Jump to content
Sign in to follow this  
vasilakis_ioannina

lifan 110 + lifan 125

Recommended Posts

παιδια θελω πληροφοριες για τα παραπανω μοτερ.δηλαδη

1)ποσο κοστιζουν αν τα αγορασεις απο μαγαζι

2)ποσο χρονο ζωης εχουν

3)τι προβλημα βγαζουν και που.ευχαριστω.Βασίλης. :respekt:

Τροποποιήθηκε από τον vasilakis_ioannina

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1)ποσο κοστιζουν αν τα αγορασεις απο μαγαζι

Αναλόγως το μαγαζί.

Μπορείς να κάνεις μια έρευνα σε ελληνικά online stores ή ακόμη καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο.

2)ποσο χρονο ζωης εχουν

Αναλόγως τι συντήρηση και χρήση θα τους κάνεις.

3)τι προβλημα βγαζουν και που.ευχαριστω.Βασίλης. :respekt:

Αυτό είναι πάλι ανάλογο της χρήσης που θα κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βάλει τον 110cc σε ένα astrea εδώ και 4 χρόνια και έχω κάνει περίπου 40000χιλ. με μόνο πρόβλημα το απίστευτα σκληρό σασμάν απο το οποίο πάσχουν. Κατ' άλλα παρ' ότι το έχουμε σκίσει σε ντιλίβερι και ανάβαση Συγγρού δεν έχει κάνει κίχ. Καίει λίγο λάδι αλλά δεν περιμένω κάτι άλλο μετά απο τόσο σκίσημο.

Ξέχασα να γράψω, τον είχα αγοράσει 300 ευρω μαζί με την τοποθέτηση το μιζάτο.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βάλει τον 110cc σε ένα astrea εδώ και 4 χρόνια και έχω κάνει περίπου 40000χιλ. με μόνο πρόβλημα το απίστευτα σκληρό σασμάν απο το οποίο πάσχουν. Κατ' άλλα παρ' ότι το έχουμε σκίσει σε ντιλίβερι και ανάβαση Συγγρού δεν έχει κάνει κίχ. Καίει λίγο λάδι αλλά δεν περιμένω κάτι άλλο μετά απο τόσο σκίσημο.

Ξέχασα να γράψω, τον είχα αγοράσει 300 ευρω μαζί με την τοποθέτηση το μιζάτο.

και το 125 ειναι εξισου καλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το 125 ειναι εξισου καλο?

για το 125 δεν ξέρω αλλά στα forum γράφουν ότι δεν είναι το ίδιο αξιόπηστα με το 110cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην..καλησπερα.Απ'οτι ξερω απο φιλουσ που βαλαν και τα δυο 1.για την τιμη αλλαζει απο μαγαζι σε μαγαζι υπολογιζε 250-300 €.

2.εξαρταται απο την χρηση και την (τυχη).. 3.τα 125 ειναι δυσκολο να βρεις ανταλλακτικα και κοβουν ευκολα τον στροφαλο.το 110 ειναι καλυτερο αλλα καει γρηγορα λαδι,και χαλαει τα ρουλεμαν στον στροφαλο.... Το 100 ειναι καλυτερα λυση.Ταιριαζουν πραγματα του Honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ενταξει.αλλα με τοσα που εχω ακουσει για τα Lifan τι να πω.ετσι κ αλλιως αν βαλω τετοιο μοτερ το θα το εχω για ενα καλοκαιρι και κατι.αυτο.μετα δ θα το πολυ χρησιμοποιω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 φιλοι μου το εχουν στα παπια τους ,το πανε τερμα και δεν εχει βγαλει κιχ.

α,το 110 το αμιζο στην χαλκιδα που εχω ρωτησει κανει 160 ευρω και μεσα στο πακετο ειναι καρμπιρατερ ,ηλεκτρονικη,ανωρθωτης κτλ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ξερει κανεις τι στροφαλο εχουν τα 125αρια τα Lifan?Εχω ακουσει οτι ειναι 55mm , αληθευει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το 110 θα σου προτεινα το εχω δει αρκετα και ειμαι κ σιγουρος οτι αμα ψαξεις καλα θα το βρεις και γυρω στα 200 ευρω.. Τωρα για τους μηνες που λες αν ειναι δυνατον με σωστη σχετικα χρηση κτλ μιλαμε και πολλα πολλα χρονια οχι αστεια... Μην περιμενεις να μην σου καψει λιγο λαδακι αλλα δε σε νοιαζει και τοσο.. Για το 125 δε ξερω πολλα αλλα και εγω νομιζω οτι δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας και τιμης... Μιλαω παντα για μιζατο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το 110 θα σου προτεινα το εχω δει αρκετα και ειμαι κ σιγουρος οτι αμα ψαξεις καλα θα το βρεις και γυρω στα 200 ευρω.. Τωρα για τους μηνες που λες αν ειναι δυνατον με σωστη σχετικα χρηση κτλ μιλαμε και πολλα πολλα χρονια οχι αστεια... Μην περιμενεις να μην σου καψει λιγο λαδακι αλλα δε σε νοιαζει και τοσο.. Για το 125 δε ξερω πολλα αλλα και εγω νομιζω οτι δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας και τιμης... Μιλαω παντα για μιζατο... :_thumbsup:

+1 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα