Jump to content
nikolas_x

service manual Honda C-50 (& C-70) 6volt

Recommended Posts

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι, ανέβασα το service manual του θρυλικού πλέον Honda c-50 (& c-70)6volt, στο παρακάτω Link του rapidshare. To manual είναι στα ελληνικά και σε μορφή pdf.

Εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το 1987, ένα χρόνο αφού είχα τελειώσει το λύκειο, πήγαμε με την παρέα στη Σαντορίνη. Τότε είχα πάρει ένα c-50 μεταχειρα και βρήκα το manual και του honda και του suzuki RV-50 σε ένα περίπτερο. Eίναι εκδόσεις του 1982 και μάλλον σπάνια. Πάντως για όποιον θέλει να μπεί στο πνεύμα είναι τέλεια, απλά, κατανοητά και εικονογραφημένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικό! Αναρωτιέμαι αν κάποιος φίλος έχει το αντίστοιχο για Honda C 50 12V και μπορεί να το ανεβάσει. Θα του ήμουν υπόχρεος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!!Το εχει ο πατερας μου και δυστυχως για την ωρα σκονιζεται στο χωριο..Βεβαια δεν ειναι και σε ασχημη κατασταση!!Θα βαλω φωτογραφιες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακάρι να μπορούσα να βρω και εγώ για το honda astrea dream 100cc το ψάχνω πολύ καιρό τώρα και έχω αρχήσει να απογοητεύομαι. Αναρωτιέμαι σε ένα τόσο καλοπουλημένο μηχανάκι πως και δεν έχει ανέβει τόσο καιρό ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλη κινηση,μπραβο στον φιλο

αλλα,ας το ανεβασει καποιος με PREMIUM λογαριασμο γιατι περασε τα 10 κατεβασματα και δεν κατεβαινει αλλο...

για κανενα μανουαλ απο GLX τιποτα υπαρχει βρε παιδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα,ας το ανεβασει καποιος με PREMIUM λογαριασμο γιατι περασε τα 10 κατεβασματα και δεν κατεβαινει αλλο...

At your service!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι απλά Τιτανομεγιστοτεράστιος!!!!!!Έχω ακριβώς αυτό το μηχανάκι C50 6V και σκέφτομαι καιρό τώρα για ένα full renovation απο τα χεράκια μου!!! Σε ευχαριστώ βαθύτατα για το upload!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι, ανέβασα το service manual του θρυλικού πλέον Honda c-50 (& c-70)6volt, στο παρακάτω Link του rapidshare. To manual είναι στα ελληνικά και σε μορφή pdf.

Εδώ

ανεβασμένο από Premium account εδώ.

εντάξει, ξηγήθηκε και ο hayabusas.

Τροποποιήθηκε από τον nikolas_x

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ

file pataw sto link kai dn m to vgazei... mporeis na t anevaseis 3ana?... euxaristw!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορει καποιος παιδια να ξανα ανεβασει το maual στα ελληνικα!

https://rapidshare.com/#!download|333p12|366335887|c-50.pdf|79531|0|0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα