vasilakis_ioannina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδια θελω πληροφοριες για τα παραπανω μοτερ.δηλαδη 1)ποσο κοστιζουν αν τα αγορασεις απο μαγαζι 2)ποσο χρονο ζωης εχουν 3)τι προβλημα βγαζουν και που.ευχαριστω.Βασίλης. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2010 από τον vasilakis_ioannina Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 1)ποσο κοστιζουν αν τα αγορασεις απο μαγαζι Αναλόγως το μαγαζί. Μπορείς να κάνεις μια έρευνα σε ελληνικά online stores ή ακόμη καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο. 2)ποσο χρονο ζωης εχουν Αναλόγως τι συντήρηση και χρήση θα τους κάνεις. 3)τι προβλημα βγαζουν και που.ευχαριστω.Βασίλης. Αυτό είναι πάλι ανάλογο της χρήσης που θα κάνεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχω βάλει τον 110cc σε ένα astrea εδώ και 4 χρόνια και έχω κάνει περίπου 40000χιλ. με μόνο πρόβλημα το απίστευτα σκληρό σασμάν απο το οποίο πάσχουν. Κατ' άλλα παρ' ότι το έχουμε σκίσει σε ντιλίβερι και ανάβαση Συγγρού δεν έχει κάνει κίχ. Καίει λίγο λάδι αλλά δεν περιμένω κάτι άλλο μετά απο τόσο σκίσημο. Ξέχασα να γράψω, τον είχα αγοράσει 300 ευρω μαζί με την τοποθέτηση το μιζάτο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2010 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilakis_ioannina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Έχω βάλει τον 110cc σε ένα astrea εδώ και 4 χρόνια και έχω κάνει περίπου 40000χιλ. με μόνο πρόβλημα το απίστευτα σκληρό σασμάν απο το οποίο πάσχουν. Κατ' άλλα παρ' ότι το έχουμε σκίσει σε ντιλίβερι και ανάβαση Συγγρού δεν έχει κάνει κίχ. Καίει λίγο λάδι αλλά δεν περιμένω κάτι άλλο μετά απο τόσο σκίσημο. Ξέχασα να γράψω, τον είχα αγοράσει 300 ευρω μαζί με την τοποθέτηση το μιζάτο. και το 125 ειναι εξισου καλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 και το 125 ειναι εξισου καλο? για το 125 δεν ξέρω αλλά στα forum γράφουν ότι δεν είναι το ίδιο αξιόπηστα με το 110cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glx_19 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 καταρχην..καλησπερα.Απ'οτι ξερω απο φιλουσ που βαλαν και τα δυο 1.για την τιμη αλλαζει απο μαγαζι σε μαγαζι υπολογιζε 250-300 €. 2.εξαρταται απο την χρηση και την (τυχη).. 3.τα 125 ειναι δυσκολο να βρεις ανταλλακτικα και κοβουν ευκολα τον στροφαλο.το 110 ειναι καλυτερο αλλα καει γρηγορα λαδι,και χαλαει τα ρουλεμαν στον στροφαλο.... Το 100 ειναι καλυτερα λυση.Ταιριαζουν πραγματα του Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilakis_ioannina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Το 125 αντεχει 4-5 μηνες ή οχι? Με σωστη χρηση κ καλο στρωσιμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tagtheodor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 only god knows !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 4-5 μήνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Τι ειναι ο κινητηρας αγαπητε? Γαλα που το πηρες και σε 2-3 μερες θα ληξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Aμα του κανεις σωστή χρήση 4-5 χρονια αντέχει όχι μήνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilakis_ioannina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Οχι ενταξει.αλλα με τοσα που εχω ακουσει για τα Lifan τι να πω.ετσι κ αλλιως αν βαλω τετοιο μοτερ το θα το εχω για ενα καλοκαιρι και κατι.αυτο.μετα δ θα το πολυ χρησιμοποιω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 2 φιλοι μου το εχουν στα παπια τους ,το πανε τερμα και δεν εχει βγαλει κιχ. α,το 110 το αμιζο στην χαλκιδα που εχω ρωτησει κανει 160 ευρω και μεσα στο πακετο ειναι καρμπιρατερ ,ηλεκτρονικη,ανωρθωτης κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Παιδια ξερει κανεις τι στροφαλο εχουν τα 125αρια τα Lifan?Εχω ακουσει οτι ειναι 55mm , αληθευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Και εγω το 110 θα σου προτεινα το εχω δει αρκετα και ειμαι κ σιγουρος οτι αμα ψαξεις καλα θα το βρεις και γυρω στα 200 ευρω.. Τωρα για τους μηνες που λες αν ειναι δυνατον με σωστη σχετικα χρηση κτλ μιλαμε και πολλα πολλα χρονια οχι αστεια... Μην περιμενεις να μην σου καψει λιγο λαδακι αλλα δε σε νοιαζει και τοσο.. Για το 125 δε ξερω πολλα αλλα και εγω νομιζω οτι δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας και τιμης... Μιλαω παντα για μιζατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Και εγω το 110 θα σου προτεινα το εχω δει αρκετα και ειμαι κ σιγουρος οτι αμα ψαξεις καλα θα το βρεις και γυρω στα 200 ευρω.. Τωρα για τους μηνες που λες αν ειναι δυνατον με σωστη σχετικα χρηση κτλ μιλαμε και πολλα πολλα χρονια οχι αστεια... Μην περιμενεις να μην σου καψει λιγο λαδακι αλλα δε σε νοιαζει και τοσο.. Για το 125 δε ξερω πολλα αλλα και εγω νομιζω οτι δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας και τιμης... Μιλαω παντα για μιζατο... +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilakis_ioannina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Oi filoi sou to 110 exoun? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poulakis10 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 παιδια το ο στροφαλος του 110cc του αμιζου..τι διαδρομη εχει????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες