ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 μικρα ονοματα? Καλο θα ηταν οι απαντησεις σας να ειναι του στυλ: ALX=Αλεξης Ωρες ωρες οταν θελω να αναφερθω σε καποιον και δεν ξερω το μικρο του ονομα αισθανομαι λιγο...καπως Το τοπικ θα γινει pinned για να βρισκεται ευκολα. Για καντε την αρχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 salcon=Γιαννης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 stzog=Stavros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 2troxoi = Γιωργος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Βγαλε το BUSA. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Sarevock=..... :P ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Ναι αλλά έτσι όσοι δεν έχουν δει αυτή τη κουβέντα θα χάνονται βλέποντας σε μελλοντικές συζητήσεις ονόματα που δεν μπορούν να τα αντιστοιχήσουν σε ένα nick... Τώρα, να ανατρέξει κανείς εδώ και να ψάξει μεταξύ πολλών δεκάδων απαντήσεων... δεν ξέρω αν θα μπεί στον κόπο... Άσε που αν δει "Γιώργος" και αναρωτηθεί ποιός είναι, θα έλθει εδώ και θα βρει αρκετούς, οπότε πάλι θα μείνει με το ερώτημα.... Κι εμένα Γιώργο με λένε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 AngelsGR -> Κωνσταντίνος. Οι φίλοι με φωνάζουν Κωνσταντίνος ο Σουγιάς, ο Αλυσίδας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 αυτό είναι που λένε 45 Γιώργηδες? ε τι θέτε να σας πω εγώ? είμαι άλλωστε γνωστή στας νυχτερινάς πίστας και ως Μαριλελούδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Καλο ειναι παντως να υπαρχει.Το ονομα μ,πορει να τιο χρησιμοποιησεις σε πολλες περιπτωσεις.Θυμαμαι που ηθελα να αναφερθω στον Πορθο με το ονομα του καποια στιγμη ,οχι συνεχεια (γαιδουριά ,δε το θυμομουν μετα απο την συναντηση μας)και εψαχνα να βρω το ονομα του σε αλλα ποστ.Αγανακτησα αλλα το βρηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 deusXT = σάμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 moto25=valentino rossi Οι φίλοι μου όμως με φωνάζουν Γιώργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Γιαννης ΚΑΙ εδω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fox Tango India 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 .......Νικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 estranged=Tζώνης(ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Γιώργος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Ειτε Αthos ειτε Κώστας φωναξεις...θα καταλαβω... Υ.γ.Καλό ειναι στο ημερολογιο,αν γινεται κάτω απο το nick να αναγραφεται και το μικρό ονομα μας.Δηλαδη λες"Χρονια Πολλά Gdastinthewind"....ψιλοαπροσωπα ακουγεται...ενω αν πεις ενα "Χρονια πολλά ρε Γιωργη"...ακουγεται πιο...-αποψη μου-... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 City = Γιώργος (πρωτότυπο ε?) αλλά και όμορφε να φωνάξεις πάλι θα γυρίσω.. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Και εγω τι προτοτυπο mastgeo=Γιωργος αλλα θα το βαλω στην υπογραφη μου ετσι καθε φορα που postaro θα φαινετε σε ολους..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 ..my name is Bond.....επςςςςςςς....sorry ...Θανασης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Γιωργος..... εε.... καλα, ακυρο! :lol: :lol: τι, θελετε να σας πω? σιγα μην σας πω... nick.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) ......Δημήτρης ή και Μήτσος! όποιο σε κάθεται πιο καλά! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 από τον Jim4cyl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 κρομί=ριαμα μικρό=μαρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αποκρυπτογραφίσω το nick μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 thanos13 = Πάτροκλος Οκ θανάσης και εγώ.Είμαστε μειονότητα μου φαίνεται εδω, αλλά εννοείται πως είμαστε και οι πιο ποιοτικότεροι, πιο όμορφοι , πιο έξυπνοι και φυσικά πιο σέξυ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες