Jump to content
ALX™

Καλα ειναι και τα nick αλλα μηπως να αρχισουμε

Recommended Posts

μικρα ονοματα?

Καλο θα ηταν οι απαντησεις σας να ειναι του στυλ:

ALX=Αλεξης

Ωρες ωρες οταν θελω να αναφερθω σε καποιον και δεν ξερω το μικρο του ονομα αισθανομαι λιγο...καπως :unsure:

Το τοπικ θα γινει pinned για να βρισκεται ευκολα.

Για καντε την αρχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αλλά έτσι όσοι δεν έχουν δει αυτή τη κουβέντα θα χάνονται βλέποντας σε μελλοντικές συζητήσεις ονόματα που δεν μπορούν να τα αντιστοιχήσουν σε ένα nick...

Τώρα, να ανατρέξει κανείς εδώ και να ψάξει μεταξύ πολλών δεκάδων απαντήσεων... δεν ξέρω αν θα μπεί στον κόπο...

Άσε που αν δει "Γιώργος" και αναρωτηθεί ποιός είναι, θα έλθει εδώ και θα βρει αρκετούς, οπότε πάλι θα μείνει με το ερώτημα....

Κι εμένα Γιώργο με λένε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AngelsGR -> Κωνσταντίνος. Οι φίλοι με φωνάζουν Κωνσταντίνος ο Σουγιάς, ο Αλυσίδας... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό είναι που λένε 45 Γιώργηδες? :grin:

ε τι θέτε να σας πω εγώ? είμαι άλλωστε γνωστή στας νυχτερινάς πίστας και ως Μαριλελούδω... :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ειναι παντως να υπαρχει.Το ονομα μ,πορει να τιο χρησιμοποιησεις σε πολλες περιπτωσεις.Θυμαμαι που ηθελα να αναφερθω στον Πορθο με το ονομα του καποια στιγμη ,οχι συνεχεια (γαιδουριά ,δε το θυμομουν μετα απο την συναντηση μας)και εψαχνα να βρω το ονομα του σε αλλα ποστ.Αγανακτησα αλλα το βρηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειτε Αthos ειτε Κώστας φωναξεις...θα καταλαβω... :ok:

Υ.γ.Καλό ειναι στο ημερολογιο,αν γινεται κάτω απο το nick να αναγραφεται και το μικρό ονομα μας.Δηλαδη λες"Χρονια Πολλά Gdastinthewind"....ψιλοαπροσωπα ακουγεται...ενω αν πεις ενα "Χρονια πολλά ρε Γιωργη"...ακουγεται πιο...-αποψη μου-... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω τι προτοτυπο mastgeo=Γιωργος αλλα θα το βαλω στην υπογραφη μου ετσι καθε φορα που postaro θα φαινετε σε ολους.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......Δημήτρης ή και Μήτσος! όποιο σε κάθεται πιο καλά! :tomato:

Τροποποιήθηκε από τον Jim4cyl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

thanos13 = Πάτροκλος :grin:

Οκ θανάσης και εγώ.Είμαστε μειονότητα μου φαίνεται εδω, αλλά εννοείται πως είμαστε και οι πιο ποιοτικότεροι, πιο όμορφοι , πιο έξυπνοι και φυσικά πιο σέξυ :yahoo::yahoo: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα