Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 οτι λεει ο τιτλος οτι ξερετε... προβληματα,συγκριση με ανταγωνισμο, εμπειριες με αυτο οι εχοντες και οτι αλλο καλοδεχουμενο ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Αυτο που εχω ακουσει εγω τουλαχιστον,οτι δεν ειναι τοσο φιλικο και δεν συγχωρει οδηγικα λαθη τοσο οσο ενα honda,suzuki,yamaha:cheers: Ωραιο εργαλειο παντος το 04 απο τα ποιο ομορφα 1000αρια και πολυ αγριο σε εμφανιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theo182 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Από προβλήματα δεν έχω ακούσει κάτι Για τον ανταγωνισμό της ίδιας χρονολογίας είναι κοινώς αποδεκτό ότ ήτανε ο πιο κανίβαλος με άπειρο γκάζι.. Δε το έχω οδηγήσει αλλά όλοι λένε ότι αυτό το μοντέλο μαζί με το Κ5 είχε το πιο αρκουδόγκαζο που έχει βγει στα ss. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 It's so simple!!! You are a Ninja!!! :taz: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) πιγκουινος νιντζα? αυτο το ακραιο το εχω ακουσει κι εγω :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2010 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 να πω καλοριζικο και καλοταξιδο;; ή οχι ακομα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καπου πηρε το ματι μου στο moto.gr για αγγελια για ανταλλαγη cb1300 με zx-10r... :whistling: Ακομα δεν το πηρες ρε και θα το δωσεις??? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2010 από τον YAMAHAΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Ωραίο αλλά για την χρήση που το θέλεις δεν θα σου κάνει.. ειχα το ΖΧ 10 05.. καλό δυνατό.. τρελη κατανάλωση !! δεν το ρύθμισα ποτέ σωστά !! pc 3 αλλα σχετικό μικρο σε διαστάσεις.. είναι κάτι σαν 600αρι με μοτέρ 1000.. εαν το πάρεις πρέπει οπωσδήποτε να του βάλεις σταμπιλιζατερ... αλλιώς δεν παίζει !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 να το κανεις τι πιγκουινε μου??? και σε μαυρο με μαμα εξατμιση...νομιζω πως θα σε προλαβω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dritz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Πάρα πολύ καλό αλλά τα σκάει απότομα στις γκαζιές. Είναι και λίγο κούφιο χαμηλά αλλά μετά τις 6000 τρελαίνεται !. Από προβλήματα κανένα. Επίσης είναι πολύ μαζεμένο οπότε αν είσαι πάνω από 1.80 πρέπει να το πας μερικές βόλτες να δεις αν βολεύεσαι. Όπως λέει και ο ALEXANDER θέλει οπωσδήποτε stabilizater. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Πολύ και άγριο γκάζι το οποίο δεν μπορείς να εκμεταλλευθείς. Ζημιές μηδεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Το εχω παει μια Αττικη οδο μεχρι αεροδρομιο και πισω,μανουλα απο τα ποιο βρομογκαζα μαζι με κ5 απο ζημιες τπτ(του φιλου μου)αλλα θελει προσοχη δεν συγχωρει λαθη και γενικα ειναι ενα καθαρο πισταδικο μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 δεν ξέρω τίποτε για το μηχανάκι,αλλά είναι πολύ όμορφο αλbandy! και έχει και ένα κ#λαράκι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Παρε αυτο της αγγελιας βαψε τις ζαντες Χρυσες βαλε και μανετες, μαρσπιε χρυσα και εισαι αρχοντας!! ΕΡΩΤΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Αχ και να μπορουσα να ταισω τοσα αλογα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες