πειτε...

Εχω καταενθουσιαστει! :thumbsup:

Επιτελους καποιοι που γουσταρουνε βολτες, ακομα και με παπακια. Οχι σαν μερικους που λενε, "Ποιος παει τοσο μακρια τωρα με το παπι" :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα