ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δεν έβαλα στιγμιότυπο γιατί δεν πρόλαβα να φτιάξω χτες, αλλά κάτι με χάλασε. Αγόρασα λοιπόν εν' όψει 36ώρου μια βάση Ram Mount από Αμερική και την στήριξα στο τιμόνι. Η βάση είναι αρκετά σταθερή. Βράχος θα έλεγα. Έβαλα λοιπόν πάνω την κάμερα, η οποία είναι μια Sony DCR DVD 510 Hybrid 5.1 surround 4mp και ξεκίνησα τη βόλτα πιάνοντας τον Κηφισό. Eπέλεξα low definition για να δω τι ποιότητα θα βγάλει, ώστε αν είναι καλή να κερδίσω έξτρα χρόνο στο memory stick που της είχα βάλει ως μέσο για να γράφει. (στο DVD με τους κραδασμούς θα είχε πρόβλημα) Στην αρχή πήγαινα αρκετά σιγά (max 100χαω και 3000σαλ) επειδή ο κινητήρας ήταν κρύος. Η λήψη με αυτές τις συνθήκες ικανοποιητική. Στην επιστροφή που ζεστάθηκε ο κινητήρας, έκανα κάποια ανοίγματα μέχρι τα 160χαω κι εκεί η εικόνα έγινε απαίσια! Θολή (δεν έβλεπες τίποτα) Δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω αν οφειλόταν στους κραδασμούς του κινητήρα, ή στους κραδασμούς από τον αέρα που αυξήθηκε σε αυτά τα χαω, διότι ακόμα και στα 160χαω με 6η έχω περίπου 4500σαλ. Θα ξανακάνω μια δοκιμή όταν μπορέσω με την στάνταρ ποιότητα εικόνας, μήπως έφταιγε η χαμηλή ποιότητα που την ρύθμισα και βλέπουμε. :/ Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η τόσο χάλια εικόνα που είχε, γιατί είναι μια πολύ καλή κάμερα! Εδώ η παλιά μου Sony με Hi8 κασέτα που την είχα τοποθετημένη πάνω στο ρύγχος, είχε τρομερή ποιότητα εικόνας με όλες τις συνθήκες! Θέλω να πιστεύω πως έφταιγε η χαμηλή ποιότητα που επέλεξα, διαφορετικά τον ήπια! Τσάμπα η βάση και το μεγάλο μέμορυ στικ που αγόρασα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Μια ωραία πατέντα που έχει κάνει ο Anothercbrowner είναι η εξής. Έχει στριμώξει την κάμερα στο ram-air, με ταινία πάνω και κάτω που απ'τη μέσα της η ταινία είναι σα σφουγγαράκι. Και γράφει πολύ καλά έτσι γιατί οι 2 ταινίες απορροφούν όλους τους κραδασμούς και εν τέλει η εικόνα βγαίνει πολύ καθαρή! Πριν απ'αυτό που ήταν απλά σφηνωμένη στο fairing είχε άπειρους κραδασμούς η εικόνα. Έχει κανένα τέτοιο χώρο το BMW να μπορείς να τη στριμώξεις? Βασικά δεν βρήκα και την κάμερά σου για να δω το μέγεθός της! Αν το μέγεθός της είναι κανα κουτί, τότε δεν την βρίσκω και πολύ απλή την ιδέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Εγω παλι εχω μια toshiba FullHD των 100 ευρω. Ειχα παρει μια βαση με την οποια επερνε χαλια λογω κραδασμων οχι φυσικα λογω κινητηρα αλλα λογω σφικτης αναρτησης και 'θαυμα' δρομων μας. Τη δοκιμασα χωρις τη βαση, κολλημενη με ταινια πανω απο το αριστερο φλας και μετα παλι με ταινια πανω στο ρεζερβουαρ και παιρνει θαυμα ειτε με το αντικραδασμικο της ενεργοποιημενο ειτε απενεργοποιημενο. Τελικα κατεληξα οτι ο πιο φθηνος τροπος ειναι και ο καλυτερος. Απλα πρεπει να καθαριζω ρεζερβουαρ και το πανω μερος της καμερας απ τις κολλες της ταινιας. Βεβαια με λιγο καθαρο οινοπνευμα αποδειχθηκε πολυ ευκολη δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Bρε λες? Ίσως και να φταίει το τιμόνι τελικά που περνάνε κραδασμοί. Αλλά και πάλι, στο 36ωρο θα έχω τανκ μπαγκ οπότε αποκλείεται να την καθίσω εκεί γιατί δεν θα είναι σταθερή! Ίσως να ψαχτώ με διαφορετικό τρόπο στήριξης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δεν ξερω τι μεγεθος ειναι η καμερα σου αλλα αν ειναι σα τη δικια μου πολυ μικρη, βρες ενα μερος να τη στηριξεις με ταινια, αν φυσικα εισαι διατεθιμενος να καθαριζεις κολλιτσες μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Bρε λες? Ίσως και να φταίει το τιμόνι τελικά που περνάνε κραδασμοί. Αλλά και πάλι, στο 36ωρο θα έχω τανκ μπαγκ οπότε αποκλείεται να την καθίσω εκεί γιατί δεν θα είναι σταθερή! Ίσως να ψαχτώ με διαφορετικό τρόπο στήριξης. Bρες καμμια πατεντα γιατι μ'ενδιαφερει ΑΜΕΣΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) ALX η camera έχει ρύθμιση για αντικραδασμική λειτουργία, σταθεροποίηση εικόνας ή κάτι τέτοιο ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2010 από τον tassos21r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 ALX η camera έχει ρύθμιση για αντικραδασμική λειτουργία, σταθεροποίηση εικόνας ή κάτι τέτοιο ? Με τη sony παντως κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Η αντικραδασμικη λειτουργια δεν κανει τιποτα. Και συν τοις αλλοις στα πολλα χλμ βγαινει και μια κατακορυφη γραμμη σε ολη την εικονα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Και συν τοις αλλοις στα πολλα χλμ βγαινει και μια κατακορυφη γραμμη σε ολη την εικονα. :/ τα καλώδια της ΔΕΗ θα γράφεις Γιώργη, αφού πας στην μία ρόδα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 σχετικός σύνδεσμος :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Ωπ... αυτό το κομμάτι μου έδωσε μια ιδέα. MiniDV is also rather prone to dropouts when the camera is vibrating - I notice this when I wind up the tach -- first the audio drops entirely, then portions of the video get blocky and I start to lose frames. This is because the recording head is actually vibrating against the tape, and it starts to lose contact -thereby losing data. So whatever mount you get, make sure it's god some sort of vibration damping (Harry uses Velcro and it works fairly well, although I've thought of putting some thin foam rubber in between the camera and the mount as well.) Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο παλαβός ήχος από τον αέρα όταν ανέβηκαν τα χιλιόμετρα, στην ποιότητα της εικόνας? (καλά...δεν λέει αυτό ο τύπος αλλά νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φταίει κι αυτό) Ωραία... στην επόμενη βόλτα δεν πειράζω τίποτα και απλά θα καλύψω το μικρόφωνο με κάνα επικάρπιο για τένις και βλέπουμε. Δοκιμάζοντας γράφεις βίντεο (εκ του ρωτώντας πας στη πόλη :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Μια ωραία πατέντα που έχει κάνει ο Anothercbrowner είναι η εξής. Έχει στριμώξει την κάμερα στο ram-air, με ταινία πάνω και κάτω που απ'τη μέσα της η ταινία είναι σα σφουγγαράκι. Και γράφει πολύ καλά έτσι γιατί οι 2 ταινίες απορροφούν όλους τους κραδασμούς και εν τέλει η εικόνα βγαίνει πολύ καθαρή! Πριν απ'αυτό που ήταν απλά σφηνωμένη στο fairing είχε άπειρους κραδασμούς η εικόνα. Έχει κανένα τέτοιο χώρο το BMW να μπορείς να τη στριμώξεις? Βασικά δεν βρήκα και την κάμερά σου για να δω το μέγεθός της! Αν το μέγεθός της είναι κανα κουτί, τότε δεν την βρίσκω και πολύ απλή την ιδέα! Τα άλλα βιντεάκια που τρελλαίνεσαι απο το κούνημα που κάνει είναι απο το παλιό κινητό μου που είχα στερεώσει στο ντεπόζιτο. Η καμερούλα που έχω τώρα είναι απο ebay O jester μου την παρείγκειλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 τα καλώδια της ΔΕΗ θα γράφεις Γιώργη, αφού πας στην μία ρόδα. Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια... :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Τα άλλα βιντεάκια που τρελλαίνεσαι απο το κούνημα που κάνει είναι απο το παλιό κινητό μου που είχα στερεώσει στο ντεπόζιτο. Η καμερούλα που έχω τώρα είναι απο ebay O jester μου την παρείγκειλε. :lipssealed: Xαχαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 ...μια βάση Ram Mount από Αμερική και την στήριξα στο τιμόνι. Η βάση είναι αρκετά σταθερή. Βράχος θα έλεγα. Έβαλα λοιπόν πάνω την κάμερα, η οποία είναι μια Sony DCR DVD 510 Hybrid 5.1 ... ...φιλε οταν λες στο τιμονι εννοεις καπου στη μεση; η διαλεξες απλα μια μερια δεξια ή αριστερα; ..προσωπικα καθοτι επαθα αρκετα μεχρι να μαθω...θα σου πω τι παρατηρησα οταν εγραφα κατευθειαν με τη DV καμερα ...πρωτα απο ολα ... οταν εβαζα την βαση και τη καμερα στην ακρη ειχα 2 δυσαρεστα φαινομενα!...1ο οπως σε εσενα στα πολλα χιλιομετρα (απ τα 120 κιόλας) εχανε πολυ σε ποιοτητα και 2ο καθοτι η καμερα γυρω στα 500γρ + 120γρ η βαση ...οταν τη στηριζα στο υψος της βασης του καθρεπτη ...οταν αφηνα το τιμονι σε κατηφορα με 60 πριπου χιλ. κοσκίνιζε το τιμονι σαν να ειχε χαλασει ολο το μπροστινο!...τελικα οταν ειδα και αποειδα και την στηριξα στη μεση απ τους πολλυς κραδασμους και τα πειραματα ...αρχισε να βγαζει η καμερα (εξισου sony) ... κατι κουλα νουμερα απο errors και κολουσε!...αποτελεσμα στη μαμα Sony για να την διορθωσει ...180 ευρωπουλα ζημια! ...κατα τη γνωμη μου νομιζω οτι η ασχημη ποιοτητα στα πολλα ειναι απ τους κραδασμους στο τιμονι .... καθοτι ξερω οτι εισαι τρανος παντετακιας προσπαθησε να στησεις τη καμερα πανω στο ρεζερβουαρ ...ειναι το καλυτερο σημειο για βαρια καμερα εγραφης!...διαφορετικα στο τελος θα αρχισεις να ψαχνεις για κατι πιο εξειδικευμένο. ...αντε να βρεις την σωστη θεση να γουσταρουμε και κανα μαχιμο βιντεακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Στο κρανος με λάστιχο, μου φαινεται η καλυτερη μερια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 ...φιλε οταν λες στο τιμονι εννοεις καπου στη μεση; η διαλεξες απλα μια μερια δεξια ή αριστερα; ..προσωπικα καθοτι επαθα αρκετα μεχρι να μαθω...θα σου πω τι παρατηρησα οταν εγραφα κατευθειαν με τη DV καμερα ...πρωτα απο ολα ... οταν εβαζα την βαση και τη καμερα στην ακρη ειχα 2 δυσαρεστα φαινομενα!...1ο οπως σε εσενα στα πολλα χιλιομετρα (απ τα 120 κιόλας) εχανε πολυ σε ποιοτητα και 2ο καθοτι η καμερα γυρω στα 500γρ + 120γρ η βαση ...οταν τη στηριζα στο υψος της βασης του καθρεπτη ...οταν αφηνα το τιμονι σε κατηφορα με 60 πριπου χιλ. κοσκίνιζε το τιμονι σαν να ειχε χαλασει ολο το μπροστινο!...τελικα οταν ειδα και αποειδα και την στηριξα στη μεση απ τους πολλυς κραδασμους και τα πειραματα ...αρχισε να βγαζει η καμερα (εξισου sony) ... κατι κουλα νουμερα απο errors και κολουσε!...αποτελεσμα στη μαμα Sony για να την διορθωσει ...180 ευρωπουλα ζημια! ...κατα τη γνωμη μου νομιζω οτι η ασχημη ποιοτητα στα πολλα ειναι απ τους κραδασμους στο τιμονι .... καθοτι ξερω οτι εισαι τρανος παντετακιας προσπαθησε να στησεις τη καμερα πανω στο ρεζερβουαρ ...ειναι το καλυτερο σημειο για βαρια καμερα εγραφης!...διαφορετικα στο τελος θα αρχισεις να ψαχνεις για κατι πιο εξειδικευμένο. ...αντε να βρεις την σωστη θεση να γουσταρουμε και κανα μαχιμο βιντεακι! Δεν την στήριξα στην άκρη του τιμονιού, γιατί αυτό που λες περί τρέμουλων και κοσκινισμάτων του τιμονιού, το φαντάστηκα πριν το πάθω. Δεν είναι και το πιο σωστό πράγμα στον κόσμο να βαρύνεις κατά μισό κιλό την μία πλευρά του τιμονιού! Έτσι η στήριξη έγινε ακριβώς δίπλα στο καβαλέτο του τιμονιού κοντά στο κέντρο. Απ΄ότι είδα, αυτή η βάση μπορεί να πιάσει και στο ρεζερβουάρ (στις βίδες που έχει η τάπα ολόγυρα, αν βρω δύο μακρύτερες βέβαια), αλλά ρε γμτο θα έχω τανκ μπαγκ και δεν γίνεται :( Λέω να δοκιμάσω στο κάγκελο στο πλάι, αλλά κι εκεί λογικά θα έχω κραδασμούς (μην πω και χειρότερους) και θα είναι και εκτιθεμένη σε αέρα, νερά, λάσπες, ζουζούνια κτλ. Μάλλον θα δοκιμάσω με κάνα αφρώδες υλικό στη βάση της και βλέπουμε. :/ Στο κρανος με λάστιχο, μου φαινεται η καλυτερη μερια.. Για σκέψου να είμαι με αυτή ακριβώς δεμένη στο κράνος :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 http://www.driftinnovation.com/products.html Δεν κάθισα να διαβάσω όλα τα μηνύματα. Πολλοί γράψανε για κραδασμούς κλπ. Επίσης πρέπει να σκεφτεί κάποιος το exposure/auto-exposure. Η κάμερα που θα διαλέξεις είναι καλό να έχει κάποιο πρόγραμμα λειτουργίας ώστε να ρυθμίζει άμεσα (αν όχι ακαριαία) την έκθεση ακόμα και όταν αυτή υπόκειται σε πολλές ακραίες και διαδοχικές αλλαγές (συμβαίνει συχνά κατά την οδήγηση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κανενας κραδασμος. Κολλημενη στο ρεζερβουαρ με ταινια και ενα ελαχιστο μαλακο υποστρωμα. Το βιντεο ειναι ακομα πιο σταθερο. Αυτη η καμερα ειναι με καρτα μνημης. Εχω γραψει και σε DV απο το ρεζερβουαρ και εκτος μιας λακουβας του την ακουσε η καμερα και εκανε διακοπες το βιντεο, ολη η αλλη διαδρομη (Θεσ/νικη-Γιαννενα) βγηκε κουκλα. Αρα θα ψηφησω ρεζερβουαρ δαγκωτό Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 To προβλημα με τα on-off ειναι οτι πρπει να σηκωθει πολυ απο το ντεποζιτο για να εχεις καλη ληψη, οποτε παλι θα εχει θεμα με τον αποστατη που θα βαλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Για σκέψου να είμαι με αυτή ακριβώς δεμένη στο κράνος :lol: Ε, μα και συ, που πας με τοσο βαρος? (Για κοιτα και αυτο! Παναλαφρη, αδιαβροχη, HD video και στερεωνεται ευκολα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Άμα ήταν να δώσω 350€ για να κάνω λήψεις με την μοτό...χέστα. Είπα να βάλω αυτή που έχω, γιατί σαν ποιότητα εικόνας, δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή που έβαλες. Δεν είναι από τις μεγάλες κάμερες, αλλά τον όγκο της τον έχει. Τώρα γιατί ξηγήθηκε έτσι, θα το ψάξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Άμα ήταν να δώσω 350€ για να κάνω λήψεις με την μοτό...χέστα... Τώρα γιατί ξηγήθηκε έτσι, θα το ψάξω. Kαλα, εννοειται οτι δεν την προτινα μονο για τη μοτο αλλα ΚΑΙ! για μοτο και γενικα σαν μια "κσθημερινη" μικρη ευχρηστη και ανθεκτικη φωτ.μηχανη (Που τη βρισκεις και φτηνοτερη..) Τελος παντων ψαχτο γιατι μ'ενδιαφερει και μενα, οπως ξανα'πα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Μια είναι η λύση: Μέσα στο κράνος,αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998309 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 H νέα απόπειρα που έκανα σήμερα, στέφθηκε με πλήρη αποτυχία ξανά. Παρόλο το αντικραδασμικό που έβαλα κάτω από την κάμερα, δεν πέτυχα τίποτα. Το video που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκε μάλιστα στα standard ποιότητα και όχι όπως την προηγούμενη φορά που το είχα στο low. Τελικά μάλλον φταίει η κάμερα κι ότι κι αν κάνω, δεν πρόκειται να τραβήξω σωστά. Aπό περιέργεια και μόνο, είχα πάρει μαζί μου μια φτηνιάρα Olympus φωτογραφική που τραβάει βίντεο χωρίς ήχο στα 15fps και ανάλυση 640Χ480. Δείτε το video που τράβηξε παρακάτω και πέστε μου γνώμες. Να σημειώσω ότι και στις δύο περιπτώσεις ανέβασα τις ίδιες στροφές και ταχύτητες για να βγάλω συμπέρασμα. Ξεκινήστε το video από το 1:30" γιατί με έπιασε ένα κωλοφάναρο που κράτησε ένα λεπτό. http://www.youtube.com/watch?v=z54T1cgmw8c Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες