nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι, ανέβασα το service manual του θρυλικού πλέον Honda c-50 (& c-70)6volt, στο παρακάτω Link του rapidshare. To manual είναι στα ελληνικά και σε μορφή pdf. Εδώ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 φίλε σε παραδέχομαι...!!! αλλά που το βρήκες??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Αυτός είσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Το 1987, ένα χρόνο αφού είχα τελειώσει το λύκειο, πήγαμε με την παρέα στη Σαντορίνη. Τότε είχα πάρει ένα c-50 μεταχειρα και βρήκα το manual και του honda και του suzuki RV-50 σε ένα περίπτερο. Eίναι εκδόσεις του 1982 και μάλλον σπάνια. Πάντως για όποιον θέλει να μπεί στο πνεύμα είναι τέλεια, απλά, κατανοητά και εικονογραφημένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Σωστος ο φιλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sputnik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Εξαιρετικό! Αναρωτιέμαι αν κάποιος φίλος έχει το αντίστοιχο για Honda C 50 12V και μπορεί να το ανεβάσει. Θα του ήμουν υπόχρεος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!!Το εχει ο πατερας μου και δυστυχως για την ωρα σκονιζεται στο χωριο..Βεβαια δεν ειναι και σε ασχημη κατασταση!!Θα βαλω φωτογραφιες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 μακάρι να μπορούσα να βρω και εγώ για το honda astrea dream 100cc το ψάχνω πολύ καιρό τώρα και έχω αρχήσει να απογοητεύομαι. Αναρωτιέμαι σε ένα τόσο καλοπουλημένο μηχανάκι πως και δεν έχει ανέβει τόσο καιρό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 πολυ καλη κινηση,μπραβο στον φιλο αλλα,ας το ανεβασει καποιος με PREMIUM λογαριασμο γιατι περασε τα 10 κατεβασματα και δεν κατεβαινει αλλο... για κανενα μανουαλ απο GLX τιποτα υπαρχει βρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 αλλα,ας το ανεβασει καποιος με PREMIUM λογαριασμο γιατι περασε τα 10 κατεβασματα και δεν κατεβαινει αλλο... At your service! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris_n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Είσαι απλά Τιτανομεγιστοτεράστιος!!!!!!Έχω ακριβώς αυτό το μηχανάκι C50 6V και σκέφτομαι καιρό τώρα για ένα full renovation απο τα χεράκια μου!!! Σε ευχαριστώ βαθύτατα για το upload!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι, ανέβασα το service manual του θρυλικού πλέον Honda c-50 (& c-70)6volt, στο παρακάτω Link του rapidshare. To manual είναι στα ελληνικά και σε μορφή pdf. Εδώ ανεβασμένο από Premium account εδώ. εντάξει, ξηγήθηκε και ο hayabusas. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2010 από τον nikolas_x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 At your service! ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mazda323 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι, ανέβασα το service manual του θρυλικού πλέον Honda c-50 (& c-70)6volt, στο παρακάτω Link του rapidshare. To manual είναι στα ελληνικά και σε μορφή pdf. Εδώ file pataw sto link kai dn m to vgazei... mporeis na t anevaseis 3ana?... euxaristw! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Αν μπορει καποιος παιδια να ξανα ανεβασει το maual στα ελληνικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Αν μπορει καποιος παιδια να ξανα ανεβασει το maual στα ελληνικα! https://rapidshare.com/#!download|333p12|366335887|c-50.pdf|79531|0|0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 https://rapidshare.c...0.pdf|79531|0|0 Δεν δουλεύει το λινκ, άμα μπορείς ξανά ανέβασε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες